25
maj
Seneste opdatering: 29/5-12 kl. 0610
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er selvfølgelig glædeligt at se, at Sverigedemokraterne i en enkelt undersøgelse er blevet Sveriges 3. største parti, og muligvis kan presse konsensus en anelse i 2014. Men det er svært at være imponeret på Sveriges eller demokratiets vegne over næsten på dagen 20 år efter at Birgit Friggebo i Carls Bildts regering i 1992 åbnede for en rekordagtig masseindvandring, der aldrig siden er stoppet (Olyckan Birgit Friggebo öppnade dammluckorna.) Set i negativ – og hvorfor skulle en kulturpessimist, en af de få -ismer jeg udover cyklismen bekender mig til, ikke se det sådan? – viser grafikken den knusende sejr for elitens politik og for journalistikkens 100 % effektive cover-up og censur af divergerende synspunkter. De ejer den nutid og fremtid, de har skabt. Ingen andre. Personligt er jeg ret tilfreds med ikke at være Sverigedemokrat og bejle til at arve den. For Sverige gør det mig uhyre ondt, men ikke at vælge er også et valg.

Det politiske billede i Sverige har i det store hele været stivnet i over 70 år,(se To parlamenter, bevægelighed og uflyttelighed, ) men i Norge er store omvæltninger på bedding: Norge – interessant for hele Europa. Høyre og FrP kunne danne regering alene.Sentio maj – tvåsiffrigt och rekord för SD. Grafikken over bevægelserne i den svenske Riksdag i 77 år, fortjener næsten en reprise. Skal SD gøre sig noget håb om at rokke tendensen, skal de være mindst dobbelt så store og det har hastet længe.

Recorded rape up 53% in London

There has been a 53% rise in recorded rape in London over the last four years.In the financial year 2008-2009, there were 2,177 reports of rape to the Metropolitan Police.But by 2011-2012, that had jumped to 3,334 cases. Some 667 prosecutions have been completed, 369 of which were successful.

Meanwhile, a new poll suggests 41% of women in London aged 18-34 have experienced sexual harassment in public spaces over the last year. Coalition co-chairwoman Prof Liz Kelly said: “Our survey shows that sexual harassment in London is extremely common.BBC.

Set med Stockholmske øjne ikke alarmerede tal i London, som har syv gange flere indbyggere men kun dobbelt så mange voldtægtsanmeldelser. I 2011 anmeldtes der i Stockholm 1.591 voldtægter.(Excel-fil). Som Dalrymple siger i videoen nedenfor, og som jeg selv har observeret en del gange, så synes politik i moderne tider at gå ud på at afstedkomme det modsatte af det, man havde tænkt sig. Man kan derfor anvende tommelfingerreglen, at antallet af voldtægter er ligefremt proportionalt med antallet af universitære og politiske statsfeminister, der opdrager løver til, at lammekød ikke smager godt.

“Etniske spændinger”, “raceoptøjer”

Smag på ordene og væn dig til smagen mens myndighederne endnu har det meste af kontrollen. Det er kun i en overgang til den anden tilstand, hvor gaden svinger taktstokken. Europæere glemmer at tænke på, at den ‘orden’ er den mest udbdredte i verden, og når den har nået din gadedør, har det været for sent at kurere i mange år.

Violent race riots that shook south Tel Aviv overnight sparked shock in Israel on Thursday, but also prompted top-level calls for the immediate arrest and expulsion of tens of thousands of African migrants

And last week, an Israeli was charged with arson after hurling Molotov cocktails at the homes of African migrants in a move reportedly connected to the arrest of three Eritreans in connection with another rape involving a 15-year-old Israeli girl.Violent race riots hit Tel Aviv. Anti-immigrant protesters chant ‘deport the Sudanese’ in Tel Aviv streets.


Strasbourg : la façade d’une salle de prière… by France3Alsace

An application has been made to turn this prayer room in Strasbourg into a mosque. The local people have used graffiti art to express their feelings on the matter. Their messages include: “Islam Out”, “Dirty Arabs”, “No Mosque” and “Islam: Ries Collaborator” [Ries is the mayor of Strasbourg]. Muslim Prayer Room Enhanced With Graffiti Adornment

Black and Asian England football fans at next month’s Euro 2012 are at risk from racist thugs in host country Poland after a series of attacks on ethnic fast food eateries, police fear. Poland: Thugs attack Turkish kebab shop

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jens L. Lorentzen
Jens L. Lorentzen
9 years ago

