5
aug
Seneste opdatering: 5/8-12 kl. 1831
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videos der dukker op i løbet af søndagen, vil blive posteret her. Der er dem, der kalder Spencer og Geller “Beaky and Shrieky”. Citér mig ikke for det, folk bestiller jo ikke andet end at intrigere, og den klub kan en fotograf ikke medlem af uden at løbe tør for motiver. Diplomatiet går glip af en kapacitet ved ikke at hyre mig. Udstationer mig til Singapore, hvis I kommer til fornuft på Asiatisk Plads 2, Christianshavn. Tommy Robinson er også med i videoen.

“I Love Mohamed Merah…I Embrace Him for What He Did”

A 20-year-old woman who went to the police station in the 8th arrondissement on Wednesday, to bring additional information in relation to a complaint she filed a few days earlier in Mâcon, left with a summons to appear in front of a court in September. The complainant had been direted to reception to be registered then she had been invited to wait her turn. She then became enraged, finding it unbearable that she was not allowed to go in front of everyone and started to scream before rapidly leaving the premises: “I love Mohamed Merah. He did well to do what he did. I embrace him because of what he did. You won’t hear me because I’m not French.” Lyon: “I Love Mohamed Merah…I Embrace Him for What He Did via Lyon 8e : elle fait l’apologie des crimes de Mohamed Merah

Geert Wilders valgviodeo

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eyvind Dk
Eyvind Dk
11 years ago

Flot video!

Søren K.
Søren K.
11 years ago

Hvordan skal “Beaky and Shrieky” forståes, og hvem siger det?

Maria Due
Maria Due
11 years ago

Ja, så vidt jeg husker, siger den kvindelige speaker, at talerne var antisemistiske. Hun havde åbenbart enten ikke øjne i hovedet eller hjerne, for Israels flag vejede jo ved siden af talerstolen. Sammen med det norske og et flag, som jeg gætter på var Irans før revolutionen. Dagens Nyheter havde også noget i går, men som helhed er demonstrationen allerede i mediemæssig henseende en død sild, ser det ud til.

Maria Due
Maria Due
11 years ago

Et besøg på You Tube’s videoer om counter jihad demonstrationen i Stockholm byder på hidsige krigstrommer. Men ingen af de aviser, som jeg har læst fra ind- og udland, har nævnt demonstrationen med et ord, hvor i mod alle har kastet sig begejstret over Marilyn Monroe, der døde for 50 år siden. Dette er endnu en bekræftelse af, hvad jeg skrev forleden om, at counter jihad bevægelsen har store problemer med kommunikationen, fordi en stor del af dens koncept består i hån mod de etablerede medier. Og som man råber i ørkenen får man som bekendt svar. Nuvel, nogle få… Read more »

Maria Due
Maria Due
11 years ago
Reply to  steen

Steen, mon ikke der er mange af os, der har taget solbad i dag i det rene ingenting. Det er jo ikke nøgenhed i almindelighed, jeg er stødt over, et naturligt forhold til egen krop har indtil for nylig har været dominerende i dansk kultur, og spørger man en kunsthistoriker, vil de prompte sige, at nøgenhed i kunsten signalerer frihed, og at lokket og løsthængende hår gør det samme. Uwe Max Jensens stunt i går, signalerede ikke frihed med det modsatte, og det gav journalisten ham et vink med en vognstang om. Han har derimod skrevet gode læserbreve. Det er… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ja, det ligner sgu da heller ikke noget bare sådan at ville forhindre vore “kære” gæster i deres ih-så-spændende kulturelle udfoldelser. Hvad tænkte disse to danske “racister” dog på? 😉 http://ekstrabladet.dk/112/article1802857.ece To mænd indlagt efter knivstikkeri En diskussion om et laserlys endte i nat med, at to mænd blev stukket ned 08:14, 05. aug 2012 | Anders Borup Sørensen To unge mænd blev natten til søndag stukket ned i krydset mellem Frankrigsgade og Lyneborggade på Amager. Den 26-årige og 31-årige var blevet provokeret af, at en mindre gruppe andengenerationsindvandrere lyste med et laserlys op i deres lejlighed. [!!!] De gik… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
11 years ago

Gammeltoft Hansen! – Jeg ved man skal tale pænt – men det er et svin, der forhåbentligt en dag bliver draget til ansvar.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Med så belastet et efternavn burde man måske overveje at holde en lavere profil især når man ikke har begreb skabt om, hvad man taler om, men kun i virkeligheden kun dyrker sine og resten af familiens egne frelste holdninger til indvandrings- & asylpolitiken? 😉 Magen til omgang vås – hvorfor stilnede asylsøgningen til DK så kraftigt af, men vedblev at stige og stige i Sverige, da de foregående tre danske regeringer langt om længe begyndte at stramme bare lidt op og gøre det langt mindre økonomisk attraktivt og mere usikkert bare at komme væltende og stille krav. Det samme… Read more »

PK
PK
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Bjovulf, en professor står i tv og fortæller, at de står jo til rådighed for arbedsmarkedet.
Derfor var det ikke noget problem ved , at en tyrkisk familie får over 200.000 kr om året.

Ja, siger jeg , der findes mange familier fra udlandet , som får over 200.000 kr om året.
Vi må have råd til det.
Mon vor stakkels land klarer denne form for “Indlandshjælp”?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  PK

Mageløst 😀

Ja, for et arbejdsmarked, der enten ikke er der,
eller med en total mangel på kundskaber eller med
kundskaber, der ikke er brug for, og en total mangel
på tilpasningsevne og -vilje, hvor man tror, at det
er værtslandets og de urene, vantro værters opgave
at tilpasse sig ens religiøse normer og tilbagestående
klankulturer.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x