6
maj
Seneste opdatering: 6/5-12 kl. 1926
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EDL marchers in Luton were marshalled by a heavy police presence. Two demonstrations that threatened to bring trouble to a town centre have passed off without major incident.The English Defence League (EDL) and We Are Luton (WAL) staged separate events and were kept away from the town centre.Thousands of demonstrators from the groups were marshalled by 1,500 police brought into Luton from 22 UK forces. Luton protest: EDL and WAL marchers kept apart. Praise for police after Luton EDL protest, Bottles and fireworks thrown as police struggle to contain 3,000 English Defence League supporters in Luton

Se også Kevin Carrol, Luton, May 5 2012

Pro NRW må ikke ikke længere vise “islamfjendtlige tegninger”

Så skulle den ged være barberet. 600 muslimer ville gå løs på 30 PRO-NRW demonstranter, men måtte nøjes med at lemlæste 29 politifolk. Vold betaler sig når man skal få demokratiets politikere til at gøre i bukserne af angst.

Nordrhein-Westfalens indenrigsministerium har reageret på urolighederne på et valgmøde for partiet “Pro NRW”. “Pro NRW” får af Ralf Jäger (SPD) ikke længere lov til at vise karikaturtegninger foran moskeer. Det er det andet forsøg på et sådant forbud. Det første fik partiet afværget ved en domstol. Med forbuddet vil Jäger beskytte politiet mod overgreb. Politiunionens formand har udbedt sig meget strenge straffe til gerningsmændene i Bonn. NRW-Innenminister untersagt Zeigen islamfeindlicher Karikatur, Rechtsextreme Partei soll keine Islam-Karikaturen mehr zeigen dürfen (Snaphanens oversættelse)

»We use a pen, they use an axe«

Newsmax: Author Geert Wilders: No Difference Between Islam, Radical Islam

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
10 years ago

Gode Snaphaner; nyd lige denne perle udi det danske sprog.
“En bil med fire personer forvildede sig ned i området, hvor de blev overfaldet
af 10-12 personer” fortæller politiet.
Ja, 4 turister kører galt “forvilder sig” i et område kraftigt beriget.
Ja, sådan kunne læse om områder ude i den store verden, men endelig har Danmark
udviklet sig.

Og som der står i avisen ,JP; “ved et tilsyneladende helt umotiveret overfald”.
Er journalister dumme eller onde?
JP , side 5. 6.5.

Knute
10 years ago

Et par interessante overskrifter, der viser to forskellige holdninger til “hvad der bør gøres”:

The English Defence League (EDL):
»I’d rather die on my feet than live on my knees«

Geert Wilders:
»We use a pen, they use an axe«

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x