9
maj
Seneste opdatering: 10/5-12 kl. 0821
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Endnu en sag i den endeløse række af sager om muslimers grove, langtrukne overgreb på mindreårige, indfødte engelske piger. Men næste gange EDL demonstrerer imod det, er det stadig dem, der er racisterne. En ‘Pandorasæske af race-relationer”, ja mon ikke lige? Dette er ondt blod, det vil være et mirakel, hvis det ikke kommer til udbetaling før eller siden. Men hvem har åbnet for æsken af ødelagte børn og den kommende vold, MP Keith Vaz, og hvem har i grunden ‘givet ondskaben en chance’, som Eli Wiesel siger, andre end typer som Brown, Blair og Cameron?

A judge today said nine men preyed on white girls as young as 13 for sex ‘because they were not part of your community or religion’ as he jailed them for a total of 77 years. The men, all but one originally from Pakistan, were sentenced at Liverpool Crown Court after they were convicted of luring up to 47 girls into sex with drink, drugs, fast food and free taxi rides over a number of years. One girl was subjected to a horrific ordeal when she was raped by 20 men in a single night.Opening his sentencing remarks, Judge Gerald Clifton said: ‘All of you treated (the victims) as though they were worthless and beyond respect.

Muslim leader warns that some British Pakistani men ‘think that white teenage girls are worthless and can be abused without a second thought’. Labour MP Keith Vaz warns against opening Pandora’s Box over race relations by blaming a particular race or religion for grooming girls. ‘Targeted because they were not part of your community or religion’: Judge blasts sex grooming gang ‘driven by lust and greed’ as they are jailed for total of 77 years. – Keith Vaz says child sex ring case ‘not race issue’.Child Scandal Heightens UK Race Tension.

She was a child of 13 walking along a road in her school uniform when she first met ‘friendly’ taxi driver Mohammed Sajid.Now, seven years later, she sits alone in a dingy one-bedroom flat, reliving the sickening way she was groomed for sex by an older man she trusted. Now on medication for depression and suffering from panic attacks, the mother-of-one has little hope that she will ever recover from her horrendous ordeal.

The youngster is disgusted that the gang described the girls as prostitutes in court and said she is still struggling to move on with her life. She said: ‘The girls were doing it because they were scared and they were too young to know any better.’I try to block out what happened. That dirty old man took advantage of me… I was just a child: Rape victim’s sickening ordeal at hands of sex grooming taxi driver

Melanie Phillips skriver i en flammende kronik: “Britain is still sleepwalking off the edge of a cliff”

With the conviction of nine men for organised sexual crimes from rape to sex trafficking, the full horrific details of more than two decades of sexual violence against young, predominantly white girls living in children’s homes in the north of England have been revealed.

Terrible as all this is in itself, there is far worse. For this monstrous abuse could all have been stopped years ago. The authorities had evidence this was going on as long ago as 1991. Exactly the same paralysis of the mind is on display in the reaction today to these atrocious and horrifying disclosures. The word Muslim is simply absent from much of the coverage. The men are described as Asian or Pakistani. But this cowardly euphemism wrongly implicates communities that have nothing whatever to do with such terrible crimes. They don’t involve Pakistani Christians or Pakistani Hindus; they don’t involve Chinese or Malaysians, Sri Lankans or Thais. While it is the case that in general the overwhelming majority of sex crimes against girls are committed by white men, this particular phenomenon of street gangs in northern towns targeting white girls and passing them around for sex is disproportionately committed by Muslims. The police maintain doggedly that this has nothing to do with race. What a red herring. Of course it doesn’t! This is about religion and culture – an unwesternised Islamic culture which holds that non-Muslims are trash and women are worthless. And so white girls are worthless trash. Which is itself of course a race issue. The Rochdale sex ring shows the horrific consequences of Britain’s ‘Islamophobia’ witch-hunt.

Kvinders status, sikkerhed og tryghed i Europa er i det hele taget under systematisk erodering, – det er ikke bare jøder og homoseksuelles – undtagen naturligvis i de højere samfundslag, hvor man endnu ikke behøver bekymre sig om det. Under Sveriges facade, nede på gulvet hvor hver fjerde svenske kvinde er bange for at færdes alene, og 11 procent slet ikke forlader hjemmet i mørke, kan det se sådan her ud:

I 15 år har Katja Gillander Gådin, docent i Folkhälsovetenskap vid Mittuniversitetet, kartlagt förekomsten av sextrakasserier i skolan. Hon larmar nu om att gränserna för vad som accepteras har flyttats fram och att denna typ av kränkningar har blivit vardag. Både elever och personal utsätts. Gillander Gådin exemplifirar bland annat med det utbredda, närmast slentrianmässiga, bruket att kalla flickor för hora och pojkar för bög, men också sådant som att flickor får en skollinjal instucken mellan benen, att de tafsas på brösten eller stjärten. Allt sådant är enligt Gillander Gådin idag vardag i svenska skolor. Sexuella kränkningar i skolan vardag i massinvandringens och kulturrelativismens Sverige,“Sexuella trakasserier osynliggörs av skolorna.” P4 Sextrakasserier vanliga i grundskolor. – Se også Sverige: Tre kvinner myrdet på tre måneder.

