5
maj
Seneste opdatering: 6/5-12 kl. 0018
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu er det ‘kun’ de 12.084 der er direkte knyttet til asylindustrien, – og der er tale om en storindustri, det er ikke for at være sprogligt ubehøvlet, – men ser man på arbejdsmarkedet, hvor hovedbidragyderne er landene Egypten, Bangladesh, Syrien, Kina, Iran, Irak, Mongoliet, Pakistan, Tyrkiet og Ukraine, så kan man spørge sig hvilken ekspertise de tilføjer Sverige på et tidspunkt hvor de har en arbejdsløshed på 7.7 % og en ungdomsarbejdsløshed på 25.5 %, der har sendt 80.000 svenskere til Norge. Selv nede i min lokale Netto sidder en svensker fra Mellemøsten. Det må han gerne, men hvor mange ‘svenskere’ skal Norge og Danmark bruge?

Bemærk familiesammenføringerne. Holder tendensen sig, bliver det 35.296 i hele 2012, men prognosen i år lyder på 59.500 familiesammenføringer i år og 53.000 næste år på grund af ændrede betingelser for somaliere. Til sammenligning havde Danmark 2.914 famliliesammenføringer i hele 2011, altså langt under en tiendedel. De store grupper familiesammenførte kommer fra Somalia, Iran, Irak, Kosovo, Serbien, Bangladesh, ‘Statsløse’ (palæstinensere), Syrien, Tyrkiet og Thailand, og må overvejende anses for tungt integrerbare. Beviljade uppehållstillstånd och registrerade uppehållsrätter innevarande år, första och andra instans

Der er indkommet 10.005 asylsøgninger til Sverige i de første fire måneder af 2012. Der er 35.562 ventende på afgørelse i det svenske asylsystem. Sammenlignet søgte 3.811 asyl i Danmark i hele 2011. Sverige får altså ti (10) gange så mange asylansøgninger som Danmark og tolv (12) gange så mange familiesammenføringer. I danske asylcentre befinder sig 4.287 personer.

Politikerne minus 20 SD mandater synes at dette er i skønneste orden år efter år, årti efter årti. 94 % af befolkningen synes det åbenbart også, og så kan det ikke jo være anderledes. I 1992 kunne svenskerne påstå, at de ikke var advaret om følgerne, men det kan man ikke dække sig ind bag mange milliarder kroner og mange tragedier efter. Sverige vil være en ‘failed state’ fra engang i midten af dette århundrede. For os der har holdt øje med detaljerne over tre årtier, er den det allerede i det små, men i dag ser også det utrænede øje de opløsningstendenser, jeg skrev om for 12-15 år siden. Om kun 38 år er svenskere i minoritet i 13 af de største kommuner i landet.

Jamen, kan det ikke også gå godt? Det er fuldstændigt utænkeligt. Hvis det skulle gå godt, ville en cost benefit analyse have vist det nu efter 40 år, men det gør den ikke ligegyldigt hvilket parameter man måler på. Det er allerede forlængst gået dårligt. I dag er det kun et spørgmål om, hvor dårligt det kommer til at gå og om det kan man kun gisne. – SE også: Utländsk bakgrund i alla kommuner 2050, Om Sverige hade haft dansk politik. Sveriges invånarantal passerade 9,5 miljoner i går. Ökningen består främst av invandring.

Ingen multikultur hos multikulturalisterne

Det politisk korrekte venstrefløjsparti, Enhedslisten har store problemer med mangfoldigheden.Partiet er næsten lige så hvidt, som Dansk Folkeparti, mens SF har fire kandidater med anden herkomst end dansk, og mens borgerlige partier som Venstre og De Radikale har adskillige. Men hos Enhedslisten skal man lede længe for at finde en indvandrer. Blandt de 42 kandidater til Folketinget, som partiet ved en vejledende urafstemning har ranglistet, er de 41 etnisk danske.

