23
maj
Seneste opdatering: 12/8-14 kl. 1848
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Historikeren Morten Uhrskov har beskæftiget sig fagligt med indvandringen i over ti år, han har skrevet to bøger på i alt 764 sider om emnet, i hundredevis af artikler og adskillige TV-debatter. Det er en ganske tidstypisk selvovervurdering at en 24-årig Radikal statskundskabsstuderende går ind i ringen og konfronterer ham, som var det på lige fod hvor den enes synspunkt har lige så meget vægt som den andens. Det gik da heller ikke bedre end striptease gør i sommervarmen.

Det første rigtigt rystende stød sættes ind minut 5:24 hvor den Radikale integrationsordfører fører Politikens løgnagtige historie fra den 21.5 på banen. Hun kender Politikens tyndbenede fordrejninger, Uhrskov har læst specialestudiet. Der misses lidt overrasket med øjenvipperne. Derefter kommer der kun vildt flagrende stød fra Liv Holm Andersen indtil – det er jo desværre TV – den flinke gong-gong redder hende fra et uundgåeligt knock-out nederlag. Da er hun igang med en luftig historie fra de varme lande om ‘værdien af at leve i et samfund hvor alle kan gifte sig med…’ historikeren kan glemme alt om at få noget konkret ud af hende, der har med samtalens emne at gøre.

Hun bemærkede næppe hvad der var sket. Sansen for egne begrænsninger var fraværende længe inden hun gik i studiet, tabt et eller andet sted i feel-good skolens klub for indbyrdes ros over ingenting. Men vi andre så det: Uhrskov fik stilfærdigt udstillet den såkaldte elites hule bedrevidenhed og ubegrundede selvtillid helt ind til trusserne. Holm Andersen er blank på elementære facts og årsagssammenhænge og hun er medlem af et parti, der har yndet at kalde politiske modstandere ‘farlige’. Bedøm selv, hvem der er farlig for sine omgivelser, for velstanden, velfærden og for den sociale ro i Danmark. En født klassiker der i demokratiets og efterkommernes interesse skulle være sendt på DR 1 i prime time. Fremragende, pædagogisk TV-dokumentation. Nu går folk flest glip af det, og vi har Liv Holm Andersener i Folketinget med udøvende magt over vores fremtid, der ikke kan kende forskel på plat og krone, og som ikke engang er klar over det selv.

Uwe Max Jensen var nøgensolidarisk med Den Lille Havfrue

Danmarks eneste verdenskendte skulptur Den lille Havfrue på Langelinie ved indsejlingen til Københavns Havn har siddet model til meget. Ikke alene har Edvard Eriksens skulptur fået savet hovedet af – i 1964 af situationisten Jørgen Nash og igen i 1998 af en ukendt gerningsmand – havfruen har i snart 99 år – i sol og regn, sommer og vinter – siddet afklædt på sin sten med sit vemodige ansigt og sin blottede ungpigebarm. Det er en præstation, der aftvinger respekt.

Derfor har kunstneren Uwe Max Jensen besluttet at være nøgensolidarisk med Den lille Havfrue ved – ikke i 99 år, men i 10 minutter – at sidde nøgen i samme positur som Den lille Havfrue på den sten, der er placeret skråt til venstre for havfruen. Uwe Max Jensen har de seneste måneder øvet sig, så han vil være i stand til at imitere både havfruens kropsholdning og mimik. Uwe Max Jensen er nøgensolidarisk med Den lille Havfrue onsdag 23. maj 2012 klokken 14.00.

Uwe Max Jensens nøgensolidariske happening kan ses som et modstykke til Jørgen Nash ‘s og andres vandalisme. Desuden indgår happeningens fyldige mandsperson naturligvis i et dualistisk spil med den spinkle kvindelige havfrue. (klik fotos op i helskærm)


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Ukraines tidligere premierminister Julia Timosjenko blev sidste år kendt skyldig i magtmisbrug og sendt syv år i fængsel. Ifølge lokale kilder er hun blevet mishandlet i fængslet. Da Ukraines tidligere premierminister Julia Timosjenko, der er mest kendt i vesten for sin karakteristiske fletning, i april blev overført fra et fængsel i Ukraines næststørste by Kharkiv til et hospital for at blive undersøgt for rygsmerter, blev hun ifølge en parlamentarisk ombudsmand i hovedstaden Kijev udsat for mishandling. Kunstner er nøgensolidarisk med Julia Timosjenko (Se også: Uwe Max Jensen er nøgensolidarisk med Den Lille Havfrue.) […]

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Vandet i Øresund er åbenbart stadig temmelig koldt 😀

Victor
Victor
11 years ago

“Det er i og for sig ligegyldigt, om det var en dansker end en tysker”.

