23
jul
Seneste opdatering: 26/7-12 kl. 1648
48 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A Back Door into the Olympics

Snaphanen i Politikens fantasiunivers

Politiken havde i går en lang artikel, der er mikrofonholderi for norske Lars Gule, der i modsætning til mange andre gerne ville indtage scenen som vidne i Breivik sagen. Gæt engang hvorfor. I den skriver journalist Claus Blok Thomsen fra Oslo. Der er gået et år siden Politiken skrev en insinuerende artikel om danske blogs bygget på samme lamme, uvidende kilder – Terroristens holdninger kom fra netværk stiftet i København – og nu er vi efter 12 måneder tilbage ved Ground Zero på Rådhuspladsen 37 igen. Thomsen har ikke haft tid til at undersøge noget, – det er jo sommerferie – så han bruger sin egen avis som kilde og sandhedsvidne, og det skal man ikke gøre. Men da avisen nødigt vil gå glip af ét eneste politisk point her på Breivik-sagens faldereb, så går Thomsens taster frisk og improviserende afsted. Ordene om denne blog er journalisten Blok Thomsens, ikke Lars Gules:

Forud for sine terrorangreb havde Breivik beskrevet sin politiske ideologi i et såkaldt manifest. Breivik har forklaret, at et af hans store ideologiske forbilleder er den norske blogger Fjordman, som bl. a.har skrevet på den danske hjemmeside Snaphanen, der ligesom Fjordman selv agiterer mod muslimsk indvandring. Breivik har sagt, at han også er stærkt inspireret af et internationalt netværk, som han selv kalder Viennaskolen, hvis tese er, at Europa befinder sig i en borgerkrig mellem den traditionelle vestlige kultur og en politisk korrekt og multikulturel marxisme. Omkring dette netværk er der flere danskere – heriblandt Steen Wieks, blogger på Snaphanen, og Anders Gravers, leder af organisationen Stop Islamiseringen af Danmark. – Breivik kunne lige så godt have været svensker eller dansker, Politiken 22.07.2012 – ikke online

1) Jeg hedder ikke ‘Steen Wieks’, det navn er opfundet af den primitive, Radikale konspirationsteoretiker og dyslektiker Margrethe Monika S. Hansen.. Hun interesserer sig langt mere for at snage i personer end for politik, og dette var, hvad hun kunne komme op med. Hvis hun havde evnerne, ville hun bruge tiden på at lave et arkiv over dem, hun ikke kan lide. Det har hun ikke. Derimod har Kim Møller kortlagt hendes netchikane ned i mindste detalje. Med sådanne venner behøver Politiken og den værdipolitiske venstrefløj ingen fjender.

2) Der findes ikke noget der hedder ‘Viennaskolen’ andet end i Breiviks fantasi (og i musikken) og jeg har aldrig anvendt udtrykket ‘multikulturel marxisme.’ Jeg aner ikke, hvad det er.

3) Jeg kender ikke og har ingen forbindelse til Stop Islamiseringen af Danmark eller Anders Gravers og er derfor ikke medlem af noget netværk med dem.

4) Jeg har aldrig givet udtryk for, at Europa befinder sig i en borgerkrig af den enkle grund, at jeg ikke mener det. Jeg advarer tværtimod mod at grundlægge betingelserne for en, noget jeg er klar over i sig selv betragtes som suspekt blandt multikulturalister. Blandt mange andre har en svensk officer advaret mod det at grundlægge en borgerkrig i Sverige, han mener desværre også, at betingelserne er lagt til rette. Næsten 90 % af verdens blodige konflikter, der kræver over 1000 døde om året, involverer islam, det er umuligt at ignorere. En advarsel er sund fornuft, og sandheden er ikke anstødelig på denne blog, som den åbenbart er i Politiken. Jeg publicerer andres tekster, jeg modtager med tak og finder interessante nok, deriblandt Fjordmans, og disse kan Politiken gerne kalde ‘agitation’, som avisen lyster. Det er ikke mere agitation end Dagbladet Politiken, da jeg er i det mindste ikke nødt til at gribe til løgn og tredjerangskilder.

Ja, Breivik ville efter en sandsynlighedskalkule have været svensker, så sandt som svensk demokrati er Nordens mest dysfunktionelle, ikke mindst på grund af pressen. Det er usandsynligt, han ville have været dansk, men enhver – ikke mindst PET – ved at sandsynlighedsberegninger ikke kan tage højde for psykolgisk/psykiatriske patologier i enkeltpersoner. Så langt har Politiken ret i sin rubrik, selvom den er mindre dybsindig end denne tolkning af den.

