10
maj
Seneste opdatering: 11/5-12 kl. 0632
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et halvt årtusinde af vestlig verdensdominans er ved at gå fløjten på grund af USA’s katastofale, suicidale økonomi. Hver nyfødt amerikaner skylder ved fødslen 200.000 dollars væk, udlandsgælden er på 15 milliarder dollars, Obama har øget den med 4 milliarder og hvert sekund øges den med 100.000 dollars og så snakker de om homo-ægteskaber. Det er overalt på enhver svensk forside, hvor journalistikken jo er sindssvagt interesseret i pseudosager, især hvis de foregår syd for bæltestedet. Gift jer eller gift jer ikke, jeg kan ikke være mere ligeglad, men hvis Vesten ville nøjes med ikke at begå selvmord, ville det vække min interesse af dvalen. Jeg så i anledning af valget, at Frankrig ikke har haft overskud på betalingsbalancen siden 1974 (!) Hvilken verden lever de folk i? A National Debt Of $14 Trillion? Try $211 Trillion.

Nomofobi

Jeg kan sagtens undvære min mobiltelefon. Der ville ikke ske andet, end at jeg ikke havde noget vækkeur og ingen kalender og aldrig ville møde op til noget som helst. Iøvrigt har jeg en ekstra udelukkende til at ringe til den anden, når den bliver væk. Problemet er sikkert lige så velkendt som det er fortiet, men nu er det altså sagt, måske der findes en støttegruppe for anonyme mobilmistere med moderat seperationsangst. Jeg taler mindre i den end jeg leder efter den.

First identified in 2008, it would appear nomophobia – the fear of being out of mobile phone contact, is sharply increasing in the UK. A recent survey of 1,000 people in employment, conducted using OnePoll, discovered two thirds of respondents fear losing or being without their mobile phone.The study, sponsored by SecurEnvoy – the global leader of Tokenless® two-factor authentication, reveals that 41% of people interviewed, in an effort to stay connected, have two phones or more. When asked if they’d be upset if a partner looked at the messages and texts on their phone almost half said that they would.66% of the population suffer from Nomophobia the fear of being without their phone.

Kronik: Skræmmende suicidal-Sverige

Det ligner omtrent en kronik jeg skrev for ti år siden. Nu er det liberale midterspor i Danmark altså blevet ‘højreekstremt’. Velkomne skal de være i klubben. I Sverige er multikulturen så fremskreden, at man ikke kan tillade sig at vakle i troen, det er en luksus danskere endnu kan tillade sig. Det er kendt stof, i al fald her på bloggen, så det interessanteste er afsenderen, gid han må kunne vække nogle liberale, for hvem Sverige er en provins ved Volga. David Karsbøl, cand.polit. i Børsen (ikke online)

Liberalt sindede med velvilje i forhold til indvandring bør overveje konsekvensen af masseindvandringen i Sverige. Politiet har reelt givet op over for eksplosionen i kriminalitet

“Sverige undergår i disse år voldsommere forandringer. Dette gælder både i historisk, økonomisk og kulturel forstand. En enorm indvandring har udsat landet for vel nok de største ændringer noget vesteuropæisk land har set siden 1989. Og det er endda spørgsmålet, om murens fald overhovedet udgør en større og vigtigere begivenhed end følgerne af den svenske masseindvandring. De demografiske ændringer er historiske. …

Sverige var for 40 år siden et land karakteriseret ved meget stor og begrundet tillid mellem mennesker. Men kriminaliteten i Sverige er eksploderet sideløbende med indvandringen. Fra 1975 til i dag er befolkningstallet steget med 16 pct. til knap 9,5 mio., men antallet af seksualforbrydelser er steget med 873 pct. I det samme tidsrum er voldsforbrydelserne steget med 329 pct. – begge tal ifølge Sveriges Statistik. …

Disse tal omtales ikke i danske og svenske medier, som nægter at problematisere masseindvandringen. De negative følger bliver utroligt nok stort set aldrig omtalt i svenske medier – og kun sporadisk i danske og i øvrige landes medier. Men de eksisterer, og almindelige svenskere lider under dem. Mens vi i Danmark kan undre os over, hvordan politiet på det nærmeste har opgivet visse ghettoområder, har dette foregået i langt større omfang i Sverige.

