3
apr
Seneste opdatering: 4/4-12 kl. 1209
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Herfra er regnet arbejdsmarked, tidbegrænset ophold, studerende, adoptivbørn mv – hele listen er her. Bemærk gruppen “anhöriga” (familiesammenførte og pårørende til flygtninge) næsten 7000 mennesker alene. (Danmark havde 3.405 familisammenføringer i hele 2011.) “Verkställighetshinder” betyder folk, man ikke ved hvem er, og derfor ikke kan slippe af med igen, folk hvis stater ikke vil have dem tilbage, f.eks. kriminelle de kan dumpe i Sverige. Dertil kommer i øvrigt de illegalt indrejste: Antal ukendt.

Der er flere absurditeter i dette. Mange har ingen asylgrund overhovedet, men konventionen om asyl fra 1951 er så hellig, at ingen tør sige den imod. “Vi skal naturligvis give beskyttelse, til dem der behøver,” er mantraet. Sat på spidsen betyder det, at var alle Egyptens 10 mio. koptere i personlig livsfare i morgen, og kunne de lande i Gøteborgs havn på nogle supertankere, så ville Sveriges befolkning omgående bestå af 50 % egyptiske koptere. “Tilstrømningen afhænger af, hvad der sker ude i verden,” siger Reinfeldt. Yes, indeed og følgen bliver, at Sverige en dag om ikke alt for længe ikke er svensk længere. Cirka 2050, hvis altså ikke “der sker noget særligt ude i verden.”

“Fascisten” Fjordman er et nøglevidne

Det er i advokat Lippestads interesse at få noget af Breiviks forbrydelse tørret af på andre, selvom Fjordman vel officielt skal betragtes som et ekspertvidne på højreekstremistiske tankeforbrydelser. Det er i Breiviks helt særlige interesse at få en retssag, der handler maksimalt om islam og norsk indvandringspolitik, men er det virkelig i Arbejderpartiet og advokat Lippestads interesse, så sandt som Lippestad er en god AP partisoldat? Den mange gange anklagede, evigt truende og nu også dømte Mullah Krekar – der i norsk medie- forsker- og venstrefløjslogik er af nøjagtig samme skuffe som Peder Jensen – indkaldes også. Der er lagt op til en politiseret forestilling, der kan blive svær at kontrollere, men Lippestad, pressen og Arbeiderpartiet har selv givet bolden op:

Det handlar om nästan 40 personer där bloggaren Fjordman blir ett av nyckelvittnena. Fjordman var det namn som norrmannen Peder Jensen använde sig av när han bloggade anonymt på islamkritiska nätsidor. Breivik citerar honom mer än 100 gånger i sitt manifest.

Vi kallar in vittnen från extremistiska miljöer och högerextrema miljöer, eftersom det inte är säkert att experterna har så mycket kunskap om dessa miljöer. Vi vill belysa att det i vissa miljöer kan finnas samma verklighetsuppfattning som den Breivik har, säger Geir Lippestad. ”Fjordman” blir ett nyckelvittne. Fjordman mener Breivik er mentalt forstyrret, Fjordman er fascist.Jeg forstår ikke hvordan Krekar skal belyse terrorsaken.

“Ikke er sikkert eksperterne ved…” Bum,bum,bum – politiet ved mere om Jensen og hans miljø, end han selv gør. De ved, hvad han skrev i forfærdelse på Skype med sine ekstremistiske venner – som norsk PET forhåbentlig også ved alt om – om aftenen den 22.7.2011. De har læst hans mails, endevendt hans mobil og PC, alt hvad han har skrevet, har været offentligt tilgængeligt i årevis på adskillige sprog. Og de har afskrevet ham fra sagen for måneder siden. Og ekspert Strømmen fra det røde, grønne Miljøparti ved, han er fascist. Hvad kan han mon selv tilføje ved at blive trukket tilbage i sagen? Holde en tale for verdenspressen, der vil give Stoltenberg nervøse tics?

Jihad i Frankrig er kun lige begyndt

At show-demokraten Sarkozy forhindrer et par imamer i at indrejse, og udviser en håndfuld andre, illustrerer for enhver der har fulgt udviklingen i Frankrig snarere hans afmagt end hans magt over begivenhederne. Som at bruge et fingerbøl til at lænse Titanic for vand. Frankrigs skæbne er for længst uddelegeret til mennesker, Sarkozy ingen magt har over og som fransk politi kun lige akkurat har kunnet holde stangen. Men i TV demokratiet, hvor de blinde leder de døve, ser det statsmandsagtigt ud: Denne uges beslutsomhed. Vi lever fra dag til dag, vi springer fra tue til tue. At pege på de større linjer er hate-speech, må man acceptere:

The Obin Report showed a deep infiltration by radical Islam into the vast majority of French schools and a vitriolic hatred for Jews. What the Report showed was so alarming that the text was not initially disclosed. Nobody dares to say that more than thirty mosques all over the country broadcast incendiary remarks that have « nothing to do with the teachings of Islam, » and that the same remarks are received daily on television by tens of thousands of Muslims in France through the Arabic version of Al Jazeera.

