31
mar
Seneste opdatering: 3/4-12 kl. 0956
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De ankom i burka – og smed den lige foran Palais de Chaillot. En mere charmerende forestilling en den i Århus. Det er fransk esprit.You Tube, der jo har et lige så snerpet syn på nøgenhed og køn som Facebook, har underrettet mig om, at videoen nu kun er tilladt for over 18-årige. Lidt andet til at løfte livsånderne: Now you can be buried in it as first-ever bacon coffin hits the shelves.

Nedtur

Når man nu er kommet hele vejen fra Oslo, Tokholm, Københavnstrup. Hannover og Gellerupparken for at banke skallen ind på en facist med et jernrør, så er det surt, man bare blir’ forhindret eller anholdt. For ikke at turen skal føles helt spildt, kan man splitte byen ad og blive sat i futtog. Hvis “højreekstremisterne” ville demonstrere for verden, hvor voldelige muslimer og antifacister er, så var det alligevel godt for noget. Det var endda en overordentligt vellykket demonstration, set i det lys, det kommer bag på mig, at de er snedige. Arrangøren af Århus for Mangfoldighed siger volden “mudrer billedet.” Jo, de fleste var fredelige, men de voldelige er skåret ud i pap.

Når jeg lige selv kommer fra et foredrag med en ekstraordinær modig russisk journalist, der hvert øjeblik kan ryge i spjældet 5 år for absolut ingenting i Putins Kafkaske mareridt af en korrupt mafia-stat, så er det surreelt at se det kvalmende, nihilistiske pubertetssritual, der er foregået i Århus. Jeg henviser til danske aviser, der idag er nødt til at beskrive virkeligheden foran deres næser. Det kræver heller ingen research.

Undersøg i dem, hvem der sidder anholdt, hvem der øver hærværk på¨Århus og hvem der kaster brosten mod poltiet, og læg så mærke til den millimeter fine glidning og sminkering af fakta i svenske avisers rubrikker: Uppemot 50 omhändertagna i Danmark, Svenskar greps under högerextrema mötet, 50 gripna efter demonstration. En SVT video strækker sig videst i løgnagtighed. Ikke helt løgn, men kun 50 – 70 % af sandheden. Også i teksterne. Klip en hæl, skær en tå. Sådan fungerer de i hovedet, måske at skænke det en tanke. De kan ikke rapportere en ret enkel hændelse, uden at gribe ind.

Og så er jeg i Putins Rusland igen, der iøvrigt ikke skal sammenlignes med Sverige. Dér er nogle tusinder journalister, som er parate til at ødelægge deres liv, endda miste det for sandhed og retsstat. Der er i svensk presse ikke én eneste journalist, der ikke er parat til at gå på kompromis med sandheden og levere, hvad den overordnede forventer af dem. Slaver i et frit land, for også små lommeforræddere er forræddere. Bliver vi først kompromisløst modige, når vi ikke har det vigtigste af alt, der gør livet værd at leve: sandheden og friheden i et demokrati og en ægte retsstat?

Århus-demonstrationerne endte som forventet. Defence Leaguerne blev angrebet, først af unge arabere, senere sammen med tilrejsende venstreradikale. 87 er i skrivende stund anholdt. Fuld dækning på Arosia Nyt.

Børn er ubarmhjertige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

“Bliver vi først kompromisløst modige, når vi ikke har det vigtigste af alt, der gør livet værd at leve: sandheden og friheden i et demokrati og en ægte retsstat? ”
Med bare en lille smule held , må det kunne lade sig gøre et par sekunder før !

Prudentius
9 years ago

Hvis man kigger fotoerne på Arosia Nyt igennem, fra den semi-statslige moddemonstration, dukker ikke blot røde faner med hammer og segl op, symbolerne for den værste morderideologi næst efter islam, men også det regnbuefarvede flag for de homoseksuelles internationale. Er disse idioter ikke klar over, at der er dødsstraf for bøsser/lesbiske i islam? Er de ikke klar over at islam tillader pædofili, slaveri, flerkoneri, etc.? Har de ikke et ansvar for at finde ud af hvad de støtter inden de rager ud på gader og stræder under totalitarismens blodrøde bannere? Tilsyneladende er hjernedød og selvmorderisk opbakning til endnu et fromt… Read more »

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Prudentius

Der var masser af kommunister, som intet har lært. En minihær af formodede bistandsklienter med begejstrede øjne.

