16
sep
Seneste opdatering: 17/9-12 kl. 0344
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

rettroende kommer ikke rettidigt. Da Hitzb-ut-Tahrir demonstrationen ved den amerikanske ambassade var annonceret kl. 14, var der vel lige godt kommet 100 deltagere. Da jeg tog afsted efter den første, uhyre agressive tale man kan høre ovenfor om lidt, var der knap 500 hvoraf en hel del børn og unge. Vel hjemme hører jeg kl. 16 i radioen, der nu er 1000 demonstranter.

Kvinderne stod til højre ved bibiloteket på Dag Hammerskiölds Allé lige op ad de dyre lejligheder i Ambassadegården. Her bor det Indre Østerbros elite af arkitekter og læger nær pensionsalderen, der stemmer lyserødt og aldrig sætter deres ben i Tingbjerg, Nordvest eller Albertslund. Jeg kender selv nogen der bor der, og greb mig selv i at håbe de var hjemme, da den rettroende nazi begyndte at brøle løs i højttaleren. Politiopbuddet var massivt, en næsten militær magtdemonstration. Her skulle ikke tages nogen chancer, hvad der bare manglede.

En meget lille moddemonstration samlede tolv mennesker. Familien Danmark vil hellere i skoven eller til familiefrokost. Ved ambassaden lå stadig blomsterne, som den USA venlige demonstration med Kholghi og Tavakoli havde nedlagt i torsdags. Henne på hjørnet af Stockholmsgade gik jeg i gymnasiet, landets næstældste ‘latinskole’. Min far, der var ung læge under den tyske besættelse, gik der. Og her står jeg med eliten af min generations nazier påført mig mod min og et flertals vilje af næsten samtlige politiske partier. Det eneste forsonende ved dem, er oven på Mihaj al Quran-besøget – deres ærlighed. HUT sætter ikke borgmester Allerslevs begrænsede evner og baggrundsviden på nogen prøve. Jeg ønsker selvsagt disse partier stemt ud af Folketinget og draget til ansvar, hvad der selvfølgelig ikke vil ske. Foreløbig, men for eftertiden kan centrum-venstres alliance med islam med lidt uheld komme til at stå som datidens Molotov-Ribbentrop-pagt. Det er mine børns eksistenskamp, jeg hører i det skrattende højttaleranlæg. – Se også:

Der er intet overraskende i, at velorganiserede islamiske grupper vælger elleveårsdagen for terroranslagene den 11. september 2001 til fornyede angreb på alt, hvad Vesten står for. Angrebene på amerikanske diplomatiske repræsentationer i Egypten og Libyen havde – som det nu er kommet frem – intet at gøre med en obskur film, der hævdes at have fornærmet Muhammed. Havde barbarerne ikke haft denne film at hænge deres hat på, ville de have fundet på noget andet, der kunne retfærdiggøre dette seneste udslag af deres barbari. Obamas store svigt af Lars Hedegaard og Katrine Winkel Holm (Hizb ut-Tahrir foran USA’s ambassade i København: »Jeres dage er talte« Dansk Muhammed-demo endte i ballade.)

Nederst: Hizb ut Tahrirs medierepræsentant Chadi Freigeh ses på de to nederste fotografier.

Se også: Per Gudmundsson: Hizb ut-Tahrir etablerar sig i Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
9 years ago

FORARGELSE ER ET SVAGHEDSTEGN Jacob Levinsen i fin form: ”Nå, kære børn – hvor stor er fællesmængden mellem en pornografisk bestseller, en arbejdssky evighedsstudent, en akademisk konference i København og religiøse optøjer i Mellemøsten? Faktisk meget større, end man skulle tro, og formentlig også meget større, end de fleste direkte involverede selv er klar over. For nu at begynde sidst og værst, så er der nok en gang barbariske demonstrationer i Ægypten og Libyen, endda med adskillige dødsofre. Troende folk er denne gang forargede over en amerikansk produceret film, der hævdes at håne profeten Muhammed. […] Hvilket så også skal… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

Det, der lyder som “Sieg – heil!” er udråbet “Takbir!” Det har historisk især været brugt som kampråb, og det er derfor ikke sært, at det høres som “Sieg – heil”. Det har samme funktion (det skal betyde så meget som “Gud er størst”, men semantikken er ganske givet underordnet betydningen som hidsende kampråb).

– – –

Prudentius
9 years ago

Der er tale om den samme hysteriske fanatisme, der så ofte fejlopfattes som tom teatertorden.

Vi har en instinktiv stopklods der forhindrer os i tage andre mennesker alt for hårdt på ordet. En fremavlet social-altruistisk mekanisme, som forebygger at mange hverdagssituationer udvikler sig til vold, men hvis utvivlsomme bagside er at vi med noget længere mellemrum lander i drabelige konflikter, netop fordi vi nægtede at tage folk på ordet.

Peter Andersen
9 years ago

Jeg har sgu på fornemmelsen at vi er véd at blive overhalet indenom mht. eksponeringen af dette uvæsen.

Det arabiske forår begynder at tegne et meget tydeligt billede af dem og os. Når Syrien er faldet, rejser ummaen sig lige så stille og gør enhver muslim bekendt med, hvad han/hun skal mene. Og så bliver det altså svært for venstrefløjen at fremskaffe flere moderate.

