22
jul
Seneste opdatering: 23/7-12 kl. 1559
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Steyn introducerer Også dette indlæg handler som nedenstående i høj grad om medierne, fra minut 20:00. ICLA: Brussels 2012 Conference

Mere end hver anden voldtægtsdømt indvandrer eller efterkommer

Skriver BT idag. “Det er vildt bekymrende. Send dem på kursus”, siger SF. “Lær hvordan i skal opføre jer, piger,” siger seniorforsker Karin Helweg-Larsen, medlem af Enhedslisten, Danmarks feministiske parti, med et trans og queer udvalg. Send SF og seniorforskerne fra Enhedslisten på kursus ude i virkeligheden, siger jeg. Det er en temmeligt usselt over for ofrene og en forskningsmæssig falliterklæring, at Karin Helweg-Larsen er ude og relativisere den næstalvorligste forbrydelse vi har, blot fordi den kolliderer med hendes livslange, politiske ideologi. Vil hun være læge og forsker eller politiker, når hun nu ikke magter begge dele samtidigt? Knap ti procent af befolkningen begår over halvdelen af voldtægterne. Er der en matematiker til stede, der regner overrepræsentationsprocenten ud? ?

Mere end halvdelen af dem, som blev dømt for voldtægt i 2010 var indvandrer eller efterkommere af indvandrere. Irakere, iranere, tyrkere og somaliere er voldsomt overrepræsenteret i voldtægtsdomme i Danmark. Mere end hver anden gang dommere i 2010 fandt gerningsmænd skyldige i voldtægt, var den skyldige indvandrer eller efterkommer af udlændinge, viser de officielle tal fra Danmarks Statistik. Helt præcis blev 32 med dansk baggrund i 2010 dømt for voldtægt mod 27 indvandrere og 7 efterkommere af indvandrere, ialt 34. Tager man voldtægtsdommene over de sidste syv år er mere end én ud af tre dømte for voldtægt enten indvandrer eller efterkommer – helt præcist har 156 af de 450 voldtægtsdømte siden 2004 indvandrerbaggrund. Da indvandrere og efterkommere kun udgør knap ti procent af den danske befolkning – er der altså mere end tre gange så mange med udenlandsk baggrund, der bliver dømt for voldtægt i forhold til danskere.Hveranden voldtægtsdømt er udlænding

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mercadeo internet
9 years ago

I diskussionsoplægget henviser Morten Uhrskov Jensen til David Pryce-Jones seneste bog fra 2006: “Betrayal: France, the Arabs, and the Jews”, der indeholder en gennemgang af fransk udenrigspolitik gennem mere end 100 år.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Apropos …

http://lokalavisen.dk/16-aarig-pige-sexkraenket-og-fotograferet-af-udenlandske-maend-/20120723/artikler/307239991/1265?ref=eblister112

16-årig pige sexkrænket og fotograferet af udenlandske mænd

En 16-årig pige fra Kolding blev i går, søndag eftermiddag, befamlet af en udenlandsk udseende mand, mens en anden fotograferede episoden på p-pladsen ved Riberdyb i Kolding.

Pigen blev mellem klokken 14.15 og 14.40 kontaktet af de to udenlandsk udseende mænd.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

“De voldtægter, der foregår internt i de muslimske miljøer, kommer i praksis ikke til myndighedernes kendskab. Herunder serielle voldtægter efter indgåelse af tvangsægteskab.” Fuldstændig rigtigt ! Denne faktor forandrer fuldstændig vores ellers så nemme udregning . En sammenligning forudsøtter en SYMETRISK situation , og derfor er det et helt andet forhold som logisk kan sammen lignes : 1. antallet af voldtægter begået af indvandrere og efterkommere MOD etniske danskere (et tal som altså er tæt på halvdelen af alle voldtægter) og 2. tallet af voldtægter begået af etniske danskere MOD kvinder som er IKKE-etniske danskere… dette er som sagt den… Read more »

