23
apr
Seneste opdatering: 23/4-12 kl. 1246
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I mars inledde LO ett jättelikt projekt som går ut på att utbilda 150.000 av sina medlemmar i att övervaka misstänkta rasister på jobbet. De som rapporteras för invandringskritik riskerar att bli utesluta ur flera LO-anslutna fackförbund, enligt ett inslag i SVT Agenda. Den jättelika angivarorganisationen blir med sina 150 000 medarbetare betydligt större än Stasi, som vid DDR-diktaturens sammanbrott hade 100 000 angivare runt om i Östtyskland. Syftet med verksamheten är att hålla koll på människors frustration över invandringspolitiken och göra så att vanligt folk känner sig övervakade och därmed rädda för att lufta sina åsikter med sina kollegor och vänner.

– Som förtroendevald måste man ställa sig bakom den värdegrund som finns i fackförbundet, säger Kennet Bergqvist som är en av de utbildade angivarna.

Sitter någon då och ifrågasätter invandringen och säger rasistiska grejer, då måste man ingripa, så är det bara, fortsätter han. Enligt ett inslag i SVT:s Agenda får arbetare inte ens säga att det finns ”för många invandrare” i Sverige utan att riskera uteslutning ur facket. LO trener opp Stasiagenter.

Det har i årevis været rutine, at svenske fagforbund smed medlemmer ud, der åbent bekendte sig som Sverigedemokrater. Nu satser de lidt større end til chikane af enkeltpersoner med kampagnen Alla kan göra något, der med tiden skal “utbilda samtliga 150 000 förtroendevalda i konsten att säga ifrån,” som det så perfekt uldent lyder. Man kan læse om den hist og her rundt, – hos Byggnads, hos IF Metall i avisen Arbetet og hos EXPO, naturligvis, – Stop racismen på jobbet – som er hovedideologer bagved og som har top-sossen Mona Sahlin i bestyrelsen. De forskellige nuancer af rødt klør hinanden lidt på ryggen, multikultur-lobbyisterne på EXPO får penge og SAP undgår at miste stemmer til SD i 2014. Det er i al fald, hvad de tror.

For hele bullshitsnakken om LO’s “värdegrund” dækker, som enhver allerede har gættet, selvfølgelig over at svenske socialdemokrater fik dårlige nerver da de så valgresultatet i 2010, og så at SD i nogle fagforbund havde en betydelig tilslutning blandt de menige medlemmer. LO ved også udmærket, hvor socialdemokratiske medlemmer er sevet hen i andre europæiske lande. Ergo griber de til det eneste middel en svensk socialdemokrat kender, pædagogik, alternativt centralt styret propaganda og indoktrinering. Det bliver som at pisse i bukserne for at holde varmen, og det eneste de kommer til at opnå er at bidrage til det betydelige hykleri, som den offentlige svenske samtale allerede er lammet af: Ingen svensk arbejder vil fremover sige et ord om indvandringen offentligt, og vil da slet ikke erklære sig som Sverigedemokrat – selvom han er det. Hans eget A-kassekontingent vil gå til at betale disse politiserende farisæere, der oven i købet har den frækhed at kalde sig demokrater. Det er ikke beskidte tricks i politik, man overraskes af, det er den åbne selvfølgeligehed, de udføres med i Sverige. – Hvor dumme er svenske arbejdere? Det ved vi ikke med sikkerhed, men vi ved cirka hvor dumme, LO mener de er.

(En engelsksproget ven så videoen ovenfor: “Hvorfor siger de “fuck it” hele tiden, når det handler om ‘antiracisme’ og fagforeninger?” Jeg måtte fortælle ham, de siger “facket”( = fagforeneningen, i Danmark også kaldet ‘fagforretningen’ af de mere bramfri arbejdsgivere.) Det løftede mit humør noget, og han lærte lidt svensk.)

Formyndere og hyklere

Nu vi er ved dem, så passerede min nye telefons kamera Ekstra Bladets forside. En S, SF og en Enhedslisteryger. Jeg tør vædde med, at der ikke er én eneste ryger i Det Radikale Nydelighedsparti. En lillebitte skabsryger? “Vi har en særlig forpligtelse til at hjælpe de unge med at træffe sunde valg,” siger disse rygere. Vælger folk forkert, koster det 5000 kroner, som herefter stiger til 10.000 og 20.000 kroner. Røg-hyklere: Politikerne pulser videre. Ny rygelov på plads.

Kirker ud – moskéer ind

Paradigmeskifte. Københavns Stiftsråd anbefaler lukning af 16 kirker. Til gengæld er der to moskéer på vej i hovedstaden.

Historisk set bliver magttomrum før eller siden fyldt ud. Det sker naturligt nok også, når magttomrummet knytter sig til tro. Københavns etnisk danske indbyggere er i stigende grad ateistisk orienterede, og Københavns Stiftsråd anbefaler derfor lukning af 16 – muligvis 17 – kirker i hovedstaden.