Men nu vil den endnu engang forbinde mig med Breiviks monstrøse forbrydelse på et grundlag, der ikke har nogen virkelighedsforankring. Det er så tyndt, at det tangerer injurier. Disse er blevet ‘second nature’ for min barndoms Politiken, men det siger noget om avis, der engang havde journalistisk stolthed, at den må gribe til fiktioner, for at nå sit politiske mål. Havde Politiken været at betragte som en hæderlig nyhedskilde, ville jeg have overvejet at svare på dens spørgsmål, hvis den henvendte sig, men det var allerede udelukket efter dens kampagneartikel for et år siden. Ja, man burde måske skrive til dem, og bede dem berigtige usandhederne, men det gider jeg heller ikke.

Og iøvrigt: Når jeg ikke skrev noget om Store Utøya dag i går, har det flere grunde. For det første er sorgens sprog tavshed, meditation og tårer, forsøg på at trøste de utrøstelige, at hæjlpe hinanden med at begribe det ubegribelige – ikke Thornings, Springsteens og Mikael Wiehes hule larm. (“Denna sång om det fascistiska ogräset har dessvärre inte förlorat i aktualitet. Men nu är det inte i Latinamerika utan i Europa som fascismen växer sig starkare. Och Norden håller sej väl framme: Danskt folkeparti, det norska Fremskrittspartiet och Sverige som ligger etta på den europeiska nazitoppen.”)

Så bombastisk blev der plukket lavthængende politiske points i går, og jeg var en af dem, der ikke orkede at overvære det. Thorning og Stoltenberg klapper, men det er uværdigt at lade Wiehe, en livslang programsanger for den yderste venstrefløj og hylder af totalitær kommunisme, der har kaldt danskere over en kam for ‘pølsefascister’, fremføre sådan en gang splittende, politisk propaganda på en sørgedag. Springsteen er det nærmeste man kommer til socialdemokratisk main-stream rock, jvf. Sahlin og Bjerregaard, kort sagt en politisk markering der må have været en lidelse at gennemleve for enhver pårørende til ofrene. Hvis dette er vor tids sørgemarkering, så har vi mistet sorgens sprog. Skulle der skrives noget om tragedien, skulle det gøres præcis sådan her, og til det har jeg intet at tilføje, fordi det ikke kan skrives bedre.

For det andet, er det der skulle siges, til overflod blevet sagt, nåh ja, ikke af Politiken hvis målgruppe af offenligt ansatte kvinder i 35-års alderen, åbenbart skal have bladets myter ind med ske to gange. Og for det tredje er min egen personlige historie med Norge og eftervirkningerne af Utøya endnu ikke moden til offentliggørelse. Jeg kom ved et tilfælde og uforvarent nærmere på den end de fleste danskere. Politiken kan jo kigge forbi, hvis jeg skriver om det og hvis de vil have noget mere at lyve om. – SE også Politiken atter med Lars Gule (og Shansen) som kilde – Breivik kunne lige så godt have været dansker… og Utøya: Mikael Wiehe sang om fascistisk ugræs for Helle Thorning-Schmidt – Oprindeligt skrevet mod DF.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
48 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LarsS
LarsS
9 years ago

Lars Gule, prøv at slå ordet op i den danske wikipedia artikel http://da.wikipedia.org/wiki/Islamofobi og vupti, så er ordet islamofobi ikke længere end olding, men tryllet om til en neogolisme – kein hexerei, nur behändigkeit! I øvrigt er wikepedia som sandhedskilde vel noget nær det mest subjektive kasinobibliotek man kan anvende i objektivitetens navn. Jeg synes det er helt fantastisk at termen “Islamofobi”, som er opfundet indenfor den islamiske ideologi som en konstruktion for at stoppe kritik af islams konstante brud på menneskerettighederne, nu anvendes indenfor det pro-islamiske miljø som en psykiatrisk diagnose og sygeliggørelse af kritikere til den islamiske ideologi!… Read more »

