5
aug
Seneste opdatering: 5/8-12 kl. 2204
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Brå (Brottsförebyggande rådet) har gjort två stora undersökningar angående våldtäkt och invandrare. Den första blev offentlig, men den andra gömdes undan. Myndigheter och politiker vet hur det ligger till. Men allmänheten ska inte få veta.

När jag har “våldtäkt” i rubriken ökar besöken på bloggen dramatiskt. Våldtäkt upprör, och med all rätt, det är ett vidrigt brott som berör både kvinnor och män på djupet. Om en koppling görs till invandrares överepresentation i våldtäktsbrott blir det mycket explosivt. Det här vet förstås våra makthavare och myndigheter. Därför gör de allt för att vi ska sväva i ovisshet. Det handlar sällan om direkta lögner. Det vore för riskabelt. Effektiv propaganda handlar istället om att skapa osäkerhet. Osäkra människor är passiva.[..]

Det är inte så att Brå inte brydde sig om att ta fram värdena för invandrarnas ursprungsländer. De har givetvis tagit fram alla resultat. Det är efter att de har sett resultaten som de bedömer att det inte är “meningsfullt” att redovisa dem. Med andra ord vet utredarna på Brå precis hur det ligger till med invandrarnas ursprungsländer i olika brottskategorier. Ansvariga ministrar, både då och nu, har naturligtvis också blivit informerade. Thomas Bodström (s), Beatrice Ask (m), Mona Sahlin (s), Erik Ullenhag (fp), Barbro Holmberg (s), Tobias Billström (m) med flera.Invandrarna och brotten 5 – Våldtäkt

I Danmark begår indvandrere og efterkommere – 10 % af befolkningen – 51 % af alle voldtægter. Her imellem er jo gamle, børn og kvinder, en fuldstændig astronomisk overrepræsentation af de resterende indvandrermænd. Det er en lille gruppe højkriminelle folk, der opfører sig som i en krigszone og som skal smides ud af landet, og hvis nuværende politikere ikke vil, så vil vi selvfølgelig vælge nogle andre. I Sverige udgør indvandrere og efterkommere over den dobbelte andel af befolkningen. Hvor mange procent begår de af svenske voldtægter? Affe er henvist til et kvalificeret skøn. Jeg gættede også mellem 70 og 80 procent byggende på Danmarks Statistiks nye tal.

Flygtet terrordømt søgte asyl i Sverige

Ikke ét kvæk i svenske medier. Per Gudmundsson:

När algeriern Said Arif först mötte rättvisan i Frankrike kallades han för “en av de mest erfarna jihadister som vårt land har mött de senaste åren”. 2007 dömdes Arif, som tränats både i Afghanistan och av den tjetjenska gerillan, till 10 års fängelse för terroristbrott. Han kunde knytas till två olika terroristkomplotter i Frankrike – med planer att bomba julmarknaden i Strasbourg och ryska intressen i Paris – och påstods dessutom smuggla jihadkrigare till Irak.

Efter reguljär strafftidsförkortning släpptes han ur fängelse i vintras och sattes i husarrest på ett hotell i staden Millau, i väntan på utvisning. Verkställandet av utvisningen försvåras av att Arif riskerar tortyr i sitt hemland. Under tiden har Arif åtnjutit viss rörelsefrihet, begränsad av kontinuerlig anmälningsplikt hos lokala myndigheter.I mitten av februari tillkännagavs att Said Arif hade försvunnit

Att Said Arif sökte sig till Sverige förvånar heller ingen som är bekant med ärendet. Här har han två barn med en svensk konvertit som kallas Um Anas. Hon heter egentligen Anna Sundberg och sitter i styrelsen för den så kallade MR-organisationen Charta 2008 där hon lobbar för en mjukare terroristlagstiftning.