Malmø har på få år udviklet sig til at være et ekstremt ubehageligt sted, som vel leder ens tanker på dystopiske fremtidsfilm som Flugtaktion New York med Kurt Russel som Snake Plissken (1981). Byen er i dag lige så charmerende som en overkørt dræbersnegl. Det kan det socialdemokratiske bystyres agitprop-kampagner ikke ændre på. (Grafik: Avpixlad)

Politiet har reelt givet op over for den eksplosion i kriminalitet, som byen har været udsat for det sidste årti, og jøder kan ikke længere færdes frit og trygt på gaden, idet de ofte overfaldes af muslimer. Langt størstedelen af Sveriges større byer vil inden for få årtier have flertal af ikkevestlige indvandrere og disses efterkommere. Det kan nu slås fast med matematisk sikkerhed – alene pga. forskellen på fødselsraterne mellem etniske svenskere og indvandrere. Allerede nu er omkostningerne relateret til indvandringen enorme – selv efter beskedne estimater. …

Malmø viser, hvad der kommer til at ske. … Jeg er liberal og har som udgangspunkt intet imod indvandring, men den skal ikke være subsidieret med nogen som helst velfærdsydelser. Og det skal være muligt at smide asociale og uproduktive mennesker ud af landet, så det er umuligt for disse at komme ind igen. Samtidig skal indvandringen ske i et tempo, hvor indvandrerne for at kunne klare sig ordentlig, adopterer en liberal grundindstilling og herunder respekt for andre mennesker, deres integritet og deres ejendom.

Det er ikke værtslandets opgave at ændre sin kultur for at kunne gøre sig til over for mennesker, som ikke deler en liberal grundindstilling samt viljen til at være selvforsørgende. Masseindvandring fra ikkevestlige lande er ganske enkelt ikke kompatibel med disse værdier, og derfor fører den til økonomisk ruin og kulturelt armod.“

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anonym
anonym
9 years ago

Steen

I DDR2s meget sobre serie “Kampen om invandringen”, gav både hun og Birthe Weiss (S) udtryk for, at de begge stadigvæk er som de altid har været; dhimmislamistiske, radigenosuicidigale godhedspsykopater af værste slags. Og især sidstnævnte burde jo vide, ar befolkningsudskiftninig ER folkemord.

En Mand
En Mand
9 years ago

Ikke nok med at Svensken ranede Skåne, Blekinge og Halland fra Dansken, nu forærer de det sørme væk til Tyrken. 🙂

PK
PK
9 years ago

Om elendigheden i Sverige og Danmark , så er kan een føle sig helt elendig,
når man tænker på alle de , som advarede og advarede.
Og Hr. Nyrup svarede, at sådant et menneskesyn havde han ikke.
Fru Weiss svarede at tonen var skinger.
Danske politikere har helt bevidst gjort alt for at ødelægge vores land.
Uselt.

Limewoody
Limewoody
9 years ago
Reply to  PK

Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os. Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3/10 1986 Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den. Ritt Bjerregaard (Socialdemokratiet), Jyllands-Posten 27/10 1991 Flygtninge vil blive en berigelse for disse lokal-samfund. Man kunne forestille sig, at det ville blive nødvendigt med sprogundervisning på den skole, der ellers enten er lukket eller ved at lukke. Mimi Stilling… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
9 years ago
Reply to  Limewoody

Aldrig har så mange haft så mange at bebrejde så meget.
Tak for opremsningen af idiotiske udtalelser, Limewoody.

anonym
anonym
9 years ago

Så mangler vi vel bare et imambøssepar, eller ditto mullah. Eller et imam-/rabbinerbøssepar. Eller et imam-/præstbøssepar. Så vi bør vel alle istemme The Village People : “You are in The Army now”. For dette er jo bare en opfølgning på, den groteske, don’t ask, don’t tell! lov, der var i forbindelse med forbuddet mod åbenlyst homoseksuelle i den amerikanske hær. Enhver-er-salig-i-sin-egen-tro-halalleliberalisterne, er desværre ikke lige sådan til at vække, med mindre vi taler om hold-nallerne-fra-MINE-penge-liberalisterne iblandt dem, og de har jo heller ikke fattet, at vi her i Vesten betaler 2-cifrede billionbeløb i jizya hvert år. Plus alle de enorme… Read more »

bowlaren
9 years ago

Märkligt att inte homosexuella har vaknat upp, och börjat protestera mera mot Islam.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago
Reply to  bowlaren

Det samme kunne man sige om kvinderne. Måske fordi bøsser og kvinder nyder at blive domineret?

