31
maj
Seneste opdatering: 3/1-15 kl. 1525
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foran synagogen i Krystalgade og Københavns Hovedbibliotek. Marvin Gaye – Wherever I Lay My Hat (thats my home) (klik f. helskærm) Het verhaal achter de foto.

Ingen lavere, S ?

Det må være svært at finde et mindre socialdemokratisk parti i hele EU. Et par år til, og det er helt væk. Venstre og DF har næsten flertal alene: 47.7%.

Helle Thorning har slået Nyrups 14 år gamle bundrekord i vælgeropbakning. Socialdemokraterne får i den seneste meningsmåling fra MEGAFON den laveste opbakning i analyseinstituttets historie, og var der valg i dag ville kun 16,9 stemme på partiet.Det kan sammenlignes med, at partiet var nede på 17,7 procent i en enkelt måling, da debatten om daværende formand Poul Nyrup Rasmussens brudte efterlønsgaranti var på det højeste i 1998. Den 14 gamle bundrekord er nu slået med Helle Thorning-Schmidt som rorgænger. Og målingen er generelt dårlig nyt for rød blok, der samlet set står til bare at få 43,4 procent af stemmerne, mens blå blok ligger på 56,6 procent.S i historisk dårlig MEGAFON-måling Ekspert: S risikerer en nedsmeltning.

“Gulled og Nuur har ikke gjort noget”

Den yngste af de to sigtede, NW, gik i 8. og 9. klasse på Åby Skole inden han i august 2010 blev optaget på teknisk gymnasium, HTX.Her blev han imidlertid smidt ud grundet for meget fravær ovenpå en rejse til Yemen.I stedet startede han i 10. klasse på Center 10 på den tidligere Frydenlundskole. Herfra var han, ifølge avisens kilder, to gange i Somalia i foråret 2011, på noget som flere havde en mistanke om ikke kun var familiebesøg. På 10 klasses centret vakte NW opsigt ved at gå traditionelt klædt med kjortel og kalot.Den yngste af de to brødre, der sigtes for terrorplaner blev smidt ud af to gymnasier i Aarhus på grund af rejser til Yemen og Somalia. M. Nuur W.’s Facebook prydes af et stort foto af Anwar al-Awlaki, der blev dræbt af et Hellfire missil i Yemen i 2011..

Faderens ‘argumenter’ er et studie i ikke-vestlig tankegang. Det forholder sig som hr. Mohamed siger, fordi han siger det. Sønnerne er gode patriotiske danskere, fordi han siger det. Det synes ikke at besvære ham, at storebroderen har opholdt sig over en måned i et berygtet Al Sahbab stronghold Elasha Biyaha, inden han var tre måneder undervejs via Sverige hjem til Kastrup. At han skriver radikalt, rettroende retirader på ‘Facebook,(se flere Facebook-screenshots her) eller at PET ikke har for vane at gribe til mod uskyldige, deres statistik taget i betragtning. Jeg er ikke bekendt med, at de har rejst en terrorsag, der ikke holdt vand i retten. Eller at lillebroderen…….vi stopper her. Det er irrelevant for hr. Muhammed eller Mohamad – Muhammed-koefficienten for de tre i denne historie er 100, – er to tusind års europæisk logik og rationalitet er gået helt udenom hans lukkede, somaliske psyke. De er gode drenge, om de så bliver dømt. PET: Storebror trænet i islamistisk højborg til terror. SE også Karen Jespersen: Er han terrorist? Han var da ellers så sød.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Er det godt at kunne være connected hvor som helst? De lærde diskuterer, men jeg har ikke noget problem med at hoppe af. At hoppe på, når tingene er der, synes jeg derimod er en god mulighed. En drøm forsvinder ti minutter efter at man er vågnet, et vigtigt indfald lidt senere, og ellers er det jo bare min radio når jeg hører NDR eller SR2, til en vis grad for at undgå at høre på  dårlig popmusik og ditto politikere, der har besat ethvert medie invasivt. Eller slukket, for nogle gange foregår der jo også noget analogt eller… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

“Faderens ‘argumenter’ er et studie i ikke-vestlig tankegang.”

