11
sep
Seneste opdatering: 1/2-15 kl. 1351
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islamisk lærd og grundlægger af Minhaj-ul-Quran International, Muhammad Tahir ul-Qadri, er på besøg i Danmark, fordi han tirsdag skal tale på en konference om religiøs og politisk radikalisme arrangeret af Ny-Dansk Ungdomsråd.Han har under sit besøg udtalt, at han ikke støtter udførelsen af blasfemiloven i Pakistan – en lov, som for nylig er gået ud over en 11-årig kristen pige, der beskyldes for blasfemi og risikerer dødsstraf. Tahir ul-Qadri påstår, at loven kun omfatter muslimer og ikke minoriteter, og at han kæmper for ligestilling og religionsfrihed i sit land.

Men i en video fra 2010, der er dukket op på Youtube, fortæller han omvendt, hvor meget han har kæmpet for netop blasfemiloven.I videoen fortæller han blandt andet, at blasfemiloven blev til ved hans hjælp, og at den, der ikke udviser respekt for Profeten, hvad enten vedkommende er muslim, jøde, kristen eller ikke-troende, mand som kvinde, »bør modtage dødsstraffen nøjagtigt som en hund«. Muslimsk leder afsløret i at prale af blasfemilov

Når en historie breder sig nedefra til MSM, synes man jo nok de kunne kreditere de kilder, der har gjort arbejdet, i dette tilfælde Helle Merete Brix i Den Korte Avis og JP bloggeren Jaleh Tavakoli, men det er nok at være for fordringsfuld. Røde kilder som Modkraft har nemmere ved at blive krediteret, men der er da også rødt flertal på Berlingskes redaktion. Jeg har selv bragt snesevis af emner i MSM, er aldrig blevet krediteret, men er ligeglad på egne vegne. Det er tak nok, at være bedre end MSM med visse, jævne mellemrum.

Ny-dansk ungdomsråd kommer med en tungen ud af vinduet replik: “Demokrati er retten til forskellighed. Formålet med at have ham her har ikke været andet end at tale om radikalisering blandt unge nydanskere, svarer Christian Kriznjak, som ikke ønsker at tage stilling til Tahir ul-Qadris holdning til blasfemi.” Vi har altså besøg af en ekstremist, der skal give PET og politikere råd imod radikalisering af danske unge. Det skurrer heller ikke i borgmester Allerslevs ører. Hun var også kun 17 år gammel, da hendes parti i 2001 sidst blev fedtet ind i Minhajs’ ekstremister, og det er jo næsten i forrige århundrede. Goddag, fru økseskaft og god og frugtbar ‘dialog’ i dag. Jeg håber meget, der er nogen der videofilmer teaterforestillingen:

Omvendt må der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at hvis Tahir-ul-Qadri mener, hvad han bliver citeret for disse dage, tager jeg selvfølgelig stærkt afstand fra hans holdninger. Og jeg er også parat til at tage konfrontationen med ham, hvis det bliver aktuelt. Men vi skal huske, at konferencens formål ikke er at gå i dialog med Tahir-ul-Qadri. Formålet er anti-radikalisering og bekæmpelse af ekstremisme. Også selvom vi måske har glemt det i kampens hede.

Kristeligt Dagblad har også opdaget historien i hele tre artikler: ”Jeg kan ikke gå imod Moses, Jesus og Muhammed”, ”Imamen taler med to tunger”, Professor Jørgen S. Nielsen: En-af-de-mest-moderate-muslimske-ledere. (alle log in) En dansk islamist har ikke rigtig forstået noget af det hele: Islamist meldt til politiet for dødstrusler mod Muhammad Tahir ul-Qadri, men i de kredse sidder dødstruslerne løst.

Demonstration: Der vil være en protestaktion mod konferencen i aften klokken 18. Sted: Overfor CBS, Ovnhallen, Porcelænshaven 24B – 2000 FRB (Indgang fra Søndre Fasanvej) Det Radikale Venstre side om side med berygtet islamist

European Peace Conference 2012 – Denmark, at the Tivoli Congress Center
Holdt i går den 10 september. Centret ligger ikke i Tivoli, men på Kalvebod Brygge. Det foregår på en blanding af urdu og engelsk, men man får et glimrende indtryk af den vrede og agressivitet, der udstråler fra ham.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] et flertals vilje af næsten samtlige politiske partier. Det eneste forsonende ved dem, er oven på Mihaj al Quran-besøget – deres ærlighed. HUT sætter ikke borgmester Allerslevs begrænsede evner på nogen prøve. […]

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Jag ham gennem gaderne, som den idiot han er!!!

falkeøje

mb
mb
9 years ago

Det er ikke let at være islamist
Han er ikke længere populær i Pakistan, da han ikke er rabiat nok. Så nu bor han i Canada
http://information.dk/310623
og han har modtaget dødstrusler herhjemme
http://ekstrabladet.dk/112/article1823566.ece
Islamist meldt til politiet for dødstrusler, Kendt muslimsk leder loves på Facebook at blive ’mødt med sværdet’

mb
mb
9 years ago

Det er ikke let at være islamist
Han er heller ikke populær i Pakistan, da han ikke er rabiat nok. Så nu bor han i Canada
http://www.information.dk/310623
og han har modtaget dødstrusler herhjemme
http://www.ekstrabladet.dk/112/article1823566.ece
Islamist meldt til politiet for dødstrusler, Kendt muslimsk leder loves på Facebook at blive ’mødt med sværdet’

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Alle religiøse ledere burde udstyres med en narrehat på hovedet.
Alle religioner er menneskeskabte, og de kan ikke underbygges videnskabeligt.
De rangerer i folks bevidsthed på linie med julemanden og fortællingen om storken.
Men det er frivilligt for den enkelte at have sin tro.

falkeøje

falkeøje
falkeøje
9 years ago
Reply to  falkeøje

Bare de ikke påtvinger andre deres egen tro,
selv deres egne børn.

falkeøje

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  falkeøje

Ja, ham her har jo allerede en narrehat på 😉

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Steen, hvor blev vores 5 minutters redigeringsmulighed af vore kommentarer egentlig af,
og er der noget håb om, at den kommer igen?

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

OK, mange tak 😉

Ja, jeg glemmer for ofte at læse ordentligt igennem,
hvad jeg egentlig får skrevet i farten, INDEN jeg får
trykket på Submit-knappen.

Resursesvag
Resursesvag
9 years ago

@ Steen & LFPC

Kan I ikke lave et indlaeg om Jaleh Tavakolis protestaktion?

“Hvis du allerede er overbevist, så kom med til en protestaktion mod den såkaldte antiradikaliserings konference. Tirsdag d. 11. september kl. 18, sted: Overfor CBS, Ovnhallen, Porcelænshaven 24B – 2000 FRB (Indgang fra Søndre Fasanvej) Overfor CBS Ovnhallen, Porcelænshaven 24B, 2000 Frederiksberg. (Indgang fra Søndre Fasanvej)”

http://denkorteavis.dk/2012/advarsel-mod-imamerne/

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

Det må være en underlig fornemmelse, at være chef for PET, og endog med navnet Scharff, ikke kende denne “hellige” mands baggrund og udtalelser – og deltage i et sådant møde.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x