18
maj
Seneste opdatering: 20/5-12 kl. 1733
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ett gäng ungdomar vandaliserade Bussenhusskolan i Tensta på onsdagskvällen.Fönster ska ha krossats och dörrar slagits in.Byggnaden eldhärjades.– De har kastat sten på poliserna, sa Mats Brännlund, länsvakthavande befäl vid 23-tiden.Delar av skolan brinner. Det är en större brand i väggar och tak i någon byggnad som heter A2 och en mindre brand i A3. Det är också omfattande fönsterkross på skolan.

Upploppen i Tensta fortsätter.I natt härjade fyrtiotal ungdomar runt med bland annat molotovcocktails.– Vi har 70-80 poliser på plats, säger Simon Jonasson, stationsbefäl vid polisen Västerort. “Det handlar nog snarare om att de är lediga från skolan.” Ungdomar till attack mot polisen i Tensta, Nya oroligheter i Tensta, ”Stenkastningen ska distrahera polisen”. Polisen räds nya kravaller i Tensta.

Ungdomar har flera gånger busringt till polisen och kastat sten på dem när de dykt upp. Den 16 maj vid 18.30-tiden grep polisen en ungdom som kastat sten på en polispatrull.
Kl. 22.30 samma kväll kom nästa larm. Ett 30-tal ungdomar fanns på plats. Några krossade fönster på Bussenhusskolan i Tensta som är en låg- och mellanstadieskola. De startade också flera bränder. De materiella skadorna på skolan är omfattande.
Ett 30-tal fönster krossades på Ross Tensta gymnasium.
Delar av simhallen vandaliserades.
Både räddningstjänst och polis utsattes för stenkastning.
Kl. 00.30 satte ungdomar 3 bilar i brand.
Under kvällen var upp till 21 polispatruller från flera polisdistrikt på plats i Tensta.
Fyra 15-åriga pojkar greps under natten med molotovcocktails, misstänkta för förberedelse till skadegörelse.

Hvad adskiller disse og andre svenske optøjer fra egentlige opstande, som vi har set i England i august sidste år og i Frankrig endnu flere gange? ‘En lille ting: Ingen af etnisk herkomst har hidtil mistet livet under en politijagt (som flere gange i Frankrig), et skyderi, som i Frankrig og England, hvor det blev fulgt af massive uroligheder. Det ved svensk politi formentlig også: kun en millimeter og rene tilfældigheder adskiller Sverige fra at et egentligt indvandreroprør spreder sig i utallige forstæder over hele landet. Det vil selvfølgelig ske i Sverige før eller siden. Alt ligger parat, kun den sidste gnist mangler: en død. Bare en der flygter på knallert og kører ud foran en bil. Der er små 300 ‘utanförskapsområden’, eftehånden mere kaldet ‘utsatta områden’, altså ‘mennesker der har været udsat for svenske politikere’ – gnisten kan springe hvor som helst, det er netop koloritten ved den nye Sverigesordning. – Theodore Dalrymple er i København (mere om det senere). Læs eller genlæs hans The Barbarians at the Gates of Paris om 2005 opstandens anatomi.

En million illegale i England?
Der er ingen, der ved det. 870,000 er det seneste skøn. Nu prøver de med hjælp en en database og offentlighedens tip at få samlet nogle af dem ind, men selv groft kriminelle har vist sig svære at blive af med.

A giant new Government database is being flooded with tip-offs from the public about illegal immigrants at large in the UK. Calls are being received at the rate of one every six minutes – the equivalent of 100,000 allegations every year – raising huge concerns about the true scale of illegal working in the UK. This is despite the fact that the database, the National Allegations Database, has not yet been publicly launched. Sir Andrew Green, chairman of Migrationwatch, said: ‘This is an astonishing response from the public to an invitation that the Government has barely mentioned. ‘It is a pointer to the massive number of illegal migrants in Britain.’

