14
maj
Seneste opdatering: 14/5-12 kl. 1838
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Will Jews, Christians finally join forces in battle against genocidal Islamic hatred? The Coliseum, where thousands upon thousands of “Judaeis” have been massacred by the Roman emperors, became for one night an arena for alliance between Christians and Jews against “odium fidei,” or religious hatred. Last Wednesday in Rome, Jewish leaders for the first time rallied alongside Christians in a candlelit vigil to denounce the attacks in the Middle East and Africa

Islam’s supersessionary doctrine catalyzes destruction, oppression and hemorrhaging of Christians in eastern lands. While there were moments of laxity in applying this domination, Islam did not recoil from razing churches in ancient Damascus and slaughtering Christians in the Sub-Saharan plateau, inflicting atrocities in Aleppo or Mesopotamia. While the West is now endlessly focused on “Islamophobia,” a potential genocidal Christianophobia is spreading through Islamic lands. And as the rally in the Coliseum has clearly shown, it pairs up with another kind of hatred: Judeophobia. Ynetnews. Video – italiensk med engelske undertekster. (Shocking Figures Reveal 105,000 Christians Martyred Each Year, A Christian is killed every five minutes.)

JP tog fejl – jeg havde ret

To journalister skrev på JP d. 11. maj at debatten om muslimer var stilnet af, fordi de kunne konstatere at ord som ’tørklæde’ og ’halal’ blev anvendt mindre i avisernes spalter.Det var ikke min opfattelse. Jeg mente til gengæld at de havde målt på de forkerte ord, fordi debatten nu finder sted på et mere informeret grundlag. Jeg foreslog at teste nogle andre og mere tidssvarende begreber, nemlig: sharia, islam, islamisme, integration og ’social kontrol’, umiskendeligt ord der markerer en debat om indvandring og kulturelle konflikter. Et par dygtige og imødekommende læsere hjalp med det rent tekniske og lavede søgningen for både 2001, 2006 og 2011 med følgende resultater:

Sharia: 471, 2.153 og 3.012
Islam: 5.957, 22.715 og 17.543
Islamisme: 73, 1.287 og 945
Integration: 8.230, 18.963 og 22.785
Social kontrol: 27, 52 og 540.

Især glæder det mit kvindehjerte at se samtalen om ’social kontrol’ af (især) mine medsøstre tyvedobles, selvom der stadig er masser af plads til forbedring. Af Nemo

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] aandachtspunten in vergelijking met tien jaar geleden. Het begrip, dat er in het onderzoek door vrijwilligers  het meest uitspringt, is ‘integratie’, met een toename van ± 20 % en is ook in […]

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

T . Snorrason
Du har fuldstændig ret i at Israel ikke hjalp Syd Sudan af sentimentale grunde , men er det ikke resultatet som tæller ? Islaam er nu BLOKERET for at vokse videre i den specifikke retning og få fat i enddnu mere olje . Samtidig er en større del af Nilens kilder nu udenfor muslimsk kontrol …. Hvis der nogensinde kommer et strategisk samarbejde igang mellem den nationalsindede fløj i Europa og Israel , bliver det nok næppe heller af sentimentale grunde . Betyder det noget ?

anonym
anonym
10 years ago

T. Snorrason Tror du selv på, at de frivilligt forlader deres indtagne/besatte land(områder)? Og vil deres hjemælande atge imod dem? Og hvis man fratog dem alle privilegier, ville de så være tilfredse med at leve af luftlammesteg og ditto frikadeller? Hvor mange millioner soldater og mandskab, men mest af alt materiel, vil det kræve alene, bare for at sætte sig på olieområderne, for ikke at sige, sørge for en 100% beskyttelse af energitransportvejene? Og ikke mindst bare en nogenlunde ro dér. Sådanne ting må man forholde sig til. Og hvem er det lige der skal håndhæve VORES love og værdier… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

“Hvad har kristendommen at gøre med Zionisme” ? I følge T. Snorrason er der ingen mulighed for samarbejde , og det er muligt at han får ret . Måske endda temmelig sandsynligt . På den anden side ER titlen på dete blogindlæg jo alligevel “Christians , Jews Unite against Islaam” så det kan vel ikke være helt ude i den grønne skov at forholde sig til hvordan et sådant samarbejde kunne udformes . En god solid basis for samarbjde har altid været fælles fjender . Selv Stalin og Churchil kunne godt finde ud af at samarbejde mod Nazismen . Både… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Du blander religion og politik sammen. Dit ”Det var ikke lykkedes uden israelsk militærhjælp, eftersom resten af verden, inkluderende T. Snorrason, tilsyneladende var og er bedøvende ligeglad med om et par millioner sorte KRISTNE stammefolk bliver bombet med napalm af det nordlige MUSLIMSKE Sudans russiske jetfly” er en gang hykleri. Hvorfor hjælper Israel ikke også buddhister i Tibet med våbenhjælp? Er der en politisk årsag? Israel har støttet Syd Sudan – ja, og utvivlsomt med USA’s fulde samtykke. men ikke fordi Syd Sudan er kristent, den kan du ikke bilde mig ind. Jeg tror gerne, at Israel har rådgivere i… Read more »

