7
jul
Seneste opdatering: 8/7-12 kl. 1746
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indtil i dag var det kun The Mirror, enkelte blogs og og EDL selv, der havde historien. I dag er så The Express kommet med. Andre engelske medier forholder sig tavse. Massemord på lovlige demonstranter i England? Også en tricky historie for BBC, Guardian m.fl., som det kræver nogle døgn at formulere.

SENIOR officers are rethinking how English Defence League marches will be policed after discovering they could be targets for bombing campaigns by Muslim extremists. An Improvised Explosive Device similar to those used against British troops in Afghanistan was found in a car after police stopped two Asian men on June 30.Two guns and ammunition were also seized. Counter-terrorism detectives are trying to establish if there was an intent to attack supporters of the anti-Islamic protest group who raised tensions on an EDL march through Dewsbury, West Yorkshire, the same day. EDL RALLIES ‘TARGET OF A MUSLIM TERROR PLOT, Police probe after Taliban-style bomb found in car boot

Venstredrejet hykleri i renkultur

Udstillet af en befriende ærlig skribent i Information:

Nok er vi åbne og multikulturelle på Nørrebro. Bare ikke når kommunen vil ændre skoledistriktet for at afhjælpe problemerne på de tosprogede skoler

På min gadedør hang for to uger siden en seddel. Det gør der tit. Blandt andet fra en vinduespudser, som man kan ringe til ’24 timer i døgnet’, hvilket forekommer mig en smule uprofessionelt. Men denne seddel vakte endnu mere opsigt. Den var fra en forældregruppe, som indkaldte til protestmøde på en legeplads i Sankt Hans Gade. Jeg bor selv i Elmegade på Nørrebro, lige rundt om hjørnet. Anledningen til mødet var, at Københavns Kommune vil ændre skoledistrikterne. Elmegade og de øvrige gader mellem Sankt Hans Torv og Nørrebrogade skal ikke længere høre til Guldberg Skole, men derimod Blågård Skole. For dem, der ikke kender Nørrebros gader og skoler indgående, er det her på sin plads med lidt baggrundsinformation: Rygtet vil vide, at Guldberg Skole er god og Blågård Skole mindre god. Dertil kommer den lidt delikate detalje, at der på Guldberg Skole er et nogenlunde normalt antal tosprogede elever – på Blågård Skole er omkring to ud af tre elever tosprogede. Omlægningen af skoledistrikterne er et forsøg på at ændre dette. Gaderne omkring Elmegade er især befolket af ressourcestærke forældre, der kun har ét hovedsprog. Ved at lade disse gader høre til Blågård Skole, vil man ændre på sammensætningen. Men det bryder de etsprogede forældre i Elmegade-kvarteret sig ikke om. På det principielle plan er det godt med mangfoldighed og multikultur, og de fleste stemmer sågar på Johanne – som vi kalder hende – på disse kanter. Men når det potentielt kan komme til at gå ud over lille Valdemar, Silke og Willum, ja, så indkalder man til protestmøder. [..]

Jeg kom selvfølgelig ikke til protestmødet nede i Sankt Hans Gade. Jeg ville under ingen omstændigheder blive set ved det arrangement, selvom vi jo altså lige har fundet ud af, at jeg ikke er spor bedre selv. Det er de færreste nok i virkeligheden. I øvrigt skal det nævnes, at vi er så tilpas dobbeltmoralske hjemme i Elmegade, at Aksel allerede kort efter undfangelsen blev skrevet op til alle anerkendte privatskoler i området. Det var jeg naturligvis modstander af.
Altså på det principielle plan.Ja til multikultur – nej tak til Blågård Skole

Jamen, man voldtager da mænd

Envher der følger svenske medier nøje, har bemærket at der cirka hver 2 måned er en notits om en voldtægt på en mand. De er som regel korte, og indeholder intet af substans. Detaljer om gerningsmand eller offer er aldrig set af undertegnede. Ironisk nok er voldtægt på mænd åbenbart det mest tabuiserede overhovedet i feminismens himmerige, Sverige. Her er et tilfælde, hvor jeg for første gang ser lidt mere af sløret hævet på sådan en historie. Enhver voldtægt er dominans-adfærd. ASylsøgere til Sverige kommer ikke fra dialogkulturer, men fra steder hvor man dominerer eller bliver domineret. Så enkelt er det – også i denne historie:

Natten mellan den 17 och 18 april blev en 20-årig asylsökande man våldtagen och rånad av två andra unga asylsökande på flyktingförvaret Prästholmen i Boden. Gärningsmännen tryckte en kniv mot offrets hals och hotade att döda honom samt sparkade och slog honom. Enligt uppgift skulle det ligga etniska eller religiösa motsättningar bakom brottet – rasism med andra ord. Men hatbrottet togs inte med i åtalet.De asylsökande gärningsmännen häktades sedan för grov våldtäkt och rån vid Luleå tingsrätt: – Hossein Sharifi, 23 år. Asylsökande afghaner dömda för homosexuell våldtäkt

Dialog i Fredens Religion ® til vals af Johann Strauss

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jimbo
Jimbo
9 years ago

Min anden kommentar blev slettet:-S kan den reddes?

Jimbo
Jimbo
9 years ago

Igen er de franske medier påfaldende tilbageholdende og karrige med deres dækning af mulig sudden jihad, måske fordi de frygter at det kan skade deres, dvs. elitens hede drøm om multikulti – unge 18-25 har jo i modsætning til resten af frøæderne Le Pen som deres favorit :-o. Ligesom de britiske medier der for en stor del, alle dem fra centrum-venstre plus et par af de pæne borgerlige, mente at den britiske befolkning da ikke skulle belemres med nyt om de 2 uafhængige terrorceller, nu er 13-14 islam-tilbedere fængslede, der var på nippet til at gøre datoen 7/7 til en… Read more »

Jimbo
Jimbo
9 years ago

Ny trend for unge muslimer har spredt sig fra belgien til frankrig: gå op til dørmænd og lad dig blive afvist, bliv sur og hent din dertil medbragte ak47 og skyd for at dræbe.

10 mennesker såret i frankrig efter ny disko-jihad.

Morale: ingen diskrimination i nattelivet! Så får vi fred:-D

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x