Jeg gider ikke diskutere det. Faktuelle fejl er aldrig ligegyldige.

Marie
Marie
11 years ago
Reply to  Victor

Der er jo heller ikke mere at diskutere.

Marie
Marie
11 years ago

OT Galgenhumor Breivik føler sig næsten mentalt skadet af at hører vidnerne imod ham. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/rettssaken/artikkel.php?artid=10070616 Det minder mig om, at da jeg klokken ni i aftes stod i et supermarked og ventede på at betale mine varer, faldt mine øjne på en udtalelse trykt med store bogstaver på forsiden af en avis. Ordene var blevet udtalt af den offentlige anklager og var rettet mod den far, der bevidst brændte sine to småpiger ihjel i en bil i Tyskland. En forbrydelse af den type som jeg ellers helst undgår at sætte mig ind i detaljerne af. Man kan ikke sige, at… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Marie

“den danske anklager”

Retssagen finder sted i Tyskland.

Marie
Marie
11 years ago
Reply to  Victor

Jo, jeg tænkte godt på det, da jeg havde sendt min notits, men jeg læste kun overskriften.

Det er i og for sig ligegyldigt, om det var en dansker end en tysker. Min pointe var, at anklageren viste sin foragt overfor den person, hvis forbrydelse var opklaret.

Nick D. J.
Nick D. J.
11 years ago

Forhelvede hvor sku den kælling kvæles langsomt!

Frank P
Frank P
11 years ago

Radikal tilgang: sig noget du føler, selv hvis det umiddelbart lyder som sludder, er ulogisk og ikke hænger sammen, så vil alene bevidstheden om, at du er medlem af det radikale venstre, skabe illusionen af at du har ret.

Liv Holm demonstrerer tilgangen meget fint.

Arve Henriksen
Arve Henriksen
11 years ago

Morten Uhrskov virker å være en meget fornuftig mann, så fornuftig at han nok aldri kommer til å bli sitert i hverken norske eller svenske aviser. Danmark har funnet igjen noe av fornuften, Finland mistet den aldri, men Sverige og Norge ligner mer og mer på de komplette tragedier. Pludresamfunn uten grunnstruktur, det eneste som holder skiten sammen er at folk står opp, går på jobb, og betaler sin skatt. Det er det hele.

Uansett, det var virkelig en fornøyelse å høre Mr. Uhrskov tale. Go Danmark!

anonym
anonym
11 years ago

Glemet en lille tilføjëlse i denne sammenhæng. Prøv smileydays.dk, for at se eksempler på godhedspsykopati af værste skuffe. Og læg isærdeleshed mærke til hvem sponsorerne og støtterne er.

anonym
anonym
11 years ago

Vores ideologi:

Faktalogi:

Læren om at forholde sig til den faktuelle virkeligehed som den er, og IKKE som man ønsker den ville være, eller skal blive som.

Godhedspsykopaternes og radigenosuicidigales ideologi:

Emotionologi.

Læren om hvordan man føler sine følsomme følelser, på den allermest følsomt følsomme, tolerante og inkluderende måde. Og hvor fakta- og altbenægtelse (især over for sig selv og liogesindede) er det eneste værn mod virkeligheden.

Jens
Jens
11 years ago

De radikale er landsforrædere, og burde bag tremmer.

Skjoldungen
11 years ago

Jeg forstår godt, at Uwe Max Merman pludselig fik travlt med at svømme bort da han fik øje på de tre muslimaer…han kunne såre nemt være havnet i suppegryden: IslamQuestions&Answers:“Many of the fuqaha’ mentioned mermaids and differed on the ruling concerning them. Some of them said that they are permissible (to eat) because of the general meaning of the evidence which says that whatever is in the sea is permissible. This is the view of the Shaafa’is and Hanbalis, and is the view of most of the Maalikis and of Ibn Hazm and others. And some of them regarded it… Read more »

Prudentius
11 years ago
Reply to  steen

Eller også holder hun hånden op for at skygge for solen, for bedre at kunne se. 🙂

Inden vi har set os om, har vi takket være Max Jensens bare røv, endnu flere muslimer bankende på.

