31
jul
Seneste opdatering: 31/7-12 kl. 2305
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ian drafts a press release to buy time whilst the ODC work out how to make a multi-faith belief centre in the Olympic Site. Siobhan is convinced that Islam and Muslim are two separate religions.

Når man kan gøre nar af sig selv, er man aldrig helt fortabt. Fra comedy-serien Twenty Twelve. Når man ikke har tv, følger man de OL- afledte historier: The overhyped Olympics: London visitor levels fall by two-thirds over fears of traffic chaos and high prices in massive blow to recession-hit economy. Abu Qatada loses bid to be freed from custody during Olympics.The judge said freeing him during the Games would be ‘exceptionally problematic’.

Indfødte svenskere taber hurtigt terræn i Sverige

Flere af hinanden uafhængige kilder har gennem årene sat det tidspunkt, hvor svenskere bliver en folkegruppe på under 50 % af Sveriges befolkning, til omkring år 2050 – om kun 38 år. Prognoserne har været forudsat at demografitendenserne holdt sig, og det har de gjort. Lige i disse år øger de endda kraftigt i udefrakommendes favør. Det demografiske point of no return er nået for adskillige år siden. Man kan følgeudviklingen mere i detaljer på SCB Befolkningsframskrivningar. Tallene er at betragte som vejledende, da indvandrede figurerer som helsvenske efter to generationer. Sverige krydser et jomfrueligt ocean, der er længere tilbage end der er til ankomststedet, og ingen ved med sikkerhed, hvad der venter på den ukendte destination. Svenskerne er nødt til at håbe på, at 35 års svenske statsminstres fremsyn, var til at stole på, for der er ingen vej tilbage. “Vi vil have Sverige tilbage” ligger lige så lidt inden for det mulige, som at Danmark får Skåne tilbage. ‘Det svundne er en drøm’, som Sandemose skrev.

Statistik från 2011 från SCB visar att andelen barn i åldrarna 0-4 som är födda utomlands eller har minst en utrikes född förälder var 2011 32 procent. Andelen barn i åldrarna 0-4 med två inrikes födda föräldrar var 68 procent.

Andelen barn i åldrarna 0-4 som är födda utomlands eller har minst en utrikes född förälder i storstadsområdena följer enligt följande: Stor-Stockholm, 40,2 procent, Stor-Göteborg, 33,5 procent, Stor-Malmö, 44,1 procent. I riket exklusive storstadsområden är siffran 25,5 procent. Sverige: Vart tredje småbarn har utländsk härkomst, Svenskarna minskar i antal visar befolkningsstatistik

Se også Utländsk bakgrund i alla kommuner 2050 og Framtidens Sverige.
Soldatermode

Soldater og politikere kan opleve tingene forskelligt. Unge, uvidende soldater kommer til Afhanistan og tror de skal installere Anders Foghs demokrati, kønslighed og pride-parader, opdager hvordan forholdene er på jordplan og hvordan de lokale betragter dem. Skuldermærket ser jeg som en ironi over, hvordan afghanerne ser dem, som da homoseksuelle adopterede skældsordet ‘bøsser.’ Pork eating crusader patch is insulting to most Muslims, Infidel gear $5.99.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Info
Info
9 years ago

NORDENS STÖRSTA “FOLKFEST” Hela Nordens största festvecka är inne. Kulturkonservativa Svenska Dagbladet har i god tid presenterat tilldragelsen med en lång hyllningsartikel, rubricerad ”HBT-turism en svensk guldgruva”. Artikeln återfanns i tidningens avdelning Näringsliv. Vad gör det, att Volvo och Saab och Vin- & Spritcentralen inte längre är svenskägda företag? Vad gör det, att Absolut Vodka blivit en försäljningsframgång för franska Pernod Ricard och Kalles kaviar för norska Orkla AB? Sverige har ju i utbyte fått något mycket bättre – Sverige har fått Stockholm Pride Festival! Stockholm Pride har äntligen ”satt Sverige på kartan”. ”Gayguiden Spartacus utsåg tidigare i år Sverige… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago

Burhøns er det rette ord.