Mens der er omfattende kirkelukninger på programmet, bliver der inden for kort tid bygget to nye moskéer i København. På Vibevej opfører Foreningen Ahlul Bait i Danmark en shiamuslimsk moské, og på Nørrebro – på hjørnet af Rovsingsgade og Vingelodden – står Dansk Islamisk Råd bag byggeriet af en sunnimuslimsk moské. Ifølge bygherrerne bliver der tale om en diskret bygning. Hvordan moskéen kommer til at fremstå diskret, når den er forsynet med en kuppel og en 20 meter høj minaret, skal man sandsynligvis være arkitekt i Københavns Kommune for at forstå. Arkitekt Jens Jacob Bierring, Center for Bydesign ved Københavns Kommune, udtaler:

“Bygningens (moskéens, red.) formål og dens udseende kan godt rummes i den lokalplan, der allerede ligger for området (Nørrebro, red.), men tårnet (moskéens minaret, red.) kræver dispensation fra lokalplanen.”

“Det er en bygning, der har moderne nordisk stil i sig, så den er ikke helt islamisk, og jeg mener, at den falder fint ind.”

Kirkelukninger.Følgende kirker i følgende provstier skal efter Københavns Stiftsråds anbefaling lukkes:….Den Fri.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Klappjakten på politiskt oliktänkande på Sveriges arbetsplatser bedrivs från två håll. Dels från arbetsgivarna, via chefer somPer Yng, och dels från fackföreningarna, som Snaphanen tidigare rapporterat om. […]

trackback

[…] Klappjakten på politiskt oliktänkande på Sveriges arbetsplatser bedrivs från två håll. Dels från arbetsgivarna, via chefer som Per Yng, och dels från fackföreningarna, som Snaphanen tidigare rapporterat om. […]

Anne Karlsson
9 years ago

Jag har anmält detta till EU och fått svar, kommissionen för mänskliga rättigheter tar inte upp frågan men hänvisar till Sveriges DO och för vidare klagan till EU domstolen. Kommissionen kan inte agera för att Sverige har i sin tolkning av de mänskliga rättigheterna inte tagit med politisk åskådning. Det är upp till domstolen att pröva Sveriges tolkning, och jag hoppas att vi kommer dit.

Bo Rönn
Bo Rönn
9 years ago

Det måste vara en värdighet att bli utsparkad av Stasi-inspirerade LO och deras tal om värde.

LarsS
LarsS
9 years ago

O/T

Men verden er heldigvis ikke gået helt af lave!

http://www.youtube.com/watch?v=8JcXzSXeGIU

Anonymous
9 years ago

O/T, men verden er da ikke gået helt af lave – endnu!

http://www.youtube.com/watch?v=8JcXzSXeGIU

Jacob Cete
Jacob Cete
9 years ago

Det bliver som at pisse i bukserne for at holde varmen, og det eneste de kommer til at opnå er at bidrage til det betydelige hykleri, som den offentlige svenske samtale allerede er lammet af: Ingen svensk arbejder vil fremover sige et ord om indvandringen offentligt, og vil da slet ikke erklære sig som Sverigedemokrat Jeg vil nu mene, at hvis det svenske samfund dermed får trynet og kuet befolkningen til ikke engang at turde tale om de åbenlyse problemer, men må holde holdninger, meninger, spørgsmål og oplevelser for sig selv, så har de svenske multikulturalister fået sig en væsentlig… Read more »

Skjoldungen
9 years ago

Inden vi nu brækker os alt for meget over Stasi-organisationen ovre i Absurdistan kunne vi gribe i egen barm. Det er ganske vist ikke så sjovt som at gribe i andres, men på just det område – at angive hinanden – er vi for en gangs skyld forud for dårekisten histovre. Allerede i 1944 oprettede det “danske” Socialdemokrati nemlig deres “Arbejderbevægelsens Informations Central”, hvis formål det var at holde øje med kommunisterne. Danmarks Kommunistiske Parti var på det tidspunkt forbudt og lederne forsvarligt anbragt i KZ-lejre, men partiets menige medlemmer og de ledere ,det var lykkedes at flygte fra Horserød,… Read more »

Skjoldungen
9 years ago
Reply to  steen

Indtil det begynder at få mere ‘korporlige’ følger – d.v.s. når Einhetzliztens Sturm-Abteilung og REDOX får deres Esquadrão da Morte ordentligt organiseret, så tjener deres lister og registre allerede et mere bekedent formål. Man behøver såmænd blot at forestille sig et ungt menneske som offentligt har ytret sig i et læserbrev med en politisk ukorrekt bemærkning. Vedkommende kan lægge enhver tanke om ansættelse som journalist, jurist, akademiker, forsker, lærer, politibetjent o.s.v., o.s.v. hen i den samme slraldespand hvor PET har anbragt de makulerede akter over kammeraterne…

Hans Erling Jensen
9 years ago
Reply to  Skjoldungen

Amen!

