31
mar
Seneste opdatering: 1/4-12 kl. 1859
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

To af de bedste stykker journalistik om EDL fra det seneste år. Det disse interviews og reportager sætter stort set hele den vestlige presses uvidenhed, uansvarlighed og udygtighed i relief. Ligegyldigt om det står i Dagens Nyheter, Århus Stiftstidende, Politiken, The Telegraph eller Washington Post. Det er pligtforsømmelse, de leverer og det bestyrker min værste frygt: At den demokratiske islam- og indvandringskritik bliver overhalet højre om fra gaden af kræfter, ingen politiker eller politistyrke kan kontrollere. Jeg er næsten ligeglad med dovne, uvidende journalister uden talent, – her får de ‘the benefit of the doubt,’ for de kan jo skrive som de gør af andre grunde, – men hvis ikke der er toppolitikere i Europa, der ser den fare nu, så er løbet kørt for generationen, der kommer efter os. Vi kan indstille skrivningen og gå i dækning.

Bemærk den engelske forsker tilsidst i den meget balancerede Deadline-reportage: EDL “er utrolig konfrontativ og ekstremistisk bare ved at være tilstede på bestemte steder.” Det kan vel være. Men hvad var ekstremistiske muslimer i Luton, da EDL blev grundlagt? For nogle år siden demonstrerede danske jøder på Rådhuspladsen. En lille gruppe arabere fik et hjørne. De fik lov at Heile og tilsvine jøderne, true de jøder, der ikke kom i sikerhed bagefter hurtigt nok. Begge TV stationer filmede deres ulovlige handlinger, det blev ikke bragt, ingen blev anholdt, men de blev heller overfaldet af nogen. Hvem må provokere og hvem må ikke? Det fremgår klart nok. Robinson har ret: Der gælder helt forskellige regler, ikke mindst i pressen, og det gør han ret i at gøre oprør imod. Pressens cover-up for muslimske voldsmænd, er en skændsel der er uholdbar. Ligeledes dobbeltstandarden når det kommer til venstrekstrem vold.

Sarkozys øjeblikkelige crackdown på muslimske fanatikere, kunne tyde på, at han er ude og slukke etniske ildebrande og måske ser det samme mareridt for sig: En Marine le Pen, som begivenheder på gaden og optøjer i eksplosive ghettoer har gjort irrelevant. EU befinder sig for langt oppe i skyerne, til ikke at ville forværre en allerede stærkt bekymrende situation. De er en sikkerhedstrussel, ligesom 95 % af main-stream journalistikken. Heller ikke Camerons udtalelser tyder på, han er klar over faren for et Weimar udenfor sin stærkt bevogtede gadedør, og England er langt værre plaget af fascistoid islam end Frankrig. Der er mange scenarier for hvordan en udvikling kan komme ud af politikernes hænder. Ulfkotte ser i dag en dyb vedvarende økonomisk krise, som det der fremtvinger en ret brutal, ufrivillig løsning på de problemer og udgifter, islam har tilføjet Europa. Når kassebunden nås, udløber tiden for snak automatisk.

Og så en stille bøn til, at det ikke bliver i Århus i dag, det politiker- og medieskabte Weimar skal koste menneskeliv. En tilrejse af notorisk voldelige danske, svenske og tyske ‘antifascister,” lover ikke på forhånd godt. Læg dertil de såkaldt ‘unge’ i Århus Vest….vi må se, hvem der fremstår som ekstremister, når dagen er ovre. Idet en ekstremist i et demokrati først og fremmest er en politisk voldelig person, og hvem det er, ved PET og Europol heldigvis langt bedre end danske journalister og Århus’ amatørpolitikere. (Se hvad der er skrevet om Englands særligt udsatte situation nedenfor.)

“Etnisk udrensning er et forstadie til demokratisering”

“Det er et meget uhyggeligt indlæg, Støvring kommer med her” skriver en kommentator. Ja. Det er en advarsel.

Det er ikke fine politisk korrekte principper om tolerance og åbenhed, der har skabt fred i Europa. Det er heller ikke EU, det blide monster, som Enzensberger kalder molokken i sin seneste bog. Nej, det er paradoksalt nok snarere langt voldsommere ting som etnisk adskillelse og folkeforflytninger. Det glemmer vi nogle gange i vores liberale og oplyste tidsalder.

Den amerikanske forfatter Michael Mann er gået så vidt som til at kalde etnisk udrensning for demokratiets mørke side, for nu at sige med titlen på hans bog fra 2005. Etnisk udrensning er derfor heller ikke en anomali i menneskehedens historie, selv om det især er moderniseringsprocesser, der fremmer udrensning: Den er simpelthen et forstadie til demokratisering. Det bygger igen på, at nationale og etniske grupper kræver deres egen stat uden mindretalsdominerede områder. Demokratiets mørke forhistorie.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
10 years ago

Tim Pallis.
I Rune Lykkebergs bog: Kampen om Sandhederne. Gyldendal 2008.
står der dette om de kulturradikale ,” De kulturradikale var i deres egen selvforståelse demokrater
til fingerspidserne, men dialog med alle reaktionære, bornerte , småborgerlige kulturfascister, som
ikke beherskede den rigtige stil, var udelukket på forhånd.”

Ok , i bogen er disse linier brugt ang. kunst og debatten, som f.eks Rindal skabte, men een synes, at det også gælder den måde indvandringen blev skabt på her i landet.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  PK

Just præcis 😉

Danskeren
Danskeren
10 years ago

Hvad ekstremt er der i at forsvare sin ret til at tænke og tale frit?
Hvem i dagens Danmark tør skrive et islam eller indvandrer-kritisk læserbrev ?

