1
jun
Seneste opdatering: 4/6-12 kl. 0608
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Brussels police came under attack on Thursday after they arrested a Muslim woman who refused to remove her face veil. Protesters threw metal barriers and trash cans at a police station in Molenbeek. The district of the Belgian capital has a high number of Muslim immigrants. Johan Debecker, the head of Brussels-West police authority, said the unnamed woman became aggressive during questioning. – “She head-butted our policewoman and the policewoman now has a broken nose,” he told reporters. Some 100 people surrounded Molenbeek police station late on Thursday night, with scuffles breaking out…..Last month, an Antwerp court jailed the group’s spokesman Fouad Belkacem for two years for inciting racial hatred against non-Muslims.Brussels police attacked by Islamists: mayor Video: Flamsk utekstet.

Meanwhile, a Muslim mob of about 100 had been quickly summoned by mobile phone. They surrounded the police station, throwing missiles at the police. Anti-riot units had to deploy. The Socialist mayor of the area, Philippe Moureaux, has blamed the group Sharia4Belgium for the incident. He has issued a decree banning any gathering of more than 5 people in the district in case the mob returns tonight.Belgium: Muslim Mob Attacks Police Station Following Burka Check

Molenbeek-Saint-Jean er et kvarter nær centrum og “Europaviertel von Brüssel”. Forhåbentlig ligger Dan Jørgensen hjemme på sit hotel og bæller belgisk øl. Sahria4 Belgium opfordrer til fortsat kamp, meddeler belgiske medier. “De hersker ikke over gaden” siger borgmester Philippe Moureaux i De Standard. Lad os nu se, siger jeg. Det har været snert på før. Nogle episoder dansk presse ikke har viet synderlig opmærksomhed i deres EU dækning. VI har jo Mette Fugl og ‘international korrespondent’ – hvad er det nu han hedder ?

Bryssellistan: “It’s just a matter of time”, Bryssel – Europas muslimske hovedstad, 4000 Kalashnikovs på Bryssels’ gader, Optøjer i Bryssel, 12.4.2010, Bryssel: Vi har brug for en nødretstilstand, Mikhail Kalashnikov i Bryssel, Bryssel: Eurokrater og oprørere, Politiet kapitulerer i belgiske forstæder. Angreb på jøder og jødisk ejendom i Bryssel, Antwerpen og Charleroi.

Lars Gule alene i verden

Nu hvor Bruce Bawer også melder forfaldjeg spåede det for fem måneder siden – så bliver der tyndt i vidneskranken i Oslo. Anarkisten Gardell og ‘journalisten’ Strømmen, vil selvfølgelig møde op, men hvor er alle de, der skulle hænges ud som delagtige i massemorderen Breiviks verdensbillede? Gules analyse bør forurolige det politiske etsablissement, selvom den er vendt på hovedet. Hans tankeverden dyrker yogaens hovedstand. Der er ingen europæere, der har erklæret islam krig. Breivik er en diffus, sindsforvirret forpostfægtning.

Der er tværtimod en hel del muslimer, der for længe siden har erkæret Europa krig, hvad enten det er på det primitive gadeplan, som terrorister eller som det er erklæret på tryk af Det Muslimske Broderskab eller The Muslim Counsil of Europe 1980 – på det mere ideologiske plan. Der er ingen europæere der har besvaret dette endnu andet end verbalt med den skulle man tro meget agtværdige hensigt at forebygge den. Når Gule derfor også ser krigen, bør enhver blive urolig. Det der foregår nu, er abekastningen: Er de skyldige de, der advarede imod at installere konflikt, eller er de der gjorde den mulig? Det er det, det drejer sig om, for om tendensen og fremtidsdiagnosen hersker der nogenlunde enighed. Den der vinder abekastningen nu, står uskyldsren når ulykkerne kommer væltende.

Vi befinder os altså i et forspil, en ‘phony, intellectual war’, hvor Oslo Tingsret lige for tiden er brændpunktet, men det kan flytte sig med døgns varsel. Hvor havner aben, hvem skal havne på den forkerte side af historien? Alt dette er positionering med henblik på kommende tider, der kæmpes allerede om eftermælet til en krig, der knapt er erklæret og i al fald ikke af de oprindelige europæere, en krig der er i fostertilstanden. Gule ved det, han er ikke dum, måske føler han endda allerede skyld i den underbevidsthed, han måtte have.