Elefanten
Elefanten
9 years ago

Ifølge fru Helweg-Larsen skal danske piger lære, at der er forskel på, hvordan man opfører sig overfor folk for forskellige kulturer. Og så antager fru Helweg-Larsen, at dommerne kan have en ubevist tendens til at frikende den pæne Hellerup-dreng for voldtægt. Hvis den sidste antagelse er rigtig, er det vel den pæne Hellerup-dreng, som pigerne skal advares imod?
De voldtægter, der foregår internt i de muslimske miljøer, kommer i praksis ikke til myndighedernes kendskab. Herunder serielle voldtægter efter indgåelse af tvangsægteskab.

anonym
anonym
9 years ago

Steen OT Jeg skylder dig en uforbeholden undskyldning, for at have skrevet hvad jeg nu en gang har skrevet hér på din blog. Men den faktuelle virkelighed er nu en gang nået der til, at den nådesløst realistiske realist i mig, gør at jeg skriver med en forhammer. Og dem bliver vi jo desværre flere og flere af, i takt med at virkeligheden bliver mere og mere virkelig for flere og flere mennesker. Så dette er sidste gang jeg vil besvære dig med at skrive noget her. Dog vil jeg lige slutte af med at knytte an til emnet hér.… Read more »

Erik Balle Povlsen
9 years ago

Jeg var til fest Sankt Hans aften, rigtig hyggeligt, efterhånden var vi kun et lille selskab på vel en 10 stykker. Et selskab, hvor jeg ikke turde (det har jeg fortrudt) afsløre hvem jeg sidst stemte på. Altså mestendels rødstrømpekvinder godt oppe i halvtredserne. Dog var hende jeg sad ved siden af tvivlende. Tvivlende fordi hun godt kunne se hvad der sker. Og i anledning af Breivik havde hun læst en del om og af Fjordmand. Hendes udtalelser, kropssprog, virren på hovedet og i det hele taget refleksion sagde mig at hun godt kunne se hvad der sker p.g.a. indvandringen.… Read more »

Søren K.
Søren K.
9 years ago

For den generation ligger bevidstheden om 30’ernes racisme stadig klarere i baghovedet. Årsagen skal findes i en psykologisk mekanisme, som gør, at de automatisk associerer alle standpunkter, som kan siges at være ikke-universelt inkluderende, med det småborgerlige fnidderhad, som man bestemt kan høre rundt omkring, hvor småborgerlige personer taler nedladende om fremmede, og med den blanding af videnskab og småborgerlig racisme, man oplevede i trediverne. Du skal tænke på, at de fleste folk ikke analyserer særligt meget af det, de oplever i verden. Det hele bliver så at sige blandet sammen i en stor gryde, hvor alle som kan påduttes… Read more »

EH
EH
9 years ago

“Send dem på kursus”
Ja rådvildheden er til at tage og føle på. Totalt latterligt forslag. De er ikke det mindste i tvivl om, hvordan vi ser på den slags kriminalitet. Det er skræmmende, ikke? Politikerne aner ikke deres levende råd men fortsætter alligevel den bevidstløse invandringspolitik.

Crass Børsting
Crass Børsting
9 years ago

Fine speech, Mr. Hedegaard.

Søren K.
Søren K.
9 years ago

50/90
50/10

En fra de 10 % voldtager 10 når en fra de 90 %voldtager 1.1. ~Ti gange større sandsynlighed.

Erik Balle Povlsen
9 years ago
Reply to  Søren K.

Netop Søren K., jeg sad og regnede på det inden jeg så dit svar; jeg kom frem til samme resultat.

Venligst Erik.

Søren K.
Søren K.
9 years ago

Det forekommer mig en nem udregning. Men man bliver først egentligt mismodig, når man ser på voldtægtstallene statistisk fremskrevet. Specielt i Norge og Sverige. Folk skal se tingene med egne øjne, før de forstår det, tror jeg desværre.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Søren K.

