16
apr
Seneste opdatering: 16/4-12 kl. 2215
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

7 april 2012. The Devil We Don’t Know: The Dark Side of Revolutions in the Middle East

“Eneste signalement: Alle røvere var arabere/somaliere”

Weekenden bød på stribevis af gaderøverier. Antallet af gaderøverier stiger drastisk i København. Alene i denne weekend var der seks episoder, hvor unge mennesker på vej hjem fra byen blev overfaldet af grupper af mænd og bestjålet.Seks gange i løbet af fredag og lørdag nat blev unge københavnere på vej fra byen passet op af grupper af mænd, der røvede dem for telefoner og kontanter.

Unge mænd på vej hjem fra en våd aften i byen bliver i stigende grad udsat for gaderøverier i hovedstaden. De er simpelthen lette ofre, når de går alene og småfulde hjem ad de nattetomme gader. Eneste signalement i alle seks sager er, at gerningsmændene er arabiske/somaliske af udseende og har hættetrøjer på. bt.dk skrev i februar, at der i 2011 blev anmeldt 841 gaderøverier i København. Det var en stigning på næsten 30 procent i forhold til året før og svarer til mere end to gaderøverier i gennemsnit hver eneste dag.Weekenden bød på stribevis af gaderøverier

54 % flere voldtægter i Oslo første kvartal 2012

Mere end én anmeldt voldtægt om dagen i en by på kun 600.000 mennesker, det er voldsomt. Det kan blive betydeligt værre. Storstockholm der har dobbelt så mange indbyggere, har 400 anmeldte voldtægter i kvartalet, 1601 i hele år 2011 eller 4.5 om dagen, der er bare ingen oprørthed at spore i pressen, det kunne jo miskreditere det politiske flertal, og det er jo ikke meningen med svensk jouralistik.

– Dette er veldig stygge tall, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde.I fjor økte antall anmeldte voldtekter i hovedstaden med 30 prosent. Etter nyttår har det bare blitt verre. – Totalt sett i første kvartal, for anmeldte voldtekter og forsøk, er det en økning på 54 prosent. Det er 27 flere saker enn i samme periode i fjor.Politiinspektør Hanne Kristin Rohde liker dårlig den statstikken hun har hentet ut fra avsnitt for seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt. – Er dette en reell oppgang, eller er det flere som velger å anmelde voldtekter?- Det vet vi ingenting om. Men med det fokus som har vært på fenomenet voldtekt, tror vi dette viser en reell økning i folks villighet til å anmelde. I løpet av årets 91 første dager mottok politiet i Oslo anmeldelse i 76 voldtektssaker. Voldsom økning i anmeldte voldtekter i Oslo

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Ulrik Jensen
Peter Ulrik Jensen
8 years ago

Hampereb er veldig fint i slike saker

rubb
rubb
9 years ago

Kjære Steen.

Det er ikke kun voldtekter som øker i Oslo.

Lommetyverier øker dramatisk. Ran av personer er mer brutale. Slik er situasjonen i den humanitære stormaktens hovedstad.

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/60-prosent-av-alle-ran-i-norge-skjer-rundt-oslo-s-3750409.html

Frank P
Frank P
9 years ago

Alle disse unge og sprøde norske jenter…. ødelagte…. husk at en voldtægt er en næsten-død…. psykiske traumer, social isolation, vi hører intet om dem, nogle år efter begår de selvmord – det er sket i Sverige en del gange nu…. særligt når sagen har været i retten, hvor der bliver sat ansigt på hinanden, hvilket har ledt til chikane og forfølgelse…

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

“Er dette en reell oppgang, eller er det flere som velger å anmelde voldtekter?- Det vet vi ingenting om. Men med det fokus som har vært på fenomenet voldtekt, tror vi dette viser en reell økning i folks villighet til å anmelde.”

Smaka på det en gång till: De båda konkurrerande hypoteserna är alltså 1 “en reell oppgang” eller 2 “flere som velger å anmelde voldtekter”. “Forskaren” väljer (VÄLJER) en emulsion av de båda hypoteserna, att det handlar om “en reell (REELL)ökning i folks villighet til å anmelde”. Smakar det inte skit redan i munnen ?

PK
PK
9 years ago

Den norske Statsminister Stoltenberg ,i Berlingske, advarer imod
kommende grusomheder.
Jeg vil sige, at han har ret; når nutidige voldtægter ikke interesserer
det politiske Norge, så kan man jo altid tale om kommende grusomheder.
Synd for pigerne , men de betyder ikke noget i et stærkt humanistisk Norge.
Gad vide hvad kvinder, tæt på Stoltenberg , fortæller ham?
Han må da vide, hvad der foregår?

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  PK

Så længe politikerne ikke forstår, at islam – historisk og i dag-, når tilhængerne bliver ca 10% af en befolkningsgruppe, automatisk vil forsøge at atge magten i området, ja så er der ikke meget at gøre. Krav om særrettigheder, sharia osv er del af systemet man overtager gennem, når man militært ikke har styrken. Slutresultatet er ufanvendeligt en balkanisering med påfølgende borgerkrig. Lyt dog til Nonie Darwish ovenfor. Hun forklarer på udmærket vis, hvorfor islam gør som man ser. Islam er en manual for en røverbande. og kun så længe man kunne plyndre naboerne og skaffe slaver som arbejdskraft ved… Read more »

Robert R
Robert R
9 years ago

Ifølge regeringenn er det ikke sket, det passers simpelthen så dårligt til det billede regeringen, skolelærer og mediefolk, forsøger at tegne af danmark, at det ties ihjel!

Prudentius
9 years ago

“Dette er veldig stygge tal,…”

Tal?

Jeg troede der var tale om en national katastrofe.

Nå nej, nationerne er afskaffet. Nu er Norge overgivet til menneskeheden og dens rettigheder, så de indfødte må lære at tilpasse sig i den globale landsby.

Luk øjnene og tænk på multikulturen!

De kan så gentage overfor sig selv, at de er igang med at gøre en forskel, mens alt bliver taget fra dem.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

“Nå nej, nationerne er afskaffet.” Og så alligevel ikke forresten. For gælder det palæstinenserne, kurderne, tjetjenerne, albanerne, tibetanerne, eritreanerene, osv. osv. så er multikulturalisterne stolte operette-nationalister. Uden for Europa er de faktisk ren “blut und boden”. Ikke blot har de nævnte folkeslag ret til deres eget territorium, nej de har ofte også lov til at annektere andres. Den lektie har serberne fået pindet ud med deres egne indvolde. Det er vitterligt kun de europæiske lande der skal omfavne hele menneskeheden og dermed sikre det sidste stadie af multikulturalisternes apoteose. For disse visionære udødelige har intet fædreland, fornuftens og dydens himmel… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x