Hvorfor skulle islam i Europa føre til krig ? Den svenske officer Anders Lugn prøvede i 2008 at advare svenskerne, om det samme som jeg har forsøgt. “Vi har nu lagt alle betingelserne til rette for en katastrofe” skriver han. Der bliver krig, fordi der altid er blevet krig. Fordi islam altid har betydet krig for ikke-muslimer, og gør det i dag hver dag rundt omkring i verden. Fordi vi tror, at fred er menneskets naturlige tilstand og fordi vi af irrationelle grunde nægter at se de advarselslamper, der allerede blinker, så man ikke skulle tro de var mulige at overse.

Min gamle lærer, Peter P. Rohde, begynder sine erindringer i 1905 med at spørge sin far henover tinsoldaterne: “Hvorfor bliver der aldrig krig, far?” Han slutter dem efter det 20. århundredes rædsler som gammel med at spørge: “Hvorfor bliver der altid krig?” Da var drengens krigsfascination afløst af alderdommens resignation og ærefrygt overfor tragedier, vi synes at gentage i det uendelige. Det er derfor bedre at være forberedt på den, end at håbe på den ikke kommer. Kun betingelsesløs agtpågivenhed kan sikre fred, og vi har ikke været agtpågivende, vi har fokuseret på fortidens trusler, ikke fremtidens.

Les jeux sont faits, ingen der spiller med, ved hvor han havner. Man kan lukke munden, men det tavse flertal har aldrig betydet noget i den henseende. De ryger med i gryden. De der skaffede den, ryger med. De der prøvede at forebygge, ryger med, og ingen vil vide præcis hvornår de passerede the point of no return, men det er historien, der udpeger de skyldige ligegyldigt hvor meget vi snor os. Når man tænker på det, er Gules frenetiske iver ganske forfængelig og komisk, og ikke midre af, at en moden, erfaren mand ikke kan kende forskel på årsag og virkning.

Gule forteller at Breiviks forestilling om at Vesten er i krig med islam, deles av flere som deler noe av Breiviks tankegods på nett.– I de kontrajihadistiske miljøene på nett, så er vi i krig. En slags lavintensitets-krig mellom jihadistene og Vesten, sier Gule.Forestillingen om at muslimer allerede kontrollerer enkelte områder, såkalte «no-go-soner», i Norge er spesielt utbredt, forteller Gule.– Voldtekt mot ikke-muslimske kvinner blir sett på som en krigshandling. Også kriminalitet og narkohandel blir sett på som et virkemiddel som brukes i denne krigen, forteller han.Mange av kontrajihadistene mener også at muslimene praktiserer Taqiyya, muligheten til å benekte sin tro dersom ens familie eller inntekt er truet. En slags lisens for å lyve til vantro for å kamuflere islams hellige krigsstrategi. De hevder muslimer bruker voldtekt og narkosalg som virkemiddel i krigen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Hør på kvinden minut 1:00. I dag var der “fredsmarch” i Molenbeek. Jeg bliver altid lidt bekymret, når nogen overhovedet stiller sådan et spørgsmål og går i freds- og forsoningsoptog. Man fik en fredsproces, fordi der var krig. Vi fik et miljøministerium, fordi vandet og luften var møgbeskidt i 1971. Sverige fik et demokratiminsterium, fordi der nok var paralamentarisme men, nå ja. Vi får en religionsdialog, fordi håndgribeligheder truer. Vi får ‘sikker by kampagner’, fordi byen er plaget af vold og røverier. Men heldigvis har vi TV: “Beretninger om enhver dårligdom er heldigvis stærkt overdrevet.” Man kan trygt færdes… Read more »

trackback

[…] har i flere år fulgt ‘det andet Bryssel’, det lige undefor glas- betonpaladsernes viduer. Nu er det nået helt frem til Orienterings […]

Jacob Pedersen
10 years ago

Stærkt at Snaphanen kommer med denne her information. Man hørte kun kort om det i går over TV2News, og ellers har det været svært at finde noget.