A propos Steen- Laudahn-Lavard disputen ovenfor om dobbeltmoral og medansvar kan jeg ikke undlade at erindre om, at helt tilbage fra skaebneaaret 1983 har fremtraedende personer fra det israelsk/joediske miljoe her i landet hoejlkydt og vedholdende advokeret for maksimal modtagelse af migranter fra mellemoesten og for maksimal dansk tilpasning til disse migranters saeder og skikke. Dette har skullet fremtraede smukt og altruistisk, men de uoverskuelige demografiske foelger og enorme omkostninger haenger den alm. danske befolkning paa. I og med den daemrende erkendelse i Israel af et Islam-inficeret Europa som en potentielt stoerre trussel end de selvoploeselige islamiske nabostater er dette… Read more »

Skåning
Skåning
9 years ago

Jag vet faktiskt inte varför du ändrade det till “20 år efter” istället för “30 år efter”. Jag skulle vilja säga att det sistnämnda är mer korrekt. Kanske till och med 40 år om man ska vara ärlig. Jag minns 1985 när folkpartiet med Westerberg i spetsen, trumfade igenom begreppet “de facto-flyktingar” (numera kallat flyktingliknande skäl), men skiten började faktiskt redan på 70-talet.

Lavard
9 years ago

Er det ikke pænt dobbelt moralsk, når et parti som går ind for at smide alle ikke europæiske indvandrere ud bliver demokratisk valgt ind i parlamentet i grækenland, bliver kritiseret og set som en trussel af den israelske regering og af jødiske medier overalt i verden. Men når det jødiske folk bliver truet i Israel af sub-sahara afrikansk indvandring, så er det ikke noget problem! Hvad er forskellen på at sørge for at etniske europæere ikke bliver en minoritet i europa og at jøder ikke bliver en minoritet i israel? Det eneste parti i Grækenland som går ind for at… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

2012 – 1992 = ? 😉

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Ligegyldig hvad man ellers tænker om jøder generelt , så bliver RESULTATET i Israel af disse optøjer ( som forøvrigt forgik i det sydlige Tel Avivs “Bat Yam” arbejderkvarter ) , at der nu er en langt større chance for at politikerne tar sig sammen til at gøre noget ved det . Dem som nu er virkelig vrede og ophidsede er blandt regeringspartiets kernevælgere . En ny sikkerhedsbarriere langs grænsen ti Ægypten er NÆSTEN færdigbygget , og den vil være istand til at blokere for yderligere ulovlig indvandring , men hvad angår de mange afrikanere specielt fra Eritrea som allerede… Read more »

trackback

[…] Journalistseminarium om utrikes födda på arbetsmarknaden och betydelsen av mångfald. Det er Erik Ullenhags ministerium, der informerer journalisterne om ‘udfordringerne’, som det så afdæmpet hedder. Bemærk: Der står kun ‘udenrigsfødte’, ikke ‘med udenlandsk baggrund.’ De unge er heller ikke med, der er arbejdsløsheden aktuelt på 25.1 %. (Tip: LarsS) […]

LarsS
LarsS
9 years ago

Erik Ullenhag indbyder sine trofaste tjenere:

Kunskapsseminarium for journalister!

http://www.regeringen.se/sb/d/15565/a/193717

Det skal nok blive hyggeligt, ukritisk og gensidigt anerkendende!

Stirner
Stirner
9 years ago

Eftersom mit sidste indlæg omkring kvindelighed blev lagt på is, fryder det mig usigeligt, at der på det seneste har sneget sig dette aspekt ind i dine poster, Steen. I den henseende slog det mig her forleden, da jeg så Ilsa – Haremmets Slavepisker, at deri er et fremtidsscenarie: Ilsa, feministen, er faldet i unåde hos Sheiken (El Sharif) og befinder sig i en udsat (vente)position og er ydmyget ved en fornedrende cunninlingus, hvorfor hun udelukkende bærer titlen Khadin af navn. Hun vender derfor haremmet og eunukkerne imod El Sharif og dennes garde, og her slog det mig! Findes der… Read more »

Pissenisse i Hökarängen
Pissenisse i Hökarängen
9 years ago

1992-2012 må kännas som 30 års katastrofal migrationspolitik, men de har faktiskt klarat förstöra mycket även på 20! 🙂

Prudentius
9 years ago

Så nu er den gal igen med den multikulturelle-multietniske idyl.

Sjovt som verdenshistorien, såvel som nutiden, omhandler en tribal menneskehed, hvor kun gode mure skaber gode naboer.

Men hvad skal vi med erfaringen, når ideologien siger noget andet?

Fremad mod nye visionære horisonter, oh I brave multikulti-gardister!!! Lad ikke lidelserne fjerne jeres stålsatte blik fra konventionerne. Menneskeheden over menneskene, dyden over virkeligheden og rettighederne over fornuften!!!

Er vi multikulturalister eller mus? Fremad!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x