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Tjahh jøderne var jo også godtroende indtil det sidste… selv da de blev sendt i gaskammeret troede de, at det bare handlede om at de skulle afluses…

Jan Christensen
9 years ago

Her er så alligevel et screen dump af Karsbøls artikel: http://kortlink.dk/az26

Tak, Jan. *Steen

Victor
Victor
9 years ago

Gunnar Sønsteby er død….en sand viking fester i Valhal nu til aften.

Da min ældste søn var ni tog vi ud for at møde ham. Han var allerede en ældre herre, men jeg skal aldrig glemme, hans brede smil, da han så, hvor meget junior mindede om en af hans venner fra den danske modstandsbevægelse…

JensH
JensH
9 years ago

OT Så skal Arabisk og tyrkisk til at udbydes som fremmedsprog i de Danske gymnasier. Undervisningsminister Christine Antorini (S) begrunder sin beslutning med: “De arabisktalende lande har stor økonomisk, men også politisk og kulturel betydning for Danmark. Det er derfor en fordel for os, at unge har et indgående kendskab til arabisk sprog og kultur, siger Christine Antorini.” Nej, den dysfunktionelle Arabiske verden har ikke stor økonomisk betydning for os. Eksported til de Arabiske lande udgør mindre end 1 procent af den samlede Danske eksport, og hvad kultur angår, så er jeg helst fri for denne stamme- og klankultur der… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
9 years ago
Reply to  JensH

De arabiske lande betyder stort set nul og nix. Dog var både Arla (fetaosten, nå-nej ‘salatternene’) og Läntmannen Danpo ved at gå i spåner, da muh-tegningerne truede deres eksport.
Aldeles ubegrundet, da langt da fleste arabere ikke kan læse og dermed heller ikke fattede et suk, var det ikke for propagandakanalerne som fx jazeera.

Derudover betyder de arabiske lande noget, fordi langt de fleste terrorister har baggrund i disse eller i Pakistan, hvilket i mine øjne er same shit.

Jan Christensen
9 years ago

Off-topic: Jeg kan anbefale, at man læser David Karsbøls artikel i dagens udgave af Børsen: “Skræmmende Suicidal-Sverige.” Karsbøl er som bekendt (har i hvert fald været) cheføkonom i Saxo Bank og erklæret liberal. Den artikel fortjener større udbredelse. Jeg har et direkte link til den, men det vil jeg ikke offentliggøre her af forskellige grunde.

Limewoody
Limewoody
9 years ago

Hvis det blot var så vel at USAs udlandsgæld var på 15 mia. dollars var der et kæmpe lys for enden af tunellen da det jo er pebernødder i denne sammenhæng – desværre må der have sneget sig en fejl ind et eller andet sted for den amerikanske udlandsgæld ligger på omkring svimlende 15,570,789,000,000 dollars hvilket omregnet i dagens kurs er lig med ca. 90 000 000 000 000 kr. hvilket igen svarer til det danske BNP i (2010 tal) i små 45 år. Men hej – hvad betyder det i forhold til, at fiseletter kan gå op ad kirkegulvet… Read more »

Jernhesten
9 years ago
Reply to  Limewoody

Er det her ikke det helt nøjagtige tal lige pt?:

(opdateret 5 maj – så vidt jeg lige kan se)

$15,685,726,985,716.47

http://www.treasurydirect.gov/NP/BPDLogin?application=np

Santor
Santor
9 years ago

Ang Homoægteskaber?

Jeg tror at JP`s forklaring er helt i plet. Det drejer sig kun om gør obama mere populær.

Ang Nomofobi

Jeg bruger ca. 350 Kr. om året i samtaler og SMS`er min mobil har ikke engang kamera 🙂

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x