1
maj
Seneste opdatering: 2/5-12 kl. 1539
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Trailer. Hele del II kan ses her, min. 58:16. Programmet er nået frem til 2011 skudmordene. Intet om 2010, 2009, 2008, 2007 ofrene. I Danmark synes folk at tro, at alt er fredeligt blot fordi dansk presse ikke har en pludselig Malmø-raptus. Det er der ikke. Se nedenfor. Del I er lagt på You Tube her:

Altså: Malmø har fast mellem syv og tolv drab om året gennem de senere år. I Århus, der befolkningsmæssigt er lidt mindre, var der i 2011 – nul drab. Se også Våldet i Malmö. Sammanfattning* för april 2012.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marit
9 years ago

Samtlige norske aviser er underlagt å uttrykke seg i samsvar med Sannhetsministeriets reglement om total politisk korrekthet, siden vi lever i den siste Sovjet-staten. AP sier “hopp ! Og samtlige journalister hopper.Det som kjennetegner nordmenn, er at alle er rasister. I følge Antirasistisk senter. Religionskritikk og kulturkritikk er ren rasisme. Sier de som vet alt, og forstår alt.

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Marit

Du skulle klage! Vi har ikke alene et sandhedsministerium men en sandhedsregering, hvor der vogtes over moralen som i en indremissionsk syklub. Religionsministeren for den evangelisk-lutherske folkekirke er den samme person som ligestillingsministeren og hindu. Hans børn er tredjegenerations indvandrere og føler sig ikke hjemme i Danmark, fordi de finder “tonen” ekskluderende. Sådan har han det også selv, og han er ude af stand til at forstå, at han er godt på vej til at blive landets mest forhadte person, og at han ikke skal kalde sig “chef for folkekirken” og ydmyge biskopperne. Shiva eller ej mangler den mand i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Her er det korrekte link til TV-A indslaget med Manu Sareen om tonen i indvandringsdebatten:

http://www.dr.dk/nu/nyheder#/od/tv-avisen-2100/40255/00:10:26.5800000

bowlaren
9 years ago

Vara polis i Malmö måste vara som att vara polis i mellanöstern, dom ser mer utlänningar än Svenskar där.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Marie
Marie
9 years ago

NYT FRA KLONDYKE JØSSES! Men når en af Norges største aviser kan, så kan Snaphanen vel også, skønt nedenstående epos får flere danske § 266 b sager til at ligne en skovtur med saftevand og is. “Vi ere en nasjon vi med / vi ifra andre stater Vårt nye land vi frydes ved / og aldri det forlater Vi er fra fjerne himmelstrøk / men vi er ikke på besøk selv om vi lukter hasj og løk / og prater rart når vi prater Hvor er vel himmlen mere blå / og livet mere rolig? Til NAV-kontoret kan vi gå… Read more »

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  steen

Nej, endnu ikke, men nedenfor følger Henrik Wergelands oprindelige tekst, som Rotmos er en parafrase over. Vi er med den inde i lønkammeret med det nationale guld, som traditionelt luftes af norske børn den 17. maj. Der har vi igen dobbeltheden. På den ene side en overvældende populær national festdag, som vores stilfærdige Grundlovsdag slet ikke kan sammenlignes med. På den anden side en langt fremskreden proces af national nedbrydning. De to sider tørner jævnligt sammen op til 17. maj festlighederne. Vi ere en Nation vi med, vi Smaa en Alen lange: et Fædreland vi frydes ved; og Vi, Vi… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

Haha – her er en stump af den: http://wimp.no/wweb/track/14458767

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Marie

“Nå blir det ropt : RASISME ! i alle kanaler.”

Til gengæld er der efter næsten et års uafbrudt Breivik-hysteri blev bomstille om ham.

Dette har nu varet i flere dage, og hvordan er det gået til?

Hvem kan styre de store norske aviser, så at de som på en fælles kommando klapper i? I hvert fald på netudgaverne.

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  steen

Jo, men jeg fandt ikke noget tidligere på dagen og i går. Hvis det var der, var det gemt af vejen, mens forsiden før var plastret til med Brevik-artikler i alle afskygninger.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x