Kan i ikke gå ind og kigge på min aktuelle video, som jeg har filmet om to i Niqab i Zoologisk Have. Den fik et review i forgårs:
http://www.libertarianrepublican.net/search?updated-max=2012-06-01T05%3A44%3A00-05%3A00&max-results=10

Marie
Marie
10 years ago

Er Lars Gule alene i verden? Og er “krigen” så langt fremskreden, at fremtidens historieskrivning og placeringen af “aben” er højaktuel? Jeg har netop været inde på et af Danmarks mest læste islamkritiske netsteder, og der var “krigen” udvidet til at omfatte handicappede og kvinder, som blev hudflettet i de mest beskidte vendinger af en af webstedets permanente medhjælpere (formodentlig under flere identiteter) og med tilhørsforhold til Trykkefrihedsselskabet fra første færd. Den slags udladninger er ikke ualmindelige og er måske forklaringen på, at antallet af læsere ikke har rokket sig i flere år, og at de fleste gode kommentatorer er… Read more »

Marie
Marie
10 years ago
Reply to  steen

Nej, det hverken gider eller ønsker jeg, og desuden ved du sikkert, hvem jeg tænker på. Jeg har også haft den tvivlsomme fornøjelse af modtage mange beskidte personlige breve fra ham, de seneste blev kasseret ulæste. Ud fra din seneste tilføjede oplysning må jeg gå ud fra, at han lyver om sin medvirken i selskabets startfase, som han har pralet med, ligesom i øvrigt den tidligere stasi agent, der har fået fornyet aktualitet, efter at historien om den formodede storspion Per Michaelsen er begyndt at cirkulere. Desuden er jeg ikke dummere, end at jeg som andre har lagt mærke til,… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Marie

@ Marie

Kunne du ikke linke til blot tråden ? Så man kunne få syn for sagn. – Jeg er ikke i tvivl om, at du taler helt sandt. Vi har nok alle set ærgerlige og kontraproduktive indlæg i tidens løb.

Selv er jeg af den mening, at de er ytringsfrihedens bærme, og at et vist mål af dem er et sundt tegn. Men det bliver de selvfølgelig ikke mindre skadelige for sagligheden af.

– – –

trackback

[…] There is more info at Snaphanen and Europe-News. […]

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Islam har intet med religion at gøre.
Den hører hjemme i mytologien sammen med Odin, Thor Freja og mange andre fra både den nordiske og den græske mytologi.
Det kræver overtro og meget ringe IQ at opfatte den anderledes.
Ufatteligt, at mennesker i 2012 kan opføre sig så åndssvagt!!!

falkeøje

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Flere detaljer ang. “Immigration is here to stay” http://politiken.dk/udland/ECE1643197/eu-indvandring-er-kommet-for-at-blive/ Internationalt 1. jun. 2012 KL. 16.05 EU: Indvandring er kommet for at blive Tiden er inde til en ny tone i udlændingedebatten, siger EU-kommissær på baggrund af rapport om indvandring. Trods de seneste års skærpede tone i udlændingedebatten er danskerne sammen med svenskerne og hollænderne blandt de europæiske folk, der er mest indstillet på at åbne arme og landegrænser for udlændinge i nød. [ Hmm, hvornår er svenskerne – eller vi andre – nogensinde blevet spurgt SERIØST om det emne? Er det da typisk sådanne udlændinge vi “får” eller rettere bliver… Read more »

Jacob Pedersen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Bjovulf, den samme artikel er skrevet hos Ekstra-Bladet. Prøv at læs, hvad de forskellige skriver i bloggen. Jeg har selv skrevet helt i bunden http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1769403.ece

Meget kan man sige om Ekstra-Bladet, men inde for dette område, der tør både læserne og journalisterne tale, hvor andre holder deres kæft.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Jacob Pedersen