Ja, den er nem, fordi de to gange 50% mege bekvemt ophæver hinanden, når man beregner forholdet 😉 Men den slags glemmer vore “kloge” politikere og “eksperter” altid at få med i deres overvejelser. Og nogle gange er det jo endnu mere ekstremt – som fx. når folk fra eller med rødder i muslimske lande står for omkring 70 % af kriminaliteten – på anklagebænken – eller i visse aldersgrupper i fængslerne. ( (70 / 10 ) / ( 30 / 90 ) = 21 gange !!! – eller måske endda endnu højere?!?! ). Og så er den ekstreme skævhed… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Søren K.

Ja, og så er de vel trods alt næppe 10 % endnu – og der er jo nogle udenlandske grupper, der stort set aldrig laver den slags – og ikke engang kunne drømme om at nedlade sig til at gøre det. Så problemet er faktisk langt værre, end det lige ser ud ved første øjekast. Og så er der en meget vigtig ting, man helt glemmer i denne statistik – nemlig, hvem er ofrene? De er absolut ikke udvalgt helt tilfældigt! Det er så godt som aldrig ( jeg har faktisk aldrig hørt om det ) kvinder fra deres egen… Read more »

max
max
9 years ago

De burde være repræsenterede med 10%. De er repræsenterede med 50% – altså en faktor 5.

MEN – husk nu, at i den “danske halvdel”, gemmer der sig helt sikkert en lang række ikke-danskere, som blot er født af en herboende dansk statsborger. Så bliver man -statistisk set- opgjort som værende dansker.

JensA
JensA
9 years ago
Reply to  steen

Det kan der meget vel. Ifølge Danmarks Statistik:

” Indvandrere og efterkommere

En person betegnes efter den gængse statistiske definition som dansker, hvis mindst én af forældrene både er dansk statsborger og født i Danmark. Det har således ikke betydning, om personen selv er dansk statsborger eller født i Danmark.”

http://www.nyidanmark.dk/da-dk/Statistik/integrationsomraadet/begreber_definitioner.htm

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  max

Hmm, jeg får det nu til 9 gange overrepræsentation (!!!) set i forhold til den “indfødte” danske / vestligt orienterede ( = civiliserede ) del af befolkningen befolkning. Og så er der endda fejlagtig egnet nogle med til den, hvis hele værdigrundlag og tankegang befinder sig i Mellemøsten eller omegn, og som derfor burde regnes med på den anden side. “Indvandrere” relativt / “Danskere” relativt = ( 50% / 10% x P ) / ( 50 / 90 x P ) = 9 gange !!! ( hvor P er den totale population ). Og I virkeligheden er problemet nok 1½… Read more »

boeufhjerte
boeufhjerte
9 years ago
Reply to  Bjovulf

9 x overrepræsentation er korrekt svaret. 🙂

Jeg har faktisk regnet på overrepræsentationen for somaliere, og nåede frem, at den var 11,9 hvis man ser på alle domme for voldtægt fra 2000 til 2010 og kun medregner mænd og tager højde for alder og tager højde for hvor stor populationen var gennemsnitligt i perioden. Det er så nok den største overrepræsentation (jeg har ikke nærregnet på andre nationaliter), men nogle når nok op på 7-8 ganges overrepræsentation.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Surprise, surprise … Hveranden voldtægtsdømt er udlænding http://www.bt.dk/danmark/hveranden-voldtaegtsdoemt-er-udlaending Søndag den 22. juli 2012, 15:24 Irakere, iranere, tyrkere og somaliere er voldsomt overrepræsenteret i voldtægtsdomme i Danmark. Mere end hver anden gang dommere i 2010 fandt gerningsmænd skyldige i voldtægt, var den skyldige indvandrer eller efterkommer af udlændinge, viser de officielle tal fra Danmarks Statistik.Helt præcis blev 32 med dansk baggrund i 2010 dømt for voldtægt mod 27 indvandrere og 7 efterkommere af indvandrere, ialt 34. Chokeret … Da indvandrere og efterkommere kun udgør knap ti procent af den danske befolkning – er der altså mere end tre gange så mange… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Det ville være langt mere korrekt at skrive, at hver anden voldtægtsdømt (“tilfældigvis”) kommer fra eller har rødder i et muslimsk land / eller i muslimsk æres- og klankultur ( fra den mørkeste middelalder ) – eller er muslim ( med 99% sandsynlighed ). ————————————————————————————————————- Tjah, og hvad kan årsagen mon så være … ? 😉 Skulle “man” måske efterhånden så småt begynde at overveje det rationelle og hensigtsmæssige i at tillade indvandring og ukritisk give asyl, opholdstilladelser og endog statsborgerskaber til folk fra eller med baggrund i muslimske lande, når de nu så åbenlyst alt for ofte er totalt… Read more »