Umotiveret?

Mon dog? Fire personer halet ud af en bil, tævet, en af dem stukket med kniv ved Folkets Park på Nørrebro. Politiken skriver:

Overfaldet fandt sted lørdag eftermiddag, da fire personer, tre mænd og en kvinde, tilsyneladende umotiveret blev overfaldet af en gruppe på 10-12 personer i Folkets Park. »Det drejer sig om fire personer fra Jylland, der er i byen, og som forvilder sig ind i området«, fortæller politikommissær Knud Hvass fra Københavns Politi til Ritzau. Fire jyder på vej til koncert overfaldet

Nu er en 16-årig anholdt og sigtet. Een. Hvad blev der af de øvrige 9-11 i pøblen? Og Politiken kalder forbrydelsen umotiveret. Der er ingen overhovedet, der handler umotiveret. Selv den paranoid-schizofrene, der stikker sin nabo ned, har et motiv. Det her er ikke søvngængeri, og der er ikke tale om en enkelt, forstyrret person, hvis motiver kan være svære at ransage. Når man handler i flok på den måde, er der et fælles motiv. Problemet er offentlighedens manglende lyst til at granske motivet.

Hvad i alverden kan få en ung mand til adskillige gange at stikke en kniv i en ung mand, han aldrig har set for sine øjne før? Der er intet personligt mellemværende og ingen forudgående kontakt. Offeret kunne meget vel være død. Hvem er alverden er bevæbnet og parat til uden varsel at slå et medmenneske ihjel på den måde? Og lad os ikke glemme, at han var en del af en ligesindet gruppe. De handlede i flok. Jeg synes, Politiken skulle begynde at se lidt nærmere på mulige motiver til noget så sært og uhyggeligt. Bemærk politikommisærens charmerende formulering: ‘forvilder sig ind i området’. Dén slags skal politiet nok selv undgå. – (Blågårds Plads og Folkets Park – for farligt for politiet.)

Af Nemo

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
XY
XY
10 years ago

De ser svagbegåvade ut, om inte utvecklingsstörda.

Lavard
10 years ago

Det er her en sag om at en flok udefra kommende punjabier misbruger engelske piger. Det har intet med religion at gøre. De her ikke europæere hører ikke til her. De kunne ikke finde på at gøre det mod punjabi piger. De misbruger istedet unge hvide piger. De er parasitter.

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago

Jeg har i særdeles grad, brug for at vide hvor meget diverse imamer i England accepterer en så afskyelig adfærd imod engelske piger. Har i lagt mærke til at den slags ALDRIG rammer tørklæde eller burkaklædte kvinder? Hvornår har man sidst læst om voldtægt eller røveri imod disse piger af muslimske unge mænd? Ingen skal fortælle mig at deres bevæggrunde og retfærdiggørelse ikke skal findes i deres religionsudøvelse. Og så må jeg bare gå ud fra at deres lokale imamer ikke holder tilbage ift krigen imod vantro i England, og for den sags skyld i andre europæiske lande hvor de… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago

Heldigvis er der mange af den slags venlige mænd rundt om. Se fx på Khalid Sheikh Mohammed. Dén mand kunne da ikke gøre et barn fortræd?

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago

De ser da ellers rigtig søde, multikulturelle og inkluderende ud, disse mænd. Hvem ville være bange for at møde et par af dem en mørk aften?

Nielsen
Nielsen
10 years ago

De afskyelige skadedyr fortjente betydeligt mere end de under 10 år i gennensnit de fik.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
10 years ago
Reply to  Nielsen

Enig i at de er skadedyr.
Enig i at de fortjente hårdere straffe.

Mon ikke de kommer til at leve resten af livet i England “på tålt ophold” fordi det vil være synd for dem, at skulle leve hjemme i Pakistan?

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Ah, mon ikke Malmöstan vil tilbyde dem en storslået multikulturel lejlighed i Rosengården?