OK, tak – ja, der er sandelig mange der, der er meget bramfrie 😉

Og nogle af journalisterne lader også af og til skinne igennem, at de ikke alle er helt 100 % PK,
som man ellers let kunne forledes til at tro 😉 – gerne med nogle sarkastiske bemærkninger
med et glimt i øjet. Der er sikkert grænser for, hvad de kan tillade sig at sige, når de er ansat i
Politikens (forbedrings-)Hus.

trackback

[…] is more info at Snaphanen and […]

Frank P
Frank P
10 years ago

Sikken en blæst om Søren Espersens generalisering om de 16.943 somaliere i DK. Er Søren Espersens generalisering ugyldig? Nej. Altså af det ovennævnte antal er 4236 af somalierne tilsyneladende voksne og over 18. Blandt disse tog man så en stikprøve på 269 og 248 af disse havde snydt i skat! 269 af 4236 er 6,3 % af den samlede population. 92, 2 % af stikprøven snød i skat. Kan vi nu generalisere om de voksne somaliere? Er stikprøven stor nok til at vi kan udtale os nogenlunde sikkert om populationen? Er stikprøven så at sige repræsentativ? Nu hedder det sig,… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago
Frank P
Frank P
10 years ago

På næsten ugentlig basis hænges voldtægtsmænd ud med navns nævnelse på svenske Avpixlat – dette kan dog snart kan være fortid, hvis det står til Miljøpartiet i Sverige, der jo som bekendt vil beskytte indvandrede voldtægtsmænd uanset hvor grufuld gerningen har været. De aggressive og fordrukne svenske journalister kræver også Avpixlat lukket ned og hvis man husker tilbage så ved man jo, at sådan noget har man god erfaring med i Sverige. I 2006 fik den svenske socialdemokrat og minister Laila Freivald koldsved på panden, da SD på deres hjemmeside publicerede de berømte karikaturer. Hun beordrede derpå ganske enkelt hjemmesiden… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Til både posten og FrankP. ‘Indvandringen er kommet for at blive’, mener nogle. Hvorfor mener de det? Nogle mener det, fordi det er en følge af globaliseringen, og at netop globaliseringen er et universelt gode. En form for avanceret ‘Internationale’ med moderne tilsnit. For nogle er dette slet ikke bekymrende. Til gengæld spørger de selvsamme mennesker sig selv og andre bekymrede, om nationalismen midt i det hele stikker sit grimme fjæs fra II. Verdenskrig frem igen. Hvorfor spørger de dog om det? Selv i DR’s Deadline her til aften stillede Adam Holm netop dette bekymrende spørgsmål til historikerEN, Antony Beevor.… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

Og mens vi er i gang med at spå om fremtiden :-), så angiver Nostradamus 2017 som året, hvor det virkelig går løs og den endelige fred sænker sig på jord!

trackback

[…] is more info at Snaphanen and Europe-News also another video in Dutch is being translated now, and should be up within a few […]

Frank P
Frank P
10 years ago

Igen og igen snak og skriverier om nye krige i Europa. I radioen diskuterer 3 forfattere om hvordan scenerne i et borgerkrigshærget København vil udspille sig, en af forfatterne er sikker i sin sag: “alt er forandret, velfærdssamfundet er ikke længere, der er noget nyt i luften, måske er det fordi jeg er blevet gammel”. Antony Beevor toner frem i Deadline og betoner hvor svær situationen i Europa er blevet i dag. Af frygt for nationalisme ender man med at fremprovokere nationalisme med diktatoriske doktriner og magtkoncentration. Det kan ende med krig. Europa vil se forandret ud om 10 år,… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Det minder mig om en forudsigelse, der kom for et par år siden, om hvor de muslimske optøjer ville starte henne: nemlig i det tætbefolkede områder i enten Holland eller Belgien. Det her kan sprede sig som en steppebrand, den arabiske gader ligger også i Europa efterhånden, og “Europa i Flammer” kan snart tages bogstaveligt! Men bare roligt, snart melder et par imamer (slanger i forklædning) sig, der vil bedyre at de hjertens gerne vil i dialog. Dernæst vil myndighederne gyde olie på vandene (læs: millioner til byfornyelse, islamiske kulturcentre, støttepædagoger, forsikringer fra politikere og politi om dialog og respekt)… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x