30
maj
Seneste opdatering: 31/5-12 kl. 0010
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ed West viser sammen med historikeren Antony Beevor, hvordan vores ledere stadig lever mentalt den 8 maj 1945: Vi har givet over halvdelen af nationalstaternes magt til EU og internationale institutioner, og de sørgelige rester er vi ved at indvandre i smadder, altsammen af en sygelig angst for gentagelsen af en (tysk) nationalisme, der aldrig kommer igen. I deres iver for at blive fri at det spøgelse, har de uden at se det skabt nye:

No political or cultural entity can exist without boundaries; indeed there cannot be any “togetherness” without boundaries in the first place. The very entity of “Europe”, or “Christendom”, came about in opposition to the rise of Islam, and Islam remains the only force that could ever unite Europeans (the Counter-Jihad movement is very pan-European, and Anders Breivik committed his terrible crimes, he said, to save Europe). Otherwise why not just have a “World Union”?
Neither can you build an “identity” on a social welfare system; quite the opposite. A welfare system relies on a strong sense of national community, something that its earliest proponents, such as William Beveridge, all pointed out. (And I have no idea where they get the idea that welfare requires the economic input of immigrants; the “replacement” theory of immigration has been blown apart by every body that has ever researched it, and minority communities in every western European country overall receive more welfare than natives.)
Where did this utopian vision come from? My grandparents, like most people in England in the 1930s, hated the Nazis; they hated their militarism, their criminality, their contempt for the rule of law and their racism (a word which was only coined in that decade). But my grandfather did not serve in order to create a world without borders or nation-states; no one did. And I suspect that, were he to see Britain and Europe today, he would conclude that it was in the grips of collective insanity.

As the letter writers say, this European dream was built in the shadow of Auschwitz, the aim being from the start the death of nationalism. The EU has been Godwin’s Law on a massive scale .But it’s never been explained why, because of what the Nazis did – and the Nazis were not normal nationalists anymore than Mark Chapman is a normal music fan – the Dutch, the French or the English should embrace a utopian vision whereby they become minorities in their own major cities and their countries become provinces of a new Holy Roman Empire.[..]

But Golden Dawn and Jobbik are not going to bring about a new Holocaust – in fact the overwhelming, dominant threat to Europe’s Jewish community comes from the Arab and Muslim world, where anti-Semitism is unfortunately far more widespread than it was in Germany before Hitler. And the irony is that, out of collective guilt for what happened to Europe’s Jews, Europe imported millions of people from some of the world’s most anti-Semitic countries, made no attempt to counter these prejudices, and even began to adopt the idea that Israel was uniquely responsible for the world’s problems. Europe’s post-Nazi stress disorder has brought it to ruin

“Stop al ikke-vestlig indvandring”

Historikeren Morten Uhrskov debatter med undlændingeordfører, tidligere minister Inger Støjberg i P 1 Debat. Hør her 25 minutter.

Gå hjem og vug, 266b

Torben Mark Pedersen tror, vi har det slemt. Næ, i England har de forstand på politisk undertrykkelse. En britisk kvinde har fået – sidder I ned? – fem måneders fængsel for at lufte sin utilfredshed med landets immigrationspolitik i fuld tilstand i undergrundsbanen. Hun skældte ud på alt og alle, og det var det, bortset fra at en anden passager filmede det, og lagde det ud på You-Tube. Jeg har ikke set filmen, men at dømme ud fra referatet var det ikke nogen pyntelig optræden. Og hvad så? I betragtning af, hvordan det britiske retsvæsen giver det ene tiltalefrafald efter det andet til voldelige vanekriminelle, som skildret her, er det ganske foruroligende, at de finder det nødvendigt at spærre denne hidtil ustraffede kvinde inde i fem måneder for at bræge om sine følelser på et offentligt sted. Tube racist whose champagne-fuelled tirade was viewed by thousands on YouTube is sentenced to five months in prison. (Se også Calling someone fat could be made a HATE crime.)
-Nemo

Reinfeldt i Malmø: “Der er ingen enkle svar”

Vem har ansvaret för att det gått så snett i Malmö?
– Jag tror att det är ett ansvar som ligger på flera händer. Jag tycker att de som har haft ansvaret länge i Malmö ska ta till sig av rapporter som säger att Malmö har problem som ser tyngre ut än i andra delar av Sverige. Då kan man inte tala om en generell utveckling. Reinfeldt hade inga enkla svar, Reinfeldt var rundt og se på bla. mordsteder.