I början av februari berättade jag, för första gången för en svensk läsekrets, historien om Said Arif, och avslöjade bandet till den svenska så kallade MR-aktivisten Um Anas. Jag förutspådde också att Said Arif skulle söka sig till Sverige, även om jag missbedömde hur lång tid han hade kvar av sitt fängelsestraff. Att han redan var på väg hit anade jag inte när jag skrev. Den fråga jag ställde då, om huruvida Sverige bör ta emot en av Frankrikes “mest erfarna jihadister”, är dock fortfarande aktuell. Tvivelsutan har han familjeband som räcker för att få uppehållstillstånd på anknytningsskäl. Personligen har jag svårt att se varför Sverige ska hysa fler terrorister än absolut nödvändigt, i synnerhet om det har visat sig att de är rymningsbenägna. Och rimligen borde väl brottsligheten – han har ju avvikit från arresten – ligga honom i fatet. Om nu ansökan är inlämnad till svenska myndigheter, som fransk press säger, får vi väl tids nog veta (om än inte via svenska nyhetsförmedlare).

I väntan på besked kan man ju roa sig med att fundera på var Said Arif gömde sig i Sverige, vilka som kände till hans närvaro, och huruvida någon i Sverige har hjälpt denne dömde terrorist att hålla sig undan rättvisan. Per Gudmundsson: Förrymd terrorist gripen i Sverige, sökte asyl – (AFP: France : en fuite, un islamiste algérien extradé de la Suède.Känd terrorist rymde – greps i Sverige och sökte asyl – media mörkar allt)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank P
Frank P
10 years ago

Svenskerne er bare gak. På den ene side er de stolte over årligt 40.000 asylansøgere og 60.000 andre tilvandrede. Det er jo flot, at man vælger Sverige! På den anden side prøver de selv at stramme lovgivningen hele tiden, fordi nogen i systemet et eller andet sted godt ved, at den er helt gal. På den ene side benægter de, at det vil kræve ekstra ressourcer at huse alle de disse nye svenskere. På den anden side kan man dagligt læse om den ene kommune efter den anden, der går tiggergang hos riksdagen og må bede om millioner til at… Read more »

Info
Info
10 years ago

Affe skriver: “Myndigheter och politiker vet hur det ligger till. Men allmänheten ska inte få veta.” Här är en annan författare, som misstror svenska politikers goda uppsåt:

http://dispatch-international.com/sv/content/äckeljournalister-äckelpolitiker-äckelfeminister

För engelsk översättning: Klicka underst.

Santor
Santor
10 years ago

En rigtig god pointe ” Effektiv propaganda handlar istället om att skapa osäkerhet. Osäkra människor är passiva “.

Med hensyn til den Danske del af statistikken der siger at 51% af alle voldtægter begås af udlændinge så husker jeg for ganske få år ( 2-3 ) siden at et af argumenterne for IKKE at gøre noget var at ” der var større chance for at blive voldtaget af en Dansker “. Det argument er nu ikke længere validt men kan man regne med at der bliver gjort noget ved problemet nu hvor “usikkerheden” ikke længere er tilstede?

Søren K.
Søren K.
10 years ago

77,6/20
3,88
22,4/80
0,28

3,88/0,28
13,86 gange overrepræsentation.

Omtrent det samme mønster som i Danmark.

Hvis der er 4 millioner kvinder i Sverige, og den gennemsnitlige levealder er 80 :

Så vil der statistisk fremskrevet bliver voldtaget noget i retningen af
5070*80 / 4 millioner = 10 procent af alle kvinder.

Men hvad er mørketallene? Er de dobbelt så store? Så er det 20 %

Men svenske kvinder lyver sikkert meget ofte om voldtægter, og ofte er de selv ude om det.

Søren K.
Søren K.
10 years ago
Reply to  steen

Hvis det er SÅ mange, er det helt ekstremt. For der er næppe flere unge piger per årgang end 65.000. I princippet kunne det så svare til, at alle piger blev voldtaget.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x