Morten - - -
9 years ago

Et interessant billede, Skåne. For en væsentlig grund til, at Skåne ikke vender tilbage til Danmark er, at Skåne ikke Selv Vil vende tilbage til det land, Skåne har det meste af sin fortid og kultur tilfælles med. Skåne lærer svensk historie i dag, selvom det er en anden historie, der er relevant. På samme måde gør multi-kultierne regning på, at fremtiden Selv Vil multi-kulti-virkeligheden – eller i det mindste ikke vil kunne forestille sig alternativet længere. Derfor var det også vigtigt med en kæmpe-indvandring, meget hurtigt, så vi kunne blive stillet over for et fait accomplì, der skulle være… Read more »

Otto
Otto
9 years ago

Och för någon som har klarat nians matematik (vilket de flesta som kommenterar här inte har uppenbarligen) så kommer ju det alltid att vara en majoritet “svenskar” i Sverige.

LarsS
LarsS
9 years ago
Reply to  Otto

Tu quoque!

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Otto

Har du egentligen klaret av den själv, Otto? – det verkar nämligen inte så 😉 Du fatter tydligen ingenting als och vägrer helt att se dom enorma problemer och mycket alvarliga konsekvenserna av den oansvariga svenska invandrings- och asylpoltiken på sikt, därför att de inte harmonerar med dina naiva och frälsta PK-åsikter om ändlös godhet – på andras kostnad. Du är ju helt enkelt uten kontakt med verklighetens “kulturberikade” Sverige. När bara det inte finns såna otrevliga och alvarliga problemer, där Otto och hans familj bor, då existerar de nog inte als, eller hur? Ja, vi känner mycket väl din… Read more »

Otto
Otto
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Bjovulf: Jag är inte paranoid och jag är inte rasist. Det är skillnaden mellan dig och mig. Rädsla och xenofobi kommer ur okunskap. Jag är inte rädd men du är. Vem är då den okunnige? Jag hoppas verkligen att Sverige inte följer Danmark i utvecklingen.

Kulturberikad? Feta danskar kommer hit och snackar sin rotvälska?

Elitens PK-lögner? Att danskar också är människor?

Ni slänger er med massor av uttryck som inte har någon som helst bäring i det vanliga livet. Det är skitsnack med lite nya ord.

Markus
Markus
9 years ago
Reply to  Otto

Otto,
“paranoid”, “rasism”… haha. Du borde kanske läsa på lite utöver Aftonblaskan (kräver att man är litterat och inte “literat” dock)? 😀
Jag är mest förvånad över att du inte kör med “islamofobi”, Ayatolla Khomeinis eget hittepå-ord.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Otto

Bjovulf: Jag är inte paranoid och jag är inte rasist. Det är skillnaden mellan dig och mig. Rädsla och xenofobi kommer ur okunskap. Jag är inte rädd men du är. Vem är då den okunnige? Jag hoppas verkligen att Sverige inte följer Danmark i utvecklingen. Nej, det är jag faktiskt inte – även om du föredrar att tro detta, därför att du uppenbarligen har blitt hjärntvättat med sånt där PK-nonsens sedan barndommen – i skolan och i era löjliga medier i Sverige, där man inte får debattera problemen rakt ut och tycka saker, som är obekvämma för redaktionerna – och… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Otto

“Problemen är ju redan mycket alvarligare i Sverige än i Danmark” naturligtvis 😀

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Otto

Du glömda ju tyvärr helt att berätta för os om dina fina matte-kunskaper, Otto 😉

Får man fråga, hur gammal du är, Otto?
Finns det fortfarande et litet hopp för deg?

Otto
Otto
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Bjovulf: Jag är inte paranoid och jag är inte rasist. Det är skillnaden mellan dig och mig. Rädsla och xenofobi kommer ur okunskap. Jag är inte rädd men du är. Vem är då den okunnige? Jag hoppas verkligen att Sverige inte följer Danmark i utvecklingen.

Kulturberikad? Feta danskar kommer hit och snackar sin rotvälska?

Elitens PK-lögner? Att danskar också är människor?

Ni slänger er med massor av uttryck som inte har någon som helst bäring i det vanliga livet. Det är skitsnack med lite nya ord.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x