17
apr
Seneste opdatering: 20/4-12 kl. 0028
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Even if I have to beg I am willing to raise and offer £10 million so that George W Bush and Tony Blair can be brought to the International Court of Justice on war crimes charges. Even if I have to sell my house I am ready to do it.”

In the speech the University of Punjab also reports that Lord Ahmed said that if Iran was attacked then ‘the Muslim nation should unite against these powers’.Lord Ahmed And The Suspension Of Truth, Accusations against Lord Ahmed merely highlight a vile anti-British career.

Den hensynsfulde interviewer refererer at lorden havde “et biluheld” i 2007 med sin Jaguar X-10, fordi han sendte tekstmeddelelser på sin telefon. Hun glemmer at oplyse, at det uheldigvis kostede den 28 årige Martin Gombar fra Leigh livet. Lorden mente også at 7/7 attentat-morderne blot led af “en identitetskrise,” ligesom han i 2009 lovede at hidkalde 10.000 muslimer for at forhindre Geert Wilders i at tale i Overhuset. Andre bøffer af denne løgnhals og spradebasse her. Han ender i George Galloways “Respect Party” inden måneden er omme. Partiet for folk med loyaliteter overfor ummah’en før end England. MEMRI har den 18 april lagt en fuldstændigt dokumenteret og analyseret version ud af Lord Ahmeds tale.

Obamas suicide-jew skal inspicere Malmø og Reepalu

U.S. President Barack Obama’s controversial anti-Semitism advisor, Hannah Rosenthal, will be visiting Sweden on April 24 to meet with Ilmar Reepalu, the famously anti-Israel mayor of the city of Malmö.

The upswing in anti-Semitic violence in Malmö is being attributed to two key factors: the exponential increase in the number of Muslim immigrants in the city, as well as to Malmö’s bigoted leftwing mayor, who rarely misses an opportunity to publicly demonize Israel. Muslims now comprise between 20% and 25% of Malmö’s total population of around 300,000, and local observers say most of the increase in anti-Jewish violence in recent years has been perpetrated by shiftless Muslim immigrant youth.

Although her job description is to combat anti-Semitism, Rosenthal focuses much of her time and effort on fighting “Islamophobia.” Speaking to the London-based Community Security Trust, an organization that is dedicated to protecting the Jewish community in Britain, Rosenthal called for a crackdown on bigotry against… Muslims.

Rosenthal now wants to travel to Sweden to find out what Reepalu is doing to combat intolerance in Malmö. Since both share similar perspectives on the root cause of anti-Jewish hate crime in Europe, namely Jewish support for Israel, Rosenthal and Reepalu can be expected to downplay the severity of anti-Semitism in Sweden and focus their attention on Islamophobia instead.U.S. Sends Anti-Israel Advisor to Anti-Semitic Sweden

“A Farewell to Anders”

I Politiken i dag, organet for den højere ønsketænkning, skriver det gamle medlem af KAml (Kommunistisk Arbejderforbund marxister-leninister) professor Poul Villaume: “Breiviks terror får folk til at kæmpe for mere multietniske samfund”. Visse, måske. Han skriver også, at vi aldrig får en Breivik at se igen. Nej, sådan en sadistisk basket-case skal man nok ikke vente at se mere, men i det højkonfliktuelle samfund vi er på vej med stor fart ind i, er det næsten utænkeligt at vi ikke får nogle mere ligevægtige, begavede, målrettede og måske lige så fanatiske voldmænd at se, og de vil være svaret på den terror de mødte, da de voksede op. De vil være mere personligt hadefulde, end vi der voksede op i et mono-etnisk Danmark. Søvndal-Vestager-segmentet kommer til at længes efter mig.

Breivik er en blinkende alarmlampe, han er skabt langt mere af multikulturen end af Fjordman og Ibn Warraq, og det er hasard ikke at ville læse advarslerne rigtigt nu. Står det til venstrepressen, så kommer vi ikke til at lære en fløjtende fis udover at gå i fakkeltog, den vil være garanten for nye katastrofer, men man må appellere til mere tænksomme folk. Driv ikke dette hasardspil videre. Jeg vender ikke tilbage til sagen før mine fire venner og bekendte skal vidne, og det fik mig til at tænke på, hvad der mon var det bedste jeg havde læst om sagen på dansk siden den 22.7.2011, og jeg kunne ikke komme i tanker om andre end to milde, kloge, danske kvinder Sørine Godtfredsen og Ulla Nørtoft Thomsen, og tak for dem! Jeg genlæste dem, og jo, de har bragt mening i galskaben og skåret igennem det grasserede ævl, som unge og gamle kommunister vælter os i hver dag nu. I Sverige og Norge skal man lede længe efter sådan et overblik, det kommer til at svide slemt i mange generationer. Sørine Gotfredsen skrev efter kun en uge, det fik hun mange tæsk for. Man får ikke tak for at hurtigere i optrækket, man bliver Ridder af Dannebrog ti år senere. – I Danmark har vi en nok så alvorlig terrorsag kørende. “Svenskerne” lyver lige så stærkt og dårligt, som en ged kan rende. De politiske hyæner har ikke så travlt med at fordele ligresterne fra Utøya her som i Norge og Sverige.

