2
maj
Seneste opdatering: 3/5-12 kl. 0513
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da Westergaards økesemand apellerede til Landsretten, blev hans dom skærpet fra ni til ti år og udvisning. Han appellerede til Højesteret for at få prøvet, om hans overfald overhovedet kunne dømmes under terrorparagraffen og med begrundelsen at “Jeg vil gerne bede dommerne om at have med i tankerne, at det vil have katastrofale konsekvenser for mig og mine børn, hvis jeg bliver udvist fra landet. Med de forhold, der er i landet, vil jeg ikke kunne se dem igen.” Anklageren i Højesteret havde krævet dommen skærpet til 12 år, men han slap med ti og udvisning. Hvis ikke Somalia kan tage ham når han slipper ud om 6-7 år, kan Sverige givetvis. Hele provinsbyer er under somalisering.

Knap to et halvt år efter at Muhudiin Mohamed Geele den 1. januar 2010 trængte ind i tegneren Kurt Westergaards hjem med en økse og en kniv, er sagen endeligt afsluttet.Der var ikke blot tale om et angreb på Kurt Westergaard, men også på den danske befolknings tryghed og landets grundlæggende strukturer. [..]

“Højesteret finder, at forhold 1 er af en sådan grovhed og karakter, at der – uanset navnlig hensynet til T’s ægtefælle og fire mindreårige børn – ikke foreligger forhold, som afgørende taler imod udvisning,” lyder det i dommen.Muhudiin Mohamed Geele skal desuden betale sagens omkostninger.Det er første gang, at det danske retssystem har vurderet, om et drabsforsøg mod en enkeltperson kan takseres som terrorisme.Højesteret: Øksemanden begik terror.Dommen er en passende reaktion fra samfundet, siger Westergaard.

Westergaard tvivler på dommens præventive effekt, det kan han trygt gøre. DR trøster: Øksemanden kan ende med at blive i Danmark. Bla. derfor kommer der ingen præventiv effekt ud af udvisningsdomme andet end at vi ophober fanatikere på ‘tålt ophold,’ som vi overlader til vore efterkommere at prøve at holde styr på. Geele kan altså få et nyt forsøg på Westergaard omkring år 2020, hvis han ikke vælger et andet mål og et bedre våben.

Johan Galtung: Mossad kan have stået bag Breivik

Enhver der færdes på skandinavisk net ved at den danske venstrefløj er håbløst agterudsejlet sammenlignet med norsk og svensk når det kommer til jødehad og konspirationsteorier. Det er stort set ikke til at opdrive en ærlig tilhænger af Sions Vises Protokoller eller ‘jøderne sidder på al mediemagt.’ Man kan fodre halal-slagtede grise med dem i Norge og Sverige:

Professor Johan Galtung har i flere årtier været den norske og europæiske venstrefløjs stjerne. Under Den kolde Krig var han en skarp kritiker af USA og NATO og fortaler for fredsinitiativer. Han er blevet kaldt “faderen til fredsstudier”, og hans fredsinstitut i Norge er oprettet med statslige midler. Hans tid som mediedarling er muligvis nu i fare. Han har i norske og israelske medier sagt, at massemorderen Anders Behring Breivik muligvis handlede efter ordrer fra den israelske efterretningstjeneste Mossad.

Han har givet udtryk for, at der var gode årsager til, at nazisterne ville jøderne til livs, fordi de sad på gode stillinger i det tyske samfund. Og han har sagt, at de amerikanske medier for 98 procents vedkommende bliver kontrolleret af jøder. Han anbefaler ligeledes, at folk skal læse om jødernes verdensmagt i bogen “Zions Vises Protokoller”, der detaljeret beskriver jødernes magt. Norsk fredsprofessor chokerer med jødehad. I Israel læser dem med: Pioneer of global peace studies hints at link between Norway massacre and Mossad.

Galtung skrev, at det er trist at nogen vil tabuisere, at Mossad kan have stået bag Breivik. Ja, ja, og Fjordman og Hans Rustad er jøder, man ser det på deres typisk semitiske frisurer. Trist at det skal vær et tabu:

Men den kan dukke opp igjen, og den sikreste måte å garantere det på er å tabuisere problemene, unndra dem debatt. Det er trist og skremmende når den meget dyktige svenske seniorforskeren ved Instiutt for fredsforskning blir unnsagt av direktøren fordi han i en artikkel i Nytt norsk tidsskrift også bringer inn hypotesen om at Mossad+ kunne ha stått bak Breivik, og nevner tempelriddernes inntog i Jerusalem i 1099, terrorbombingen av hotell King David i 1946, og Regjeringsbygningen-Utøya 2011: alle på samme dag, 22/7. Tilfeldig? Neppe. Fredsforskning er forskning, søk og søk igjen. Kanskje det burde bytte navn, til Norsk Sikkerhetsinstitutt? Skal bli interessant å lese politirapporten om Israel under rettssaken. Galtung: Om klare linjer og tvisyn. Et svar til John Færseth

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] av David Coleman Headley och Tahawwur Hussain Rana lyckades en 28-årig dansk-somalisk terrorist, Muhudiin Mohammed Geele, hugga sönder ytterdörren och ta sig in i Kurt Westergaards hus i Viby utanför Århus, beväpnad […]

Jacob Cete
Jacob Cete
11 years ago

Somalisering….