Johansen
Johansen
9 years ago
Reply to  steen

Ja, det kunne være fint med en kvindelig journalist, som kunne lægge alle de hårde fakta på bordet om den altoverskyggende overrepræsentation af voldtægtsforbrydere fra den muslimske kulturkreds. Hvad er det dog, man lærer disse såkaldte eksperter på universiteterne, som hærger vort land? For en udeforstående som mig synes det at være ideologisk hjernevask. Tag blot denne seniorforsker fra Institut for Folkesundhed, Karin Helweg-Larsen. Hvordan i himlens navn kan hun finde på at belære danske kvinder om, at det er dem, som skal opføre sig anderledes alt efter hvilke folk fra en anden kultur, de møder i Danmark. NEJ, Helweg-Larsen,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

Steen: “En svensk rigsdagskvinde kom under en debat for et år siden til at sige: “Hvis enhver anden katastrofe krævede så mange ofre hvert år, ville vi nedsætte en krisekommission.” Debatten fes dog ud i almindeligheder, der ikke kommer til at hjælpe nogen kommende ofre.” Kan du huske, hvem hun var, Steen? Og fra hvilket parti? Det vil sige, at nogle (få?) af dem måske godt er klar over, hvor galt det faktisk står til i Sverige? ÅHA, det findes jo her på bloggen et sted, hvis man fodrer med de rigtige søgeord. Jeg skal prøve, måske andre kan hjælpe… Read more »

GottesWerk
GottesWerk
9 years ago
Reply to  steen

Bjovulf

Og udfodrer til kandidatposten i foråret hos Kristdemokraterna, Mats Odell: “Unga tjejer våldtas på löpande band” (=samlebånd)

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/unga-tjejer-valdtas-pa-lopande-band_6805073.svd

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

Vielen Dank, GottesWerk 😀

Gad vide, om han så meget hurtigt fik mundkurv på?

Og om han har nogen fornemmelse af, hvem de skyldige mon så kan være …

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Bjovulf

@ Bjovulf Europæisk middelalder starter officielt ved Roms første fald i 407 – dansk middelalder noget senere. Middelalderen er en dynamisk periode, der fører frem til de senere -aldre, og sidenhen til moderniteten. Og hvornår er de islamiske kulturer gået ind i middelalderen ? Aldrig! Dansk kultur stod længe i stampe i jernalderen, og vi har således ikke haft nogen oldtid, men er krøbet gennem et af historiens “ormehuller” direkte ind i middelalderen og videre frem. Islam står nu i stampe. – Ikke i middelalderen, men i oldtiden. Man kan næsten se det med det blotte øje: Det er oldtiden… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja, jeg ved det godt – tak for rettelsen 😉 Jeg mener det i en mere billedlig, oprindelig forstand – den mentalt mørke (muslimske) “middelalder”, som de åbenbart ynder at blive ved med at hænge fast i – og så ellers konsekvent spille ofre og beskylde alle andre – især jøder – for at være skyld i alle deres ulykker og deres kulturelt og økonomisk tilbagestående samfund. Ja, det er jo nok derfor, vi er lidt specielle heroppe – godt set 😉 Europa var faktisk allerede på vej til at overhale dem, da vi fik den nyttige overleverede (!) viden… Read more »

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x