Her spørges ikke “hvad”, men “hvem”. Derfor er hvad-som-helst, der kan siges til gunst for de pågældende, for et “argument” at regne.

– – –

trackback

[…] Snaphanen: Det må være svært at finde et mindre socialdemokratisk parti i hele EU. Et par år til, og det er helt væk. […]

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Det eneste positive som nogensinde er komet ud af Somalia er tilsyneladende Ayan Hirsi Ali . Måske er hun en mutation …eller måske er hun bare undtagelsen som bekræfter regelen.

Info
Info
11 years ago

VAD SÄGER NI DANSKAR? När ni får höra att det varit slutplädering för de fyra SVENSKAR, som tänkte halalslakta Jyllands-Postens redaktörer? Kalle, Olle, Uffe och Svenne? Ja, svenskarna är hemska. Så här rapporterar Sveriges radios (Studio Ett) hemsida idag: ”Idag var det slutpläderingar i rättegången mot de fyra svenskar som står åtalade för terrorbrott mot tidningen Jyllands-Posten i december 2010, som hämnd för att man publicerat karikatyrteckningar av profeten Mohammed. Svenskarna misstänks ha planerat ett attentat mot tidningsredaktionen där de skulle skjuta och skära halsen av journalister. – – – Samtal med Sveriges Radios Nordenkorrespondent Jenny Sanner Roosqvist och journalisten… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Info

@ Info Svensk journalist tjener som eksempel på noget, der er gået over gevind – også blandt danske journalister. Man taler rent ud om “svenske tilstande”, uanset på hvilken side af dikotomien, man mener at befinde sig. På den led gør svensk journalist noget gavnligt, ved at udstille PK, når den er aller-, allerværst. Selv meget venstresnoede journalister uden for Sverige bliver forskrækkede … Og det er godt for os. Men selvfølgelig skidt for jer. Svensk journalistik handler på visse fronter om at skabe, hvad man selv oplever som “frugtbare misforståelser” hos læseren, og hindre denne i at forstå de… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Info

Fra Harald Blåtands tid over Karl d. 10, Dahlberg med flere til vore dage er svenskere at se herfra at bedømme som- farlige folk. Svenske jornalister er her vel blot at regne som andre svenskere- farlige folk, generelt set.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Peter Buch

Med undtagelse af deres fodboldlandshold i nyere tid 😉

BeCool
BeCool
11 years ago

rus. Endelig et positivt billede af en somalier, der passer perfekt ind i Politikens verdensbillede og dens pk-læsere
Absurditet nr. 3

Rune
Rune
11 years ago
Reply to  steen

Har lagt merke til at du tar en del bilder av mennesker og publiserer på bloggen. Spør du dem om lov til å ta bilde av dem, eller bare knipser du i vei?

BeCool
BeCool
11 years ago

Somaliabsurditeter Først flygter de fra Somaliland for at søge politisk asyl i Danmark på grund af politisk eller religiøs forfølgelse. og hvis de blev sendt tibage ville de blive dræbt, men så snart de har fået permanent opholdstilladelse begynder De at rejse tilnbage til det land de er “flygtet” fra. De kan over i købet opholde sig i flere måneder i Somalien! Absurditet nr. 1 Mange kommer som enkelstående krigstraumatiserede “børn”‘ så får de nemlig den maksimale understøttelse og værge. Når de har fået permanent opholdstilladelse går næste projekt ud på at få hele deres storfamilie op til Danmark. Når… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago
Reply to  steen

OT men tänkte ändå tipsa dig om att Exilen har på senare tid börjat så smått hitta tillbaka till formen före Fenrisulvs för tidiga bortgång. Admin har ändrat skin och rensat bort några irriterande troll och spammare och deras trådar. Finns till och med en tråd om det gamla Exilen, som fått mig att känna mig som en riktig n00b. Hittade väl inte dit förrän 2008 eller något ditåt. Men RL, Absurd och några till snackar nostalgi om tiden innan dess, då Exilen var mer underground.

http://exilen.forumotion.eu/t815-gamla-exilensare

bowlaren
11 years ago
17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x