Sørine Gotfredsen: Det er dybt bekymrende, at nogen i dette land kan stille spørgsmålet om, hvor Anders Breiviks had mon stammer fra. Vi ved udmærket, hvor det stammer fra, og vi har vidst det længe. Lad os udnytte den norske tragedie til at forstå faren ved det multikulturelle.Lad os bruge Anders Breivik rigtigt

Breiviks synder skriger til himlen, men i deres radikale anderledeshed og galskab sætter de vores egne synder i desto tydeligere relief.Det er rent hykleri at frygte nye Breivik´er, for dem får vi næppe mange flere af.Til gengæld skorter det ikke på følgagtighed, uvidenhed, kortsynethed, fejhed, egoisme, overfladiskhed, materialisme, intolerance og handlingslammelse. Det er de synder, vi skal gøre noget alvorligt ved, hvis folk som Breivik ikke skal have ret i, at samtaledemokratiet ligger underdrejet og er ude af stand til at løse problemerne.Galskabens nutidshistorie

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
9 years ago

‘…Breivik er en blinkende alarmlampe, han er skabt langt mere af multikulturen end af Fjordman og Ibn Warraq, og det er hasard ikke at ville læse advarslerne rigtigt nu…’ Just præcis! – Jeg kaldte Breivik for globaliseringens pris. Men det er nok rigtigere, at Breivik har multikulturen på sigtekornet og ikke globaliseringen. Flemming Rose kæmper i sin kommentar i JP under overskriften ‘Mediernes dilemma’ med sine indre dæmoner i bestræbelsen på at bevare et nøgternt syn på Breivik. At gøre det via ‘mediernes dilemma’ er et udmærket valg for ham som jounalist. Så bliver han inden for en faglig ramme.… Read more »

PK
PK
9 years ago

Kære Snaphane.
Du har i mange år skrevet fremragende analyser af situationen i vores del af verden, så kunne
Trykkefrihedsselskabet Ikke få den gode ide , at lave en bog af det stof.
Jeg tror, den vil blive læst.
Efter min mening skriver du bedre end de fleste journalister, plus du interesserer dig for hvad der foregår.
Bare en tanke.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Det bliver interressant at se hvad det bliver til med Obamas “antisemitism rådgiver ” , Hannah Rosenthal . Hvor politisk korrect hun end er , vil hun alligevel være i en scizofren situation … ikke så forskellig fra den Oliver Goldstione var i , da han skrev sin totalt ENSIDIGE rapport om Gazakrigen . Efter et års tid prød han sammen efter at være UDSTØDT fra sin hjembys jødiske lokalsamfund , og indrømmede offentligt samme entydighed . Hvis Hannah bryder reglerne for hvor megen skade man kan forårsage mod sine egne , vil hun også blive upopulær.. ikke flere invitationer… Read more »

Tornuggleman
Tornuggleman
9 years ago

Reepalu är en typisk svensk socialdemokrat ! Och svenska sossar har ALDRIG utmärkt sig för sin intelligens. Vad Reepalu skapat, är ett monster som får Frankensteins att blekna. Denna förlorade svenska stad borde inhägnas. En 8 meter hög mur med 50 000 volt i taggtråd längst upp. Släpp bara in o ut de som kan uppvisa godkänd ID. Men för guds o Nordens skull ; Släpp inte ut Reepalu. Låt honom mysa o trivas med o i sin egen skapelse ! Och med tanke på situationen i Malmö, kan Obama bespara onödiga utgifter att skicka Rosenthal. Dettta muhammedanska gangsternäste är… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

Ja, i det mindste kan vi vel sætte den berømte klap i broen, så den er klar,
når det i løbet af få årter bliver nødvendigt helt at cutte forbindelsen til
“Nordre Beirut” 😀

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x