22
maj
Seneste opdatering: 23/5-12 kl. 0118
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Europarådet angriber den danske pressefrihed

Ja, de angriber sådan set alt hvad der rører sig Europarådet:Danmark har problemer med racisme. I radionyhederne på DR kl. 16 sagde en englænder (citeret efter hukommelsen, for udsendelsen er efterfølgende ændret i online-udgaven til et indslag med en bukkende og skrabende Marianne Jelved): “Danskerne kan lige så godt vænne sig til, at flygtningepresset ikke går væk af sig selv.” Hvad han ellers sagde, har DR ved nærmere eftertanke besluttet sig for at forholde offentligheden, men meningen var, at vi skulle holde op med at modsætte os udlændinges overtagelse af vores land. Forståeligt at DR arkiverede det lodret, det kunne jo gavne misliebige personer, der ikke stemmer på de Radikale som journalisterne.

Europarådets generalsekretær er normanden Torbjørn Jagland, der midt under den rygende Muhammedkrise i april 2006 faldt Danmark i ryggen med heltekvadet: Islamofobi vårt nye spøkelse? Det er til sådanne typer som denne præmiekryster og defaitist, vi har forskrevet vores ret til at bestemme hvor mange udlændinge vi vil have ind, og hvordan vi vil behandle dem. Hvornår ser vi en statsminister der melder os ud af dette utålelige formynderi fra en samling fuldstændigt tilfældige politikere? Et par smagsprøver fra rapporten, der ikke er underskrevet af nogen navngiven person, selvom det er tænkeligt at DR’s slettede englænder er en af forfatterne. På den ene side er dansk presse fri, på den anden side ville det være rart hvis…….

86. ECRI henstiller indtrængende til de danske myndigheder, at de med alle til rådighed stående midler, men uden utidig indblanden i den redaktionelle frihed, gør medierne opmærksomme på behovet for at sikre, at de oplysninger, som de formidler, ikke danner grobund for et fjendtligt klima mod medlemmer af de grupper, som har ECRIs særlige interesse. Det henstilles tillige, at myndighederne støtter ethvert initiativ taget af medierne på dette område, og at de tildeles de nødvendige ressourcer til tilrettelæggelsen af indledende og intern undervisning i menneskerettigheder i almindelighed og racismeproblemer i særdeleshed.

ECRI opfordrer indtrængende myndighederne til at tilskynde medierne til at iværksætte en intern debat om den fremstilling, de giver af islam og muslimske samfund, og om deres ansvar for at undgå at befæste fordomme og formidle ensidig information. Dette er beskrevet i ECRI`s Generelle Henstilling nr. 5 om bekæmpelse af intolerance og diskrimination mod muslimer.

105. ECRI henstiller, at de danske myndigheder uden utidig indgriben i mediernes uafhængighed opfordrer medierne til at afholde sig fra at udsende oplysninger, som kunne tænkes at forårsage øget diskrimination og intolerance over for romaer. Spørgsmålet er behandlet i ECRI`s Generelle Henstilling nr. 3 om bekæmpelse af racisme og intolerance over for sigøjnere/romaer.

119. ECRI opfordrer de danske myndigheder til at give asylansøgere ret til at tage lønnet beskæftigelse efter at have opholdt sig i landet i en vis periode. Det henstilles tillige, at asylansøgere ydes passende bistand til at kunne gå på gymnasium og universitet under deres ophold i landet. Myndighederne opfordres indtrængende til at hæve de ydelser, som asylansøgere modtager.

131. ECRI opfordrer indtrængende de danske myndigheder til at gennemføre en grundlæggende reform af reglerne for ægtefællesammenføring med henblik på at fjerne de elementer, der udgør direkte eller indirekte forskelsbehandling og/eller
som ikke står i forhold til det erklærede formål. ECRI opfordrer også indtrængende myndighederne til at sikre, at børns ret til at bo hos deres forældre i Danmark ikke gøres til genstand for en integrationsvurdering uanset barnets alder.

151. ECRI opfordrer de danske myndigheder til at intensivere bestræbelserne på at rekruttere medlemmer af de etniske mindretal til politiet.

ECRI-RAPPORT OM DANMARK (fjerde monitoreringsperiode)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
10 years ago

Hej, Sennels.

Det gjorde du godt. Du fik skitseret en række væsentlige ting tydeligt og klart, og ingen kan med rette benægte, at sådan forholder det sig.

Mvh.

Hans Erling Jensen
10 years ago

Tro ikke helt på det med “svenske tilstande” – Sveriges folk er faktisk ved at vågne, og det ser ud til, at de ikke er så nemme at lulle tilbage i søvnen som tilfældet er i Danmark – men fremtiden vil vise!