Netop bar røv, plus et par floder af vin og honning, er jo som bekendt hovedingredienserne i den islamiske forestilling om paradisets indretning.

Frank P
Frank P
11 years ago

Og alligevel sidder hun tilbage med den irrationelle følelse af altid at have ret.

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
11 years ago
Reply to  Frank P

Det er fordi hun, riktignok uten å erkjenne det fullt og helt, har den hemmelige viten de radikale alltid har hatt. Nemlig at fremtiden ikke bygges gjennom argumenter, men gjennom viljer.

Santor
Santor
11 years ago

Hun manglede bare at bryde ud i gråd for at have alle tre rigtige!

1. Nogen af dem er bedre end Danskerne.
2: Alle har ret til at være Danskere.
3. Gråd der understreger at “jeg har ret men ikke flere argumenter”.

Alt i alt, apologi på det sædvanlige plan.

Victor
Victor
11 years ago

Fiske-deller. Øv…..

Børge
Børge
11 years ago

Jeg sender en treskærs Gillette til Liv Holm Andersen for et underholdende indslag.

Prudentius
11 years ago

Ha, ha, ha, hold da op en omgang! 🙂 De radigale er ved at gå op i limningen, deres afgud det gyldne multikulturelle babelstårn svajer stadigt kraftigere på sit fundament af sand.

Der er panik i øjnene og febrilske trækninger om munden på den unge radigalist, der så vidt jeg kunne forstå har tænkt sig at omdefinere rigdom og velstand som begreber, for at få dem til at marchere i takt med multikulturens forarmelse og etnisk-kulturelle opsplitning af vores samfund.

Tak for tobak, hvor fremtiden tilhører alt andet end multikulturalismen.

Prudentius
11 years ago
Reply to  Prudentius

Iøvrigt sjovt også at se hvordan, diverse rettigheder og konventioner slynges ud som selvindlysende hellig lovgivning.

Der er tvivl i blikket på Uhrskovs debatmodstander, svinger han sig virkelig op til at sætte spørgsmålstegn ved den guddommelige menneskeret? Så langt ud i ugudeligheden er han vel ikke kommet? Umuligt, han bør gives chancen til at forklare sig!

Multikulturalisterne er om noget dybt religiøse mennesker, fulde af post-kristen utopisk tro og håb, det ser man tydeligt i træfning som denne.

Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  Prudentius

Prudentius – udsendelsen er er skræmmende. Ikke fordi Liv mener som hun gør – det er såmænd helt fint. Så kan de skændes om det. Nej, det skræmmende er, at hun har gået på statskundskab, at hun er med i socialudvalget, udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik og kommunaludvalget, at hun er bolig, integrations- og kommunalørdfører. OG AT HUN ER SÅ SPEJL-BLANK. Jeg har aldrig været begejstret for DJØFere – men det er helt åbenlyst, at de føler, de sidder så godt i sadlen, at de ikke en gang behøver at sætte sig ind i det, de snakker om. Der kom… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Anonymous

Jeg er anonymouse her – undskyld…

Prudentius
11 years ago
Reply to  Anonymous

Ja, det er meget lidt betryggende, at beton-multikulturalisterne fortsat sidder med tøjlerne. Jeg må dog indrømme, at jeg ser dem som stærkt svækkede, hvilket debatten her tydeligt viser. Af den grund at de intet har at tilbyde de indfødte befolkninger end mere importeret elendighed. Der er efterhånden kun vage forsludrede plusord tilbage, væk er det gamle terror-regimente hvor alle der oplod munden mod den hellige utopi, hårdt og brutalt blev trampet ned i mudret, som hjerneløse/hjerteløse fremmedhadere og racister. Uhrskov sætter dagsordenen igennem hele debatten, Liv Holm er på bravt tilbagetog fra begyndelsen. Dette er for mig at se nyt.… Read more »

bowlaren
11 years ago

Man kan inte locka människor till ett land, med bidrag. För då kommer man få slöa människor som inte vill jobba, dom vill leva på bidrag.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Bare man er god og har det perfekte menneskesyn, kan man udstille sig selv som den største klovn og nar uden bagefter at få et anfald af bondeanger.
“Det står i Politiken”. Men hvad med sandheden?

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x