Tim Pallis
Tim Pallis
10 years ago

Michael Corens SUN-interview med Tommy Robinson er simpelthen fremragende. Den danske presses beskyldninger af EDL og DDL for højreekstremisme og højreradikalisme er en skandale af format. Hele mangfoldigheds-marchen imod de fåtallige modige kritikere af Europas kolonisering og islamisering er et udtryk for dyb venstreorienteret og kulturradikal uvidenhed. Kulturrelativismen er en pind til vor ligkiste. Når man ser forskellen mellen de to demonstrationer må konklusionen være, at forståelsen af, hvad der er ved at ske i Europa er ved at være tabt på gulvet. Folk er i den grad hjernevaskede af den intellektuelle elite og journalisternes demagogi. Jeg tvivler på, at… Read more »

Tornuggleman
Tornuggleman
10 years ago

EDL makes me so proud of Britain ! Tommy Robinson slår spiken på huvudet så det blixtra4r. En sån fullträff !!! Precis vad Norden behöver ! Och i synnerhet Sverige – antisemitismens och terroristernas utpost i Europa. I ett land där ALLA har rättigheter, men som invandrare slipper skyldigheter.. Att ens kalla sekten/kulten islam för religion !? Vi skickade missionärer till just muhammedanska länder för inte länge sedan för att försöka skola och tämja dessa vildar. Numera skickar vi inga missionärer. Vi tar hit dem som skulle civiliseras och kristnas, vilket de numera slipper då statsledare o media medverkat till… Read more »

PK
PK
10 years ago

OG hvad handler dagens demo også om? Jo, en 61 -årig svensker ligger smadret
på intensiv i Gøteborg.
Overfaldet af berigere.
I Sverige betyder det ingenting for politikere og pressen.
Ingenting , for det er racisme at føle noget som helst for denne stakkels mand.
Der er jo så mange, som får smadret deres liv i Sverige., så omtalte grupper lever med det.

Marie
Marie
10 years ago

“Netop nu bliver de anti-islamiske højreorienterede demonstranter fragtet væk i busser fulgt tæt af politiet.

“De bliver fulgt ind i busser, mens antifascisterne fra alle sider råber og skriger og rækker fuckfingre af dem,” siger jp.dk’s reporter, Lars Sejr.”

Aner man en vis misbilligelse?

Dygtigt politiarbejde og solen har skinnet det meste af tiden. LOL

Jonny
Jonny
10 years ago

Lycka till, alla i “högerextremistiska islamofober”! May the force be with you… Svenska TT laddar upp inför eventuella oroligheter med uppgiften att många av deltagarna i Århus har “starka band till nynazismen”. Högerextrema från hela Europa är just nu påväg till Århus för en demonstration mot islam i staden under lördagen. Jacob Scharf, chef för den danska säkerhetspolisen PET, är oroad över det internationella möte som högerextremister i Danish Defence League kallat till i Århus till helgen. Flera hundra högerextremister från Polen, Bulgarien, Finland, Sverige, Norge, Tyskland, Frankrike och England väntas genomföra en demonstration mot islam i staden under lördagen.… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
10 years ago

Jeg tog mig den halve time til at gennemse de to videoer. De er begge fremragende, især SUN-interviewet med Tommy Robinson gør indtryk. Og jeg kan ikke undlade at drage en parallel til de engelske soldater, der kæmpede i WW2 – som det vist også nævnes af Tommy Robinson. Havde dagens medier portrætteret dem, ville de højst sandsynligt være blevet dømt uværdige, højreekstreme, hooligans og alt det andet automatlir, der siges om EDL. EDL ser ud til at være den forudsigelige reaktion på islamiseringen, og jeg tror, at man endda skal være godt tilfreds med, at den er så forholdsvis… Read more »

Prudentius
10 years ago

De vestlige msm er intet andet end multikulturalismens mørtel-mænd, der ser det som deres hellige pligt kontinuerligt, at pudse facaden op på utopien.

Derfor også den fuldstændig unfair behandling af EDL, som “højreekstreme” trusler mod al lov og orden, mens væbnede muslimske banders skyderier og lejlighedsvise mord, får en absolut minimalistisk behandling under titlen “bandekonflikten”.

Tilsidst “anti”-facisterne, der igen og igen har vist sig som rene gadeterrorister, men fortsat frikendes moralsk som fromme “aktivister”. Deres egentlige rolle, som multikulturalismens tæskehold, slet skjult for folk med øjne til at se.

Elefanten
Elefanten
10 years ago

På Politikens hjemmeside er Annegrethe Rasmussen selv inde på problemet med de enøjede massemedier. Vi isolerer os med medier, som vi allerede er enige med, skriver hun. Og det kan der sikkert være noget om. Vi er i denne forbindelse den almene læser.
Spørgsmålet er så, hvorfor massemedierne skal have 8 mia. kroner i tilskud og tvangslicens for at bekræfte folk i deres fordomme?

Info
Info
10 years ago

SWEDISH DEFENSE LEAGUE Åt Århus-demonstrationen idag ägnade Sveriges radios Studio Ett ett längre inslag igår. Hemsidans sammanfattning: ”På lördag ska English Defence League hålla ´counter-jihad´-möte i danska Århus. Tydligen ska det bli det första i raden av flera demonstrationer i Europa. Mötet har talare från de olika deltagande ländernas Defence League (Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen) samt andra liknande organisationer från t.ex. Frankrike och Bulgarien. Radions Nordenkorrespondent Jenny Sanner Roosqvist på plats i Århus och Anna-Lena Lodenius, författare och expert på extremhögern medverkar.” http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5044343#srcomments Efter ett inledande Århus-reportage ”på plats” av Jenny Sanner Roosqvist övergår inslaget snart till att låta… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x