8
aug
Seneste opdatering: 8/8-12 kl. 1211
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Minut 12- 17:07, måske You Tuber nogen også den. Lorry oplyser at ’20 % af byen har ikke-vestlig oprindelse.’ Måske. Malmø Stad fortæller at 30 % er født i udlandet og at antallet med udenlandsk baggrund er 41 %. Affe opgiver også ´’udenlandsk baggrund’ til mellem 40 og 50 %.

Kasper Støvring: Den Nye Verdensorden – Vestens forfald

Programserie på 10 afsnit om den globale verdensorden, der er kendetegnet ved, at Vesten i stigende grad er ved at miste sin magt. Kulturforsker og foredragsholder Kasper Støvring inviterer en række eksperter til en snak om bl.a. Vestens udvikling og de nye kulturkonflikter, der præger verden. Dagens gæst er historiker Henrik Jensen og emnet er Vestens forfald.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tips Snaphanen […]

Ellenbågen
10 years ago

Vi hederliga svenskar som varit tvingade att betala invandringsvansinnet – vi har inte heller framtidsutsikter!

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Kunne de herrer Støvring og Jensen lave både opstramning og variationer, over “kunne man sige” og i stedet for absolut at ville nå så og så mange forskellige vinkler koncenterede sig om få punkter der blev endnu mere indgående belyst, ville det hele være meget meget bedre.

Eyvind Dk
10 years ago

http://www.youtube.com/user/avpixlat
Har den.
Håber de også vil uploade de næste 3 udsendelser!

Jeg har prøvet at downloade fra Lorry, men kan ikke
få det til at virke. Nogen der ved hvordan man gør?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x