11
jul
Seneste opdatering: 15/8-20 kl. 0925
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Filmet og fotograferet af undertegnede. Lyden bliver stabil efter halvandet minut.

“You Can’t Hide the Truth”.I’ll stand up. I’m far from my comfort zone. Transskription af Tommy Robinsons tale.

“I’m used to standing on the street corners and speaking to my fellow countrymen”, indleder han.

Jeg havde længe haft på fornemmelsen, jeg ville møde ham en dag, og så dukkede han op uannonceret i EU Parlamentet og talte som han altid gør: Med en autencitet, der brænder igennem, så enhver der drømmer om at kontrollere TV mediet og ham, må få nervøse tics.

Jeg talte med ham nogen tid, og fik bekræftet, at han er noget så sjældent som ydmyg. Så nej, han er ikke politiker, som han også pointerer. Omstændighederne kan gøre ham til det, som omstændigheder har fremkaldt så mange andre politiske aktører. Jeg satte videokameraet i gang og gik hen for at tage stills.

Næste video er Tommy Robinson interviewet af Michael Stürzenberger i EU Parlamentet mandag. Jeg slog mobilvideoen på og lyttede med. Man kan høre, hvad han siger trods baggrundsstøjen, for det foregår i en af kaffepauserne udenfor konferencesalen. Se og hør begge videoes i HD.

Paul Weston fik forfald, men i stedet kom Robinson. Den Tommy, som en obskur side, der infiltrerede konferencen, – tilsyneladende uden læsere – i går beskrev som ‘nervøs og svedende.’ Det var ikke lige mit indtryk af den drengede, uimponerede Lutonier, der svømmede som en fisk blandt professorer, journalister og teologer og bagefter kravlede på de lokale pubs omkring den forslumrede Alberto Spinelli bygning, der passer så glimrende til dem, der færdes i den – det eneste der rigtigt fungerer, er toiletterne. Tommy Robinson var uimponeret af sig selv og uimponeret af omgivelserne. Hvis han overlever, kommer han til at skrive engelsk historie.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Robinson, han er en af de største personligheder, jeg har været så privilligeret at møde her og her. Han er helt oppe ved siden af  Hirsi Ali. Han er det også, fordi hans baggrund ikke har foræret […]

trackback

[…] jeg føler mig privilligeret over at have truffet et par gange. Første gang her. Hvis der er et håb for Europa, hedder det Tommy Robinson. Ikke de medier og journalister, der […]

trackback

[…] kommer ret snart til København og jeg håber at møde ham igen og lave et interview. Sidst var i Bryssel i 2012. “Jag har fått ärr för livet”: Kvinnor talar ut om sexmobbens övergrepp – […]

trackback

[…] Fra minut 14:35. Han annoncerer demonstrationer over hele Europa fra lørdag den 6 februar. The prepared text for Tommy’s speech.  Se også Snaphanen i Dresden, 2015 og Farvel til “Firenze ved Elben”. Evt. min egen video + fotos med Tommy Robinson. […]

trackback

[…] Breitbart London. Se eventuelt min video med Robinson: Tommy Robinson in Brussels […]

trackback

[…] Lutons deroute og om myndighedernes ufine kamp imod budbringeren, Tommy Robinson. Blandt alle dem, jeg har mødt, har han gjort det største […]

trackback

[…] børn også. Han havde en søn med i Bryssel i 2012, som sad og I paddede mens islamofoberne talte: Tommy Robinson, egyptiske koptere, Gavin Boby og Magdi Allam. 96 % af verdens befolkning er sorthåret, alligevel […]

trackback

[…] latest talk given by Michael Stürzenberger, the leader of the Munich branch of the German anti-Shariah party Die Freiheit. In it he discusses […]

trackback

[…] længe nok. Da jeg filmede ham for et år siden, sagde han beskedent til en forsamling af scholars: “I’m out of my comfort-zone. I’m used to standing on the street corners and speaking to my… Ja, ja, fem ti år til og der skal måske mindre fantasi til. – EDL Leader Tommy […]

trackback

[…] modning er der ingen grænser for, hvad han kan drive det til – hvis han holder sig i live. At møde ham, var en af 2012′s store oplevelser. Læs hvad Christian Skaug skriver om […]

trackback

[…] overholdt desværre fotoforbuddet, da jeg mødte hende i sommer. Det skal ikke gentage […]

trackback

[…] var med til konferencen i EU Parlamentet i sommer, og holdt en gribende tale. Hun måtte af sikkerhedsgrunde ikke fotograferes, hvad man kan se på […]

trackback

[…] Der går to minutter, inden den teatralske, selvabsorberede Geller har snakket færdigt. Hvis du var på sommeferie for halvanden måned siden, se Snaphanens optagelse med Robinson fra juli. […]

trackback

[…] De mange der har været på sommerferie, er nok gået glip af det meste fra ICLA konferencen i EU Parlamentet i Bryssel i dag for præcis fem uger siden, som denne blog her deltog i. I kan samle op på det i posterne her. Bemærk ikke mindst Gavin Boby og Tommy Robinsons taler. […]

trackback

[…] ett möte med International Civil Liberties Alliance i Bryssel i början av juli, berättade Tommy Robinson sin egen version av EDL och hur hans engagemang vaknade. När poliserna vägrade ingripa mot […]

trackback

[…] egyptisk-koptiske delegation på fire mand. Se Tommy Robinsons tale, hvis du er gået glip af den: Tommy Robinson in Brussels. International Civil Liberties […]

trackback

[…] om denna sammankomst tidigare, först nu finns dock Tommy Robinsons tal tillgängligt, filmat av Snaphanen. Publicerat 2012-07-19, 14:54 (Uppdaterat 2012-07-19, 14:54) | Kategori(er): Utrikes, Video / […]

Tornuggleman
Tornuggleman
11 years ago

Well done and spoken, Tommy !!! Och denna problematik återfinns i samtliga västländer eller skall vi kalla dem USA:s lydstater . Rätt över lag är censur och kontroll politikernas sjuka uppfattning om demokrati ! Tala eller vara “Whistleblower” är absolut inget välkommet i väst-media eller hos våra politiker. Islam är inget annat än en mycket farlig sekt med världsherravälde som slutmål. Att kristna och muslimer ALDRIG kunnat leva tillsammans om det inte sker under tvång från regimer o diktatorer har historian bevisat. Den mordiska rörelsen sekten är, uppmuntrar terror, mord, krig, kvinnoförtryck, kvinnovåld… Sektmedlemmarna tillber en ökänd pedofil, vilken är… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Han er godt nok fornuftig at høre på.

Lars H
11 years ago

Er det troldmanden fra Oz han er fotograferet sammen med?

Santor
Santor
11 years ago

En rigtig arbejderdreng bland de uddannede. Han er smart, intelligent og så ved han hvad der rør sig i befolkningen.

Jernhesten
11 years ago

Da Tommy var i Aarhus sagde han også at han var meget nervøs. Så vidt jeg husker sagde han endog at han aldrig tidligere havde været så nervøs! Som Snaphanen så var det heller ikke lige mit indtryk af ham den dag.

Han er i det hele taget en meget beskeden, jordnær og yderst sympatisk ung mand.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x