17
apr
Seneste opdatering: 14/1-14 kl. 1555
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Skrev enhver nybagt journalistpraktikant i hele riget. Ja, se engang. “Men så ser vi hans högra knutnäve skjuta upp i den högerextrema hälsning han redan gjort till sitt kännemärke,” genlød det på 120 svenske redaktioner.. NRK kalder det endda “en nazistisk hilsen.” “Problemet er, at den hilsen der beskrives med knyttet næve er en traditionel venstrefløjs-hilsen, der blandt andet blev brugt af Rotfrontkämpferbund under deres kampe med nazisterne i Tyskland i 1920erne og 30erne,” skrev Uriasposten. Meget er der sagt og skrevet om Lee Harvey Oswald, men jeg har dog aldrig hørt at han var blevet højreekstremist af sine sovjetiske og cubanske forbindelser.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] journalister rapporterede om, og som er flittigt anvendt i historien af kommunistiske navne som Lee Harvey Oswald, Hugo Chavez, Fidel Castro, Angela Davies og terroristen “Sjakalen”. Husker jeg ret, bruger de den også i Enhedslisten. Man skulle jo have været […]

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Fra den muntre afdeling 😉 Så hvis nu islam krævede, at han skulle køre i den modsatte side af, hvad der er det normale i værtslandet – altså højre side i dette tilfælde -, så ville han åbenbart også forlange at kunne gøre det? http://www.dailymail.co.uk/news/article-2130961/Muslim-left-shoes-outside-flat-taken-council-worker-posed-elf-n-safety-risk.html Muslim who left his shoes outside flat for religious reasons has them taken by council worker because they posed an ‘elf ‘n safety risk Olcay Kurulay was charged £25 to get his shoes back after the council said they were a fire hazard He thought his shoes had been stolen and had to go to… Read more »

Nielsen
Nielsen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

En muslim kan kræve. Islam kan intet. Der er ingen grund til at personliggøre forbryderorganisationen islam.

Marie
Marie
10 years ago

”Jeg tror vi må finne måter å leve med slike folk på. I sin forklaring har Breivik påpekt noen helt korrekte fakta som at befolknings-sammensetningen i Europa øker og at det kan føre til alvorlige konflikter. På den annen side snakker han om at næringsliv og politikk i Norge styres av kommunister. Det tror jeg han må være helt aleine om å mene, sier professor Thomas Hylland Eriksen.” http://www.dagbladet.no/2012/04/17/nyheter/terrorsaken/breivik/ytringsfrihet/21156088/ … Er de gode gamle dage ved at vige for en højere grad af nøgternhed? Lad os ikke hovere, det må være chokerende at få at vide, at man befinder sig… Read more »

Olav
Olav
10 years ago
Reply to  Marie

Thomas H Eriksen må gjerne kalle seg hva han vil, sammen med den flokk av skattepengefinansierte tenkere i Norge, kommunist eller ei.
Han befinner seg uansett i en situasjon med store privilegier!
For hvilket folk på denne jord ville godtatt å betale det daglige brød for “tankespinn” som dette; fra Eriksens “Culcom”, plantet ved universitetet i Oslo:
“Den viktigste hvite flekken består nå i å dekonstruere majoriteten og gjøre det grundig slik at den aldri kan kalles majoritet lenger”.

Historyman
Historyman
10 years ago

tak !
tim pallis

mvh.
Historyman

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

Nyckeln i hela den här historien och i den konflikt som är under uppsegling i hela västvärlden är naturligtvis socialdemokratin: Vad tänker ledande norska socialdemokrater om Breivik? Hyser de några tvivel? Vad tänker alla de som har fått sina barn eller fått se vänners barn mördade av Breivik? Är de verkligen helt övertygade om att det är den norska “högern” som bär ansvaret? Vad tänker de om att ungdomsförbundets ordförande hann rädda sig från Utöya i sista stund? Misstänker någon att han var förvarnad och undantagen? Många har under flera decennier sett hur extremvänstern har infiltrerat partiet. Har man vant… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

“…men var finns de intellektuella socialdemokraterna med verkligt demokratiska ambitioner?”

Den här tar jag själv. Ett förslag är: Thilo Sarrazin. Fler?

ExitSweden
ExitSweden
10 years ago

Vad tänker de om att ungdomsförbundets ordförande hann rädda sig från Utöya i sista stund?
AUF-“ledaren” Eskil Pedersen stack väl ganska tidigt från Utøya – inte i sista stund.
http://www.youtube.com/watch?v=8liQyYUQYuI

Tim Pallis
Tim Pallis
10 years ago

Det er rart sjældent at Historyman ytrer sig. Når han gør det, er det altid fremragende. Der er en intelligent tone i værket, som man bør notere sig. Her bliver der sagt ting på en måde, som vidner om en særlig dyb forståelse. Tusind tak!

bowlaren
10 years ago

Man gör Show av rättegången, men det förstår inte PK-folket.

Le Chiffre
Le Chiffre
10 years ago

Når Leif Silbersky kommer på banen, er man næsten nødt til at fremhæve hans konfrontation med Christer Pettersson på Svensk TV3 i 1994.

Fra cirka 8.40 til 11.30 i klippet.

http://www.youtube.com/watch?v=jWX5L-XXGuU

Historyman
Historyman
10 years ago

Et opklarende spørgsmål om åsikter Når forsvars advokat Silbersky beskriver at” En domstol är ingen politisk institution där man ska framföra idiotiska åsikter”, springer et spørgsmålet i øjnende, nemlig hvilke åsigter er idiotiska, hvem ved grundlæggende hvad der er ordentlige meninger, holdninger og hvilke der ikke er det? Er det netop ikke hovedet problemet i og med Sverige, nemlig at der er en klasse mennesker, der har indtaget og besluttet hvad de mener ER de rigtige holdninger og meninger, og alt udover disse meninger og synspunkter er tabu, og urørligt, og er det netop ikke det denne blog tit og… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago
Reply to  Historyman

“Men selv om Breviks manifest indeholder disse fornuftige og rationelle analyser, gør det ikke manifestet som helhed til et fornufts dokument. Der er formeget racetænkning, formange korsridder og meget mentalt inhumanitet. ” Om Breivik inte är den han utger sig för, och vi har än så länge bara Breiviks eget ord på att hans motiv är “högerextremistiska”, så är det mycket förnuftigt att låta honom skriva ett manifest och blanda en massa rastänkande, löjliga korsriddardrömmar och dataspelstermer, Det skulle ju tydligt kunna visa hur “en vanlig högerextremist i den högerextrema mittfåran” tänker, om det är det man vill framställa. Ett… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x