30
mar
Seneste opdatering: 31/3-12 kl. 0542
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Du var en stolt ridder for islam, du bekæmpede de sionistiske svin og de falske muslimer, du døde med våben i hånd. Jeg hilser dig, min broder Mohamed. Hvil i fred” Mohamed Merah – in Tarbes als Held gefeiert,Tarbes. un graffiti en hommage à Mohamed Merah sème le trouble

Update: Grafittimaleren Mohamed Redha Ghezali fik tre måneders fængsel for sit værk. – Politiken og svensk journalistik har ret, det har jo ikke et klap med religion at gøre. Det handler om Israels apartheid-politik. Det handler om hvide, midaldrende, mandlige vensterlændinge, der giver palestinenserne for lidt i bistandshjælp at føre krig for.

Jeg hørte Bent Melchior kvidre evigglad og dialogorienteret i radioen med en muslimsk politiker, hvis navn jeg har glemt og alligevel ikke ville kunne stave til. Det handlede om Merahs ritualmord. Jeg luftede en profan fordom for mig selv: “Tror Melchior mon at det bliver bedre eller værre for ham og hans, hvis Israel om få måneder angriber Iran?” Det var slemt i Europa sidst i 2009, og det bliver værre dennegang. Om Melchior så blev 969 år, ligesom Metusalem, ville han stadig politisk set lyde som, når Glistrup sang “Der er et yndigt land.” Ikke en tone i livet. Godt gået af en europæisk jøde, der er født i 1929 og har gjort det 20. århundredes rædsler med. Lige så barnligt bevægende som tragisk. Hvad der ikke er gået sporløst henover ham.

Den konstruerede eskapisme

Der er vist ikke mange biologer i dag, der giver mange flade femører for den socialkonstruktivistiske tanke fra 70’erne, at køn er fuldstændigt flydende og kontruerbart. Tiden har flyttet sig, vi tror heller ikke længere på Freuds neuroseteorier som andet en interessant kulturhistorie. Eller hvad, på psyket i Sverige? Tør man blive sindssyg der? Men Sverige har satset alle sine håndører på den tanke, så den er blevet en statsreligion. “Hvad køn er, bestemmer vi. Det hele flyder, og alt er udskiftbart.” Det tager også den sidste gnist ud af erotikken, som lever af og forskelle – gnister, der skal springe langt.

Sverige lever i en tidslomme af serielle illusioner. Man var antinazist, men man hjalp dem, indtil man var sikre på, de tabte. (Men Sverige hjalp Finland!) Man var neutral, men alligevel uofficiel med i NATO. En politiker sagde i 1985: “Vi ved jo godt, hvem vi holder med.” Ingen har set ham siden. Man ville gerne bombe Libyen, men verdens bedste jagerfly måtte kun fotografere ubevæbnede og stærkt forsinket, så det aldrig kunne forveksles med krig. Og i dag: Man vil gerne være verdens syvende største våbeneksportør, bare det ikke kommer alt for meget ud. Nu har de lige ofret “Tomhylsan”, militærnægteren der blev forsvarsminister, for at forlænge illusionen, at være et moralsk land. Det rigtige ville være at sige højt: “Vi har brug for de mange milliarder, så meget må moral ikke koste.” Men nej, teater og ævl.

Hvad gør det ved folk, at leve i serielt konstruerede illusioner? Fem procent synes at blive dissidenter, sindssyge, alkoholikere eller geniale kunstnere, resten lever i en åndelig zombie-tilstand af Melodifestivaler, politisk opdragende kriminalromaner og sunde sportsgrene. I Danmark kommer der altid én eller anden landsbytosse – Glistrup, Spies, Thorsen, Storm P., P.H. selv Scherfig, – og når de har sagt deres oprørerende ting, bliver de omfavnet af det gode selskab, og så er de helt normale og kommer i Den Blå Bog. Man kan ikke være dissident i Danmark mere end et par uger, ærgerligt nok for dem, der godt kan lide at føle sig udenfor. Swedish boys’ new hero: pram-pushing Spiderman.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