Forestil jer, om nogle få år når flere af de svenske kystbyer er overtaget af somaliere,
så vil der komme masser af piratbaser, til at true al sejlads i østersøen !

Skærgårdspiraterne slår til!

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
11 years ago
Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
11 years ago

Galtung, Galloway, Neil Kinnock, Israel Shamir, Julian Assange, Ilmar Reepalu m.fl, m.fl. Occupy Wall Street, Occupy London, Occupy XX… Det är knappast en tillfällighet att talet om Juden som “kontrollerar 98% av” X blommar upp igen från så många håll samtidigt. Det brukar inte vara det när det handlar om den extrema vänsterns kampanjer “från folkdjupen”. Det verkar handla om positionering och signalering, försöksballonger, om man så vill. Vänstern verkar ana eller hoppas på en i nära framtid kommande slutlig konfrontation och drar sig inte för att dra fram det kort som ska garantera manstark uppslutning från “vanliga fromma muslimer… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
11 years ago
anonym
anonym
11 years ago

Er der nogen der ved, om der overhovedet har været noget om AUF, og deres renden rundt med Hamasflag på Utøya, før og under retssagen og i medierne??? For dette, ud over den åbenbart grasserende antisemitisme i Norge, kunne måske også være værd, at undersøge nærmere. Ja, og solen står op i syd!

Jacob Cete
Jacob Cete
11 years ago
Reply to  anonym

Uden af kunne dokumentere med kildehenvisning, mener jeg da at de norske socialdemokrater /Arbeiderpartiet i årevis har finansieret Hamas (selvfølgelig via norske skatteborgeres ufrivillige bidrag). Nordmændene tildelte jo også PLO terroristen Yassir Arafat en fredspris og man betragter tydeligvis Hamas som en ven og partner. Det er bestemt værd at undersøge det tilsyneladende kollektive jødehad på venstrefløjen ikke bare blandt nordmænd – bare se og hør typer som Carsten Jensen og Jan Guillou! Problemet er, at i venstrefløjens had mod vestlig kultur, demokratiske værdier og mod jøder, allierer de sig med hvilket som helst totalitært styre, som kan være i… Read more »

Jacob Cete
Jacob Cete
11 years ago
Reply to  anonym

Jeg fandt noget til dig her: http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat10/thread173173/#post_173406 Norges udenrigsminister Jonas Gard Støre besøgte AUF lejren dagen før massakren – der findes fotos hvor han ses med store bannere, der opfordrer til boykot af Israel. AUF har i lang tid fordømt Israel og støttet terroristorganisationerne Hamas og Fatah/PLO. Hamas har på sin side rost Norge, og den rød-grønne norske regeringen for at være det mest venligtsindede af de vestlige landene. AUF: (Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon) Det norske jødehad har tilsyneladende dybere rødder – meget spændende læsning her: http://ivarskrivar.com/2012/01/24/utoya-tragedien-er-ein-advarsel-til-norge/ ——— mit tidligere svar er vist forsvundet? Jeg tillader mig at indsætte der herunder: Jacob… Read more »

Marit
11 years ago
Reply to  Jacob Cete

Det er så man skammer seg over å være norsk. AP og SV er fanatiske i sitt Israelhat. Mens HAMAS elsker de og lar oss alle betale. Våre politikere er karrierister, som aldri har hatt et ærlig arbeide. Vi håer å få dem byttet ut i 2013. Verre kan det IKKE bli.

Jernhesten
11 years ago

“Hvis ikke Somalia kan tage ham når han slipper ud om 6-7 år, kan Sverige givetvis.” Jeg tror han kommer ud noget før. Han har jo allerede siddet fængslet siden overfaldet og skal nok kun afsone 1/2 af straffen: “Direktoratet for Kriminalforsorgen har oplyst, at udenlandske indsatte, som efter udståelse af straffen skal udvises med et tidsbegrænset indrejseforbud, efter praksis løslades på prøve i henhold til straffelovens § 38, stk. 2, når 7/12, dog mindst 2 måneder, af straffetiden er udstået. For så vidt angår udenlandske indsatte, som efter udståelse af straffen skal udvises med et indrejseforbud gældende for bestandig,… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago
Reply to  Jernhesten

Ja, ja, n
bara sänd honom över bron. Här är han hjärtligt välkommen. Allah akhbar! 😀

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

🙂

Ja, det er sørgeligt, men det er svært bekvemt, at Sverige så beredvilligt tager imod alle de, som ikke vil indordne sig, og som søger veje til at omgå love og regler.