Vi må heller oversætte til dansk, hvad mumlegøjen siger: “Vi ser nu for første gang i Sverige i mange generationer, problemer der ikke har nogen løsning. Det er vi ikke vant til, vi har ingen historisk erfaring med tilbageskridt, det er derfor jeg lyder som en filosof, skønt jeg langtfra er nogen.” Når han derefter siger, at “Malmø er tungere, det er ikke nogen generel udvikling,” så er det faktisk løgn. BRÅ rapporten Brottslighet och trygghet i storstäder kartlagd fra 24 maj viser, at kriminaliteten i store svenske byer er omtrent lige slem. Hvad der bragte Malmø i søgelyset, var ophobningen af uopklarede mord, hvoraf Peter Mangs – muligvis, han er ikke dømt – kun har begået en brøkdel. Der er stadig et mord hver 1.5 dag i Sverige, hvor der er et i Danmark hver 8.2 dag.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] “At slå nationalstaten ihjel er en stress-lidelse” « Snaphanen30. maj 2012 … “At slå nationalstaten ihjel er en stress-lidelse”. Seneste opdatering: 31/5-12 kl. 0010 ….. Gates of Vienna · Gegenstimme · Goldberg · Gregorius … […]

Jannik
Jannik
9 years ago

Hej Steen Jeg vil blot rose dig for at have skruet en god hjemmeside sammen, som jeg efterhånden har frekventeret i en del år. I hvertfald det meste af Snaphanens levetid. Jeg syntes både dig og Kim Møller udfører et prisværdigt stykke arbejde. Selv om I fokuserer lidt forskelligt på jeres respektive hjemmesider, så udfører i begge solidt journalistisk arbejde, der er med til at bringe balance i det mediemæssige billede på vor breddegrader. Jeg vil ikke stille dig til ansvar for alt det som counter-jihad bevægelsen står for. Og hvis jeg har givet dig det indtryk, så kan jeg… Read more »

Lavard
9 years ago

De nye tredje positions nationalistiske partier er også pan europæere. Vi ønsker ikke at nogen europæere bliver et mindretal i deres eget land og det sidste vi ønsker er krig mellem europæiske nationalstater. Counter jihad bevægelsen handler kun om kultur og religion. Uden folk er der ikke nogen kultur. Derfor vil den bevægelse i sidste ende ikke sejre.

Lavard
9 years ago
Reply to  Lavard

Da counter jihad støttere er ligeglade med hvilket folk der bor i deres lande, sålænge kulturen bevares og at islam ikke får magten.

Jannik
Jannik
9 years ago
Reply to  Lavard

Jeg er enig med dig på dette punkt. Counter-Jiihad bevægelsen, som jeg mener at Snaphanen og Uriasposten støtter, har den svaghed at den har svært ved at formulere et fornuftigt alternativ til den bestående orden. At stoppe den muslimske indvandring er da bestemt en god start, men det hele kan sådan set være lige meget hvis man mener at man skal integrere resten af verdens ikke-muslimske befolkninger. En fremtid hvor etniske europæere udskiftes løbende med kristne afrikanere eller kinesere eller indere, er ikke nogen særligt attraktiv fremtid. I stedet er der behov for at anerkende at der findes etniske europæere… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Når nu nationalsocialisterne og muslimerne/araberne havde et glimrende samarbejde i 30erne og 40erne, burde man så rent logisk og rationelt set, så ikke antage at de de har et interesse- og ikke mindst værdifællesskab. Eller er det bare mig der efterhånden har læst og set, om lidt for mange 24/7 heilende personager der er naturligt brune udenpå og indeni?!

Hvad Voldtægtsverige angår, så er ditto voldtægtstal for 2011 heller ikke tilgængelige, det var de i hvert i fald ikke sidst jeg så efter.

hansL
hansL
9 years ago

hej Sten, tak for links, jeg havde nævnt disse tak overfor mine svenske venner som sagt og de kunne ikke genfinde tallene i Brå stat, jeg kigge på på et tidspunkt på interpol side og kom op på ca. 707 om året, jeg forstår jo ikke den kan være så svært, det er lige som en trafik tælling, en bil to biler osv, og et mord er vel et mord? jeg gransker lige dine tal.

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  hansL

Jeg har brugt adskillige timer på at opklare mysteriet om antal af mord i Sverige. Det er bare ikke sådan lige til, tankevækkende, når man sagtens kan opnå pålidelige tal fra fx sydamerikanske og afrikanske lande. Mht. voldtægtstallene, så tror jeg at man skal forstå dem i et feministisk perspektiv. Altså her råder hensynet til feministerne over hensynet til den multikulturelle utopi. Men man siger jo så heller ikke noget om hvem gerningsmændene er, her skal man som bekendt skele til Danmark, Norge og nu også Finland for at lægge 2 og 2 sammen. Fra Oslo og Norge generelt ved… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

