15
maj
Seneste opdatering: 18/5-14 kl. 0248
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Witness follows Ibrahim, a Dutch-Moroccan social worker in his battle against Dutch-Moroccan 3rd and 4th generation pimping gangs who are grooming young Dutch school girls for the sex trade. A former pimp reveals how and why he put his ‘girlfriends’ on show in the Red Light District and former victims describe how they ended up as prostitutes against their will.

‘Lover Boys’ are said by experts to be distinct from Dutch pimps, who would traditionally pick up poor, young girls arriving in Amsterdam from the provinces in search of work and lure them into prostitution.This new brand of pimp emerged over the past 20 years or so when this niche market, once dominated by Dutch men, was taken over by second- and third-generation immigrants. “It’s ruthless, hard-core criminality, sometimes organised by elders,” he explains. “It’s based on a rare form of racism mixed with modern urban culture and a culture based on the separation of the sexes.” Battling a new brand of pimp, Lover Boy ‘Witness’ 2011-2012.

Når 50-årige skriver fristil

Jeg må tilstå, jeg troede først Carina Rydberg var en søster-dygtig på 15 år, men hun er moden forfatter født i 1962, kendt nok til at jeg har set hendes ansigt før, det har sikkert været på Aftonbladet. Hun har skrevet nogle kritikerroste hævntogter mod han-kønnet. Det ville måske ikke være så tosset, hvis hendes ‘undergang var nært forestående’:

Vi bör blandas upp. Den vita hyn är värdelös. Det har vi alltid vetat men aldrig accepterat. Därför har vi i århundranden försökt påvisa ett icke-existerande samband mellan vit hud och överlägsen intelligens, eftersom ett sådant samband skulle ursäkta det faktum att vi faktiskt utgör den den av mänskligheten som är sämst rustad för överlevad. Och i kraft av denna övertygelse har vi förslavat andra kulturers befolkning.

Men varför finns den vita rasen över huvud taget? Bortsett från en ibland förekommande genetisk defekt, så är vi ganska onödiga. Ett slags naturens misstag. Hade jag varit troende, så skulle jag möjligtvis ha fastnat för den här tanken: Vi är här för att erinra resten av jordens befolkning om människans bräcklighet.Inte om hennes överlägsenhet. Och det är i så fall när vi inser det vi gör slut på rasismen en gång för alla.Den vita rasens nära förestående undergång – tankar kring bikini-debatten

Uhrskov: Indvandringspolitik styres af hyklerisk liljehvid elite

Der vil altid være eliter til. Jeg har ikke noget imod eliter i sig selv. Det ville være omtrent lige så absurd som at have noget imod tyngdekraften. Historisk har eliterne ofte nok været nogle skarn over for den jævne befolkning, men den foragt, som eliterne i dag nærer til de dårligst stillede danskere, savner formentlig sidestykke. I tidligere tider var de herskende mere ærlige. De lagde ikke skjul på, at de sad på flæsket, og at de havde særlige rettigheder. Og i det mindste havde godsejeren brug for sine fæstebønder. Det er ikke tilfældet i dag. De dårligst stillede danskere kan gå ad helvede til ifølge de liljehvide. De liljehvide har ikke brug for dem, de er højst en sten i skoen på dem. Jeg forstår ikke helt, hvorfor de liljehvide ikke skammer sig det mindste over deres hykleri. Det er, som har de ladet sig frarøve deres moralske kompas. Hvorfor kan de ikke se, at det ikke var uden grund, at både Lukasevangeliet og Konfutse skrev, at man skulle handle konsistent og ikke sige ét og gøre noget helt andet? Rent bortset fra at de liljehvide er moralsk anløbne, er de også på et vigtigt punkt basalt usympatiske mennesker: De lader andre betale prisen for noget, de under ingen omstændigheder selv ønsker at deltage i. Information

Malmöpolisen 4/6

Blodige tobak og spirituspriser plus Systembolaget, har grundlagt en spritmafia. Tilsat multikultur er mafiaen blev stor og blodig som i USA i 1920′ erne. Ingen har overvejet den naturlige løsning, at normalisere priserne og udsalget. Måske tænker de, ‘nu har vi alligevel grundlagt mafia, den slippe vi ikke af med.’ Efter 25 år siger en polis: “Va’ fan’ håller jag på med.’ Der er vel ikke ét problem i dette afsnit, der ikke er resultatet af mislykkede politikeres mislykkede tankevirksomhed. De ville det ideelle og havnede naturligvis i et Sisyfos-arbejde med det modsatte. Der vil være rigeligt med mafiøse mord i Malmø også når Peter Mangs bliver sluppet ud om mange, mange år.

Hele programmet her, min 58:06.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago

Carina Rydberg er formidabel. I ét og samme indlæg skælder hun ud på racismen samtidig med, at hun “hudfletter” de hvide og kalder dem en “genetisk defekt” og en “naturens fejltagelse”, som ganske enkelt er ubrugelig og ikke fortjener at overleve. Der er nogle på dette websted, der kender de svenske intellektuelle bedre end jeg. Kan en debattør som Carina Rydberg virkelig ikke selv se, hvor ulogisk hun er, eller hvad foregår der? Måske er det den særlige svenske excess, der efterhånden gør svenske debatter til tragikomiske, absurde teaterstykker. Fremhæver man den hvide race som særlig intelligent og moralsk overlegen,… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x