Lars Gule
Lars Gule
9 years ago
Reply to  LarsS

Man skal bruke alle oppslagsverk med forsiktighet, men artikkelen om islamofobi i norsk Wikipedia inneholder dokumentasjon og referanser. Det gjør at man kan undersøke selv hva som er en rimelig forståelse av uttrykket. Videre lenket jeg til en annen artikkel som ikke har noe med Wikipedia å gjøre, men som er skrevet av to anerkjente forskere som har sett på litteraturen om islamofobi. Det er således ikke riktig, som her gjentas, at islamofobi-uttrykket er oppfunnet av islamister eller islamapologeter. Når man gjentar uriktigheter blir det til usannhet. Jeg gidder ikke diskutere på et slikt grunnlag eller med propagandister. Det blir… Read more »

Lars Gule
Lars Gule
9 years ago
Reply to  steen

Det er klart at hatet mot islam kan skyldes islam og ikke bare de hatefulles behov for å hate. Men da må vi vel også åpne for at antisemittismen kan skyldes jødene/jødedommen, ikke bare antisemittene? Eller …? Ellers mener jeg det kan være gode grunner til å snakke om “kristofobi” dersom hat mot og drap på kristne skyldes: 1) Feilaktig skremmende forestillinger om kristendom/kristne 2) Forestillinger om en enhetlig og uforanderlig kristendom, kjennetegnet av onde elementer 3) Forestillinger om en kristen konspirasjon for å overta verdensherredømme Bytt ut kristendom/kristne med jøder/jødedom eller islam/muslimer, så har man strukturen i nettopp antisemittismen… Read more »

LarsS
LarsS
9 years ago
Reply to  Lars Gule

Antisemistisme stigmatiserer et folk – det jødiske folk!

Islamkritik stigmatiserer en tro og en ideologi! . der findes ikke et muslimsk folk!

Kristendomskritik stigmatiserer en tro! . Der findes heller ikke et kristent folk!

Lars Gule
Lars Gule
9 years ago

Steen skriver: “Du mener, Robert Redeker har uret ? Det kan da være, men hvorfor ? Hvem fandt så på ordet, for det har ikke altid eksisteret ? Dets vandring i sproget fra Kate Millet henover Rushdie sagen til ja, ikke Danmark, for vi bruger det ikke, men Norge og Sverige.” Dersom han hadde lest artikkelen jeg lenket til, ville han visst at ordet islamofobi er ganske gammel. Det viser også denne artikkelen: http://no.wikipedia.org/wiki/Islamofobi Kort sagt er det galt når man hevder at islamofobi er et uttrykk som bare passer venstrefløyen og Irans støttespillere. Derfor hadde det også vært en… Read more »

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Lars Gule

Jeg orker ikke, men måske vil andre tage sig besværet med at oplyse her Gule om nogle velkendte kendsgerninger. For eksempel citater fra Koranen og en eller to af de tusindvis af videoer, hvor fremtrædende muslimer udtaler sig – eller rettere sagt udskriger – deres planer vedr. erobring af ikke-muslimske territorier. Det er en meget nem opgave, men det er så trivielt at skulle begynde forfra ved Adam og Eva, fordi Lars Gule ikke vil vide af det, der griner ham lige op i fjæset. Det tror jeg ikke, at vi kan ændre på, men det er jo stadig gangbar… Read more »

bowlaren
9 years ago

EU står inför en mörk framtid, arbetslösheten kommer öka och vara lika hög som på 30-talet.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  bowlaren

Varför “spammer” du ett flertal bloggar med dina oneliners med länk till din egen blogg?

Rolf K
Rolf K
9 years ago

-“de mest ufyselige og islamofobe nettsteder (snaphanen og document)”
Gule om Snaphanen http://www.verdidebatt.no/debatt/post271729.zrm

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Rolf K

Så vidt jeg har forstået, kan Lars Gule takke andres indgriben for, at han i dag ikke kan betegnes som “massemorder”.

Marit
9 years ago
Reply to  Maria Due

Lars Gule er en samvittighetsløs løgner og fhv. terrorist. At han liksom skal være “terror-ekspert” er en stor vits ! Mannen eier ikke skam i livet ! Motbydelig !

Lars Gule
Lars Gule
9 years ago
Reply to  Marit

Hmm? Samvittighetsløs? Hvordan i all verden vet Marit noe som helst om det? Og løgner? Det hadde vært interessant med bare ett eneste lite eksempel på en løgn jeg har presentert. Men det får vi nok ikke.

Så det er nok Marit som dermed blir stående igjen som løgneren.

