21
apr
Seneste opdatering: 23/4-12 kl. 1330
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

IT’S OFFICIAL: Sarkozy Comes In Second To Hollande, Le Pen Gets Massive 20% Of French Vote, Marine Le Pen scores stunning result in French presidential election, «Le FN a montré qu’il pouvait résister à Nicolas Sarkozy» I mange enkeltområder i Frankrig har Marine Le Pen fået over 31 % af stemmerne. 80 % af franskmændene stemte.

Omskæring af småpiger i England: 6.800 DKK

Medics in the UK have been uncovered allegedly offering to perform female genital mutilation (FGM) on girls as young as ten, it has been claimed. The Sunday Times claims to have filmed a dentist, GP and alternative medicine practitioner who were all willing to perform circumcisions or arrange for the operation to be carried out.Carrying out FGM or arranging it is illegal and carries a maximum prison sentence of 14 years.The Sunday Times filmed a GP referring an undercover reporter to a dentist who said he would be willing to perform FGM upon girls aged ten and 13.Journalists also spoke to an alternative medicine practitioner who was willing to circumcise a ten-year-old girl for £750. All three deny any wrongdoing. According to the Sunday Times there could be 100,000 women in the UK who have undergone FGM while 22,000 girls in Britain could be at risk of the procedure, including 6,000 in London.UK medics ‘filmed offering to perform female genital mutilation’

100,000 women undergo brutal genital mutilation illegally in Britain. Sunday Times er log in, og jeg har ikke kunnet finde videoen, men der arbejdes på at skaffe den. Til gengæld kan man se hvad det går ud på på denne.

Kædereaktion: 654 blev til 1.985 somaliere på ét år

Somaliske asylsøkere henter flest familiemedlemmer fra hjemlandet. I 2011 familieinnvandret 1331 etter søknad fra 654 somaliere bosatt i Norge. Kommunesektorens organisasjon (KS) sier kommunene sliter med få å bosatt alle.

Året før var det 685 personer som ble gjenforent med 443 somaliere i Norge. De aller fleste som hentes hit fra Somalia er barn, resten er ektefeller eller samboere. Det viser tall som Utlendingsdirektoratet (UDI) har hentet ut for Aftenposten. Thailand og Filippinene er nummer to og tre på denne listen, men de trenger ikke bosetting i kommunene fordi de som oftest er gift med en norsk borger eller kommer som au pair. De fleste somaliere får innvilget gjenforening med ett familiemedlem. Men en god del søker om å få hit langt flere. For eksempel hentet 34 somaliere i Norge åtte familiemedlemmer hver, tilsammen 170 personer. Fire somaliere hentet ni slektninger, mens én somalier i Norge ble gjenforent med 11 familiemedlemmer.

Somaliske asylsøkere får oftere avslag på søknad om gjenforening enn andre grupper. 51 prosent av søknadene blir innvilget, mot gjennomsnittet på 73 prosent. Årsaken er iflg UDI at flere somaliere ikke fyller kravene om høy nok inntekt, men også tvil som identitet og tvil om familietilhørighet. Aftenposten: Somaliere henter mest familie til Norge

Bremanger kommune sa ja til å bosette 15 somaliske og eritreiske flyktninger i bygda Svelgen (1.198 innbyggere), men på grunn av familiegjenforeninger kan tallet øke til 52 før sommeren. Nå ber NAV kommunestyret om å si nei til å bosette flere flyktninger enn den lille kommunen kan ta seg av, skriver Firdaposten. 654 somaliere hentet 1331 familieinnvandrere i 2011

Sandheden er værre end døden

Globens närpolis flyttar på den inspektör som i informationsblad pekat ut chilenare, litauer och afrikaner som misstänka tjuvar. Den petade Jerry Nicklasson svarar nu med ett nytt utskick. Tidningen Årsta/Enskede har tidigare skrivit om Globenpolisens informationsblad som varnat för ”fyra mörkhyade från Indien eller Rumänien” och ”unga kriminella från Afrika”. Trots att polisledningen upprepade gånger påtalat att sådan information är ”irrelevant och saknar syfte” har utskicken upprepats. JO har också slagit fast att liknande formuleringar är ”generaliserande och svepande” och att de ger ett ”fördomsfullt intryck” [..]

I ett nytt brevutskick till kontaktpersonerna inom grannsamverkansarbetet kritiserar Jerry Nicklasson polisledningen för att vara feg.– Cheferna är rädda för ett mediedrev. Samtidigt vet de att vi inte kan jobba utan sådana här signalementsuppgifter, säger Jerry Nicklasson. Han skrev brevet från en privat epostadress då hans polismejl tagits bort.Petad polis fortsätter provocera

Altså: Den afsatte polis ‘provokerer’ fordi han insisterer på at give et nogenlunde brugbart signalement af forbrydere. Det er en kendt sag, at svensk presse aldrig giver et signalement når det drejer sig om udvalgte offergruppers overordentligt udbredte kriminalitet. Opklaringen af forbrydelser er underordnet den politiske facade. Ofrene for dem er underordnet det af politikerne vedtagne verdensbillede. Dette gælder selv for de allergroveste forbrydelser, voldtægt og mord. Svensk politi kan simplethen ikke apellere til offentligheden om assistance ved hjælp af signalementer. Opklaringsprocenten for mord er i Sverige er blandt andet derfor en del lavere end i Danmark. For voldtægt er den helt katastrofal lav, og her har offeret dog været tættere på forbryderen end i mange andre tilfælde. Hykleriet er så flommetykt, at det er til at skære igennem. Det drejer sig ganske enkelt om den mediepolitiske klasses selvbeskyttelse på bekostning af myrdede, voldtagne, mishandlede og røvede svenskere. Jeg ville også blive ‘provokeret’, hvis jeg var polis. Jeg ville slet ikke arbejde som deres skraldemand på de vilkår.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
9 years ago

Jeg havde en drøm:

Marine Le Pen har fået 50% af stemmerne….