PK
PK
10 years ago

Åh hvilken afsky føler jeg DDR.
I går, om den sigtede i Malmø havde DDR fundet frem til meget bekymrede
indvandrere og også personer, som var personligt “ramt” af det skete.
En person turde ikke gå ud og en mor græd hver dag.
Jo, indvandrere kommer til skærmen og får lejlighed til fremføre deres angst.
Svenskere eller danskere får aldrig denne mulighed for at fortælle om deres angst.
For journalister i norden er det lig med knæfald for den ekstreme højrefløj.

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

Til Anonym. Det militær, der skal til er til at overse, hvis det blot drejer om Europa, og antageligvis er det slet ikke nødvendigt med mord og brand (som ellers følger islam, læs Trojan Horse).Forbud mod koranskoler, forbud mod ucensureret muslimsk skolemateriale, muslimsk Berufsverbot til visse offentlige stillinger, ingen socialhjælp før den er optjent, alle shariadomme ol. gøres automatisk ugyldige osv. De hellige ville hurtigtsøge andet steds og det ville hjælpe en del. Hvad angår olie? Tja,det ville blive krigsøkonomi for en periode, bag efter ville olien flyde frit med andre ved hanerne. Det har amerikanerne skam allerede for mange… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
10 years ago

Bergfast

Sig mig er det her en dårlig joke. Hvem er denne Bergfast? Det kan da ikke være alvorligt ment. Må jeg lige have lov til at være naiv et øjeblik. Det er vanskeligt at tro, at der er nogen, som kan være så hadefuld og dum på samme tid. Snorrason. Jeg tror faktisk det ville være en god begyndelse blot at sætte sig ud over konventionerne og smide de kriminelle kulturberigere ud af landet. Det ville få forbavsende konsekvenser.

anonym
anonym
10 years ago

T. Snorrason Det vil jo kræve voldsom militær magt, og at vi ikke kommer uden om, som minimum, at dræbe et 5-cifret antal muslimer i hvert eneste europæiske land, for at de fatter, at vi mener det alvorligt. Og så er der også det gigantiske logistiske aspekt med at deportere dem. For ikke at tale om modstanden fra deres kolloboratører her i Vesten, som jo er afhængige af deres importerede bistandsclientellastemmekameler, for at beholde magten, tjene kassen på dem, men vigtigst af alt, for at få pudsemiddel til deres glorier, når de kan være gode over for alle andre end… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Hvad har den tåbelige Barbara at gøre med de kristnes hårde situation i mellemøsten ?
Go’ dav mand Økseskaft ?

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Hvad har kristendom at gøre med zionisme?
Økseskaft!

Lavard
10 years ago

Ah så en anledning til at vende sig mod Islam, bliver brugt til at hade på europæiske romerske kejsere. Mænd som har givet mere til Europa end Israel nogensinde har. Anti semitism everywhere!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

532 kilo hash brændt af i Nordjylland 😀

Alle beboere opfordres til at ÅBNE deres vinduer eller gå ud i det fri.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/05/14/191305.htm

Hvis luften over Aalborg et eller andet sted mandag havde en lidt anderledes lugt end normalt, så har det sin forklaring.Nordjyllands Politi brændte nemlig godt 500 kilo hash af et et ukendt sted i landsdelen.

De mange kilo blev beslaglagt i november sidste år, da hashen blev fundet i en hollandsk lastbil under en aktion i Hirtshals, skriver Nordjyske.

..

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

I 1982 var Libanons Kristne presset hårdt op i et hjørne , efter langsomt men sikkert at være udspilet i en langtrukket og forvirret etnisk-religiøs borgekrig . De var melemøstens eneste kristne med nogen form for selvstændighed . Israel greb ind, og serverede dem det meste af landet på et sølvfad …. Der var bare et lille bitte problem : De kristne Maronitter havde en ELENDIG ledelse ( bortset fra en enkelt charismatisk personlighed som blev snigmyrdet af Hizbollah) . Hvad end man prøvede fra israelsk side , var det umuligt at få et konstruktivt samarbejde igang . Det enste… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Israel er der vist ingen grund til at have større tiltro i den kamp. Der var på vist Snaphanen her et interview med en fremtrædende svensk mosaisk dame fra Stockholm, som forklarede, at man fra den side støttede multikultur i Europa for derved at få Europa til at hjælpe med kampen mod islam. Underforstået et endeligt opgør. Israel arbejder ikke for kristendom, men alene for jødedom, men selvfølgelig al hjælp modtages gerne fra kristne lande. Og Europa kan sagtens klare sagerne selv, erkende at den vestlige civilisation er under angreb og handle derefter, såfremt man erkender, hvad man står over… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Er der nogen her, der ved mere om denne dame og hendes mystiske forening?