“At slå Nationalstaten ihjel er en stresslidelse” – Hvis man accepterer dette udsagn så har man faktisk TILGIVET MORDEREN , fordi stakkelen jo led af en ufrivillig tilstand , en sygdom som fik ham til at begå mordet . Personligt ser jeg det mere som en utilgivelig karakterbrist , kujonen som vælger at gøre sin svaghed til en DYD , istedet for at erkende den SOM en svaghed , og gøre sit bedste for gennem hele livet for at bekæmpe den. På den anden side kan man godt sige at det måske er nemmere at få “morderen” til at TILSTÅ… Read more »

Lavard
9 years ago

Det lyder som om Morten Uhrskov er enige med Danskernes Parti. Stop al ikke-vestlig indvandring. Vi kæmper for repatriering af de herboende fremmede, stop for ikke-vestlig indvandring og bevarelse af de forskellige europæiske folkefærd.

Lavard
9 years ago

Det lyder som om Morten Uhrskov er enige med Danskernes Parti. Stop al ikke-vestlig indvandring. Vi kæmper for repatriering af de herboende fremmede, stop for ikke-vestlig indvandring og bevarelse af de forskellige europæiske folkefærd.

http://www.danskernesparti.dk

Johansen
Johansen
9 years ago

Integrationsordføreren fra Det Radikale Venstre mener, vi bør trække humanismekortet, og tager afstand fra Morten Uhrskov Jensen og Sørine Godtfredsen. Ak ja, de sidste dages hellige lader sig ikke anfægte af virkelighedens problemer med visse ikke-vestlige indvandrere eller med islams stigende tilstedeværelse i Vesten:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/464031:Debat–Det-er-paa-tide–vi-faar-trukket-humanismekortet?all=1

Frank P
Frank P
9 years ago

Her er et andet eksempel på hvor rædselsfuldt UK er blevet: http://www.thisisleicestershire.co.uk/Band-denies-supports-EDL/story-16226896-detail/story.html En forbindelse til EDL kan være potentielt ødelæggende for ens fremtid, når først det moralske politi (=UAF) får færden. Heksejagten i UK foregår hver dag, det er en brøkdel, et aspekt af det man kan koge ned til “sammenstød med multikulturens dogmer”, det er svært at begribe, når man som alm dansker render forpustet rundt og skal nå alle sine gøremål (job, børn, m.m.), det er som at være midt i orkanens øje, først på afstand går det op for en hvilke kræfter der hærger kontinentet. Ingen kan… Read more »

Johansen
Johansen
9 years ago

Apropos ikke-vestlig tilvandring

Måske denne dansk-somaliske læserbrevsskribent skulle reflektere lidt mere over, hvorfor Søren Espersen skriver kritisk om somaliere i Danmark. Der har været f. eks. været økseangreb på Kurt Westergaard begået af en somalier, og aktuelt er to somaliere anholdt og sigtet i forsøg på terror mod Danmark:

http://politiken.dk/debat/ECE1639770/hvad-pokker-laver-soeren-espersen-egentlig-i-mit-land/

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Johansen

Samt systematisk skattesnyd.

hansL
hansL
9 years ago

Der er stadig et mord hver 3. dag i Sverige, hvor der er et i Danmark hver 8.2 dag.

kan i ikke linke til et stat der viser dette tal, med mord hver 3 dag i sverige, jeg har diskuteret det med nogle af mine meget veluddannende svenske venner, rektorer og jurister, men de påstår hård nakket dette ikke er tilfældet.. kan en eller anden hjælpe med et link, har kun kunnet finde noget på interpol’s stat men kan ikke finde tallet igen.

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  steen

Jeg har opivet Sverige angående antal mord.

Daglig læsning af svenske tabloidaviser synes dog pt. at følge reglen om minimum 1 drab om dagen.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ha, man kan jo efterhånden stille sit ur efter de helt forudsigelige reaktioner, hver eneste gang der er en ny terrorsag på tapetet. Rektor rystet over terrorsigtelse Rektor på Langkær Gymnasium har ikke haft nogen mistanke om, at en af eleverne kunne være indblandet i terror [ Så alle protesterne imod dansk / vestlig kultur, kravene om bederum og særlige baderum samt de hyppige bedeanfald overalt på gangene undrede ham slet ikke? 😀 ] http://ekstrabladet.dk/112/article1767837.ece Rektor Anders Østergaard på Langkær Gymnasium i Aarhus er rystet over, at en af skolens elever er indblandet i den seneste terrorsag fra Aarhus. Den… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

“Vem har ansvaret för att det gått så snett i Malmö”

Svaret ligger jo lige for. Det har den politiske klasse samt dens heppekor i de Svenske MSM. Simple as that.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Morten Uhrskov Jensen i P1-debat nu.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x