Under Labour, ministers proved hugely reluctant to put an estimate on the number of illegal migrants living in Britain. In 2005, the Home Office said the figure could be as high as 570,000 – but has since made no attempt to provide any update. Migrationwatch said at the time this was an under-estimate that did not include migrants’ children. They put the true figure closer to 870,000. The huge response to the database suggests the figure could be even higher. One tip-off every six minutes to the Government’s sprawling database of illegal immigrants at large in the UK. Government database flooded with tip-offs over illegal immigrants. (Almost 4,000 foreign criminals living free in UK after dodging deportation.)

Villys venner

“Tiden er kommet, hvor jøderne vil blive udslettet.” Der skal ikke antydes, at vores forhåbentlig kortvarige udenrigsminister støtter terrorbevægelsen Hamas, kun at han går deres ærinde. Han er en skændsel, og Danmark kan ikke slippe af med ham hurtigt nok.Søvndal: Kauf nicht bei Juden. Minister vil mærke varer fra israelske bosættelser

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Klockan 22.53 kom en nytt larm. Den här gången handlade det om en brand i ett sophus på Ramels väg. Det övertändes snabbt och totalförstördes. Branden misstänks vara anlagd. Stor polisinsats vid Ramels väg, – Se 18 maj: Forår i Township Tensta. […]

Morten - - -
9 years ago

Den er lige til “Hvem vil være millionær?”

Hvor får børnene hyppigst varmefri?

a. Timbuktu
b. Madrid
c. Cassablanca
d. Tensta

– – –

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Imamers kvinde-syn overrasker minister 😀 Det fortæller unægteligt en hel del om omfanget af naiviteten og uvidenheden, at man som svensk politiker og endda som integrationsminister (!) stadig kan blive overrasket over de tvetungede imamers udtalelser og forsøg på at modvirke al integration og accept af svenske normer og værdier. Hvis det ikke lige var så tragisk, hvad den svenske “elite” har gjort og gør imod sit eget folk, så ville det jo faktisk være hylende morsomt, at man kan komme så højt på strå uden den allermest basale viden og indsigt i de faktiske forhold. Hvordan tror I mon,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

Ja, du har sikkert ret – i modsat fald ville du jo være nødt til at indrømme, at de overhovedet ikke har styr på tingene og bare lader dem ske.

Ja, det kan jeg tænke mig – alt det islam-junk-food kan da umuligt være sundt 😉

Faktisk burde han ikke være spor overrasket – SVT har
utroligt nok haft fat i emnet før. Det havde jeg helt glemt.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DQsPXNlM1gc#!

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

” … i modsat ville de ..”, skulle der have stået 😉

Info
Info
9 years ago

SVERIGES HETASTE DEBATT JUST NU: UTTRYCKET “ETNISK SVENSK” ÄR RASISTISKT (NAZISTISKT) Det rasistiska i att tala om ”etniska svenskar” (vilket Reinfeldt nyligen råkat göra av misstag) debatteras just nu på Sveriges radios hemsida. Hittills rekordmånga kommentarer: 134 stycken. Bland dem, som vanligt, moderatorns, Sveriges radios egen ”Dialogredaktör/Malin”, som då och då griper in och raderar eller tar allmänheten i örat. Till exempel förklarade hon nyss i kommentartråden för Sveriges folk: ”Här förklarar professor Ulf Bjereld varför han tycker att etnicitet är ett oanvändbart begrepp: http://www.ulfbjereld.blogspot.se/2012/05/varfor-det-nu-ar-dags-att-sluta-tala-om.htm Han skriver bland annat att “det är bättre att prata om språk om man menar… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

” Afgive land for fred. Er det ikke det de Europæiske politikere konstant belærer Israelerne om at de skal gøre. Og Sverige har trods alt noget mere territorium at give af end Israelerne. Som Dansker vil jeg så blot inisterere på, at den nye Muslimske fristat ‘Sverigestan’ ikke kommer til at ligge i Skåne.” Den eneste måde jeg kan forstlille mig at DELE af Sverrige overlever som ikke-muslimsk stat , er ved at der opstår et alternativt “trossystem” , som kan modvirke det EKSISERENDE officielt godkendte trossystem , troen på den algode frelsende indvandring. Hvis et sådant alternativt trossystem opstår… Read more »

bowlaren
9 years ago

Känns som Tensta är på väg att bli ett nytt Rosengård, förfallet i Sverige forsätter.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

OT, men a propos Villy, så boykotter Dansk Supermarked varer fra de israelske bosættelser, men ikke varer fra f.eks. Kina, der som bekendt holder Tibet besat.

Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at gå udenom Føtex, Bilka og Netto når de handler.

PK
PK
9 years ago

Hvad mon svenskerne gør, kan gøre, når de får nok?

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  PK

“Hvad mon svenskerne gør, kan gøre, når de får nok?” Afgive land for fred. Er det ikke det de Europæiske politikere konstant belærer Israelerne om at de skal gøre. Og Sverige har trods alt noget mere territorium at give af end Israelerne. Som Dansker vil jeg så blot inisterere på, at den nye Muslimske fristat ‘Sverigestan’ ikke kommer til at ligge i Skåne. Men du spørger om, at svenskerne vil gøre “når de får nok”. Jeg formoder du med “Svenskerne” mener de ‘vanliga” Svenskere, og i så fald, så virker det som om de har resigneret, og accepteret at elitens… Read more »

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
9 years ago
Reply to  JensH

Svenskene er akkurat så svenske at de fortjener det de får. Verden lønner ikke annerledes.

JensH
JensH
9 years ago

“Det ved svensk politi formentlig også: kun en millimeter og rene tilfældigheder adskiller Sverige fra at et egentligt indvandreroprør spreder sig i utallige forstæder over hele landet” Når (og jeg skriver bevidst ‘når’) disse optøjer bryder ud, så skal Svenskerne prise sig lykkelige for, at de har ‘oplagret’ disse indvandrere i de såkaldte ‘million-byggerier’, som ofte ligger UDENFOR bykernerne. Jeg tror sådanne ‘indvandrer’ (læs: mulsimske) optøjer i Sverige vil få den Danske vinterferie-intifada i 2008 til at ligne lidt harmløse ‘drengestreger’. Der er kun en ting der er forudsigligt ved sådanne optøjer i Sverige, og det er de Svenske journalisteres… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  JensH

Så sant när det gäller Stockholm och Göteborg. Dessvärre för Malmö så ligger ju inte Rosengård i förorten, utan mitt i staden. Vilket betyder att i princip så kommer hela Malmö brinna när det väl sätter igång. Kommer bli lite kul att se hur SVT, Aftonbladet, Sydsvenskan med flera medier kommer försöka lägga locket på som vanligt. Problemet för dom blir att det kommer bli närmast omöjligt när hela staden brinner. I Stockholm kanske dom kan kontrollera informationsflödet något bättre, i och med att där handlar det inte om stadskärnan.

Victor
Victor
9 years ago

Jeg iler med at gøre reklame for denne Khutba – det må vist betyde noget i retning af prædiken på dansk, hvor en palæstinenser forsøger at sammenligne kvinder og biler. Det slipper han – jeg er ved at tisse i bukserne af grin…se selv. Jeg tror komikken er ufrivillig.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t44BDFXXl5E

Prudentius
9 years ago

Det er så underligt, at se hvordan menneskerettighedskulten har introduceret, i samfund med et enormt højt niveau af regulation, en laissez faire mentalitet, der er de værste bananstater værdig. Vores politikere er dybt optagede af at inddrage vores helligdage, semi-forbyde rygning, straffe folk med en hobbykniv, osv. osv., men en dybt skadelig og pisse dyr masseindvandring, der stopper deres ordensiver brat. Under parolerne “anstændighed”, “tolerance” og “rummelighed” fyldes vores byer med østeuropæiske tyve/tigger bander, ofte voldelig og dybt kriminel islamisk overskudsbefolkning og kinesiske og afrikanske flaksesamlere, plus diverse euro-arbejdere, der nedbomber vores arbejdsmarked. At man i liberale kredse synes netop… Read more »

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x