13
maj
Seneste opdatering: 14/5-12 kl. 1852
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Child sex grooming case WAS about race and it would be a ‘national scandal’ if political correctness meant it was not stopped sooner, says equality chief Trevor Phillips

“Mønsterbrydere” tegner et mønster

Når jeg hører ordet, rækker jeg ud efter en håndvarm dobbelt-grappa. Naturligvis er der mønsterbrydere, der virkelig bryder mønstre, men det er som om, at så snart én kommer i pressens søgelys som rollemodel, så går det helt galt. Lad dem dog bryde mønstre i anonymitet, så bliver presse og politikere heller ikke til grin efterfølgende. Der var rollemodellen fra Odense, der skød to israelere ned, der var ham der dræbte en socialrådgiver i Holstebro, der var Kurt Westergaards wannabe morder, de mønsterværdigt kun ville forskrække ham. Han var “som teenager var en respekteret rollemodel i Aalborg,” og hvem var der ikke? Nu er der Foghs rollemodel og mønsterbryder, der falder ind i et ret kendt mønster. Han var kristen Eritrianer og jurastuderende, men konverterede til…slam blev Hizb-ut-Tahrir og forlod sit studium. Mon ikke ordet stille og roligt går af mode, det er jo livsfarligt?

26-årige Yonas Kiros var noget særligt. En af de typer, som hele Danmark satsede på skulle fremme integrationen og vise vejen for andre nydanskere, der kom til landet, og som havde svært ved at vænne sig til danskere og danske forhold.I 2006 skrev Yonas Kiros en grundlovstale, da han meldte sig til en konkurrence udskrevet af det daværende integrationsministerium. Den unge mand med rødder i Eritrea vandt klart. Hans tale var så god, at statsminister Anders Fogh Rasmussen tog ham med på sommerturné i Danmark, hvor både han selv og Yonas Kiros holdt lyse, håbefulde taler om demokrati og integration. Statsministeren spiste endda middag hjemme hos Yonas Kiros og hans familie. Men i dag har familien ikke set Yonas i tre år. Han har valgt dem fra……..Tidligere statsministerer Anders Fogh Rasmussen ønskede ikke at kommentere sagen. – Rollemodel blev ekstremist. BT 14.05.2012. DR P 1 Ungdomskanon: Yonas Kiros, Yonas Kiros er en mønsterbryder. Statsminister Anders Fogh Rasmussen deltog Grundlovsdag i Terndruplund syd for Aalborg. Her delte han taletid ud til Yonas Kiros.

“Det Si’r Sig Selv, Det Si’r sig selv”

som en stærkt overvurderet popmusiker synger. Hvad siger sig selv? At når Ekstra Bladet skriver ‘bander’, mener de ‘indvandrerbander.’ Nicolai Sennels havde en mailudveksling med en journalist på EB, som vi for høflighedens skyld kalder NN:

Hej NN
Din artikel om rockere og bander indeholder intet om rockere. Og så kunne du måske præcisere lidt ved at skrive, at det drejer sig om indvandrerbander. “Indvandrerbander optrapper” ville være en bedre overskrift.
Mvh. Nicolai Sennels

Hej Nicolai

Tak for henvendelse. Rubrikken er i og for sig dækkende nok, i det der er tale om et artikelkompleks, der også indeholder artikler om rockere. Disse er der linket til i hovedartiklen. Her beskrives det, hvordan HA, Bandidos og de forskellige bander agerer internt, mens de søger rygdækning i forhold til de forskellige fjendebilleder. At der er tale om indvandrerbander, siger sig selv, vil jeg mene. VH og fortsat god søndag. NN

Sennels: Hvordan siger det sig selv?

NN: Fordi det gør det. Jeg tror langt de fleste borgere er klar over sammenhængen. Især dem der følger Ekstra Bladets skriverier om banderelaterede sager. Ingen kan beskylde os for svenske tilstande.Vi omtaler jævnligt de omtalte bander som kriminelle grupperinger med indvandrerbaggrund.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

” men må tolkes i lyset af, hvem der udtaler det.”

Præcist og derfor har jeg samme opfattelse af og holdning til McHangama og det han siger/skriver, som jeg har til Naser Khader !