Lars Gule

Lars Gule
Lars Gule
9 years ago
Reply to  Maria Due

Da har Due forstått feil. Jf. etterordet i min bok Ekstremismens kjennetegn. Eller her: http://no.wikipedia.org/wiki/Lars_Gule

Lars Gule

Lars Gule
Lars Gule
9 years ago
Reply to  steen

Her tar nok Steen feil. Det er ikke slik han synes å tro, med lenke til en kommentar i Information, at islamofobi er et spesifikt propagandauttrykk for det iranske regimets forsøk på å vegre seg mot kritikk, jf. her: http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/alle_meninger/cat1003/subcat1017/thread150925/#post_150925 Islamofobi er et ganske reelt fenomen som kan gis en rimelig presis definisjon, hvilket jeg har gjort ved flere anledninger, blant annet i min bok Ekstremismens kjennetegn, som heller ikke bør være umulig å få tak i i Danmark. Det finnes ellers en ganske omfattende litteratur om fenomenet islamofobi som Steen kanskje kunne lære noe av. Fornektelse av fenomenet faller… Read more »

Kimpo
9 years ago

Fremragende skrevet. Politikens hetz tangerer bagvaskelse og man burde måske klage til en eller anden. På den anden side holder de lyserøde rotter sammen om deres ensretningsprojekt, og målet helliger nok midlet, så det er tvivlsomt om der kommer noget ud af det. Måske er det bare sådan de store medier ender med at dø: til sidst bliver niveauet for lavt for de typer, der kunne drømme om at abonnere på en papirsavis. Minus pædagogerne – de vil nok altid være der 🙂

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Den omvendte verden – for én gangs skyld en svensker, der IKKE kæmper for Taleban eller Al Qaeda:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svensk-stupade-for-usa-i-afghanistan_7362606.svd

Svensk stupade [faldt] för USA i Afghanistan

En 24-årig svensk som stred som fallskärmsjägare för USA:s armé i Afghanistan har stupat, skriver Expressen.


GottesWerk
GottesWerk
9 years ago

Radio24syv lige nu. En Jon Rostgaard Boiesen i Nattevagten sætter fokus på højrefløjen oven på Breivik, man lugter allerede hvor det fører hen. Det bliver lynhurtigt patetisk og på et virkeligt lavt niveau, som man næsten kun kan genfinde det i svenske Aftonbladet, det er godt nok lang tid siden jeg har hørt noget lignende. Han mener simpelthen, at højrefløjen skal udelukkes. Han er rystet over at Sørine G. stadig er at finde i den offentlige debat, hun burde være blevet udelukket på baggrund af hendes kronik af d. 29/7-2011. Så kører han rundt i Langballe, SIAD, Hedegaard, og en… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Bange mor: Anmeld banderne http://www.sn.dk/Bange-mor-Anmeld-banderne/Koege/artikel/213472 Køge – 21. juli 2012 06:00 Af JENS VILLEMOES’ Køge: – Jeg kan ikke holde til det mere, og jeg er langt fra den eneste [!!!], der har det sådan. Sådan siger beboeren “Marianne” fra boligkvarteret Ellemarken, der er træt af at leve i evig frygt for sit eget og sønnens liv. Hun står frem i DAGBLADET Køge under et pseudonym, og hun håber, at andre vil stå frem med historier fra en dagligdag, der er er præget af chikane og hærværk. – Når først man er kommet i bandernes søgelys, så gør de dit… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf
Elefanten
Elefanten
9 years ago

En gennemsnitlig årsløn for en journalist ligger på ½ mio. Snart skal der igen forhandles avisstøtte, og det er åbenbart vigtigt, at jævne skatteydere kommer til at betale til journalistaristokratiets vellevned. Argumentet er, at aviserne skal kunne konkurrere med de tvangslicensbetalte medier.

norge
norge
9 years ago

Vi snakker altså om terroristen Lars Gule som selv ble tatt med nesten 1 kilo TNT på vei til Israel for å sprenge jøder i luften i 1977, sånn bare for å gjøre galskapen komplett.

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  norge

Ja, det er tragisk, når folk er så hadefulde, at de helt taber hovedet og ikke bliver klogere med alderen.

Lars Gule
Lars Gule
9 years ago
Reply to  norge

Sprenge jøder? Hvor har man det fra? Ingen steder. Ren løgn med andre ord.

Les for eksempel her: http://no.wikipedia.org/wiki/Lars_Gule eller etterordet i min bok Ekstremismens kjennetegn.

