12
jun
Seneste opdatering: 12/6-12 kl. 1657
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Men hvad, de får masser af penge for det. Nu skal alle ud og fotografere hinanden i hoved og røv, og politiet skal prøve at holde ‘antifascisterne’ fra at myrde nogen. De såkaldte demokrater, Expo har tidligere kortlagt bevægelsen her, det er fuld af fejl, men så gik der venstreekstrem kvalitetstid tid med det.Worldwide Counter-Jihad Alliance to Launch with Stockholm Demonstration on August 4

Stockholm was chosen for the Global Counter Jihad rally because of the actions of an Iraqi-born Swedish citizen, Taimour Abdulwahab al-Abdaly, who travelled to central Stockholm on December 11, 2010 in order to commit mass murder in revenge for Sweden’s “silence” over cartoons of Islam’s founder and the presence of Swedish troops in Afghanistan. Al-Abdaly succeeded only in killing himself, but his jihad plot is particularly noteworthy because he turned to jihad violence and hatred in England, at the Luton Islamic Centre.

EDL leader Tommy Robinson explained in a statement: “We are ashamed that the people of Stockholm had to suffer the horror of a terrorist attack in their city because we as a country have been unable to even truly acknowledge the extent of the threat posed by Islamic extremism, let alone combat it. We have a responsibility to ensure that our country can never again be the birthplace for terrorism. We owe that much to the people of Stockholm, to our friends in Europe and across the world, and to our children. This is why the English Defence League will be attending the First Annual Global Counter Jihad rally in Stockholm on August 4, along with Pamela Geller, Robert Spencer, and Anders Gravers.”

Carl Barks og Zlatan Ibrahimovic

Jeg ikke specielt hverken til Anders And eller fodbold, – og da slet ikke Zlatan Ibrahimovic, der er uden format som spiller og person, men jeg fik tilsendt forsiden af denne uges Kalle Anka. Jeg studsede over, at Kalle Anka åbenbart er et journalistisk produkt, – svenske journalister kan jo ikke få nok af undtagelsen Zlatan, – og jeg tænkte på at søsætte udtrykket ‘Anders And-journalistik,’ men ville ikke fornærme anden. Så i aftes, da jeg var ude og reparare en vens computer, krydsede anden min vej igen. Han har i modsætning til mig TV, og jeg så da kampen, som jeg vil forbigå: tre gode mål i en dårlig kamp. Til gengæld havde min ven arvet nogle bibliofile sjældenheder, blandt andet Ole Grünbaums Provokér : Lærestykker om den almindelige uorden fra 1967 (tilegnet Jasper Grootveld og vores afdøde ven), Søren Krarups Demokratisme fra 1968, ligeledes tilegnet vores døde ven og Barks Bearbook, stories form the fourties – signeret! Sådan kom Carl Barks i selskab med Zlatan, og nu må de ligesom det svenske landshold se at få det bedste ud af det, selvom det ikke tegner lovende.

Why the Peaceful Majority is Irrelevant

Jeg har gemt linket til denne artikel lige siden jeg læste den første gang for fem år siden. Af og til har jeg genlæst den for at se, hvad jeg nu synes om den. Jeg kan se, den er blevet berømt i mellemtiden, den har fået en Wikipedia, den er endda kommet som ‘the movie.’ Den er lige så kort, som den er tør og kontant, og den behøver ikke yderligere introduktion. “History lessons are often incredibly simple” skriver forfatteren Paul E. Marek:

I used to know a man whose family were German aristocracy prior to World War II. They owned a number of large industries and estates. I asked him how many German people were true Nazis, and the answer he gave has stuck with me and guided my attitude toward fanaticism ever since.

“Very few people were true Nazis,” he said, “but many enjoyed the return of German pride, and many more were too busy to care. I was one of those who just thought the Nazis were a bunch of fools. So, the majority just sat back and let it all happen. Then, before we knew it, they owned us, and we had lost control, and the end of the world had come. My family lost everything. I ended up in a concentration camp and the Allies destroyed my factories.”

We are told again and again by experts and talking heads that Islam is the religion of peace, and that the vast majority of Muslims just want to live in peace. Although this unquantified assertion may be true, it is entirely irrelevant. It is meaningless fluff, meant to make us feel better, and meant to somehow diminish the specter of fanatics rampaging across the globe in the name of Islam.

The fact is that the fanatics rule Islam at this moment in history. It is the fanatics who march. It is the fanatics who wage any one of 50 shooting wars world wide. It is the fanatics who systematically slaughter Christian or tribal groups throughout Africa and are gradually taking over the entire continent in an Islamic wave. It is the fanatics who bomb, behead, murder, or execute honor killings. It is the fanatics who take over mosque after mosque. It is the fanatics who zealously spread the stoning and hanging of rape victims and homosexuals. The hard, quantifiable fact is that the “peaceful majority” is the “silent majority,” and it is cowed and extraneous.

