15
maj
Seneste opdatering: 15/5-12 kl. 1547
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Åklagarmyndigheten i Jönköping har tidigare sagt att gruppvåldtäkten i Mariannelund är förmodligen det värsta i modern svensk rättshistoria. Idag kom domen mot de åtalade asylsökande afghanerna. Rättegången har varit omfattande och genomfördes på nio dagar under tre veckors tid. I förra veckan släpptes en av de åtalade fri från häkte i väntan på dom vilket kunde innebära frikännande eller mildare straff. De övriga sju riskerade upp mot tio års fängelse för grov våldtäkt på en tvåbarnsmamma. Åklagare Gunnar Brodin hade yrkat på sex års fängelse för sju av de åtalade och sju år för den så kallade huvudmannen. Dessutom yrkades det på utvisning för sju av de åtta till Afghanistan om de skulle dömas till fängelse.Fängelse för brutal asylgruppvåldtäkt i Mariannelund

Jeg springer normalt grove, svenske kriminalsager over af den enkle grund, at der er for mange af dem. Desuden slider de for hårdt på humøret, og det skal man bruge til at leve med. Det betyder dog ikke, at jeg ikke ser dem, og nogle skiller sig ud ved deres helt ubegribelige galskab og brutalitet i den endeløse række af tragedier, Riksdagen trækker ind over sin befolkning i godhedens navn. Mariannelund er en lille flække i det nordøstlige Småland i nærheden af Vimmerby og Hultsfred. Dette skete den 11 december 2011. Oven på forbrydelsen sad kvinden i rullestol for sine skader i underlivet og måtte indlægges på psykiatrisk hospital for sine sjælelige traumer. Hun var blevet et tortur-offer. Bødlerne var regeringen Reinfeldts lokale stedfortrædere, men hun overlevede da. Modsat ham her og hende her og i hundredevis af andre.

Vanvid og vandrehistorier

Af Nemo
Hvad har vandrehistorier og sindssyge mordere til fælles? Det er ikke så meget en usmagelig vits som et seriøst spørgsmål. For sagen er, at både almindelige mennesker, der fortæller en vandrehistorie, og den sindslidende griber fat i tidens brændende emner.
Dengang verden var optaget af aliens og ufo’er fortalte folk historier om at blive bortført af rummænd, og de mentalt syge troede på, at de havde været bortført, at naboen var en alien osv.
Ny teknologi som mikrobølgeovne og kabeltv blev grobund for både vandrehistorier og vrangforestillinger i halvfemserne, ligesom der er opstået en storstilet samling vandrehistorier og konspirationsteorier omkring angrebet på Twin Towers i New York i 2001.
Her og nu er det på godt og ondt indvandringen, der optager sindene, og derfor er det det, folks fantasi griber fat i. Robert Zola Christensen, der har skrevet ph.d.-afhandling om vandrehistorier fortæller denne her:

»Min fars nye kone boede ovre i blokkene. Hun kunne ikke forstå, at der kom flere og flere mørke skjolder på loftet. Da det til sidst begyndte at dryppe, tog hun kontakt til varmemesteren, der straks aflagde overboen en visit. Lejerne viste sig at være fra Jugoslavien, en familie på ni. Gulvet var brudt op, og der var lagt kartofler over det hele.«

Den oprindelige svenske ’laserman’ Wolfgang Zaugg tumlede voldsomt med sin egen identitet som indvandrer i Sverige. Han blev alvorligt psykisk syg og var tvangsindlagt flere gange. Og så endte han med at bebrejde indvandrere og specielt kriminelle indvandrere for alle sine problemer. Den ny ’laserman’, Peter Mangs, har lignende problemer med at holde sig mentalt og socialt på ret køl.

Ifølge den grundigste af de psykiatriske evalueringer er også Anders Breivik alvorligt psykisk syg. Der er ikke noget at gøre ved at syge menneskers aggressioner ind imellem retter sig mod et politisk emne, lige så lidt som det forhold at normale mennesker bearbejder oplevelsen af ny teknologi eller skræmmende begivenheder ved at fortælle vandrehistorier. Om noget betyder det at vi, der arbejder seriøst med indvandrings- og integrationsproblematikken, skal være opmærksomme, hvis vi kommer i kontakt med folk, der er ude af balance og taler om at bruge vold. Ingen kunne formentlig have opdaget Breivik gennem det han sagde og skrev – men måske en anden gang. (Se evt. SVT dokumentaren om John Ausonius fra 2005.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anonym
anonym
10 years ago

LKC’erne (landsforræderne, kulturødelæggerne, civilisationsudsletterne) i Voldtægtssverige, bør ALLE stille deres egne døtre og børnedøtre til rådighed for herrerotterne. Og ligeså biurde det også være alle andre steder, men det sker heldigvis også i fremtiden.

Nemo

Psykisk syge mennesker kan nu en gang ikke gøre for, at de er hvad den Hellige Treenighed; naturen, biologien og generne bestemmer hvad de skal være. Ideologisk syge mennesker derimod, er fuldt tilregnelige godhedspsykopater.

Johansen
Johansen
10 years ago

De afghanske voldtægtsforbrydere burde, udover fængselsstraf og udvisning, kastreres for deres nederdrægtige ødelæggelse af denne svenske kvindes liv.

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  Johansen

Nej nej, de har jo rettigheder… menneske-rettigheder… Svenske venstrefløjsere, Amnesty og FN ville jo gå amok….

resursesvag
resursesvag
10 years ago

Jeg gad nok vide, om der er mere end en Zahid Mansoor i Danmark?

“En livsstil, der ifølge Zahid Mansoor (opsøgende gadeplansmedarbejder) er inspireret af blandt andet den amerikanske rap- og hip hop-kultur, og som frister de unge.” (http://www.folkebladet.dk/broendby/artikler/er-her-stoevsuget-for-politibetjente.aspx)

Hizb ut-Tahrir-foredrag om forbilleder af Zahid Mansoor: http://www.hizb-ut-tahrir.dk/foredrag.php?contentid=134

PK
PK
10 years ago

Reinfeld,sahlin og alle de andre ,
MÅ alle jordens forbandelser ramme jer.
Svin er I , svin.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Nå, sådan – ja, ok – jeg skal nok kigge bedre efter fremover 😉

Jeg faldt bare lige over den og kunne ikke mindes at
have set den før.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Jeg kan ikke huske, om denne video har været nævnt herinde, men det er da interessant, at selv TV-programmer som 60 Minutes ( i den australske udgave? ) nu vælger at se på en mand som Tommy Robinson & EDL.

http://www.youtube.com/watch?v=Bi4tsVZPsv8

60 Minutes EDL Tommy Robinson On Islamic Extremism

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x