PK
PK
10 years ago

I gamle dage, læste jeg i spændende drengebøger, brugte man unge piger ,som ofre for at fremme høsten.
I vore dage ofre regeringer,politiske partier og mange andre gerne unge piger for at fremme det multikulturelle
samfund i Europa.
Ja, de ofre gerne hele samfundet.

anonym
anonym
10 years ago

Gangrapistan er vist et dækkende ord i denne sammenhæng. De dhimmislamistiske, lystfolkemorderiske godhedspsykopater, som har lukket herrerotterne ind i Vesten, burde alle tvinges til, at stille deres egne døtre og børnedøtre til rådighed for herrerotterne. Men det kommer heldigvis også til at ske, selv for dem, men det er de bare ikke klar over endnu. For først tager de alle de andres døtre og så senere deres egne. Så mange af dem skal nok også få lov til at opleve den usigelige og frydefulde glæde, det er at halallelujaje den hen til lighuset, for at prøve på at identificere resterne… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Endnu et eksempel på det svenske ‘systems’ besættelse når det kommer til at få etniske svenskere ned med nakken: http://motdiskriminering.wordpress.com/detta-har-hant/ Frisør i Malmø kæmper mod systemet (den ækle og manipulerende presse, juristerne, multi-kulti-politikerne). Hun sagde “ja tak” til en 17-årig praktikant sidste år, men fandt så ud af at denne var muslim og gik med tørklæde. Dette går ikke i frisørsalon, og hun måtte desværre meddele muslimen, at praktikaftalen måtte ophæves. Siden er frisøren blevet hængt ud i pressen og jura-monstret kværner løs for der skal bødes! 2000-tallets heksejagt er igang!!! Muslimen sger det ikke er et sørgsmål om penge,… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
10 years ago

Når voldtægtsforbryderne kommer i fængsel, vil de opleve en massiv bølge af anderkenelse fra deres muslimske medfanger, som må formodes at udgøre et fletal i samtlige britiske fængsler (nogen der, uden for megen anstrengelse, kan kaste et link?) Deres modbydelige misbrug af meget unge piger er reelt en udlevelse af Den Store Profet Muhammeds lære udtrykt i Hadith. Retten til at voldtage erobrede kuffar-piger/-kvinder er en selvfølge blandt de rettroende, så efter muslimsk logik må voldtægtsforbryderne være udsat for justitsmord. Og sikkert begrundet i racimse, for sådan er vi hvide mennesker jo.

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Udad til fordømmer muslimerne de muslimske voldtægtsbander, indad til bliver de hyldet og mødt med begejstring. Mon ikke den første sexring venter på at sprænge i DK, eller i hvert fald i Sverigistan, der er så fyldt med forbrydere, at man snart burde overveje at sætte den omtalte klap i “bron”. Svenske journalister har i hvert fald ikke tænkt sig at hjælpe med til at oplyse offentligheden om faren ved muslimske mænd, der ifølge en politiker fra centerpartiet: “voldtager piger som på samlebånd”. Politifolk skal som bekendt frygte for deres job og pension, så de skal ikke nyde noget. Og… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Enhver tragedie kan udnyttes til noget positivt . Hvis Dominationskriminaliteten bliver tilstrækkelig truende , bliver det SÅ meget nemmere at få gennemsnits danskeren til at organisere sig i en eller anden form for vagtværn , eller bare betale et privat firma for det . På lang sigt er det KUN en sådan selvorganisering som kan forandre radikalt på situationen . Det siges at man bliver mere glad af at smile en masse … Hvis man først har prøvet at patruljere natte-gaderne et stykke tid , ender det med at man vender sig til at ideen om ikke at være bange… Read more »

EH
EH
10 years ago

Dette indlæg kan ganske enkelt ikke være sandt. Jeg ser TV2 og DR hver eneste dag samt læser alle de større netaviser. Jeg hører og læser intet om dette. ABSOLUT INTET.

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  steen

“Rochdale grooming trial: Police accused of failing to investigate paedophile gang for fear of appearing racist”

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/9253250/Rochdale-grooming-trial-Police-accused-of-failing-to-investigate-paedophile-gang-for-fear-of-appearing-racist.html

Mon ikke svenske politifolk kan genkende den selvsamme berøringsangst? Tænk på hvor meget af den grove kriminalitet såsom mord, voldtægt, røveri og vold, der forbliver uopklaret i Sverigistan…. gerningsmænd med en brun hudfarve har ganske givet frit spil

Frank P
Frank P
10 years ago

Afskyelig flokadfærd i begge tilfælde… som rigtige kollektivister, så skal deres forbrydelser begås i flok. Det mest bekymrende er dog, at den gennemsnitlige brite eller dansker ikke rigtigt føler den snert af “nationalt sammenhold” der skal til for at de kan gå på gaden og sige fra.

Måske bliver store muskelmænd a la dem som græske “Gyldent Daggry” skubber foran sig en løsning i den nære fremtid? Eller ungarske jobbiks uniformerede gardister?

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x