Hvad går det egentlig ud på? Og hvem har egentlig udnævnt dem til at så venligt,
storsindet og endog uopfordret lede os forvirrede og svagt begavede, racistiske
og fremmedfjendske stakler i Europa ud af vores mentale mørke på den åbenbart
uundgåelige vej mod “multi-cultural mode”?

Bergfast
10 years ago
Reply to  T. Snorrason

Skamkultur? Det är alltsammans ditt fel du svensk, dansk, norsk, finne, nordbo, nordeuropé, german, got. Du med den oftast ljusa huden, de oftast blåa ögonen och det oftast blonda håret, med oftast din s.k. kristendomspräglade kulturella bakgrund, med dina oftast socialdemokratiskt, socialistiskt, kommunistiskt eller liberalt, och också borgerligt, men demokratiskt, präglade samhällen. Det är ditt fel att det finns krig på jorden. Det är ditt fel att barn svälter i Afrika. Det är ditt fel att det råder inbördeskrig i Somalia och andra platser runt jorden. Det är ditt fel att det finns lidande människor runt om i världen, som… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  Bergfast

Nej, det er altsammen din skyld Josefina 🙂

World Traveller
World Traveller
10 years ago
Reply to  Bergfast

Ar detta taget fran Miljopartiets politiska program? 🙂

Bergfast
10 years ago
Reply to  Bergfast

T. Snorrason, kanske skulle det hela heta både skam, skuld och skyldighets-”kultur” egentligen…. Förmodligen hänger det hela ihop med varandra och ligger som ett ok över axlarna på de nordeuropeiska folken….. de skall alla skämmas om de visar det allra minsta tendenser till att ens vilja ”tycka om” sig själva som folk och karaktärer, inklusive etniska profiler?…

World Traveller, det skulle nog kunna vara det…..och kanske är det också det inombords en hel del av dem?…..Kanske t.o.m. utan att de själva ens riktigt vet om det….? ..

Vem vet…som sagt….

Bergfast
10 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Till T. Snorrason: Kanske T. Snorrason vill antyda och mena att det är den “västerländska” alltför “intelligenta”, (?), kvinnans fel….(som föder för få barn per kvinna?…), och som därför är “skyldig” till den alltför omfattande och den därmed alltför oansvariga och därmed “självmördande” invandringen…?… Om det hade fötts “tillräckligt” många barn i de nordeuropeiska nationerna, så hade inte den alltför omfattande invandringen “behövts”…? Ja, vem vet… Det finns alltid många “trådar” som löper om vartannat och i och genom varandra…. “Extremism”-feminismen och det “översexualiserade” offentliga rummet…. där de “frigjorda” (“sexiga” och därmed “dumma”?) “blondin-stereotyperna” framställs, som är så långt… Read more »

bowlaren
10 years ago

Det måste skrivas mer om hur Muslimerna hatar Judar.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Aglet Xander
Aglet Xander
10 years ago

Det vil ske overalt i Europa , islam er vores fjende .

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  Aglet Xander

Islam er et problem i Europa, som stadig nemt kan ordnes, hvis politikerne vil.
Hovedfjenden er resterne af sovjet-socialismen, som stadig sidder dybt i Europas politikere, med kulturrelativisme, såkaldt velfærdssamfund osv.

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

Fornøjelse at se, at italienske kristne er ved at vågne op.
Man kan så håbe, at andre kristne forsamlinger gør det samme.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Fra den muntre afdeling 😀 http://www.bt.dk/krimi/ipad-mysteriet-hvem-er-denne-mand Hvem er manden på billedet? Det spørgsmål vil Kenneth Kjær gerne have opklaret. Han fik nemlig stjålet sin iPad forleden og manden billedet ved måske, hvor den er. Har har i hvert fald fotograferet sig selv, efter Kjær mistede sin iPad, men var måske ikke klar over, at den nystjålne iPad helt automatisk selv lagde billedet over på iCloud, så den rigtige ejer også kunne se det fra sin computer eller iPhone. [ Ha, måske kunne politiet ligefrem overveje SELV at anskaffe teknologi af denne type til at lokke med – og så senere… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ok, tak – jeg havde lige desværre lige overset datoen –
den er godt nok fra maj, men det er så 2004 😀 ( altså den med de belastede unge )

Torsdag den 6. maj 2004, 00:00 – jeg kender det. *S

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x