14
apr
Seneste opdatering: 14/4-12 kl. 2227
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en del år siden, jeg fremhævede det fremtidsperspektiv og det var allerede da ikke nogen særlig visionær eller indsigtfuld spådom, efterom landet allerede for 40 år siden var et safehaven for muslimske terrorister. F.eks. Samir Muhammed al-Qadir, hovedmanden bag terroraktionen mod det italienske krydstogtskib Achille Lauro i 1985, for ikke at tale om terrorbomberne i København samme år, der dræbte en og sårede over tyve mennesker. Tidens gang har ikke gjort andet end at accentuere den. I dag er Sverige mere leveringsdygtigt i terror end nogensinde. “Svenskere” har gjort sig gældende lidt hist og her, i USA, i Irak, på Balkan i Somalia, og flere gange i Sverige, bare spørg Lars Vilks.

Det seneste udslag af svensk multikulturalisme i Danmark er dog det hidtil værste. Godt nok er “svenskerne” åbenbart intellektuelt på sinke-stadiet, – de er jo netop blevet svenskere, for at redde landets økonomi i det 21. århundrede, – eftersom de måtte have vidst SÄPO overvågede dem, men de ville have forrettet et masseblodbad, hvis de kunne. Det synes rigeligt godtgjort, selvom dommen ikke er faldet. Vores held er, at muslimske terrorister generelt er lige så underbegavede, som de er voldelige. Vores uheld er, at der uvægerligt vil dukke én op, der har lidt hjemme foroven. Den dag kommer en del til at lade livet. Nu døde Tøger Seidenfaden imidlertid en udramatisk og af borgerskabet hyldet død, det havde ellers været en historisk, eklatant ironi, hvis Munir Awad var nået frem til at skære halsen over på ham mens han lå i plastik-strips, hans svenske familieforbindelse og ødegård nord for Ørkeljunga også taget i betragtning. Den slags man kan skrive murstens-generations-romaner om, hvis man har tid. Nordmanden Karl Ove Knausgård havde, men så var der unægtelig noget andet hinsides hans navle, han havde forsømt mens han skrev sine 4000 sider.

Der er naturligvis ingen mulig chance for, at det bliver det sidste “svenske” udfald mod Danmark. Spill-over kriminaliteten fra Sverige til Danmark er allerede rutine, hvoraf Danmarkshistoriens største røveri bare er toppen af isbjerget. Hver gang jeg hører ordet “Øresundsintegration”, får jeg nervøse tics. Danske politikere kunne – hvis de ville, hvad de naturligvis ikke vil, – efterhånden med tage sig sammen til at oversende Riksdagen en officiel protest. Det skal blive meget værre, og det bliver det. For hvert år der går, bliver Sverige en dyrere og farligere nabo, det skal siges selvom det er med et vist vemod. – Islamic terror suspects planned to attack event hosted by Danish Crown Prince, “Svenska” jihadister planerade massmord på danska journalister.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank P
Frank P
9 years ago

Det værste er de svenske mediers gennemgang af retssagen i DK. Man må som svensker sidde med en fornemmelse af, at de svenske jihadister er udsat for en unfair rettergang, og at DK er et uland generelt hvad angår retssikerhed. Men nåja… Sverige er jo også landet hvor smugling af hash udløser 10 år, skattesnyd +5 år, mens massevoldtægt, mord og røveri kan udløse et par måneder.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
9 years ago

“Vores held er, at muslimske terrorister generelt er lige så underbegavede som de er voldelige”

. Ja, deres eneste mand med hjerne døde 11. september (M. Atta).

Trods muslimske terroristers ubegavethed skyldes frygten for dem to ting: Dels at der er helv….. mange af dem, dels af de elsker døden højere, end vi andre elsker livet.

Hov, muslimske terrorister, er der ikke tale om en pleonasme??

En Mand
En Mand
9 years ago

Jeg forstår ikke helt din påstand Snaphane, ifølge Svenske medier er det bandekriminaliteten fra København der får den Svenske kriminalitetsstatistik til at eksplodere helt op til Lapland. 🙂

bowlaren
9 years ago

Jag tror risken finns att en massa terrorister utnyttjar Sveriges generösa invandringslagar och gömmer sig i Sverige.

PK
PK
9 years ago

Det er det, som Mona Sahlin og Marianne Jelved kalder kærlighed.

Og de radikale havde valgannoncer med denne vidundelige perle: Vi tror på indvandrene.

Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago

Hvordan er det nu, de svenske kriminologer forklarer gangstervældet i Malmö? Det er noget med, at Malmö ligger tæt på Danmark. Skal man le eller blive vred?

Info
Info
9 years ago
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x