Lars Gule

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Lars Gule

Jeg tror ikke, at Lars Gule skal regne med stor interesse for sine bøger i Danmark, eller at han kan lokke nogen til at besvære sig med at læse hans argumenter i dem. Hans optræden under retssagen miod ABB, før og efter, fortæller det hele. Hvad fortiden angår, er det jo ikke enhver, der har gennemgået DFLP’s våbenoplæring og instruktion i hvordan man sætter en tidsindstillet bombe sammen. Den slags er for ekstremister, og det er også dem, der bliver taget med sprængstoffer gemt i bagagen. Hvad det har passet hr. Gule at underholde myndighederne med af forklaringer, kan en… Read more »

Lars Gule
Lars Gule
9 years ago
Reply to  Maria Due

Og min opptreden under rettsaken, hva var så galt med den? Slike innforståtte PK-synspunkter som Due har formilder, sier jo absolutt ingen ting. Så venter jeg da heller intet fra den slags “debattanter”. Due & co synes rett og slett ikke i stand til å anføre argumenter. De gir bare uttrykk for sin (dårlig funderte og ubegrunnede) antipati.

For det burde vel ikke være vanskelig å peke på noe jeg sa som var galt, i en eller flere av mine kommentarer i løpet av rettssaken, eller i min forklaring for retten for den del.

Lars Gule

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Lars Gule

“Jeg gidder ikke diskutere på et slikt grunnlag eller med propagandister. Det blir det bare tull av.” Sådan skriver Lars Gule i en anden tråd, men ikke desto mindre har han da over lang tid været fast “inventar” på en af de politiske norske blogge, som han angriber for at udspy “islamofob” propaganda. Man må konkludere, at norske universitetsfolk ser ud til at have god tid. At jeg skulle være specielt politisk korrekt, er en nyhed og som sådan morsom. Som historiker har jeg ofte bragt venstreorienterede sind i kog ved at påpege de fakta, som de ikke vil eller… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  steen

Jeg synes, at Øyvind Strømmen forklarer sig tydeligt. Det er den counterjihad bevægelse, som du har skrevet så meget om, han mener. Lars Gule savner vel den opmærksomhed, som retssagen gav ham i rigelige mængder, og som han syntes at trives og blomstre med. Forstå det, hvem der kan. Hans Hauge blev efterhånden noget vidtløftig i JP, hvor han ikke mere skriver klummer, men havde en ganske god artikel i Kristeligt Folkeblad i går. http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article4181827.ece Jeg er enig i meget af det, Hauge skriver. De væsentlige forhold om Breiviks barndom blev holdt tilbage, skønt de er velkendte på avisredaktionerne, som… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Maria Due

Det var desværre et forkert link, og nu kan jeg ikke slette det. Her er det rigtige:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/471101:Kronik–Breivik-har-ikke-for-alvor-aendret-noget-i-Norge

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  steen

Påstår Strømmen det? Jeg husker ikke alt, hvad han skriver i sin bog, den er lidt rodet og præget af hastværk, men det var vel ikke så langt fra det, som du beskriver som et løst netværk. Det skulle være styrken. Det er meget sporadisk, hvad jeg har opfattet i årenes løb, jeg har aldrig læst de bøger, som hovedpersonerne har skrevet og ej heller deltaget i møder eller mødt dem på anden måde.

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  steen

Havde det stået til mig, skulle ABB også have været overtalt til at lade sig hjernescanne, og mon ikke det kunne have ladet sig gøre at slå en handel af, hvis man lukkede for hans adgang til Internettet, indtil han viste sig samarbejdsvillig. I betragtning af de ressourcer denne retssag ellers lægger beslag på, burde en scanning efter min mening ikke have været udeladt. Men den kunne jo “risikere” at pege i samme retning som Torgeir Husby og Synne Sørheim. Jeg synes, at de to fik en ussel behandling, sladderen var kolossal fra mediernes side, da de satte alt ind… Read more »

Kimpo
9 years ago
Reply to  Maria Due

Nej, Maria Due. Det er for dumt at forklejne Hauge på den måde. Hauge var en af Groft Sagts rigtige gamle panel, inden Berlingske døde helt og blev lyserød zombie. Hauge er en personlighed, der i høj grad har styrket ytringsfriheden netop ved at bringe skævheden til ære og værdighed. Rigtigt at han ofte kører ud ad tangenten og nogle gange taber sit publikum. Rigtigt at jeg ofte synes han skriver det værste vrøvl. Men han skriver altså også ting så rammende finurligt, som ingen andre. Dannet, men stadigt søgende efter nye konstellationer. Den rå fornufts supplement af nuancer. Det,… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Kimpo