Nede på en ydmyg placering som nummer 37 på listen finder man Namdar Khezry. Han har næppe store chance for at blive opstillet i en af de 26 kredse, der kan give valg. Måske skal årsagen også søges i det faktum, at han stiller op på et program, der hylder sovjetkommunismen og lover at skabe det klasseløse paradis på under et år. Enhedslisten renset for indvandrere

Dette til trods vil partiet, der som det står skrevet i dag “befinder sig på månens bagside” Enhedslistens størrelse er et termometer på vores mest akutte eskapisme:

Vi vil lufte ud efter ti år med Dansk Folkeparti. En ny regering skal føre en anstændig udlændingepolitik. Enhedslisten vil fjerne 24-års reglen, tilknytningskrav og pointsystemer. Vi vil sikre asylansøgere ret til arbejde og uddannelse, mens deres sag behandles. Og så vil vi afskaffe starthjælp og kontanthjælpsloft.

Liége: Ihsane Jarfi myrdet for sin homoseksualitet

Den unge, åbent homoseksuelle marokkaner Ihsane Jarfi blev fundet tævet ihjel i en skov efter at have været forsvundet i en uge. Fire ‘af udenlandsk herkomst’ er anholdt, de tre har indrømmet mordet i følge belgiske medier. Det er ikke det første ‘homofobiske’ mord i Belgien, blot de første man har kunnet konstatere. I Sverige er der forkommet flere bøssemord, mest iøjenfaldende de to kosoalbanere Abdurraham Kushtrim Nika og Kushtrim Ademis mord på Daniel Nordström i Malmø den 20 december 2008. Det blev aldrig dømt som en ‘had-forbrydelse’ selvom det var helt oplagt var inspireret af Koranens had til homoseksuelle. De var 15 og 17 på tidspunktet, så de går frit omkring i Malmø i dag: Varför mördades Daniel Nordström? og Islamistiska Rosengårdselever mördade homosexuell i Malmö. Svenske medier tog sig det temmelig let. Race og religion trumfer selv de udvalgte køn, så er den historie overstået og Daniel kan sove videre i sin grav. Man må vende mig mod eufemismen ‘fobi’, når der ganske tydeligt er tale om religiøst betinget had, der efter mine begreber skulle dømmes som en religiøs terrorhandling.

He said: “We suspect the general population and the government underestimate homophobia and we demand the government provide us with a anti-discrimination plan. This probably isn’t the first homophobic murder, but it will be the first one to be officially labeled as such. Since 2006 public prosecutors and police are obliged to mention such motives.”Two suspects said the deceased man was still alive when they left him in the field, having physically beaten him. RTL reported that they claimed the victim had made a sexual advance. The third suspect denies everything. Pink News (Belgique: le meurtre d’Ihsane Jarfi était bien homophobe, Le meurtre d’Ihsane qualifié d’homophobe.) Video, fransk utekstet:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anonym
anonym
9 years ago

Hans

Sorte afrikanere har de facto gennemsnitsIQer som spassere, dvs. under 70. Så med mindre man vil have en verden fuld af ckokoladebørn, så er det IKKE dér man skal hente formeringsmateriale.

Enhedslisten ser jo ud til at være et “Whites-only-academic-creative-white-upper-middleclass-aryan-party”. Men de må jo bare lære at være lidt mere inkluderende. Især må de blive meget bedre til at integrere chokolade- og lakridsstængerne iblandt hunkønsvæserne, især gældende for deres døtre og børnedøtre.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

Hans.

Ærlig talt – det kommer ikke så meget an på antallet som på intelligensen !

Og den sidste har de IKKE for meget af i Afrika – som er et skatkammer af råmaterialer som afrikanerne ikke kan finde ud af at udvikle.

Så den der med at anvende Afrika som sædbank for bl.a. danerne……..NEJ TAK!

trackback

[…] » Jämförelse av invandringen till Sverige respektive Danmark MASSINVANDRING Snaphanen jämför idag förtjänstfullt Sveriges massinvandring med Danmarks betydligt mer modesta invandring. Sverige beviljade under det […]

bowlaren
9 years ago

Sverige slår världsrekord i dum import, alla andra länder undviker att ta emot dessa dyra invandrare, då tar Reinfeldt emot dom med öppna armar. Dummare statsminister har vi aldrig skådat.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Hans
Hans
9 years ago

