21
jun
Seneste opdatering: 2/7-12 kl. 0252
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nogle timer inden solopgang i går og idag. Kun måger på Københavns gader og en enkelt patruljevogn, der skulle undersøge tusmørkefotografen, som ikke hørte deres “Hov, du der,” for Vassilis Bolonassos i øresneglene. Sidste sommer blev lyset fotograferet i Småland her og her. De andre år er i bloggrollen under Det Nordiske Lys. Billederne er ikke bearbejdet på anden måde end ved beskæring. Klik fotos f. helskærm.

Torsdag den 21.6.2012

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Polka Charlie
Polka Charlie
8 years ago

Billedet nede fra Langelinie – mellem Nordre Toldbod og Langeliniepavillionen – med de to fugle og flyvemaskinen og det gennem kollonaden fra Amaliegade – med Saly’s rytterstatue af Frederik V – er virkelige gode.

Ulla Nørtoft Thomsen
Ulla Nørtoft Thomsen
8 years ago

Wau, Steen. Smukt.

trackback

[…] Snit Det Nordiske Lys, I og II Det Nordiske Lys, III Det Nordiske Lys, IV Det Nordiske Lys, V Det nordiske lys, VI Det sorte leksikon Diana West Dick Erixon Die Achse des Guten Dispatch International Document.no […]

trackback

[…] var ude og tage årets Det Nordiske Lys, og så ville de fotograferes, det kan man ikke bebrejde dem. De ville ikke have billedet, men her […]

trackback

[…] Snit Det Nordiske Lys, I og II Det Nordiske Lys, III Det Nordiske Lys, IV Det Nordiske Lys, V Det nordiske lys, VI Det sorte leksikon Diana West Dick Erixon Die Achse des Guten Dispatch International Document.no […]

Rajmus
10 years ago

På vej hen mod legepladsen fik han pludselig en ide om, at han ville voldtage nogen. Det var lige meget hvem, det var. Det skulle bare være nogen.

– Hjemme hos mig er alting forbudt. Alt er meget islamistisk hjemme hos min mor. Jeg ville væk derfra. Jeg havde tænkt tanken, at jeg skulle gøre noget forkert, så kommunen tænkte, at jeg skulle væk derfra.

Han skulle ha voldtagtet sin mor.

Johansen
Johansen
10 years ago

Du overgår dig selv, snaphane. Simpelthen bare skønne billeder. En sand fryd for øjet.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Multi-kulti-reality vs. PK-eliten i Sverige Jeg anede slet ikke, at Jan G. har den slags racistiske tilbøjeligheder … 😉 http://www.sporten.dk/em-2012/efter-em-farvel-ny-zlatan-ballade-i-sver ige Efter EM-farvel: Ny Zlatan-ballade i Sverige Af MADS KORSAGER NIELSEN Onsdag den 20. juni 2012, 18:29 To af Sveriges helt store kulturpersonligheder i infight efter EM Karismatiske Zlatan Ibrahimovic er en fodboldspiller, de fleste har en holdning til. Det gælder i særdeleshed i Sverige, hvor en af nabolandets helt store kulturpersonligheder igen har pustet til ilden omkring stjerneangriberen. Forfatteren Jan Guillou, der blandt andet har skrevet bøgerne om superhelten Carl Hamilton og de storsælgende romaner om tempelridderen Arn, kritiserer… Read more »

JensH
JensH
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Sveriges ‘heksejæger’ nummer 1, Jan Guillou, skal vist være glad for at han ikke kan få sig selv ‘på nakken’. I så fald ville hans tid som medie-darling være forbi hinsidan.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ja, det skal nok blive “hyggeligt”. Skal vi mon gætte på, at M står for Muhammed – eller en anden variant af dette navn? http://www.bt.dk/krimi/17-aarig-i-graad-derfor-sex-kraenkede-jeg-10-aarig 17-årig i gråd: Derfor sex-krænkede jeg 10-årig Af Morten Eggert Torsdag den 21. juni 2012, 11:39 17-årige AM brød i gråd i retten i Herning. Her erkender han, at det var ham, der sexkrænkede en 10-årig pige i et skovstykke ved Gullestrup udenfor Herning 19. november sidste år. – På vej hen mod legepladsen fik han pludselig en ide om, at han ville voldtage nogen. [!!!] Det var lige meget hvem, det var. … –… Read more »

JensH
JensH
10 years ago
Reply to  Bjovulf

“Dette byder vore dybt naive, uvidende og uansvarlige politikere deres eget folk at skulle stå model til – helt uden den mindste bekymring for de danske ofre” Bekymring for de Danske ofre??? Nej, overhovedet ikke. Berlingske.dk har slet ikke bragt historien om den eksplosive stigning i antallet af asylansøgere fra Somalia. Derimod har Berlingske.dk lige lagt en stor opsat artikel ud på nettet om det stigende behov for nye asylcentre: “Borgmestre: Lad bare asylansøgerne bo hos os Bekymrede borgere skal bide tænderne sammen og tage godt imod de asylansøgere, der skal bo i deres by. Vi har nemlig alle sammen… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Somaliske asylansøgere strømmer til Danmark efter en principiel dom fra Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, som Danmark har valgt at følge, og som betyder, at der nu generelt bliver givet asyl til gruppen af afrikanere:

http://jyllands-posten.dk/indland/article4729194.ece

Egentligt lidt underligt eftersom Mogadishu er gået hen og blevet en af ferie-destinationerne:

http://www.globalpost.com/dispatches/globalpost-blogs/weird-wide-web/mogadishu-worlds-most-dangerous-city-your-next-holiday-destination

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Smukke billeder, men sig mig: Sover Snaphaner ikke om natten?

Eyvind Dk
Eyvind Dk
10 years ago

Nogle dejlige lækre fotos! Du er go’ til at finde motiver – en evne jeg desværre ikke fik med mig ved fødslen 🙁 Igår tog jeg også et billed i skumringen, og brugte min nyerhvervede viden om ETTR. ETTR – Exposure to the right. Her; http://fotofriberg.zenfolio.com/blog/2012/5/ettr en virkelig god forklaring, men meget populært minder det om at købe elastik i metermål. Det gælder om at få så meget lysinformation med hjem til billedefterbehandlingen. Og ikke et hvor man har klippet det meste af den mørke dynamik væk. F. eks tror jeg at jeg var helt oppe på 10 sek og… Read more »

Crass Børsting
10 years ago

Meget smukt. Tak!

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Hans K Nilsson
Hans K Nilsson
8 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Hela Sverige står vidöppet all kontroll är som bortblåst.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Jag har inte varit över på 10 år. Längtar till “Lilla Amsterdam” men det är så tråkigt att åka själv. Visserligen åkte jag över helt ensam vid ett par tillfällen i min ungdom men då hade jag ett mål. Nu har jag inte ens den initiativförmågan längre. Allt jag känner nu för tiden är extrem livsleda. Men visst längtar jag över en sista gång när jag ser dom vackra bilderna.

dymphna
10 years ago

Oh, I still carry the ones from last year in my heart.

It must be beautiful beyond words…and hell on anyone with a bi-polar disorder;- ) NO, not me but I do have a few friends who’d be manic after a week or so of this incredible light.

Does it make the kids hyper??

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  dymphna

No, they are asleep all over DK, when Steen takes his photos at 2 AM 😉

But smaller children do find it rather unfair, when they are sent to bed at 8 or 9 PM during
broad daylight with 2 more hours of daylight to go and birds chirping away outside.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x