Communist Russia was comprised of Russians who just wanted to live in peace, yet the Russian Communists were responsible for the murder of about 20 million people. The peaceful majority were irrelevant. China’s huge population was peaceful as well, but Chinese Communists managed to kill a staggering 70 million people. The average Japanese individual prior to World War II was not a war-mongering sadist. Yet, Japan murdered and slaughtered its way across Southeast Asia in an orgy of killing that included the systematic murder of 12 million Chinese civilians – most killed by sword, shovel and bayonet. And who can forget Rwanda, which collapsed into butchery? Could it not be said that the majority of Rwandans were “peace loving”?

History lessons are often incredibly simple and blunt; yet, for all our powers of reason, we often miss the most basic and uncomplicated of points. Peace-loving Muslims have been made irrelevant by the fanatics. Peace-loving Muslims have been made irrelevant by their silence. Peace-loving Muslims will become our enemy if they don’t speak up, because, like my friend from Germany, they will awaken one day and find that the fanatics own them, and the end of their world will have begun.

Peace-loving Germans, Japanese, Chinese, Russians, Rwandans, Bosnians, Afghanis, Iraqis, Palestinians, Somalis, Nigerians, Algerians and many others, have died because the peaceful majority did not speak up until it was too late. As for us, watching it all unfold, we must pay attention to the only group that counts: the fanatics who threaten our way of life.

Op-Ed: Why the Peaceful Majority is Irrelevant

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
10 years ago

Arh, mon ikke Expo har så mange ansatte, at de alle kan få ferie på skift uden at det går ud over deres ‘dokumentation’ af denne ‘højre-fascistiske’ manifestation i Stockholm d. 4. august.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

The Peaceful Majority, Naturligtvis spelar det också stor roll vilka medel den icke-fredliga minoriteten som tar makten över den fredliga majoriteten har till sitt förfogande och i vilken utsträckning den tidigare inte uttryckligen våldsamma majoriteten lätt låter sig övertygas att lyda den våldsamma minoriteten. Befolkningen i Italien följde bara motvilligt fascismen. Befolkningen i Tyskland följde nazismen villigt eller motvilligt, men den var van att lyda utan att ifrågasätta. En majoritet av tyskarna röstade dock på andra partier än NSDAP i det sista riksdagsvalet före kriget. Bland den muslimska befolkningen i Egypten röstade 80% på islamistiska partier. Hedersmorden och våldet inom… Read more »

Anna
10 years ago

Video, EU-kommissionär Cecilia Malmström: 

Om det var upp till EU-kommissionen skulle alla som har ett arbete få komma till EU!  

http://vattentemperatur.blogspot.se/ 

Robin Shadowes
10 years ago

Min Bear Book är en dålig kopia tryckt på 80-talet. Å andra sidan har jag en signerad litografi av honom från 1981 vid namn Wanderers of Wonderland. 😀

Info
Info
10 years ago

ZLATAN OCH PERSONKULTEN Saddam i Irak. Ordförande Mao i Kina. Kim Jong Il i Nordkorea. Kamrat Stalin i Sovjetunionen. Zlatan ”Ibra” Ibrahimovic´ i landet som inte finns (Sverige). ”Sveriges nationalsymbol” enligt en enig, svensk journalistkår. Varför? Beror det på, att han i motsats till gammelsvenskar har en etnicitet? ”Svensk etnicitet” existerar ju inte, har vi fått lära oss. ”Bosnisk-kroatisk” etnicitet finns däremot och är mycket värdefull. Nej – jag tror att hans upphöjelse till svensk nationalsymbol beror på att han som enda landslagsspelare förstått nödvändigheten av att ta avstånd från den Sveriges brutalt kolonialistiska, imperialistiskt förtryckande nationalsång; en sång, som… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Ha, så burde hun jo også tage konsekvensen af sine frelste PK-holdninger og kræve,
at de erobrerede landområder og al krigsbyttet fra den periode blev udleveret – samt
at folk i Skåne mv. fik en uforbeholden undskyldning og en pæn erstatning fra den
svenske stat for etnisk forfølgelse og udrensning og senere kulturel og sproglig
undertrykkelse over flere hundrede år 😉

Men så langt strækker korrektheden sig jo trods alt nok heller ikke hos damen med det
gigantiske hår …

Limewoody
Limewoody
10 years ago

Zlatan blev for nylig gift, og adspurgt om hvad han havde givet sin brud i morgengave replicerede den altid ydmyge ungersvend: “Zlatan!”

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x