1
apr
Seneste opdatering: 1/4-12 kl. 1700
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Hague – the Dutch newspaper De Volkskrant has published today a caricature of Jos Collignon in which The Eternal Jew smuggles money to Wilders. In the caricature, Jos Collignon drew Wilders thanking in the Hebrew language an invisible hand which delivers to him through a partition a pile of money. In the corner Brinkman explains the Dutch translation of the Hebrew: “I thank you and you have nothing to worry about”. We see how Wilders, with an angry look, puts the money in his pocket. Antisemitic caricature in a Dutch newspaper

I 1939 var der 140,000 jøder i Holland. I 1945 var 35,000 stadig i live. Tyskerne havde i vid udstrækning fået hjælp af hollandske myndigheder, til at udrydde resten. Mere end i nogle andre besatte lande. Eichman var imponeret over deres effektivitet. Denne ubehagelige historie er ikke noget der hæmmer Jos Collignons kreativitet. Tegningen er smagfuldt publiceret to dage efter Mohamed Merahs mord på fire jøder i Toulouse.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
9 years ago

Man har svært ved at begribe, at en hollandsk avis kan finde på at publicere en jødehadsk karikaturtegning med rod i den sejlivede fordom om pengejøden. Og så to dage efter den grusomme massakre på jødiske børn i Toulouse. Det må være et antijødisk venstrefløjsmedie, som står bag denne ulækre tegning.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x