18
jul
Seneste opdatering: 19/7-12 kl. 1556
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det blev tidligere påstået, at det måtte være løgn, at der var udstedt en tilladelse fra højeste sted, at jihadister som led i deres indre kamp kunne få udvidet deres bagindgang ved sodomi, så den lettere kan rumme eksplosiver til at dræbe vantro med og skabe en virkelig stor åbning bag på jihadisten. Men her er den altså. Allah er stor og mægtig, eller også er han bare en pragmatiker, der tillader hvad der alligevel foregår i ummahen i stor stil. Send krigsskibene hjem og frem med gummihandskerne og rektoskoperne, London OL, MI5 og MI6, eller opfind en Rullemarie på størrelse med en snudebille. Jeg mistænker dog at spørgeren i programmet er mere interesseret i at lade sig sodomisere, end at sprænge sig selv i luften, og nu bare vil høre Allahs almindelig indstilling til det.

Herhjemme diskuterer vi mandlig omskærelse – det har vi gjort med faste fireårs-intervaller siden islam lavede tallet om fra et par håndfulde omskårne, jødiske drenge om året til nu jeg ved ikke hvor mange tusinde, og politikerne siger hver gang, at de må vide mere. Man kan aldrig blive for klog, og det kan aldrig gå for langsomt. Studieværten og eks-kommunisten og eks-jøden Kjeld Koplev siger om sin egen forhudsfjernelse: Det var den rene tortur. Han må have en fænomenal hukommelse. De få jødiske drenge, der bliver omskåret i Danmark, bliver det 8 dage efter fødslen, med mindre de bliver jøder som voksne, hvad der sjældent forekommer. ‘Spiritualitet’ – som religiøs åndelighed jo hedder nu for tiden, – er en sag, der har det med at bevæge sig syd for bæltestedet. Også i dag. – London-Based Shiite Cleric Abdallah Al-Khilaf: Wahhabi Fatwa Permits Sodomy to Widen the Anus as a Means to Jihad

Bruce Bawer: Calls for a European First Amendment Grow

A group called the International Civil Liberties Alliance held a conference in Brussels last week featuring speakers from all over Europe. I wasn’t there – I didn’t know about the event beforehand – but one of the highlights appears to have been a talk given by Elisabeth Sabaditsch-Wolff, who, it will be remembered, was found guilty not long ago in an Austrian court of law for articulating uncomfortable truths about Islam.

Sabaditsch-Wolff, who entitled her presentation “The Death Throes of Free Speech in Europe,” did not say anything that will be new in substance to regular readers of this website: but she said them, as is always valuable, in a way that was forceful, memorable, and inspiring. For example, she noted that Europe’s oligarchs, in silencing honest talk about Islam, are employing totalitarian methods, the only difference being that they’ve been more successful than the Nazis, Fascists and Communists, because they’ve accomplished their goals “quietly and peacefully, with no need for concentration camps or gulags or mass graves or the shot in the back of the neck in the middle of the night.”

Like Geert Wilders and others, she called for a European version of America’s First Amendment, adding that Europeans must “take our countries back from those thieves who sneaked them away from us while were lulled into somnolence by our wealth and our pleasant diversions.” Frontpage Magazine.

Gå hjem og vug, København !

På 25 dage har der i Gøteborg været 15 skyderier, en større provinsby på 550.000 mennesker. Jeg er ikke bekendt med ét i København i den periode. Danskere tror, at svenske politikere blot har indvandret Malmø i smadder med kriminelle, statsforagtende, uintegrebare lomme-mafiosoer, der render bevæbnede rundt. Desværre, enhver større svensk by er ramt af Riksdagens hærværk. Politiet mangler redskaber, Riksdagen, der er 25 år bagud for den afvikling, de har skabt, holder ferie. Det er slemt nok, den har gjort dette, men det er værre at den har fortsat sine ødelæggelser længe efter at resultaterne blev utvetydige. Værst er det, at den vil fortsætte til pengekassen er tom eller et flertal tager sig sammen til at stoppe den, og den dag er ikke i lige sigte.

Sedan midsommar har Göteborg skakats av ett femtontal skottlossningar – en av dem slutade med ett dödsoffer. – Det har inte varit begränsat till en stadsdel, som tidigare. Det har varit överallt, säger Lars Klevensparr.– Jag tänkte att nu får det vara nog och drog igång den här nya insatsen. Vi kallar den “Calma”, det betyder lugn.

Trots att man bär vapen på offentlig plats blir man i dag bara anhållen och sedan släppt. Jag skulle vilja se att minimistraffet för grovt vapenbrott höjs, och att det blir obligatorisk häktning för dem som misstänks för grovt vapenbrott. Man måste sitta häktad tills man får en dom. Insatsen Calma ska få ner våldet i Göteborg, Polismästare i Gbg om grovt kriminella: “Nu får det fan vara nog”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
11 years ago

At det er smertefrit at blive omskåret er naturligvis noget vrøvl. Så man må tage stilling til om man vil acceptere denne form for “lemlæstelse” af nyfødte drengebørn af religiøse hensyn. Jeg er ikke specielt religiøs.

Prudentius
11 years ago

Læg mærke til de selvudråbte “lions of sunna”. Hvor latterligt kan det blive?

I islam: Uendeligt latterligt! Der er ingen nedre grænse.

Desværre heller ikke når det kommer til vellystige massemyderier.

Morten Dreyer
Morten Dreyer
11 years ago

Ang skyderierne.
Lad os kalde de nye borgere for kolonisterne. Det som taget ud af en western, hvor kolonisterne i byerne lever deres eget liv uden kontakt med den oprindelige befolkning og hvor magt er noget man kæmper om på gaden med skuddueller.

PK
PK
11 years ago
Reply to  Morten Dreyer

Morten, een har tidligere læst dette præcise udtryk. VELFÆRDS-KOLONISTER.

nobody
nobody
11 years ago

Danskarna har gjort det igen! Kudos!

D.A.D Jihad: http://www.youtube.com/watch?v=FjfefBXanQs

GottesWerk
GottesWerk
11 years ago

Hvor er det ynkeligt at høre dem gøre brug af internettet. Det er jo vestlig teknologi….

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

“Luk øjnene og tænk på Allaaah”, som man siger på de kanter 😉

Michael
Michael
11 years ago

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre Kjeld Koplevs oplevelse af at blive født. Det må han da også kunne huske. Og jeg er faktisk ret sikker på, at det var en hårdere oplevelse, end at blive omskåret en uge senere…

Prudentius
11 years ago
Reply to  Michael

Omskæring, ligemeget køn, er noget lort!

Ingen forældre, ligemeget religiøst/ideologisk ståsted, har ret til at save rundt i deres børn.

Hvis man vil have tissetøjet skåret i strimler, må man pænt vente til man bliver myndig.

Alt andet er et overgreb!

Prudentius
11 years ago
Reply to  steen

Indgrebets unaturlighed, dets ofte skadelige følgevirkninger og totale unødvendighed udfra bare nogenlunde rationelle medicinske standarder, samt barnets fuldstændigt manglende accept af et livsvarigt resultat, burde få os til at løbe skrigende væk!

Hverken frygten for muslimers vrede/vold eller hensynet til jødernes hårdt ramte historie, bør få os til at afvige fra hvad almindelig sund fornuft dikterer.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x