28
apr
Seneste opdatering: 28/4-12 kl. 2141
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ja, selvfølgelig vil det det, trods PET’s dygtighed. Det ved enhver nok. En efterretningstjeneste med 100 % succes, har verden ikke set endnu. Vi er oppe på en 8-10 kendte, muslimske, forpurrede terroranslag på under ti år – I’ve kind of lost count myself. Man vågner op, hører radioen og tænker “nu igen.” Den dag det sker – og måtte det ske sent – vil det vise sig hvor stærk den multikulturelle samfundsbygning er. Hvilke religiøst-etnisk-kulturelle konflikter vil det udløse? Spændende, ikke sandt Nyrup, Jelved, Gammeltoft Hansen og kompagni ? – Europol ser ensom ulv-fare på terrorfront. –CHRISTIANSBORG skal sikres mod terrorangreb.

Ufattelig trist

Det foreløbige og dybt deprimerende lavpunkt i dansk politisk kultur:

– Jeg synes ikke, at man skal provokere for provokationens skyld, selv om det er folks ret, og det er da klart en provokation for mange, at de dukker op til sådan et arrangement. Men samtidig er civil ulydighed heller aldrig ok, siger Anna Mee Allerslev (R) og hentyder til antiracisterne.

Og så fra en af mine gamle partifæller. Hvordan kan det på nogen måde være ‘en provokation’ at møde op til et offentligt møde, hvis indhold interesserer og vedkommer én? Hvis det skulle være et menighedsmøde for de frelste, og ikke reel debat, havde de vel ikke inviteret Messerschmidt?

De fire forlod stedet, da de blev truet, og så fik de tæsk. Alt, hvad medierne beskriver som ‘sammenstød’ og ‘slagsmål’ er metaforer for, at de bare fik tæsk af en stærkt overtallig skare modstandere.

Og dét – at fredelige deltagere i et politisk møde får tæsk – kalder Ann Mee Allerslev for ‘civil ulydighed’? Hvilken fucking planet lever hun på? Hun kalder det ikke engang selvtægt, og det er det jo heller ikke, i og med at det fortsat ikke er ulovligt at gå til offentlige politiske møder uanset hvad man tænker. Men ‘civil ulydighed’. Hvadbehar? At tæske sine politiske modstandere, selvom myndighederne på urimelig vis har forbudt det? Det er måske en indskrænkning af indvandreres og AFA’ers politiske frihed at skulle deltage i politiske møder uden at måtte banke eventuelle politiske modstandere?

Af Nemo

Ummahens selvjustits i Norge

Muslimske alenemødre i Kristiansand blir hetset av sine egne. Mange muslimer har problemer med å godta at kvinner får barn uten å være gift. Hun har direkte blitt utsatt for fysisk vold, og da slag mot ansiktet. Det er andre muslimske kvinner som slår. Uakseptabelt at alenemødre hetses.

Lægen mener, at de voldelige kvinder “reagerer på en måde, der er usædvanlig og helt uacceptabel.” Usædvanlig? Hvor? Og hvordan han vil bære sig ad med ‘ikke at acceptere den’, hører vi ikke noget nærmere om.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
En Mand
En Mand
9 years ago

Ærgerligt, en stor del at de danske politikere burde stå i første række når der bliver kulturberiget.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
9 years ago

Ja selvfølgelig rammes Danmark af terror før eller siden, det skal svenskerne nok sørge for.

anonym
anonym
9 years ago

Man kommer jo i hu El Inglés. The Danish Civil War.

Nemo

Jeg skammer mig konstant over Anna Mæhfår, på vegne af de 6 i min familie/slægt, der er adopteret fra Sydkorea.

Jernhesten
9 years ago

Omkring Terror vil ramme Danmark før eller senere

Helt enig, og det er da mange på Christiansborg som også åbent erkender – bl.a ved jeg at en Per Stig Møller også udtalt noget tilsvarende.

Problemet er ikke problemerkendelsen, men derimod problemløsningen!

falkeøje
falkeøje
9 years ago
Reply to  Jernhesten

Problemløsningen har vi fra 2. Verdenskrig – modstandsbevægelse!!!

falkeøje

Neuhammer
Neuhammer
9 years ago
Reply to  falkeøje

Nej, Falkeøje.
Vi trænger ikke en modstandsbevægelse.
Hvad Danmark trænger, er et flertal af politikere, som ikke er hovedløse naive.

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Lad det være signalet til, at danskerne endeligt vågner og indleder
en ny frihedskrig.
De har været længe omdet, men det var de også sidste gang,
fædrelandet kaldte på dem.

falkeøje

Limewoody
Limewoody
9 years ago

Irak vil drive skoler i Sverige 28. apr. 2012 14.36 Udland De irakiske skatteydere skal finansiere driften af skoler for irakere, som er flygtet til Sverige fra Irak. Forslaget fra Irak går på, at undervisningen skal foregå på arabisk og ikke på svensk. Det skriver Iraks ambassade i Sverige i et brev til det svenske undervisningsministerium. Projekt skal brede sig til hele Norden Projektet i Sverige er første skridt i en plan, der skal brede sig til andre lande i Norden. Ambassaden begrunder blandt andet forslaget med, at mange irakere i Sverige før eller siden vil vende hjem til deres… Read more »

Info
Info
9 years ago

VAD SÄGER DU – PROBLEM MED MUSLIMER I NORGE? Hm. Låter tråkigt. Varför inte ta Sverige som förebild. Som de flesta har väl har sett/hört, så erbjuder Irak svenska staten nu Sverige att omvandla det svenska skolväsendet till arabiska sharia-skolor. Irak betalar lärarkostnaderna per år, svenska skattebetalare betalar uppehället för de stora irakiska familjerna varje år. (F.n. 350.000 personer, inom kort 35 miljoner.) Sveriges radio och alla tänkbara andra medier går upp i limningen av förtjusning. Men nu kan jag avslöja något, som är ännu mycket bättre: Enligt inofficiella källor, som jag tagit del av, så föreslår några vissa, arabiska… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x