(Det er hårdt for mig her i Sverige. Jeg troede , at jeg opholdt mig i et Demokratur. Nu ved jeg, at jeg opholder mig i et “Folkhemsdiktatur” befolket af “inhemske” angivere og “uthemske”, men endnu hemskare, tyve, mordere og voldtægtsforbrydere!

Må Demiurgen være min sjæl nådig!

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  steen

For mig, der har haft stalkere efter mig i årevis i telefonen, som graffitimalere og på nettet, er der intet nyt i det. Jeg har aldrig forstået, at de gider, men de har åbenbart det til fælles, at de er overbeviste om, at de er vældig intelligente og smarte, ellers skulle man tro, at de lagde mærke til, når man er ironisk, men det gør de ikke, eller også virker det bare opildnende. De spiller selvopdigtede spil, hvor de bilder sig ind, at man deltager, og må i det hele taget have al for god tid, siden de ikke har… Read more »

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Marie

Grænsen mellem stalking og reel spionage er flydende.

http://www.anti-stalking.dk/hvem-stalker

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Marie

Selv om det indirekte indgår i et foregående indlæg, hvor jeg oplyser, at jeg har talt i telefon med en “afdød”, skulle jeg måske præcisere, at identitetstyveri er en meget almindelig del af stalker- og spionagepakken. Min mest ihærdige og mangeårige stalker er i så henseende hæmningsløs, og han bruger udenlandske postbokse – russisk, argentinsk, amerikansk- you name it. Vi har indtil videre valgt at trække på skulderen, og familien spørger til ham til julefrokoster etc.

Info
Info
9 years ago

STOREBROR SER DIG ”150.000 angivare ska övervaka dig på jobbet”: http://www.friatider.se/150-000-angivare-ska-overvaka-dig-pa-jobbet Och Storebror gör dig: http://www.malmgrenpaintings.se/1984_delsida.htm Jag antar – bekräfta gärna – att LO:s massutbildning administreras av den halvstatliga stiftelsen EXPO, närmare bestämt av ”Expo-akademin” i Vindeln, som arrangerar kurser i ”antirasistisk projektledarutbildning”. Projektledare: Alex Bengtsson (v). ”Kursen vänder sig till dig med ett brinnande engagemang, som vill ta fighten mot rasism och främlingsfientlighet i vardagen. – – – Förkunskapskrav: Inga förkunskaper krävs. Till ansökan skall du bifoga ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du vill gå utbildningen. Finansiering: Utbildningen är studiemedelsberättigad via CSN. Vissa… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago

Det er faktisk en af de mest chokerende nyheder i lang tid.

Crass Børsting
Crass Børsting
9 years ago

Beklageligvis må man sige om svenskerne som om nordkoreanerne: De finder sig i det.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Här är en annan förklaring till det som sker i svensk arbetarrörelse. Det ser knappt ut att finnas några socialdemokrater kvar som orkar stå emot kommunisterna:

http://axess.se/blog/post/2012/04/22/SSUs-samarbete-med-politiska-aktivister.aspx

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

LO/EXPO: Det som sker har naturligtvis ingenting med den egentliga socialdemokratin att göra. Det finns all anledning att misstänka att EXPO är lika hårt kontrollerat av kommunister som sin systerorganisation i Norge, SOS Rasisme. (Stig Larsson är en indikation): http://www.p4.no/story.aspx?id=319970 http://no.wikipedia.org/wiki/SOS_Rasisme SOS Rasisme har, som tidigare noterats i bloggen, infiltrerat eller rentav skapat Norwegian Defence League (NDL) för att skapa en fiende och för att kunna kontrollera och kartlägga islamistkritiker. Med dessa fakta som bakgrund är det inte alls överkonspiratoriskt att misstänka att Anders Behring Breivik-Kurras illdåd är det yttersta utslaget av den kommunistiska ondskan. Har han också kopplingar till… Read more »

PK
PK
9 years ago

Det er nu mærkeligt.
SÅ mange svenskere, som ikke holder af deres land og andre svenskere.
Gad vide hvordan disse mærkelige mennesker ser deres land om f.eks. 50 år?

Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  PK

De flesta kommer nog att skrika allahu akhbar då tror jag. 🙁

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
9 years ago

“Det er ikke beskidte tricks i politik, man overraskes af, det er den selvfølgeligehed der omgiver dem i Sverige”

Det er nettopp det. Frekkheten er så stor at det er hinsides. Her i Kina er de ikke lenger halvparten så frekke, nå som Mao er død og de befinner seg i sin tolvte 5-årsplan.

Men så er det altså ennå håp for Sverige! De skal bare gjennom ett antal 5-årsplaner først.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x