25
apr
Seneste opdatering: 25/4-12 kl. 1619
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En mere end almindelig klarhovedet sudanesisk forfatter. Jeg har søgt på, hvor han bor, – han kan næppe bo i Sudan – men uden held.

Our own experience shows that these people use democracy as a ladder. They climb this ladder and then throw it away, so that no on else can climb it. They will reshape all the state institutions – the media, the education – and they will even monitor the souls and conscience of people. You will never get the opportunity to vote against them in future elections.

Sudanese Writer Al-Hajj Warraq Warns Egypt about the Danger of the Rise of Islamists: “Arab Spring Countries Are Heading towards a Harsh Winter”, April 3, 2012

Landskrona: “Og nu er hun altså død”

Sverige ville trods rigelige advarsler ikke beskytte den 19-årige kurder Maria Baro’s liv. Der sker 1-3 kendte æresdrab i Sverige om året, men mørketallet er stort, kurdiske muslimer er overrepræsenteret. Man kan sige, at langt over 100 unge i Sverige er blevet ofre bare gennem de sidste 20 år. På lige så mange år, er man kommet frem til, at det antagelig ikke er racistisk at arbejde med betegnelsen “æresdrab, som er religiøst-kulturelt betingede,” hvor mange liv det så har sparet. Dette mente som bekendt kommunisten og den posthume millionærforfatter Stieg Larsen, hvis enestående rædselsfulde film netop har kørt på dansk TV. Alt dette i elitefeminismens elysium Sverige. Hvis det ikke var så tragisk, ville det være komisk. Nu må vi se, hvor langt svenske domstole er kommet i erkendelsen af disse forbrydelser. Når en 16-årig lillebror myrder sin søster efter lang tids familietrusler, ved enhver at hele familien er skyldig, skal fængsles og bør udvises, hvis man ønsker nogen kriminalprævention på dette område, og hvis Sverige mener noget som helst alvorligt og virkelighedsforbundet med den univesitære madammesnak, der lever i en tidslomme i 1940’erne tilsat nogle modefænomener fra 1970’erne. Det er der ingen der mistænker, de gør.

SE det hele på Hedersmordet på Maria – stärkt misstanke mot lillebror

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ut-Tahrir sætter sig på magten i Brøndby Fodboldklub Den sudanesiske forfatter Al-Hajj Warraq sagde rammende om islamisternes […]

Jacob Cete
Jacob Cete
9 years ago

Jeg er uenig. Sætningen skulle være:
“Sverige ville ikke, trods rigelige advarsler, beskytte den 19-årige kurder Maria Baro’s liv….

Jacob Cete
Jacob Cete
9 years ago
Reply to  steen

tak Steen

Det var nu ikke fordi jeg ville rette dig. Min indvending er mere set i “det store perspektiv” – Sveriges elite har i alle årene tydeligt demonstreret, at de ikke VIL beskytte deres landsmænd, at de ikke VIL forsvare deres kultur og at de ikke VIL dæmme op for den islamistiske tsunami.

I øvrigt interessant at netop kurdiske muslimer er mest opsat på at slå familiemedlemmer ihjel. Hvad mon det skyldes ?

Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  steen

I Landskrona tycks socialtjänsten prioritera att gå hem och snoka i klienternas kylskåp och skafferier istället.

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

Ja. – Eller på det islamiske forår følger en islamisk sommer i fuldt flor. Det er måske snarere i vores samfund, det lider mod vinter. Og da med lidt held: Atter forår, skulle man nok tilføje. Men træls, at vinteren er så lang i vor del af verden. Jeg hører også til blandt de kynikere, der ikke tror på, at “islamisterne kaprer den demokratiske revolution”. Det kan jeg nemlig se, ikke er tilfældet. De lader sig blot stemme ind på deres fuldt fremlagte dagsorden. Samfundsmæssig frihed, lighed, og velstand, baserer sig alle på afkald. Ikke på krav. Det er den… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x