Nå, men tilbage til virkeligheden

anonym
anonym
9 years ago

Info

Li’ som også kommenterer jævnligt, især på Uriasposten og hos Hodja bruger udtrykket aberabere, som er et så dækkende udtryk for kulturberigernes opførsel, at jeg selv har taget det til mig. På svensk må det så blive til aporabare. Og disse vilddyr er jo overalt, så man behøver hverken tage til Afrika eller i zoo for at opleve dem. Desværre er der jo ingen mulighed, for at den hvide mand/race kommer på på en overvågningsliste over udryddelsestruede arter, for den fortjener jo at blive udryddet, da den, og den alene, er skyld i alle verdens dårligdomme.

JacobCete
JacobCete
9 years ago

Kædereaktion: 654 blev til 1331 somaliere på ét år
Somaliske asylsøkere henter flest familiemedlemmer fra hjemlandet. I 2011 familieinnvandret 1331 etter søknad fra 654 somaliere bosatt i Norge. Kommunesektorens organisasjon (KS) sier kommunene sliter med få å bosatt alle.

er det ikke snarere 654 der bliver til 654+1.331 = 1.985, altså en 3-dobling af antallet

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Breiviks navn popper op også på denne tråd. Igen, igen. Hvis man vælger en anden politisk vinkel end årsag og taler om forskelsbehandling i forbindelse med ham, så ligger forskellen endnu mere lige for. Han bliver forskelsbehandlet. Enhver (kristen?) nordmand med de rette meninger mener åbenbart, at der absolut må være et eller andet mentalt i vejen med norske Anders, siden han kan finde på at slå søde, uskyldige unge mennesker ihjel. Derfor er A.B.B. for en sikkerheds skyld blevet gennemundersøgt hele to gange, mens ingen i Danmark kunne drømme om at mentalundersøge de terrorister, der har forsøgt sig med… Read more »

Limewoody
Limewoody
9 years ago

Det er jo betegnende for den herskende politiske tilstand, at den multikulturelle propaganda får fuld skrue i Det mediale Venstreparti her under retssagen mod A. B. Breivik. Forhenværende redaktører og mediefolk lægger ansigtet i seriøse foldninger, taler neddæmpet og inderligt om den rette mediemæssige måde at tackle nødvendige og redigerede formidling af retssagen. I Danmarks Radio tales der mod “ondskaben” og digte af 2. Verdenskrigs danske modstandskæmpere læses op og sættes dekonstruktivt ind i den multikulturelle konteksts fortælling. Vognborgs-journalisten konstruerer et billede af de retfærdiges, de godes og den sande kamp mod det onde personificerede ved AB Breivik. Ganske underligt… Read more »

Info
Info
9 years ago

TILL ANONYM 07:26 Genocid = folkmord. Mest betecknande i det här fallet är AUTOGENOCID En sentida, postmodernistisk, svensk företeelse. Billig semester: Du behöver inte resa till Tasmanien för att uppleva exotiska platser. Res till Dingtuna i Sverige: där finns några bevarade svenskar inom en inhägnad. I Uganda kostar det omkring 500 dollar för en person att titta på gorillor under en timme. I Sverige kostar det bara fyrahundra kronor att titta på gamla reservatsvenskar under två timmar! Plus moms och sociala avgifter. Dagens första och viktigaste nyhet i Sveriges radio är: ”Regeringen, med migrationsminister Tobias Billström (M) i spetsen, vill… Read more »

anonym
anonym
9 years ago

Info

Jeg bruger ordene, genocidale og genosuicidale.

anonym
anonym
9 years ago

Fakta/virkeligheden er værre end alt. For hvis godhedspsykopaterne skulle begynde, at forholde sig dertil, ville selvmordet jo være den eneste udvej for dem, især hvis de begynder at tænke bare en lille smule over hvilken fremtid, de har beredt for deres børn og børnebørn, især for dem af hunkøn. Men problemet deri består jo i, at de er ideologisk (sinds)syge (i hovedet), og det ser ud til at det overtrumfer naturen, og selvopretholdelsesdriften, men allermest skræmmende af alt, er at den i særdeleshed sætter moderfølelsen, men også faderfølelsen ud af drift, så selv ikke urinstinkterne vil være nok til at… Read more »

Info
Info
9 years ago

ISLAMOFOBI OCH AUTOGENOCID Hur kunde vi godmodiga svenskar bli så onda bara över en natt? Islamofobiska och främlingsfientliga ”hatare”? I min ungdom, före 1980-talet, fanns inte ens ordet ”islamofobi” i det svenska språket. Få hade ens hört talas om den gamla ökenvariant av judendomen som hette ”islam”. I min ungdom fanns det inte heller några nazister i Sverige. Nazismen, en rent tysk företeelse, var beroende av Hitler och var för Sveriges del överspelad i och med hans död 1945. Inte heller fanns någon rasism. Själv tror jag mig inte ha använt eller ens tänkt detta ord före 40-årsåldern. Den svenska… Read more »

Henrik
9 years ago

Måske skal hollænderne til valg snart…Wilders ser ud til at have fundet en rigtig vindersag:

http://www.rnw.nl/english/article/dutch-government-brink-collapse

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

United Arab Emirates reveals its only crematorium 😀

http://www.bbc.co.uk/news/business-17791330

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x