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Jeg kan godt lide at “NN” selv beskriver EB’s artikler som “skriverier”…

Marie
Marie
9 years ago

FRIHED ER IKKE TOMHED Katrine Winkel Holm har læst bogen ”De sidste timer. Afskedsbreve fra frihedskæmpere 1943-1945” og hæftet sig ved de begrundelser, som de dødsdømte gav for at have sat deres liv på spil. »Jeg kæmpede og faldt for Danmarks ære«, skrev en maskinlærling til sine forældre, og Marius Fiil valgte bl.a. ordene: »For Danmark og for vores konge«. KWH konkluderer derfor, at det var for Danmark og Danmarks frihed, de døde og fortsætter med at spørge . ”Hvad er det for en frihed, der nu kæmpes og argumenteres for? Læser man f.eks. Cepos-juristen Jacob Mchangamas nyudkomne bog ”Fri… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Marie

“Livet er tomhed” sagde prædikeren. Og i den forstand er også frihed tomhed. Men frihed behøver – ligesom livet – ikke at forblive tomhed.

– – –

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Tak. Nej, heldigvis ikke.

Poul Højlund
Poul Højlund
9 years ago
Reply to  Marie

Marie, – læste med stor interesse både Winkel Holms kommentar og din kommentar. For et par år siden havde jeg denne kronik i JP, hvor jeg prøver at forklare forskellen mellem liberal og liberalisme. Måske kan den fortsat interessere?

Et citat fra kronikken: “Liberalismen forsvarer ikke vores samfund. I sin hyldest af individet overser den fuldstændigt det fællesskab, der garanterer os vores frihed. Liberalisten bliver vores friheds fjende – selvom han eller hun formentlig vil det modsatte. ”

http://jp.dk/morgenavisen/meninger/article1976205.ece?ncc=1

Venligst

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Poul Højlund

Poul Højlund Jeg kan godt huske din kronik og har nu genlæst den. Noget er jeg enig i men andet ikke. Desværre kan jeg ikke huske, hvilken respons du fik? Ang. forslaget om burkaforbuddet mener jeg, at Lene Espersen og hendes hofnar Naser Khader bar sig ualmindeligt idiotisk ad. I det mindste Espersen burde på forhånd have kunnet sagt sig selv, at Venstre ville gå helt i baglås. Man skulle i stedet have vendt sagen 180 grader og have set den fra vores side og kun den. Have satset på en skærpning af maskeforbuddet. Vi kan ikke have folk gående… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
9 years ago
Reply to  Marie

Marie; – jeg har mere end svært ved at se, hvor vi skulle være uenige – bortset fra, at du vist antager mig for at være DF’er. Jeg brugte i kronikken ordet liberalisme om de “nyliberale”, om Liberal Alliances fornægten af det nationale, af historien og af fællesskabet. Hvis du har varmere følelser for ordet liberalisme end jeg, så for min skyld ingen alarm, – jeg tror altså ikke, at uenigheden overstiger lidt filologiske spidsfindigheder. USA har fortsat en stærk klassisk liberal bevægelse (http://www.lp.org/), som altid er et studium værd. Mht. brombær og Islam: vi har en tornefri brombær i… Read more »

Prudentius
9 years ago

Jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvilket “W”, der skal sættes foran titlen “verdens modigste mand”, i disse dage.

Wilders eller Weston!?

Det store “Y” (Yahweh) velsigne dem begge.

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Prudentius

Umiddelbart synes jeg, at Paul Weston er den bedste taler.

Prudentius
9 years ago
Reply to  steen

Ja, det er lidt en ridse i lakken.

Han optegner dog udmærket et generelt fænomen, som desværre er korrekt nok.

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Prudentius

Ratioen er ikke god i København heller, men det interessante ved Danmark er, at en åben debat virker. Som Rockwool-fonden senest har konkluderet: Jo åbnere debatten er, desto bedre for den gensidige respekt og dermed – ja, simpelthen, oh denne verdens “svenskere” – integrationen … København er ikke et eksempel på en voldtægtsepidemi, men på noget andet. Og ikke mindre interessant. Nemlig at samtale giver færre voldtægter. Altså: Dialog i egentlig forstand. Ikke i den forstand, der ikke tåler frisprog. Vi døjer med de samme dårskaber, som vore skandinaviske broderfolk, men det er dog lykkedes at trænge igennem med nogle… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Salafisten – Wie Terroristen in Deutschland von Sozialhilfe leben (Wahhabiten)

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=2uhWy2NiPo8

Spiegel TV über Terroristen, die in Deutschland auf Kosten der Steuerzahler
leben und über die Pannen des BKA bei den Ermittlungen.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x