Jeg kan huske, at jeg allerede i 1989 i Jyllands-Posten læste, at antallet af udenlandske statsborgere i København var på 7 %. Samtidigt stod der i artiklen, hvor mange af danskerne i København, der var under 16 år og hvor mange af udlændingene i København, der var under 16 år. Sammenholdt man de 2 tal, kunne simpel hovedregning føre frem til, at ca. 21% af alle borgere i København i 1989 var udlændinge. Min bror, som nu er politiker (han var ikke ligefrem specielt god til at regne i skolen) gav mig Danmarks statistisk årbog 1989 i fødselsdagsgave det år,… Read more »

Hans
Hans
9 years ago
Reply to  Hans

Jeg må lige tilføje: Ca. 21% af københavnerne under 16 år var udenlandske statsborgere i 1989. Det kunne man selv regne sig frem til, når man vidste, hvor stor en del af de 7% udlændinge i KBH, som var under 16 år, og hvor stor en del af de 93% danskere i KBH, som var under 16 år. Det fremgik kun af avisartiklen, at 7% af københavnerne var udlændinge. Regnede man lidt på det, fandt man ud af, at 21% af alle københavnere under 16 år var udlændinge. Hvad hjælper alle de fine universitetsuddannelser i økonomi og statsvidenskab, som politikerne… Read more »

Victor
Victor
9 years ago
Reply to  steen

Steen – du er inde på det rigtige. Balladen om Asmaa betød jo, at en del af de fornuftige, venstreorienterede, medlemmer, der allerede en gang var flygtet fra mullaherne, forlod partiet. Det samme med f.eks. Jaleh Tavakoli.

Men balladen er ikke slut. Henning Hyllested, der nu er medlem af FT, var allerede dengang ude med riven efter Asmaa – og han har da vist ikke skiftet standpunkt.

Den bæ her – altså dele af partiets manglende villighed til at bekæmpe islamisterne – den kommer til at ligte igen.

Elefanten
Elefanten
9 years ago

På papiret lægger Enhedslisten afstand til islamisk hellighed, social kontrol og tvangsægteskaber. I praksis fremmer partiet islams sag ved at se muslimerne som ofre og ved at hænge andre ud som islamforskrækkede.
Men partiet vil næppe igen give en islamist mulighed for en politisk karriere. Erfaringerne med imamdatteren fra Vollsmose skræmmer.
Kvindesags- og menneskerettighedsforkæmperen Jaleh Tavakoli kunne ikke begå sig i partiet, og hun er nu fhv. medlem. Jaleh Tavakoli er flygtet fra det islamiske diktatur i Iran.

Info
Info
9 years ago

FÖR KÄNNEDOM: LÄNK TILL SNAPHANENS BLOGG IDAG

Kommentar nr 33 ”2012-05-05 08:06:07” i riksdagsman Alfssons blogg länkar till Snaphanens här aktuella blogginlägg:

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2012/may/tobias-billstrom-undviker-att-svara.html#comment

Bergfast
Bergfast
9 years ago
Reply to  Info

Tack till Info för länk till riksdagsman Alfssons blogg.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Veritas Universalis har for mange oplæg til jeg kan se og høre det hele. her fra et radiointerview med Dr. Trifkovic:
https://www.youtube.com/watch?v=rAuFnCDNIiA

Limewoody
Limewoody
9 years ago

Multikulti hos multikultierne….må man være fri…..Revolutionen er da alt for vigtig til at overlade til folk som go´e gamle Karl M. omtalte: “In a July 1862 letter to Engels, in reference to his socialist political competitor, Ferdinand Lassalle, Marx wrote, “… it is now completely clear to me that he, as is proved by his cranial formation and his hair, descends from the Negroes from Egypt, assuming that his mother or grandmother had not interbred with a nigger. Now this union of Judaism and Germanism with a basic Negro substance must produce a peculiar product. The obtrusiveness of the fellow… Read more »

Prudentius
9 years ago

Og husk denne total-ødelæggelse af Sverige, alene sker så slænget af multikulturelle fæhoveder kan bibeholde selvbilledet af stolt honnør til umulige idealer, i solnedgang med en tåre i øjenkrogen og trompet i baggrunden.

Multikulturens helte er overbeviste om at eftertiden vil takke dem på sine grædende knæ.

Sådan tænker historiens fordømte vel næsten altid.

(Helt i forlængelse med den skildrede psykologi i den udmærkede film lige under.)

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x