Uriaspostens referat og billeder fortæller bl.a.om arabere, der forsøgte at komme i nærkamp for fredens religion. De lignede dem i Metalmatte.

http://www.uriasposten.net/archives/35751#comments

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Marie

N.B. på Uriaspostens billeder, at ikke alene regnbueflaget var med i mod-demonstrationen, der var også en store pink reklame for Queer-Jihad, der mere eller mindre har adopteret den muslimske trosbekendelse.

Logisk set noget nonsens.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago

Ang: ”Better Naked than in Burka”: Tänk om man skulle skriva så här: Muslimer är fina människor. De är ärliga och arbetsamma. De ljuger inte. De luras inte. De beskyddar sina barn och de beskyddar sina kvinnor från alltför betungande arbete till förmån för barnafödande. De värnar familjeliv och de har som ideal att skilja mellan gott och ont, mellan sant och osant, mellan rent och orent, mellan halal och haram. Kvinnor skyddas i muslimska samhällen från att i det allmänna och offentliga rummet bli betittade av främmande män genom att kvinnor där är klädda i en helkroppsskyddande kaftanliknande klädnad.… Read more »

bowlaren
9 years ago

I love titts, not Burka :p
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

moif
9 years ago

I watched a man with a Palestinian flag destroy the door on a city bus on Nørregade. A photo-journalist was standing by, watching the whole thing, but didn’t take a single photo. The bus driver (a Somali) was left to defend his bus alone. The police were in a line at the further end of Gammel Munkegade, but they couldn’t see the bus from where they were standing.

Info
Info
9 years ago

MÅNGA RÖDA FANOR

Här demonstrerar antifascister på Sergels torg i Stockholm mot det rasistiska och fascistiska riksdagspartiet Sverigedemokraterna:

http://www.youtube.com/watch?v=1HcWfdBz9UQ

Och också här ser man röda fanor. Samt fanor från avlägsna länder, som jag inte känner igen. Det enda som jag är säker på är att det inte förekommer några svenska flaggor (ondskans symbol).

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
9 years ago
Reply to  Info

Svenska flaggor – ånej, det hade man inte kunnat ha, inte om man är “demokrat” i Sverige. Rekommendationen lyder: 3-4 svarta fanor, 3-4 röda fanor, en hammare, en skära och en Allah-soldat. Varje dag, utan prut. Avlägset, nära, alltid demokratiskt!

Utlandssvensk
Utlandssvensk
9 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Klassisk demokrati: Folket byter ut ledarna.

Svensk demokrati: Ledarna byter ut folket.

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
9 years ago

Steen jag har följt rapporteringen hela dagen på Aarhus Stiftstidende och fascinerats av att de svartklädda med texten “Soldiers of Allah” inte ens fått en kritisk kommentar. Och nu klockan 18.00 rapporterade svenska tv-nyheterna två saker: Högerextremister från hela Europa ställer till problem. Demokratins försvarare ordnar motdemonstration. Och det roligaste av allt: en allvarlig “demokrat” talar om hur glädjande det är att så många kommit för att visa “sitt stöd för demokratin”. Bakom honom vajar tre fanor. De har alla hammaren och skäran. Så mycket för den demokratin! Vem är högerextremist? När EDL:s ledare talar under danska och israeliska fanor,… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
9 years ago
Reply to  steen

Käre Steen,
jag har just legat i influensan, hade inga öl så jag tog rött vin, det hjälpte. Nu vet vi ju dessutom att Soldiers of Allah är demokrater om de bara får gå tillsammans med vänstern. Bli frisk igen, du behövs!

Mats (Malmo)
Mats (Malmo)
9 years ago
Reply to  steen

Influensan innebär en ansträngande hosta – som kan mildras rejält med Fernet Branca några gånger under dagen! Har nyligen genomgått detta.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x