Jews in France number five hundred thousand, and that number is decreasing. Muslims total more than six million, and for the most part, they are French citizens who exercise their voting rights.The question is not whether there will be another anti-Semitic murder in France, but rather, When ? Jihad in France is just beginning. Jihad in France Just Beginning

The Obin Report (Rapport Obin ) submitted to the Minister of Education in 2004 by Jean-Pierre Obin, General Inspector of Education, studied the impact of religious signs and manifestations in French public schools. Its conclusions regarding the spread and impact of Islam on the young and the dangers to national cohesion were so alarming that the report was temporarily shelved. Due to fear. Fortunately, after a year of silence, the French education ministry finally found the courage to publish the report on the internet. As a result, we can now read the original PDF file on the official site of the French education ministry, in French and, using Google translate, in any other language, including English. The Obin Report on Religious Signs and Manifestations in French Schools

Udo Ulfkotte: “Tiden arbejder mod politikerne med rasende fart”

Tiden arbejder imod ham (Tysklands indenrigsminister) og mod alle Forbundsdagens partier. Glem i et øjeblik islam og de problemer, vi har med muslimer. Personligt frygter jeg ikke noget, og jeg prøver heller ikke længere at ændre noget på politikkens område. For historiens store pendul slår snart i den modsatte retning. Af en ganske simpel grund: Overalt i EU nærmer en statsbankerot sig. Og vi – Tyskland – har en finansiel faldskærm parat til alle – kun ikke til os selv. Til slut betaler vi. Og det glæder jeg mig til. Så kan De kun skære ekstremt ned på alt fra pensioner til bistandshjælp. Og så er der altså ikke flere penge til millioner af muslimer, der lever af Hartz-IV (socialhjælp) og vil forsørges overalt.

Kampen om fordelingen af penge vil begynde. Og det vil være det tidspunkt, hvor borgerne vil glemme alt om politisk korrekthed og tænke over, om de vil være verdens socialkontor og om de vil dele frugterne af deres arbejde med mennesker, der ikke har bragt dem andet end udgifter. Jeg ville foreslå indengsministeren følgende:

1) Nu i dag – ved at følge vores love – udsend alle muslimer, der ikke arbejder eller har tysk statsborgerskab

2) Tilbagekald statsborgerskab fra alle muslimer og udsend dem der har vist sig uværdige som statsborgere. Dette har USA gjort langsomt i lang tid. F.eks. med islamister og kriminelle. Og…..

3) Indfør obligatorisk undervisning i islam i alle skoler. I den skal eleverne indføres i islams nazi-agtige ideologi. Enhver der vil bekæmpe nazisme må også bekæmpe Muhammeds ideologi.

Nuvel, det vil minister Freidrich vil ikke gøre, men det er forudsigeligt at muslimer engang vil blive fordrevet fra Europa. Jeg ønsker det ikke, men det lurer i horisonten. Historie betyder forandring og vi kommer til at se store forandringer, ganske enkelt fordi vi har ødelagt vores økonomiske fundament. Det økonomiske Big Bang vil også løse vores problemer med islam. .“Most Muslims Suffer From Islamophobia” og på tysk „Die Mehrheit der Muslime leidet an Islamophobie“ (Snaphanens oversættelse) Udo Ulfkotte: Forfatter og journalist på bla.Frankfurter Allgemeinen Zeitung .

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Nydahl
9 years ago

Lippestads uttalande är redan det värt en analys. Han vill inkalla vittnen från “högerextrema miljöer”. Vad är det för något? Grundfrågan måste ställas, om och om igen: Är religionskritik högerextremt? Är kritik av islam och islamism högerextremt? Kan man bygga en rättegång på subjektiva och högst tvivelaktiga antaganden? Jag menar att den norske massmördaren över huvud taget inte går att insortera i den sortens resonemang. Hans citat sträcker sig från medeltiden och framåt. Det lär inte gå att kalla vare sig Shakespeare eller Churchill, men Fjordman går att använda i politiskt motiverade resonemang. Jag kommer att följa rättegången med en… Read more »

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

“Höger” har genomgått en märklig betydelseglidning. Ursprungligen var “höger” beteckningen på någon, som förespråkade en konstitutionell monarki. Idag verkar “höger” (oftast) betyda, att inte instämma med vänstern.

Så när vänstern ser stjärnögt på islam (och intresserar sig andäktigt för vad Muhammed sa i koranen – i likhet med hur vänstern fordom intresserade sig för, vad Marx sade i Kapitalet), så anses kritik av islam vara “höger”.

När vänstern ser kritiskt avfärdande på kristendomen, så anser motsatsen vara “höger”.

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago

“Vi kallar in vittnen från extremistiska miljöer och högerextrema miljöer, eftersom det inte är säkert att experterna har så mycket kunskap om dessa miljöer. Vi vill belysa att det i vissa miljöer kan finnas samma verklighetsuppfattning som den Breivik har, säger Geir Lippestad.” Tämligen omgående (1-2 dagar) efter Breiviks dåd, så uttalade sig Sten Levander, professor i psykiatri och rättspsykiatri och tillskrev tvärsäkert Breivik en paranoid psykos. Jag kan inte minnas, att den sortens resonemang någonsin fördes om t.ex. Patrick Magee, (som 1984 försökte döda premiärminister Thatcher genom att bomba Grand Hotel i Brighton; fem personer dödades) eller om Baader-Meinhof… Read more »

PK
PK
9 years ago

Shit hvor ironisk!!
Journalister vil aldrig blive anklaget, som Fjordman, og indkaldt som vidner ang. historiens gang.
For de skriver helst ikke om den, især hvis islam er indblandet.
Tragisk .
Resultatet bliver, at vi nok får mere “historie” end vi ønsker.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

Ulfkottes udmelding er ganske interessant.

Håber han får ret!

Georg Hansen
9 years ago

En jurist burde vide at “guilt by association” er en millimeter væk fra injurier. Indkalder de også Monika S Hansen, hun påstod jo at hun korresponderede med Breivik, vil hun være anklaget eller vidne?

hernandez
hernandez
9 years ago

“Breivik citerar honom mer än 100 gånger i sitt manifest.”

Islamister citerer uafladeligt koranen. Skal koranen forbydes?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x