De jødiske minorteter den vestlige verden er gennemsnitligt stadig mere politisk korrrekte , og mere højttalende multikulturelle end resten af befolkningerne . På den anden side er den politiske udvikling i Israel stort set den omvendte i de sidste 15 år , selv om de pludrende klassser stadig kontrollerer store dele af den akademiske verden , herunder journalistuddannelsen . Denne kløft bliver stadig større , selv om der muligvis i USA er begyndende tegn på dele af den jødiske elite er begyndt at skifte spor . Problemet er selvfølgelig at Israel stadig brug for al den støtte og hjølp fra… Read more »

anonym
anonym
9 years ago

Der findes en særlig form for god- og renhjertet, socialkommucistisk “logak”, hvor det ikke er indholdet i udsagn og handlinger det drejer sig om , men om hvem det er, der siger og gør tingene. For hvis de forkerte (u)(nder)mennesker siger og gør de samme ting, som de rigtige (over)(klasse)mennesker formaster dem selv til at tænke i deres få ædruelige multikultiberusede øjeblikke. Så er dét forkert (læs: tilsvining, (u)moralsk lynching og udskamning). Men hvis det samme ad åre, MÅSKE bliver comme il faut, hos de (god) toneangivende, godhedens, renhedens og moralens (læs: kolde afvaskninger i flydende kvælstof) vogtere, blandt den… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Man må da sige, at de nede i EU virkelig forstår at gøre sig populære ude blandt de europæiske befolkninger 😉 Man skulle næsten tro, at de ubevidst (?) er ude på at påføre deres egne befolkninger og nationer så mange ulykker som muligt, hvis bare de samtidigt kan score gode point i de konventionstilbedende og gloriepudsende humanistkredse og få nedbrudt de i de kredse så forhadte nationalstater – helt uden nogensinde så meget som bare et eneste sekund at overveje de yderst alvorlige konsekvenser for de “indfødte” (vestlige) europæiske befokninger af deres dybt naive beslutninger og handlinger. Mon vi… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
9 years ago

Geniale kommentarer, men jeg er mere bekymret over Bent Melchior og Pundiks multikulturelle socialdemokratisme. Nu har jeg hørt på deres kommentarer i en menneskealder, og jeg fatter ikke, at så fremtrædende jødiske intellektuelle forstår så lidt, når der drejer sig om Israels situation. Jeg ved godt, at disse pæne socialdemokrater er fuldstændig blanke, når det kommer til viden om islam, men jeg kan altså ikke tilgive deres politiske naivitet. De har brugt hele livet til til at levere en dansk kulturradikal fortolkning af Mellemøsten. Den passer altså ikke på virkeligheden. Den er lige så tosset som mediernes skriverier om det… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

“Tror Melchior mon at det bliver bedre eller værre for ham og hans, hvis Israel om få måneder angriber Iran?” Det var slemt i Europa sidst i 2009, og det bliver værre dennegang. ” Israel HAR allerede angrebet Iran . Plan A er et kompliceret POLITISK angreb , som langtfra har nået sin maksimale effekt endnu . Hvordan mon det gik til at EU pludseligt var istand til at beslutte sig om forholdsvist effektive , men potentielt meget upopulære sanktioner ? Det får vi allertidligts at vide om 30-50 år når informatinerne bliver declasificeret fra diverse efterretningstjenester . Så foreløbig… Read more »

Thomas L
Thomas L
9 years ago

Fantastisk rammende kommentar Steen. God påske!

Poul Højlund
Poul Højlund
9 years ago

En fremragende kommentar, Steen, tak for den og for de spøjse billeder, den fremkalder på nethinden. Også tak til Maria for Pundik-og Johansencitatet.

Jeg er enig i, at Frankrig formentlig rykker før nogen andre EU-lande, – jeg er mere spændt på, hvor langt!

