7
sep
Seneste opdatering: 7/8-14 kl. 2036
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Basically, this Pakistani Muslim fanatic, is attacking the decent and reserved Japanese immigration officers because he does not want them to remove his womans burqa, obviously as usual their demeads of having special status over the rest is well known. Now he has have the nerve to go into someone elses nation and demand special treatment as if he was in Pakistan. Pakistani Fanatic attacks Japanese Immigration officers“In Islam I kill you if you touch my wife”.

Lars Vilks vil bare ikke makke ret

Det er hinsides en svensk journalists forestillingsevne, at han ikke kan intimidere en person til noget. Nu skal Vilks hænges op på, at han har visse sammenfaldende synspunkter med SION – nemlig modstanden mod politisk islam og støtten til den vestlige kulturs grundlæggende værdier:

Lars Vilks stödjer nu öppet den anti-muslimska organisationen Sion. Tidigare har han hävdat att hans deltagande i deras konferens i New York nästa vecka är del av ett konstprojekt. Nu har Lars Vilks i ett mejl gått ut med sitt starka stöd till organisationen Sion och skriver att han sympatiserar med organisationens värderingar. Lars Vilks stödjer Sion öppet, SR interview

På HRS.NO interviewer Helle Merete Brix og Uwe Max Jensen i dag Lars Vilks

Hvad mener du om den polemik, der er opstået omkring din deltagelse i SION’s konference i New York?

”Det er ikke uventet. I udgangspunktet troede jeg ikke, at det ville vække større opmærksomhed i Sverige, men SION lavede en manifestation i Stockholm, og det gjorde organisationen kendt i Sverige,” siger Lars Vilks, der skal holde en tale på 15 minutter for forsamlingen i New York. Emnet bliver ifølge kunstneren eventyret om rondellhunden (rundkørselhunden).

SION er fra flere sider blevet beskyldt for at være racister. Hvad mener du om den anklage?

”I USA er det umuligt for en organisation at være racistisk, hvis den skal have politisk gennemslagskraft. SION er islamkritisk og repræsenterer en radikal islamkritik, men den er ikke racistisk. SION har forbindelser til det republikanske parti, og Pamela Geller (SION’s præsident, red.) optræder ofte på Fox News. Det kunne hun ikke gøre, hvis hun var racist,” forklarer Lars Vilks.

A 1001 muslim inventions

Nu hørte jeg jo igår en lille selvhøjtidelig pakistansk turist i København med en sjov hat (hør nedenfor) fortælle mig, at ‘the prophet to end all prophets’, som Dan Turell ville have sagt, også opfandt demokratiet og rødstrømpebevægelsen. Her er lidt flere muslimske bidrag til civillisationen:

An Islamic supremacist group centered around the theme of “1001 Inventions” is claiming that much Western progress derives from Muslim discoveries during the Middle Ages. Is this claim true? In this video, David Wood gives his first response (with more to follow).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Regimkritiker
Regimkritiker
11 years ago

Till skillnad från den Politiskt Korrekta fegheten i Kanada/USA/Europa kommer länder som Kina, Korea, Indien, Ryssland och Japan att inte att låta sig skrämmas till underkastelse. När de väl inser hur farlig islam är kommer de att sätta ner foten och konfronera islam. Hårt och bestämt. Så om EU förvandlas till Eurabia får vi väl flytta till Asien.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ja, det skal jo nok sætte fantasien rigtigt i gang på FI-området. Sikke dog en grænseløs naivitet og uvidenhed de “vise” EU-domstolsfolk er besiddelse af – helt uden bare den mindste lille tanke for konsekvenserne af deres handlinger for de indfødte europæiske befolkninger nogensinde. http://www.bt.dk/danmark/eu-dom-udvider-asylretten-for-religioest-forfulgte EU-dom udvider asylretten for religiøst forfulgte Af Torsdag den 6. september 2012, 23:20 Europæiske myndigheder kan ikke længere begrunde et afslag på asyl til forfulgte troende med, at de kan praktisere deres religion i det skjulte eller afstå fra religiøse handlinger. To pakistanere fra den forfulgte muslimske ahmadiyya-minoritet er årsagen til, at reglerne for, hvornår… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

En smule kosmisk retfærdighed 😀 http://jyllands-posten.dk/international/article4834340.ece Griseforbud begraver Kairo i skrald AF RIKKE GUSTAVSEN Skrald, skrald, skrald. Der stinker i Kairo. Førhen spiste grise det, men nu er de forbudt. Der er monstrøse mængder affald i alle Kairos bydele, og lykkes det at rydde et lille frimærke, går der ikke længe, før det igen er proppet med skidt. Rådne aubergineskræller, æggeskaller, brugte bleer, ødelagte møbler – alt en husholdning bruger og smider væk, lægger en gennemtrængende dunst over byen med de 18. millioner indbyggere. Hver dag producerer millionbyen 16.000 tons affald. 6.000 tons affald 6.000 tons får lov at blive… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Ha, sikkert – jeg havde bare glemt det 😉

Men ABSOLUT INTET er åbenbart sket siden, bortset fra
at problemerne er blevet mangefold værre – det fortæller vist
en hel del om den sande islams fortræffeligheder ….

PK
PK
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Det morsomste een har læst længe…Bjovulf

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  PK

Tak 😉

morlille
morlille
11 years ago

Det stakkels barn skal straks vristes ud af galningens favn, og galningen skal derefer uskadeliggøres. Dertil har de altid meget venlige japanere min fulde opbakning!

Robert R
Robert R
11 years ago

Det er tydeligt at det japanske immigrantionspersonale er målløse over den besynderlige adfærd de står overfor!

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  Robert R

Japanerne kender til muslimer. De er deres diamentrale modsætning og derfor vil de heller ikke have med dem at gøre. Jeg er sikker på, at hele episoden er blevet ekspederet på bedste japanske manér, dvs. i god ro og orden tilbage til flyet eller en eller anden detention først.

Japanere vil ikke tabe ansigt – muslimer bestiller ikke andet…

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
11 years ago

Hoppas att japanerna skickade dem tillbaka där dem kom ifrån.

PK
PK
11 years ago

Villle meget gerne vide hvad der så skete, i tolden i Japan, med denne typiske muslim?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago
Reply to  PK

Läste att den siste ninjan nyligen gick i pension. Verkar inte komma fler efter honom. Så vi får väl nöja oss i fortsättningen med att se ninjor på film. Hur det står till med samurajerna vet jag däremot inte. Hoppas kan man ju alltid att återväxten med samurajer är något bättre. För det kan nog komma att behövas lite längre fram när muselman-populationen har växt sig större även i Japan.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x