15
sep
Seneste opdatering: 16/9-12 kl. 1842
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sveriges invandring måste tiodubblas!

Gotland behöver fler invånare. Utan kraftigt ökad invandring riskerar välfärden att kollapsa.Gotland hamnar i bottenskiktet även vid en jämförelse mellan landets kommuner.Bara fem andra kommuner har lägre andel utrikes födda än Gotland – Storuman, Piteå, Öckerö, Ovanåker och Lekeberg. Flest utrikes födda har Haparanda (39,8 procent), Botkyrka (38,1), Södertälje (32,7) Malmö (30,5) och Burlöv (27,0). Uträkningar som Sveriges kommuner och landsting, SKL, gjort visar att Sverige som nation behöver en nettoinvandring på i genomsnitt 350 000 personer per år fram till år 2035. Det vill säga en tiodubbling av dagens invandring på i snitt 30 000 personer årligen. Gotland skulle, precis som Sverige, behöva tiodubbla sin invandring. I stället för dagens runt 200 personer skulle ön behöva en inflyttning på cirka 2 000 personer.Befolkningen måste öka

Jeg ved ikke, hvad det er for 30.000 om året, avisen hentyder til. Alene i 2011 udgjorde familiesammenførte (Familjeanknytning) 32 469 personer ud af 93.000 opholdstilladelser. Som sædvanlig kan man ikke kommentere artikler om netop dette emne på denne avis, som på alle andre svenske.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Menig 442
Menig 442
9 years ago

Hvorfor ikke hundreddoble indvandringen, når det nu er så godt for velfærden?
Er sygdommen ikke Münchausens syndromet?
http://laegehaandbogen.dk/psykiatri/tilstande-og-sygdomme/munchausens-syndrom-30083.html

Maria
Maria
9 years ago

KUNST OG FÆDRELAND I ØJENHØJDE Det styrker ikke troværdigheden, når folk overdriver for vildt. Nok kunne vi ønske os mere relevant islamkritik, det kunne vi bestemt, men såvel danske politikere som danske medier har på det sidst sydet af raseri over Vollsmoses raid på Odense Universitetshospital, og der er meget mere på vej. Vi har hverken norske eller svenske tilstande. Der er desuden på flere måder kommet et fornyet fokus på kærligheden til det nationale, som den blandt andet er kommet til udtryk i en stærkt voksende kritik af EU og en storm af opfordringer til at ”tage os sammen”,… Read more »

boeufhjerte
boeufhjerte
9 years ago

Ja, 30.000 lyder da helt forkert. Ifølge scb.se, så var den samlede nettomigration til Sverige gennemsnitligt 53.000 i 2006-2011.

Det er så inklusive en nettoudvandring af svenske statsborgere på ca. 7.000 om året. Nettoindvandringen af udenlandske statsborgere har altså været på ca. 60.000 om året de sidste 6 år.

Senest det var under 30.000 var i 2000.

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  boeufhjerte

Jeg er ikke psykiater, men jeg mener at have læst, at definitionen på sindssyge – modsat f.eks. karakterafvigelse – er, at sindssyge ser ting, der ikke eksisterer, og nægter at se ting, der faktisk eksisterer. De lever i deres egen parallelverden.

På den baggrund vil jeg, omend tøvende og med forbehold for min amatørstatus, karakterisere mennesker, der som denne “integrationshandlæggere” mener, at Sverige behøver 10 gange større indvandring, som sindssyge. Større indvandring vil øge problemerne – ikke mindske dem.

Peter Andersen
9 years ago

OK. Hvis 40 procent af Gotlands befolkning er ved at være pensionsmodne, kan det jo godt være de kommer til at hænge lidt i bremsen. Men det er jo også en ø.

Hvis nu de svenskere var lidt smarte – hvad de tydeligvis ikke er – sendte de deres store muslimske overskud derud, og nedlagde færgeruten!

Jernhesten
9 years ago

I Storbritanien har der tilsyneladende været en tendens til at pensionister flygter fra de kulturberigede byer ned til øen Isle of Wight.

Kunne det måske være det som svenske politikere frygter vil ske? Etniske svenskere som flygter til det måske snart sidste fredelige område i landet?

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

Det er psykologisk dybt interessant, at man kan give udtryk for, at “det er nødvendigt med en tidobling af indvandringen!”. Det er en absurd, rigoristisk insisteren på noget, der er i åbenlys modstrid med, hvad enhver kan se – og reelt er det ren li’r. Det er et anliggende for pskykologifaget, men heller ikke psykologifaget beskæftiger sig med detteher på faglig/saglig vis. Sikke en alvorlig sygdom!

– – –

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x