16
mar
Seneste opdatering: 17/3-12 kl. 1536
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I birkenes land er et af de tidlige forårstegn, når de nøgne grene bliver blålilla: træet er vågnet og trækker vand op. Vårsæden er allerede i den fede agerjord på Kullen ved Höganäs. Den varme luft diser med den kolde jord og vinder tilsidst. Solen får os til at misse med de mørke vinterøjne. Det er godt at være i Sverige, når man holder sig til det man ser med sine egne øjne 1:1. (© Snaphanen, klik f. helskærm.)


Nederst i solen: Kunstnerkollegerne Lars Vilks og Uwe Max Jensen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Due
Maria Due
9 years ago

Hvad griner I af, vi kan da ikke lade vores broderlande ofre så meget uden at støtte op omkring dem. Jeg foreslår, at vi giver afkald på en 400.000 til at aflaste nøden i Afrika, det kan aldrig blive for mange, og hvem er nærmere til at skære igennem og stå få ledelsen end Manu Sareen, denne guddommelige gave fra Østens paradis. Islamisk trossamfund kan rydde op i Libyen og Hitzb-ut-Tahrir i Tunis. Minhaj vil være perfekte i Yemen, og førerne for moskéen på Amager må være oplagte at sende til Afghanistan, det er jeg sikker på, at Uffe Ellemann… Read more »

LarsS
LarsS
9 years ago

Fredagssatire, “Utan invandrare skulle Sverige stanna”:

PK
PK
9 years ago
Reply to  LarsS

Fantastisk indslag.
Pakistanerne har bygget op Sverige , og nu kan de rejse til Kongo
og bygge op Kongo.
Hvilken genial ide…

elwee
elwee
9 years ago
Reply to  LarsS

🙂
Det sammanfaller lite med min idé hur vi ska hjälpa Grekland.

Jag tycker att det är alldeles för egoistiskt att Sverige ska behålla så många invandrare för sig själva!
Om vi skänker 500 000 av dem till Grekland så är ju deras framtid också räddad och de kan behålla Euron och de kan pensionera sig vid 50 års ålder och de kan se fram emot en värdig ålderdom, förbättrad vård och världsledande skola, precis som i Sverige.

Info
Info
9 years ago

DET MÖRKNAR I SVERIGE: BLIR DET NÅGONSIN VÅR MER? Vi är förtvivlade. Regeringen och oppositionen förbereder nu att tvinga samtliga svenska kommuner att ta emot och sörja för den snabbt ökande mängd män från Afghanistan och Afrika, som de kallar ”ensamkommande barn”. Detta sker under namn av ”demokrati” och kan inte ifrågasättas. Samtidigt önskar allt fler ställa ca 340.000 sverigedemokratiska väljare till svars för händelserna på Utøya. En av dem är den högt uppskattade kurden och svenskhataren Kurdo Baksi, chefredaktör för tidningen Svartvitt och ofta återkommande debattör i svensk press och TV. Senast igår, 15/3, var han hedersgäst i TV-programmet… Read more »

Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  steen

Jag har emellanåt rätt kul på Twitter. Den moderate riksdagsmannen Hanif Bali gillade tydligen inte att jag kallade honom för muslim. Han påstod att han inte alls var det och avslutade diskussionen med att kalla mig för “din lilla råtta”. Därefter blev jag blockad. Fredrik Federley har tydligen varit i Mexiko nyligen. Vet inte om det var semester eller i jobbet. Men i alla fall, vid ett tillfälle twittrade han om sin solbränna, som tydligen inte var riktigt nöjd med. Beskrev det som han såg ut “som en kokt hummer”. Tyckte det var så fånigt att twittra om så jag… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x