Jeg tror dog ikke, I får glæde af lige ham her. Han kommer måske på tålt ophold, eller bliver vitterligt udvist.- Der er ingen saglig grund til ikke at sende ham tilbage til Somalia. Det ved vi jo godt. Og måske har vi taget konsekvensen af det om nogle år.

– – –

Victor
Victor
11 years ago

Pat C rettet skytset mod Saudierne…

http://www.youtube.com/watch?v=RnLTHHpKl60&feature=g-all-u

Børge
Børge
11 years ago

“Han har givet udtryk for, at der var gode årsager til, at nazisterne ville jøderne til livs, fordi de sad på gode stillinger i det tyske samfund.”

Så er topmålet af idioti nået. Ja selvfølgelig sidder de mest egnede i jobbene. Galtung er undskyldt – hans ringe hjerne kan han ikke gøre for, men kvindekvoter og afirmative action har sat turbo på Galtungs galskab. Den skal vi andre bekæmpe. Een galning kan være langt værre end alverdens klogskab.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
11 years ago

Arve Henriksen, De “likemen” som har representerat de olika regeringarna har trots allt inte talat eller skrivit som Galtung och hans anhang. Och folket är en helt annan sak. Det har absolut ingenting gemensamt med Galtingarna. Men jag är enig med dig vad gäller de marxist-leninist-nazistiska “likemennen” som dominerar i medierna och på de samhällsvetenskapliga institutionerna på universiteten. Haaretz: “In an email exchange with Haaretz on Sunday, Galtung requested to clear up his claims. “When we know nothing about who is behind Breivik, including whether there is anybody at all, any hypothesis is legitimate; that is in the nature of… Read more »

Arve Henriksen
Arve Henriksen
11 years ago

Jeg dro det nok litt langt ja, men av og til tar frustrasjonen overhånd. Takk for påpekningene.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
11 years ago

Nej, jag tror att någon som till förvillelse liknar Johan Galtung och många andra opinionsbildare på yttersta vänsterkanten står bakom Breivik.

World Traveller
World Traveller
11 years ago

Jag undrar ocksa om inte nagra vansterfascister star bakom Breivik for de enda vinnarna ar ju vansterfascisterna och islamisterna.

Arve Henriksen
Arve Henriksen
11 years ago

Johan Galtung og hans likemenn, de har tross alt styrt landet siden krigen, gjør at jeg lenger ikke føler noen tilhørighet til mitt fedreland. Foruten en ganske stor kjærlighet for engelsk Premier League, deler jeg snart ingenting med det folket jeg liksom skal tilhøre. Slik jeg føler det nå, kan liket mitt like gjerne begraves i Kuala Lumpur.

PS! Visste dere at en AP-dominert regjering styrte da det enda var tillate å lobotomere tatere her til lands? Skjedde rett etter krigen gitt, på 50-tallet.

Lobotomering – alle skal med!

falkeøje
falkeøje
11 years ago

Han burde have været skudt, men den danske våbenlov er idiotisk.
Havde Westergaard haft et håndvåben, så havde alt været i orden.

falkeøje

Jacob Cete
Jacob Cete
11 years ago
Reply to  steen

Jeg har de samme tanker om anvendelse af dødsstraf i denne (og lignende) sager.

Hvis der er tale om landsforræderi (egne statsborgere), krigsforbrydelse (hellige krigere udefra)
eller måske “forbrydelser mod menneskeheden”, hvis der er gentagne tilfælde.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
11 years ago

Hvor meget vil den familie mon koste Danmark i de kommende årtier?
Særligt velintegrerede er de næppe.

Jørgen Duus
Jørgen Duus
11 years ago
Reply to  steen

I forbindelse med sagen om JP/Politikens Hus anbefalede Magnus Ranstorp det muslimske samfund her i landet at udarbejde en strategi for, hvad man vil gøre den dag, en muslimsk terrorhandling på dansk jord lykkes.
Gad vide hvad han har rådet Sveriges Muslimske Råd til. Deres ordförande, Helena Benaouda, har faktisk sin egen svigersøn, Munir Awad, siddende på anklagebænken i selvsamme sag. Hun kan da umuligt med tgroværdigheden i behold tage afstand fra terror.
Men på den anden side. Svenskerne har snart vænnet sig til lidt af hvert, og de har ingen journalister til at stille upassende spørgsmål til Helena Benaouda.

Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Snusk – den største udgift bliver helt sikkert hans tandlægeregning….

Hra du set hans gule, skæve tænder med sporene af års khat-tyggeri.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
11 years ago
Reply to  Anonymous

Både prisen for retssagerne og opbevaringen i 10 år i dansk fængsel incl. tandlægearbejde, psykologbistand osv. Konen og ungerne vil også koste på en lang række områder – ikke mindst de unger der er drenge.

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x