2
jul
Seneste opdatering: 5/7-12 kl. 0001
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvis du ser en yngre mand gå med raske skridt fra kirke til kirke i københavnsområdet i løbet af i dag, er det ikke Manu Sareen, landets kirke- og ligestillingsminister. For ham er kirker, hvad legepladser er for barnløse voksne: en lokalitet de ikke kender betydningen af.

Derfor er det naturligvis også ligegyldigt, hvem præsterne vier i folkekirken, eftersom Bibelen alene er en bog på linje med alle andre bøger, herunder ministerens egne (som man heller ikke skal tage for pålydende); og dem, der gør, er mørkemænd fra Jylland. De 17 – sytten! – kirker i København, som er ligestillet til lukning, kunne lige så godt være swingerklubber, aktivitetshuse eller kældermoskeer, det gør ingen forskel for ministeren. Ifølge den radikale verdenslogik skal vi alle være her lige meget, ligesom verden skal komme lige så meget til os, som vi til den, amen. Vi er lissom én stor, rummelig familie. Det må kirken da kunne forstå.

Næ, det er ikke Manu Sareen, du vil møde på Valby Bakke, Sønder Boulevard, Gothersgade eller Utterslev Torv i dag. Det er sandsynligvis den fodrejsende performancekunstner Uwe Max Jensen, der tidligere har gjort sig bemærket med sin H.C. Andersenske vandring fra Parken til Arken, men som i dag markerer den snarlige lukning af de københavnske kirker med en performance, som kunstneren kalder Korsstationer.Mikael Jalving: Ved en korsvej. 29-06-2012 / Kunst, kirkelukninger, korsstationer, København.

Jimmie Åkesson: Ett delat land

JImmie Åkessons tale i Almedalen på Gotland. I sossetabloiden Aftonbladet, der er ejet af nordmænd, og er Nordens mest udbredte og indflydelsesrige møgspreder, kommenterer de: Något folkhem fanns nu aldrig i verkligheten. Der må være noget, jeg har overset i fem årtier.AB er den værste forsamling af intellektuelt prostituerede, der er set på disse breddegrader siden WW 2. Åkesson kan ikke sige det, men det kan jeg.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Det er sørgeligt at den politiske korrektheds forurening af begreberne ” mangfoldighed” og “” kulturberigelse” er blevet så grim . at man næsten skal tvinge sig selv til at huske , at disse same begreber engang havde en alternativ positiv mening . En gang for lang laaang laaaang tid siden var det faktisk muligt at blive kulturberiget af andre , RIGE kulturer… kulturerer som havde opfundet , produceret , skabt et eller andet værdifuldt , som resten af den kultiverede verden efter en del banden og svovlen blev nødt til at indrømme værdien eller overlegnheden af . Kulturerenes evolution sker… Read more »

Menig 442
Menig 442
9 years ago

Efter at have set Svt1 All Sång (Fællessang på Skansen) så indikerer sammensætningen af publikum, at Sverige er et delt land. Ingen af mangfoldighedens dejlige indvandrer synes at være med til fællessang.
Hver gang jeg hører lovprisningen af mangfoldighed og kulturberigelse får jeg brækfornemmelser.

GottesWerk
GottesWerk
9 years ago
GottesWerk
GottesWerk
9 years ago

Bemærk at baren valgte at lukke i protest mod SD og deres intolerance.

Info
Info
9 years ago

PETTER LARSSON: INGET FOLKHEM Inget folkhem fanns eller har någonsin funnits skriver du, unge herr Petter Larsson i AB. Nå, blir du mera upplyst, om man formulerar saken så här: • Det fanns 0 utanförskapsområden före 1970-talet, inte 157 som 2004. • Såväl företeelsen som själva ordet ”gängvåldtäkt” var okända. • Inga gamla hyresgäster avhystes från sina gamla boenden för att bereda plats åt ”ensamkommande” unga män från Somalia och Afghanistan. • Det fanns betyg i uppförande och ordning; ord som ”hora”, ”svennehora” var totalt okända i alla elevers språkbruk. Att ”ta studenten” innebar att man avlade en formell studentexamen… Read more »

Info
Info
9 years ago
Reply to  Info

DEMOGRAFISK AUTOGENOCID

Sveriges demografiska autogenocid eskalerar:

http://www.friatider.se/svenskarna-minskar-i-antal-visar-befolkningsstatistik

Den svenska mediala och politiska eliten applåderar. Läs också:

http://www.tryckfrihet.com/kurdo-baksi-och-gustav-fridolin

I Pol Pots Kampuchea (Kambodja) och en del andra länder i historien brukar man tala om genocid. Men det som pågår i Sverige är världshistoriens första, verkliga autogenocid.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x