Historyman
Historyman
9 years ago

Det anti-amerikanske menneske. Jakob Holt,….Stor smilende spankulere han rundt, da han tror at han er blandt frænder. Det er nogle gange, en surrealistisk oplevelse, at se sen- 60`erne`s anti-amerikanisme, i levende live, det er nærmest en gerontologiske happening. Denne følelse har sikkert altid overlevet i små beskyttede lommer på venstrefløjen, i Enhedslisten, og hos SF. Men når nu nogle af den islamiske HitlerJugend er ude og protestere, er det altid fedt at stå og råbe i deres flok. Det ville faktisk ikke undre mig om han konverterede til islam, for det er jo nærmest det sidste tilflugts sted for anti-amerikanismen.… Read more »

Crass Børsting
Crass Børsting
9 years ago

Invasionen er undervejs for at knuse os, og en enkelt lille geriatrisk storgrinende idiot af typen Jacob Holdt er selvfølgelig ikke afgørende for invasionens udfald.

Jacob A
Jacob A
9 years ago

Steen:

Ok, jeg mente nu ikke så meget navne og personer, men mere evt politiske grupper.

MVH
Jacob

Hej Jakob: Nej, det var bare en sjat spredte privatpersoner, der piftede og råbte mod HUT. Ingen skilte eller noget organiseret. mvh Steen

Superman
Superman
9 years ago

Man behøver vel ikke spekulerer over hvor Jacob Holdts sympatier er placeret på sådan en dag.

Det forklarer jo nok også hvorfor venstrefløjens ellers normalt så aktive gadetropper er fuldstændigt fraværende når fascisterne møder frem på Østerbro.

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  steen

Der er sjovt at være Jacob Holdt. Jeg kan godt forstå, at han ikke vil spolere det for sig selv. Han er jo ingen vårhare længere. Nu kan han gå rundt i ret høj alder med langt hår, og stadig vide sig attraktiv.

Og tænke, at hvis der er noget, der skal nuanceres … så kan det vel for pokker vente til næste liv. Jeg mener – ikke sandt? Han har jo gjort det godt i dette. Lad os nu have det lidt hyggeligt.

– – –

Superman
Superman
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Så vidt jeg husker har jeg heller ikke selv læst noget fra Jacob Holdts hånd, siden han – ganske bizart iøvrigt – fik en kronik i JP under muhammedkrisen og bare lod ævlet vælte ud. Det var der han hyldede blandt andet Egypten for tolerance og hvor fredeligt det var næsten uden kriminalitet. Han var angiveligt mere tryk ved at bevæge sig rundt i mørket i Cairo end i København. Sjældent set skamros af en politistat. Morten har muligvis ret; omkostningerne ved at “nuancering” er for store. Men det mest interessante spørgsmål er vel om der er konsistens mellem hans… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  steen

“…og hvad er der at smile af ?”

Mit bud er at hans mobiltelefon ligger og ringer tæt på hans nosser.

Holdt er så (selv)god, at han må betegnes som egentligt retarderet.

Jeg mener i Enhedslisten og de Radikale er der dog en kalkulerende og benhård vilje til magt, til ligesom at forpludre den totale godhed.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg mener, med andre ord, at der en hvis forsonende latterlighed over Holdt, som man ikke finder hos de multikulturalister der har bemægtiget sig kontrollen med statsapparatet.

Jacob A
Jacob A
9 years ago

Hvem stod bag moddemoen?

Thomas Nydahl
9 years ago

För oss på den svenska sidan av Öresund ter sig saken glasklar. Hizb-rörelsen är osynlig i offentligheten, men man säger att den arbetar på att etablera sig här. Och grundfrågan i just offentligheten är: hur skaffa kunskap om dessa livsfarliga rörelser? Svensk stats-tv kunde kanske bidra? Å nej, ikväll börjar de istället sända en serie om Muhammeds liv: http://www.svt.se/muhammeds-liv/en-resa-i-profeten-muhammeds-fotspar Tror ju inte att den blir upplysande i ordets verkliga betydelse. Den blir en “kultur-Muhammed”-version som räknar sandkorn och klyver hårstrån. Vad Muhammeds lära står för kommer förmodligen inte att klargöra. Därför kan Hizb-rörelsen i Köpenhamn arrangera dessa minst sagt aggressiva… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Er det helt utænkeligt, at programmet træder udenfor de strenge, islamiske regler for, hvordan vi skal behandle dette emne? End ikke en sandalfod af profeten bliver vist? Nej?

Næ, så havde man vel hørt om det. Den har nok været gennemset af en muslimsk censor, inden “frigivelsen”. De ved nok, hvad de gør.

– – –

Maria
Maria
9 years ago

Hyklere. De er fløjtende ligeglade med det tåbelige makværk af en film, og enhver kan se, at optoget har det sjovt, og at det er varmere i København end i Østjylland, hvor det er efterårsagtigt og nødvendigt med vandtæt overtøj .

Thomas
Thomas
9 years ago

En film lavet af en ægypter er vel altid en god anleding til at protestere mod Den Store Satan, der ironisk nok har en ikke så lille andel i at Danmark idag er er frit land, hvor alle – muslimer inklusive – kan komme til orde og udtrykke sin mening frit. Sjovt nok er det også dét de protestesterer mod. Det er helt sort.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Thomas

Hvis de muslimske masser havde nogen som helst forståelse for årsag og konsekvens, ja så var der ingen muslimske masser, for så havde de forladt deres morderiske teokratiske utopi for længst. Men ak, sådan er det ikke. Istedet er de muslimske masser nået til til konklusion, at islams fallit økonomisk-socialt-politisk skal løses med mere islam i en stadig mere pur form. Bålet skal slukkes med benzin og jihadisterne i Hizbut-Tahrir står klar ved pumperne. Imens fortsætter Vestens politikere med at turbo-onanere til deres eget rummeligheds-tolerance sandslot, der ganske vist hele tiden slår sprækker i fundamentet, men efter islamisk forbillede, hele… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x