11
sep
Seneste opdatering: 11/9-12 kl. 1858
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ligestillingen rulles tilbage med vold og trusler, men ikke af dem verdensfjerne feminister tror. I Palma de Mallorca flytter islam teltpælene frem. Det muslimske samfund siger, at ‘islam højagter kvinden’ og at det kun er ‘fordi de bedende er for fattige til at betale parkeringsafgiften på 5 kr. pr. halvtime’, men man bør tage islam på gerningerne, ikke på ordene.

“It is unacceptable that in a free and democratic society, women are prevented from doing their job because they are women.” — Maite Silva, Spokesperson, UGT Labor Union

Muslim immigrants in Palma de Mallorca, the capital of the Balearic Islands in Spain, have succeeded in forcing the expulsion of all female parking meter enforcement officers from a city neighborhood that is home to a growing Muslim population. The move reflects the increasing assertiveness of Spain’s Muslim community, which in recent years, has sought to impose its will over Spanish society on a variety of issues deemed offensive to Islam.

Female parking enforcement officers patrolling the streets near a mosque situated on the Plaza de Pere Garau in downtown Palma have been subjected to a systematic campaign of harassment and humiliation by Muslims who insist that only male officers should be allowed to work in the area. In recent weeks the tensions have escalated to the point where female parking officers have been verbally abused and spit upon by Muslim immigrants seeking to force the women out of the neighborhood. Amid a growing concern for their physical safety, female employees have now been withdrawn from the area and replaced with an exclusively male workforce. Spain: Muslim War on Meter Maids

Channel 4 sløjfer visning af Tom Holland-dokumentar efter trusler

A screening of a controversial documentary on the history of Islam has been cancelled on security advice after its presenter was threatened. Historian Tom Holland’s Channel 4 film Islam: The Untold Story sparked more than 1,000 complaints when it was broadcast. Holland was threatened online with a torrent of abusive messages on Twitter.

A Channel 4 spokeswoman said: “Having taken security advice, we have reluctantly cancelled a planned screening of the programme Islam: The Untold Story. We remain extremely proud of the film which is still available to view on 4oD.” The private screening was due to take place at the broadcaster’s London headquarters on Thursday before an audience of historians and “opinion formers”. The documentary is due to be repeated late on Thursday night and can be viewed online.Channel 4 cancels Islam documentary screening after presenter threatened. Channel 4 cancels controversial screening of Islam: The Untold Story documentary after presenter Tom Holland is threatened.

Man kan se den engelske UMMAH channels reaktion på dokumentaren, hvis man har en time og fyrre minutter. Dokumentaren selv synes desværre ikke at være online.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] So called moderate muslims launch torrent of abuse against union leader because she pointed out increasing muslim population resulted in women being fired from jobs. The Evil of islam http://snaphanen.dk/2012/09/11/muslimer-fordriver-kvindelige-parkeringsvagter/ […]

Jørgen Duus
Jørgen Duus
11 years ago

Jeg har Tom Holland’s ‘Islam – the Untold Story’ i mkv-format. Den er i HD og fylder 2 GB. Hvordan kan jeg sende den til jer?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Jørgen Duus

Du bliver nok nødt til at dele den op i flere dele ( 2-4 ) – fx. vha. WinRar –
og derpå uploade dem på et filesharing site som fx. rapidshare, uploadedto
eller depositfiles etc.

Så det er måske lettere bare at downloade min version på 0.84 GB? 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

C4-ITUS 😉

http://uploaded.net/file/c4yicy7s ( 838 MB, avi (DivX 5) )

T. Snorrason
T. Snorrason
11 years ago

Tom Holland-dokumentaren kan findes og ses som uTorrent.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  T. Snorrason

Har den nu – kan uploade den, hvis nogen er interesseret 😉

T. Snorrason
T. Snorrason
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg har den, men systemet virker ikke, som du tilsyneladende tror. Først skal du downloade uTorrent, derefter søge efter en uTorrent-udgave af udsendelsen (ganske let blot søg på udsendelsens navn og uTorrent) og downloade den. Den kommer så fra diverse, som tidligere har downloaded og har den liggende på deres computere. Det er klogt at køre en gang Anti-Spyware efter download (ikke nødvendigt straks, men når der er tid, for ikke alle steder er sikre mod den slags, hvilket man selvfølgelig ikke kan vide på forhånd.) Indholdet af udsendelsen er ikke særligt ophisende eller bringer nyt. . Holland postulerer, at… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
11 years ago
Reply to  T. Snorrason

Undskyld, læste dit som et spørgsmål, om jeg havde den.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  T. Snorrason

Ok 😉

Ja, jeg kender det – det var der, jeg fandt den,
men nok ikke så let, for dem der ikke kender
systemet.

Ja, surprise, surprise 😀

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Lad dog de kvindelige parkeringsvagter overvåge med skjult kamera, og hvis nogle muslimer så chikanerer dem på noget som helst felt, er aggressive eller voldelige over for dem eller truer dem med, at kvinder ikke må arbejde i “deres område”, så ryger de og resten af den lige så vanskelige familie ud af landet på røv og albuer med det første fly eller skib for at have overtrådt betingelserne for deres ophold, og eventuelle tildelte statsborgerskaber annulleres, da de jo åbenlyst er givet på falske forudsætninger. Hvor svært kan det egentlig være? 😉 Og mon ikke en sådan kraftig opstramning… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Luk moskeen indtil de forstår parkeringssystemet.
Og smid konsekvent alle ud, som ikke vil indordne sig under landets love.

falkeøje
falkeøje
11 years ago

Giv parkeringsvagterne håndvåben!!!
Der er ikke andre muligheder!!!

falkeøje

PBr.
PBr.
11 years ago
Reply to  falkeøje

Og håndgranater, plus panserværnsraketter til dem der slap væk i bil i første omgang. ;o) wow bessefar, du overrasker sgu stadig

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x