2
maj
Seneste opdatering: 3/5-12 kl. 2039
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danske arbejdere vil have en Venstre-DF regering

De to partier ville kunne danne regering alene uden de såkaldt konservative, hvis faglærte og ufaglærte bestemte alene. Desværre skal de kvart- og halvintellektuelles stemmer også vejes ind. En VO regering har jeg ønsket i nogle år, arbejderne har helt ret, men nu skal vi lige komme over det momentane hjerneslip danske vælgere havde omkring den 15. september 2011. Det gik hurtigt over, men da var krydsene sat. Men bare vent, tider skal komme når Thorning er blevet forhenværende og EU kommissær. I ventetiden kan vi fornøje os med at se S, SF og Enhedslisten slides op af mødet med virkeligheden, og spekulere på hvordan de overhovedet skal holde sammen på miséren i tre et halvt år til.

Især det seneste halve år er den udvikling gået stærkt. Professor Søren Risbjerg Thomsen fra Aarhus Universitet har for altinget.dk undersøgt vælgernes vandringer på baggrund af mere end 30.000 Gallup-interviews fra det seneste folketingsvalg og frem til nu. Tallene viser, at Venstre er det suverænt største arbejderparti med 31,8 procent af stemmerne blandt faglærte og ufaglærte. Sammen med Dansk Folkeparti, der får 20,9 procent, vil de to partier alene kunne danne en flertalsregering, hvis det stod til arbejderne. Socialdemokraterne er med 22,5 procent kun lige akkurat en anelse større end Dansk Folkeparti. Danske arbejdere stemmer borgerligt

Sultan Knish/Daniel Greenfield: Israel om 50 år

Langt og stanglærd med en sort, underskruet humor. Om et land der har levet hele sit liv i en kronisk krise, undtagelsestilstanden som det normale, en tilstand kommende europæere kommer til at vænne sig til med millioner af humørlabile, voldsparate muslimer som deres naboer. Måske Israel-bashingen fra frelste europæere vil forstumme, når tilstanden bliver så manifest at den ikke længere kan lyves bort. Plug nogle hørebøffer på, læn dig tilbage og luk øjnene, der er alligevel ikke noget at se på. Foredraget er 1 t. 17 minutter, Q & A resten. Via Veritas Universalis.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
XY
XY
10 years ago

Lysande träffsäker!

bowlaren
10 years ago

Varför ska alltid invandrare och kommunister demonstrera mot andras demonstrationer. Varför kan dom inte demonstrera mot något eget, varför måste dom alltid vara så anti mot allt.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

En Mand
En Mand
10 years ago
Reply to  bowlaren

Det er jo hele fundamentet i “Kritisk teori” at være imod alt der stabilisere en statdannelse der ikke er 100 % socialistisk.

Per
Per
10 years ago

Ikke den beste opptredenen av Pat Condell. Han mer enn insiuerer at alle saudier egentlig er homofile. Ganske frekt dog fortjent. Det at de har absolutt ikke har noe som helst å være stolt av blir for drøyt. Saudiene må da få lov til å være stolte av det de vil uten at han trenger å disse dem slik. Unødvendig av gode gamle Pat.

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Per

Per – du har ret. For mig skurer de “bøsse”-fornærmelser slemt i ørene. På den anden side er det sgu ret sjovt – overfor wahabierne…

Per
Per
10 years ago
Reply to  steen

Jeg vet det er mange der som holder på slik. Jeg har trodd at dette er en arv etter helenismen og ikke hadde så mye med islam å gjøre. Jeg har forstått set slik at den “aktive” parten ikke regnes som bøsse. I Agfhanistan har jeg hørt det er en utbredt sedvane å kle ut små hazara-drenge som piger og have sex med dem. Jeg snakket med noen iranere som fortalte at sexuelle overgrep var meget utbredt på deres skoler. Offeret blir da regnet som bøsse, mens overgriperen går fri . Hvor utbredt det er kan jeg dog ikke sige… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Det her lyder ikke godt: Regeringen får stor ros for den nye udlændingepakke den fremlægger idag. Rosen kommer fra Organisationer som Institut for Menneskerettigheder, Røde Kors og Dansk Flygtningehjælp:

http://www.information.dk/299920

Jeg ved godt alle disse ‘talking heads’ i MSM har ‘vedtaget’ at udlændingepolitkken er ‘død’, men jeg har alligevel en eller anden ‘kættersk’ fornemmelse af, at emnet godt kan gå hen og blive ‘hot’ igen.

anonym
anonym
10 years ago

Hvis det ikke var fordi, han er ateist, så burde han jo helgenkåres med det samme, og uden alt det lang- og ikke mindst møjsommelige forarbejde, der går forud for det. Og burde det ikke være drag-/dramaqueens Steen Det er vi mange der gerne ser sker. Jeg har selv tidligere stemt Venstre, dog af grunde, der ligger noget uden, for det rent politiske og ideologiske. Men problemet deri, udover årtiers “Du lugter af pubæh nazisvin!” (ja, det er desværre niveauet) o. lign chikanering og forfølgelse, er der jo det største problem, af dem alle, i den henseende, og det er,… Read more »

Marie
Marie
10 years ago
Reply to  anonym

Det er længe siden, at Venstre var et rent bondeparti. Det er i dag erhvervslivets parti, og erhvervslivet mangler ikke folk med pondus og frækhed. De gider bare ikke Christiansborg, og hvem kan fortænke dem i det, det er et sundhedstegn. Hvad det intellektuelle angår, er trangen til at virke sådan og blafre med det til at overse. Det har man jo venstrefløjen til, og den vil så gerne.

Det er derfor ikke det mindste mærkeligt, at fx håndværkerne stemmer Venstre. Frihedsidealet er også velvoksent i de kredse.

LarsS
LarsS
10 years ago

Han er god og han slynger argumentationspilen afsted med en uhyggelig fart og præcision og direkte ind i bulls eye, men han taler til os og ikke dem!

Vi kan nikke, nikke og bekræfte hinandens enighed, men det kommer aldrig til at gøre en forskel.

Hvorfor?

Fordi Islam er en refraktær ideologi – ganske enkelt!

Santor
Santor
10 years ago

Saudi barbarisk homo undersøgelse !

http://www.youtube.com/watch?v=PgyTLiqtmrg

RD
RD
10 years ago

Den mand er jo bedre end nogen stand’upper:-)

Nielsen
Nielsen
10 years ago
Reply to  RD

Han startede som stand-upper 🙂
Jeg har set ALLE hans videoer, og han er altid skarp og underholdende.
Det man kan beundre ham for, er at han ikke nøjes med at kritisere katolicisme, kristendom og religion i almindelighed; men hurtigt så forbryderorganisationen islams farlighed. Og som følge deraf konsekvent og ufortrødent angreb den. En prisværdig kvalitet hos en ateist. Vi gudløse ville ikke i vores vildeste fantasier kunne finde på en bedre repræsentant, end ham. Dawkins kan gå hjem og lægge sig. Hitchens gjorde det desværre i december. Han er savnet !
Jeg synes nu denne er Condells bedste: http://www.youtube.com/watch?v=mC35KHoI6_E&list=UUWOkEnBl5TO4SCLfSlosjgg&index=39&feature=plcp

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x