4
sep
Seneste opdatering: 4/9-12 kl. 1017
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Video: Fransk, utekstet.) – En bog, der er fuldstædig ignoreret i europæisk presse udenfor Frankrig, er demografen Michèle Tribalats Les yeux grands fermés fra 2010. Hun skrev året efter forordet til Christopher Caldwells Une Révolution sous nos yeux : Comment l’Islam va transformer la France et l’Europe Det er svært at opdrive noget om den på andet end fransk – Michèle Tribalat: “les pouvoirs publics relativisent l’immigration” og Michèle Tribalat :Une démographe qui dérange – men man kan læse denne introduktion på engelsk: Islam Remains a Menace, hvis man ikke læser fransk. Det er også mit dårligste sprog, men jeg forstår dog godt halvdelen.

Paul Weston sagde i denne video fra februar i år, at den engelske demografi er ved at tippe i indfødte englænderes disfavør. I Londons skoler er kun 20 % af elever oprindelige englændere. Indvandreres fødselsrate er nu 35 % i Storbritannien som helhed, og 70 til 80 procent i de store byer. Englændere vil komme i mindretal i deres land, akkurat som oprindelige svenskere vil blive et mindretal i Sverige omkring 2050. Det er et faktum, som er installeret, og så længe englændere og svenskere stemmer for det, kan man ikke indvende noget formelt imod det. De er muligvis ikke klar over, hvad de stemmer for, men det vil de blive så småningom, og da man man selfølgelig bekymre sig for, hvad der sker. En artikel fra The Mail i går registrerer demografiens hastige bevægelse.

Most mothers came from Poland, India and Pakistan, figures reveal. A total of 184,000 children born in these circumstances in NHS hospitals. The overall 25.5% rate is the highest since records began in 1969. In London in 2011 56.7% of new mums were originally from outside the UK. Newham in London has a rate of 77% of foreign mothers. The lowest levels were in the north-east of EnglandNet migration is still at more than 200,000, much higher than the 2015 target of under 100,000, Quarter of Britain’s babies are born to foreign mothers – and this is where they all come from (Europe’s Muslim population triples in 30 years)

En araber kommer til byen

DR dokumentar fra 2008 genudsendt i aftes, men jeg har først set den nu. Portræt af en ulykke i svøb, men fremragende lavet af Ahmad Ghosein. “Hvordan skal problemerne løses? Jeg ved det ikke,” siger han opgivende til sidst i programmet. Det er der heller ingen andre, der gør, heller ikke de hovedansvarlige, der endnu kan lykkes med foregive, at de kan. Når den ikke længere går, vil jeg nødig være i deres sko. Men + – tyve år til at pakke en kuffert, skulle vel være rigeligt. Jeg kan klare det på halvanden time inklusiv kameras, laptop, mobilt bredbånd, rene skjorter og pibe-værktøj. Gør nellikerne klar til pakning, hvis I har de samme anelser som jeg.

Dansk dokumentarfilm om araberne på Nørrebro. Om identitet, tro og dagligdag i ghettoen. En libanesisk filminstruktør lander i den berygtede københavnske bydel og får til opgave at lukke arabernes døre op. Han tror, at Danmark er et lille smørhul, men finder ud af, at der er store problemer under overfladen. I dokumentaren møder vi alle generationer, og kommer tæt på de unge kriminelle drenge, der står i problemer til halsen. DR

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper J
Jesper J
9 years ago

Lige pludselig går vi amok og slagter alle muslimer plus dem der har fået dem ind i landet, det kommer ganske automatisk.
Når det sidste ord er blevet sagt og ingen løsning er fundet, så er det kanoner der taler. Så Muslimer, tag jer i agt, nedslagtningen er nær, vi vil kasterere jer og udrydde jer fordi i er af det onde, jævnfør koranen. Muslimer, jeres dage er talte.

JensH
JensH
9 years ago

@Ulrik & Snorrason Undskyld mig, men hvem havde i forestillet jer skulle kæmpe for den Europæiske side i et sådant scenario i der opstiller??? Jeg tror ikke der er så meget kampkraft i de aldrende Europæiske befolkninger. Det er nu engang (aggresive) unge mænd der udkæmper sådanne krige, og allerede for et nogle år siden gjorde Mark Steyn opmærksom på, at i flere Europæiske storbyer vil det de facto betyde at styrkeforholdet er 1:1, og det er hastigt ved at ændre sig i islams favør. Og hvis der så samtidig kommer en tilstrømning af ‘hellige krigere’ fra Nord-Afrika, så vil… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  JensH

Det er svært at spå – især om fremtiden. Man har ofte en tendens til at håbe for meget på noget. Men udviklingen kan jo godt gå stærkt, i europæernes favør. Indvandringen af muslimer har jo kun forekommet indenfor de sidste tredive år og allerede nu begynder vi, at blive tæppebombet med dårlige nyheder dagligt. Det reagerer folk jo altså stille og roligt på. Vi ser et EDL i England og Die Unsterblichen i Tyskland. Vi ser en ungdom, som begynder at gøre op med forældrenes forestillinger. Vi ser et sydeuropa på randen af sammenbrud og en venstrefløj på retræte,… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

Hvorfor dog tænke på at forlade landet? Muslimerne sørger selv for, at det kommer til et voldeligt opgør med islam i Europa. Først kommer kravet om selvstændige muslimske enklaver, bakket op med våbenmagt og sikkert “hellige krigere” fra andre muslimske stater, ikke mindst fra Nordafrika. Dernæst udvikler det sig som i eks-Jugoslavien, med sådanne kampe/borgerkrige i hvert enkelt europæisk land, startende i middelhavslandene. Forsyninger af våben og frivillige strømmer ind fra Nordafrika ol., og til sidst tages et regulært militært opgør mellem Europa og islam. Det største problem er vel, hvad gør man med diverse nationale muslimer? Den reellle og… Read more »

Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago

“Gør nellikerne klar til pakning, hvis I har de samme anelser som jeg.”, skriver du. Problemet er bare: Hvor skal vi tage hen?

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Jørgen Duus

Ja, hvor skla man dog tage hen. Det bliver sværere og sværere at finde en ‘islam-fri’ zone på denne planet. Obama’s USA er nu udelukket, da islamiseringen har taget fuldt fart under hans regime ‘over there’. Det Amerikanske føderale statsappaerat er totalt infiltreret af organisationer som CAIR, der bedst kan beskrives som ‘Amerikanske datterselskaber af det muslimske broderksab’. Det Demokratiske parti har tilsyneladende lykkedes med at opbygge en alliance af islamister, kvinder og homo-selksuelle, og på deres partikonventent i denne vil der bleive holdt en såkaldt “Jumah at the DNC” under ledelse af den radikale islamist Siraj Wahhaj, (som af… Read more »

Ulrik
Ulrik
9 years ago
Reply to  JensH

Glem alt om australien, medmindre det er Bushen du tænker på.
Hvad med at blive i DK, hvem vil iøvrigt modtage sådan en gang bedrøvelige danske kludedukker, der ikke vil tage fat og kæmpe for et rigt og fredeligt samfund?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x