Dumheden og tarveligheden er helt på din side, for du opstiller en stråmand, som ikke hører nogen steder hjemme. Jeg bragte Hans Hauges navn på bane for at fremhæve noget godt, det kan enhver konstatere ved selvsyn, og jeg har aldrig skrevet de ubehageligheder om ham endsige haft lyst til at gøre det, som du hyklerisk fyrer af under påstand af at forsvare ham. Endnu en gang vil jeg opfordre dig til at lade mig være i fred. Du er for længst gået langt over stregen for, hvad du kan tillade dig. Jeg kender dig ikke og ønsker heller ikke… Read more »

Kimpo
9 years ago
Reply to  Kimpo

Rolig nu, Due. Du skrev dog “Hans Hauge blev efterhånden noget vidtløftig i JP” , og det er jeg ret uenig i. Og selvom du senere roste ham, benyttede jeg lejligheden til at rose ham lidt mere. Jeg ved ikke hvad der er galt med kvinder, især debat-kvinder, men eftersom jeg ikke har kommunikeret med dig i evigheder (må være måneder eller år siden vi har udvekslet email eller web-kommentarer) synes jeg du skal tage det roligt. Selvom det ikke interesserer dig, kan jeg da godt sige, at de fleste af dine kommentarer har været udmærkede gennem årene. Men af… Read more »

Lars Gule
Lars Gule
9 years ago
Reply to  Maria Due

Hvilken oppmerksomhet er det jeg søker? Og hvordan kan det være at jeg er opptatt av fascismen til Behring Breivik, mens Strømmen ikke er det – når det vitterlig er Strømmen som klarest har gått ut med karakteristikken av Behring Breivik som fascist? På både sin blogg og i sine kommentarer til mediene.

Ja, ja. Det er aldri dumt å ha greie på det man skal skrive om – og å dokumentere sine påstander.

Lars Gule

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Rajmus
9 years ago

Jeg deler Breiviks holdninger omkring islam. Og bekymringerne omkring islams udbredelse i vesten. Men hans handlinger er hans egne, og hans manifest hans eget, og kun Breivik selv har ansvaret for dem. At beskylde blog læsere/skrivere for Breiviks gerninger. Er kollektiv demonisering af anderledes tænkende. Faktisk en form for racisme mod mennesker med en anden politisk holdning. Og de der ultra racistiske hemmelige foreninger, som beskrives i politiken. Tror jeg kun findes i syge menneskers fantasier. Tankerne om at dræbe alle anderleds tænkende og invadere deres lande. Systematisk voldtage kvinder og børn. og gøre befolkningerne til slaver. Findes kun i… Read more »

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Lad dem dog få bladdøden!!!
De har sammen med Journalisthøjskolen arbejdet stædigt
mod denne tingenes tilstand i mange år.
Alle blade mener i dag det samme.
Vi savner i dag et dagblad, der er stik imod alt det, de andre
er for.

falkeøje

silver account
9 years ago

Nu finns Julia Caesars båda böcker att köpa. Världsmästarna – När Sverige blev mångkulturellt 442 sidor. och Fler ministrar borde gråta – Tjugoen oönskade krönikor 277 sidor. Här beställer man böckerna: Via email: order@books-on-demand.com eller telefon 46498213360 eller fax 46498213329 Inget förlag har velat ge ut böckerna, och Julia Caesar har därför själv bekostat tryckningen av båda böckerna. De läsare som vill ge ett bidrag till tryckkostnaderna kan göra det via PayPalkonto.

Prudentius
9 years ago

Politiken er vel et af de bedste eksempler på hvordan store dele af journalistkorpset har skiftet journalistikken ud med tovholderi for den multikulturelle utopi.

For hver dag der går, gør deres ikke-beskæftigen sig med virkeligheden dem stadigt mere uinteressante.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

For folk vil jo i sidste ende have svar på hvorfor multikuturen og samfundets deroute går hånd i hånd.

Og ikke mere fortielse, røvdårlige bortforklaringer, ideologiske tuderier og latterlige beskyldninger.

Jo senere Politiken og de mange andre multikulturalister på tryk opdager det jo bedre, for desto sværere får de ved at overleve bladdøden.

48
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x