25
apr
Seneste opdatering: 25/4-12 kl. 1619
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En mere end almindelig klarhovedet sudanesisk forfatter. Jeg har søgt pĂĄ, hvor han bor, – han kan næppe bo i Sudan – men uden held.

Our own experience shows that these people use democracy as a ladder. They climb this ladder and then throw it away, so that no on else can climb it. They will reshape all the state institutions – the media, the education – and they will even monitor the souls and conscience of people. You will never get the opportunity to vote against them in future elections.

Sudanese Writer Al-Hajj Warraq Warns Egypt about the Danger of the Rise of Islamists: “Arab Spring Countries Are Heading towards a Harsh Winter”, April 3, 2012

Landskrona: “Og nu er hun altsĂĄ død”

Sverige ville trods rigelige advarsler ikke beskytte den 19-ĂĄrige kurder Maria Baro’s liv. Der sker 1-3 kendte æresdrab i Sverige om ĂĄret, men mørketallet er stort, kurdiske muslimer er overrepræsenteret. Man kan sige, at langt over 100 unge i Sverige er blevet ofre bare gennem de sidste 20 ĂĄr. PĂĄ lige sĂĄ mange ĂĄr, er man kommet frem til, at det antagelig ikke er racistisk at arbejde med betegnelsen “æresdrab, som er religiøst-kulturelt betingede,” hvor mange liv det sĂĄ har sparet. Dette mente som bekendt kommunisten og den posthume millionærforfatter Stieg Larsen, hvis enestĂĄende rædselsfulde film netop har kørt pĂĄ dansk TV. Alt dette i elitefeminismens elysium Sverige. Hvis det ikke var sĂĄ tragisk, ville det være komisk. Nu mĂĄ vi se, hvor langt svenske domstole er kommet i erkendelsen af disse forbrydelser. NĂĄr en 16-ĂĄrig lillebror myrder sin søster efter lang tids familietrusler, ved enhver at hele familien er skyldig, skal fængsles og bør udvises, hvis man ønsker nogen kriminalprævention pĂĄ dette omrĂĄde, og hvis Sverige mener noget som helst alvorligt og virkelighedsforbundet med den univesitære madammesnak, der lever i en tidslomme i 1940’erne tilsat nogle modefænomener fra 1970’erne. Det er der ingen der mistænker, de gør.

SE det hele på Hedersmordet på Maria – stärkt misstanke mot lillebror

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ut-Tahrir sætter sig pĂĄ magten i Brøndby Fodboldklub Den sudanesiske forfatter Al-Hajj Warraq sagde rammende om islamisternes […]

Jacob Cete
Jacob Cete
12 years ago

Jeg er uenig. Sætningen skulle være:
“Sverige ville ikke, trods rigelige advarsler, beskytte den 19-ĂĄrige kurder Maria Baro’s liv….

Jacob Cete
Jacob Cete
12 years ago
Reply to  steen

tak Steen

Det var nu ikke fordi jeg ville rette dig. Min indvending er mere set i “det store perspektiv” – Sveriges elite har i alle ĂĄrene tydeligt demonstreret, at de ikke VIL beskytte deres landsmænd, at de ikke VIL forsvare deres kultur og at de ikke VIL dæmme op for den islamistiske tsunami.

I øvrigt interessant at netop kurdiske muslimer er mest opsat på at slå familiemedlemmer ihjel. Hvad mon det skyldes ?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago
Reply to  steen

I Landskrona tycks socialtjänsten prioritera att gå hem och snoka i klienternas kylskåp och skafferier istället.

Morten - - -
12 years ago

Ja. – Eller pĂĄ det islamiske forĂĄr følger en islamisk sommer i fuldt flor. Det er mĂĄske snarere i vores samfund, det lider mod vinter. Og da med lidt held: Atter forĂĄr, skulle man nok tilføje. Men træls, at vinteren er sĂĄ lang i vor del af verden. Jeg hører ogsĂĄ til blandt de kynikere, der ikke tror pĂĄ, at “islamisterne kaprer den demokratiske revolution”. Det kan jeg nemlig se, ikke er tilfældet. De lader sig blot stemme ind pĂĄ deres fuldt fremlagte dagsorden. Samfundsmæssig frihed, lighed, og velstand, baserer sig alle pĂĄ afkald. Ikke pĂĄ krav. Det er den… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x