EH
EH
10 years ago

Denne forsamling af fuldstændigt tilfældige politikere kan naturligvis mene akkurat, hvad de har lyst til. Det får først betydning hvis danske politikere og journalister for alvor begynder at implementere dennne opfordring. Ja, begynder er vist ikke det helt rigtige ord. De er i fuld gang. ( TV2 news: Indvandrere giver stort eksportoverskud) ???. Men det er åbenbart for lidt og for langsomt. Det er ganske rigtigt krystalklart at man ønsker svenske tilstande. Hvorfor? Hvad foregår der egentligt i dette råd og måske specielt udenfor samlingerne? Er det kun krysteragtig adfærd og defaitisme som styrer disse lemminger eller er der mere… Read more »

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Ak ja, og rederiene må heller ikke ansætte vagter på deres skibe, der med overdreven magtanvendelse ikke levner de somaliske pirater en fair chance for at fortsætte deres erhverv.

Jesper
Jesper
10 years ago

Det her ender med krig, og det er de røde der har startet dette. Nu er det eddermame nok. Muslimer hører ikke til i et kristen samfund , da koranen jo dømmer os til døden. Hvad fanden tænker de på nu skal festen slutte og muslimerne skal ud af landet. Når man ikke vil høre på fornuft, så kommer man så sandelig til at føle, husk det!…………………………………………..

Prudentius
10 years ago

EU, det anti-imperialistiske imperium, fyldt med anti-europæiske “europæere”.

En hydra lavet af lort.

Frank P
Frank P
10 years ago

Europarådet forlanger svenske tilstande, intet mindre. Jeg er træt af Europarådet, EU og venstreorienterede organisationer, der partout vil tvinge mig til at leve sammen med muslimer og oveni kræver jeg skal betale for dem over skatten. Det er samme overskrift hvert år: “Racismen raser i DK”. Men sandheden er jo, at hver gang en muslim “krænkes” så er 10 etniske danskere blevet banket til blods, voldtaget, berøvet eller på anden måde kulturberiget. ECRI er en skamplet! Hvem glemmer hvordan Prof. dr. jur Mads Bryde Andersen forlod arbejdet som DK’s repræsentant med begrundelsen om at der blev arbejdet efter komplet uvidenskabelige… Read more »

Santor
Santor
10 years ago

Eu mener altså at den Danske stat skal lyve for Danskerne for at fremme integrationen. Ikke at vi ikke vidste det men ligefrem at nedfælde det på papir og så fjerne forfatternes navne, for at undgå hvad? Som Dansker føler jeg mig pisset på, ignoreret og udsat for bagholdsangreb af en flok bureaukrater der intet har at gøre med lovgivningen i mit land. Jeg forlanger at vores regering sender et skarp og irettesættende svar på EU`s nederdrægtigheder og samtidigt iværksætter Danske udmeldelse af EU. Det kan ikke passe at Vi skal være medlem af en dybt udemokratisk sammenslutning af overformynderiske… Read more »

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Med hvilken rettighed kræver Europarådet nu disse indrømmelser fra Danmark?
Alle konventioner er indgået uden det danske folks accept, uanset om de indeholdt
kompetanceafgivelse – eller ikke.
Derfor er de ugyldige iflg. Danmarks Riges Grundlov!!!
Den kræver en folkeafstemning, for at en tiltrædelse kan være gyldig.
De ansvarlige politikere har med andre ord begået statskup ved højlys dag!!!
Lad dem stå til regnskab for det, ligesom efter Besættelsen.

falkeøje

Marie
Marie
10 years ago

KLASSEKAMPVÆRKTØJER. Frygteligt, frygteligt og i fortsættelse af, hvad jeg flere gange har været inde på i dag og ofte i det hele taget. Her er et citat far Tom Jensens blog i Berlingske Tidende, hvor han konkluderer, at hans seksårige datters drømme ikke tæller, hun er blevet reduceret til et værktøj i klassekampen, hvor der tages fra de ressourcestærke og deles ude til resten af verden. “Vang, Boel og Rosenkrantz-Theil har fundet ud af, at man i Danmark ikke kan omfordele mere via skatterne. Her er grænsen nået. Altså må man gå direkte ud i de enkelte institutioner – børnehaver,… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

At Europa-rådet ser det som sin primære rolle at fremme islamiseringen af Europa er ikke en nyhed. Socialdemokraten Mogens Jensen skrev sin berygtede kronik “Gør plads til islam i Europa” på baggrund af møder han havde deltaget i som medlem af Europarådets parlamentariske forsamling:

http://jp.dk/opinion/kronik/article2106181.ece

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

STASI stärker greppet.

Marit
Marit
10 years ago

Lederen i Europarådet, nordmannen Thorbjørn Jagland, er en mislykket norsk AP-politiker. For at Jens Stoltenberg skulle bli kvitt ham, er han sparket oppover. Vi skattebetalere har måttet finansiere hans omreisende kampanje for å bli leder i Europarådet.
I tillegg er han leder for den norske Nobelkomiteen. Den har jo utmerket seg med at Fredsprisen har blitt utdelt på en meget merkelig måte i flere sammenhenger. F.eks. til Barack Obama da han hadde sittet som president bare noen måneder og ikke fått utrettet noe som helst. Europrådets leder er meget lite ansett i Norge.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x