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
9 years ago

Steen, låt mig säga några ord, om detta: “Hvad gør det ved folk, at leve i serielt konstruerede illusioner? Fem procent synes at blive dissidenter, sindssyge, alkoholikere eller geniale kunstnere, resten lever i en åndelig zombie-tilstand af Melodifestivaler, politisk opdragende kriminalromaner og sunde sportsgrene. I Danmark kommer der altid én eller anden landsbytosse – Glistrup, Spies, Thorsen, Storm P., P.H. selv Scherfig, – og når de har sagt deres oprørerende ting, bliver de omfavnet af det gode selskab, og så er de helt normale og kommer i Den Blå Bog. Man kan ikke være dissident i Danmark mere end et… Read more »

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  steen

Ja, det gjorde hun, og hun havde jo det meste af Folketinget bag sig.

Marie
Marie
9 years ago

“I Danmark kommer der altid én eller anden landsbytosse – Glistrup, Spies, Storm P., P.H. selv Scherfig, – og når de har sagt deres oprørerende ting, bliver de omfavnet af det gode selskab, og så er de helt normale. Man kan ikke være dissident i Danmark mere end et par uger.” Hvilken superkommentar! I JP’s tillæg “Newton” er der hver uge nogle små konkurrencer til selvbrug, og man kan bl.a. vha. multible choice gætte på, hvem der er er citeret. Det er ikke vanskeligt, indtil nu har jeg gættet alle rigtige bl.a. denne som gengives efter hukommelsen: “Danskerne er et… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago
Reply to  Marie

Tak for citatet fra Claes Johansen om danskernes krigergen !

Jeg tror det passer !

Alex
Alex
9 years ago

Hjerteskærende at se Storm P. i selskab med S. S. men et godt eksempel på den ekshibitionisme vi lever omgivet af nu.

Samtale i 2030:

1: “P. O. C., var det ikke hende som lavede sjov med Auschwitch?”

2: “Nej, det var da ham som ville dræbe justitsministeren, da han var EU-parlamentariker!”

3: “Hold da kæft, det var sgu’da ham der gik amok i Cannes!! I ved, stuerenheds-fyren?”

bowlaren
9 years ago

Tänk om vi Svenskar hade hedrat lasermannen, på samma sätt som dom gör i Frankrike, vilket liv det hade blivit.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  bowlaren

Man borde driva en kampanj för att byta ut kunga-statyn på Stora torg i Malmö mot en föreställlande Peter Mangs. När kulturmarxisterna börjar gnälla kan man bara hänvisa till hyllningarna av serie-skytten i Toulouse. Får dom så borde vi få göra det. Även om det rinner ut i sanden så får man i alla fall nöjet att reta gallfeber på alla politiskt korrekta. 😀

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
9 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Det var en sällsynt obegåvad tanke. Börja om från början, ladda batterierna och se om du kan tänka utanför dessa banor. Kanske lyckas det.

Marie
Marie
9 years ago

“I Danmark kommer der altid én eller anden landsbytosse – Glistrup, Spies, Storm P., P.H. selv Scherfig, – og når de har sagt deres oprørerende ting, bliver de omfavnet af det gode selskab, og så er de helt normale. Man kan ikke være dissident i Danmark mere end et par uger.” Hvilken superkommentar! For det er jo sandt. I JP’s tillæg “Newton” findes der hver uge nogle små konkurrencer til selvbrug, og man skal bl.a. ved multible choice gætte, hvem der er er citeret. Indtil nu har jeg gættet alle rigtige, også denne, som gengives efter hukommelsen: “Danskerne er et… Read more »

Prudentius
9 years ago

Det der er så tragikomisk, om man vil, er jihadisternes eksplicitte, ja pornografisk direkte henvisninger til islam og koranens bud, som årsagen til deres globale massemyderier.

De dræber for Allah og hans sag med sadistisk vellyst og taler fuldstændigt åbent og ugenert om det.

Ind i regnestykket kommer imidlertid det psykotiske Vesten og derfra er der et brat fald ned i kaninhullet med Alice fra eventyrland.

Vores uvillighed til at se virkeligheden i øjnene, kan kun ende i en global katastrofe af hidtil usete dimensioner.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x